Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Bize oyle soylemiyorlar ama oyleyse sevindim. Uzmanimiz surekli daha onaylanmadigimizi vurguluyor. Onaylanmak icin surec varmis onumuzde.

Onay ayrı sıraya girme ayrı. dosyanız onaylanmadan önce, görüşmeler yapılırken sıraya girmiş oluyorsunuz, sıranız ilerliyor. eğer olurda dosyanız onaylanmazsa sıradan çıkıyorsunuz.

Ramazan girdiğinden beri çok yoğunum
Ama güzel geçiyor çok şükür
Sıra konusunda sıranızı dosya onayladık dan sonra öğreniyorsunuz
Sıraya ise ilk müracaat tarihinden itibaren alınıyorsunuz
Bizim uzmanı sürekli ev ziyareti için arıyordum
Oda zaten sıranız ilerliyor hak kaybınız yok diyordu
Dosya onayını ise 8 ay sonra öğrendik

Bize oyle soylemiyorlar ama oyleyse sevindim. Uzmanimiz surekli daha onaylanmadigimizi vurguluyor. Onaylanmak icin surec varmis onumuzde.
siz nerden başvurdunuz çok merak ettim ziyaretten sonra sıra söyleniyor benim uzmanda bana öyle dedi daha gelmedi bende merakla bekliyorum uzmandan uzmana değişiyor galiba ben tekirdağdan başvurdum siz nerden

Sözleşme tarihimiz cumartesiye denk geliyor zaten canım. Pazartesi hemen başvururuz herhalde.. Bu da ayrı bir heyecanmış yaaa... Benim çevremde evlat edinen birkaç aile var. Hepsinin de 1 mahkemede sonuçlandı.. İnş bizim de sorunsuz biter.. Yavrularımıza hastanelerde vss artık bizim koyduğumuz isimle ve soyadlarımızla seslenirler artık...

Hakkaten bitmeyen bir süreç
Önceden evrak işleri bitse dosya onaylansa sıramız belli olsa diye beklerdim
Acaba nolcak nasıl geçecek diye heyecanla geçen günlerin yerini
Şimdi ise mahkeme sürecini düşünüyorum
İnşallah bizimde tek celsede biter

zamancım sen bebeğine kavuştunmu gözun aydın canım çok sevindim

siz nerden başvurdunuz çok merak ettim ziyaretten sonra sıra söyleniyor benim uzmanda bana öyle dedi daha gelmedi bende merakla bekliyorum uzmandan uzmana değişiyor galiba ben tekirdağdan başvurdum siz nerden
bizde ş.urfadan başvurumuzu yaptık ev ziyareti için bekliyorum bende evrakları teslim ettik

merhaba anneler ve anne adayları :) ben çok uzun süredir yazamıyordum ama vaktim oldukça girip girip okuyorum takip edebildiğim kadar. benim zamanımdan kimseler kalmamış, birçok kişi yavruusuna kavuşmuş, bir çok kişi kavuşmak için ilk adımı atmış zamanıcm hep gözüm sende inanki.. müjdeli haberlerini bekliyorum sabrın sonu selamet, sonu büyük kocccccccaman bi mutluluk

Arkadaslar merhaba, ben de forumun eskilerindenim. Kizima 2013 Ekimde kavustum. Bekleme surecinde olan sizleri cok iyi anliyorum. O surecte bu forum benim en buyuk destegim olmustu. Simdi de zaman zaman girip okuyorum. Yeni isimler sayfada ama inanin heyecanlar hep ayni. Ve guzel olan su ki, tum o tup bebek tedavileri, beklemeler, umutsuzluklar bitiyor ve sonunda dunyalar tatlisi bir yavrunuz oluyor. Ondan sonra da bambaska bir hayat sizi bekliyor. Ve tum o beklemelere degiyor :)

Biz simdi mahkeme surecinin sonuna geldik. Mahkeme surecindeki arkadaslar sormus ama bizimki bir celsede bitmedi ne yazik ki cunku mahkemenin ilerlemesi icin kayyim atamasi gerekiyor, bizde o surec uzun surdu. Evrak geldi gelmedi, o yuzden dava oteleniyor. Davanin acilmasindan itibaren yine aylar suren bir surec oluyor ama gec olsun da guc olmasin tabi ki :)

Sormak istediginiz birsey olursa memnuniyetle cevaplamaya calisirim.

Zamancim sen nasilsin?

Hepinizi sevgiyle kucakliyorum ve tez zamanda yavrulariniza kavusmanizi diliyorum :)

Merhaba arkadaslar bende 9 yillik evliyim 2 tup bebek denemesi de basarisiz olunca bizde sosyal Esirgeme kurumuna başvurumuzu yaptık ve erkekte 10.siradayiz heyecanla sıramizin ilerlemesini bekliyoruz Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

zamancım sen bebeğine kavuştunmu gözun aydın canım çok sevindim
Ayyyy ağzın bal kaymak yesin
Yok daha kavuşamadık
İnatla sırada bekliyoruz

Bacılar çok teşekkür ederim
Yıllardır bekleyince herkesi de böyle merakta bıraktı bizim kız
Çok nazlı teyzeleri gelmek nedir bilmedi

[tr]İZMİR -HAYATIMIN MASALI KIZ[/tr]

senin için belirtebilirim :)

HAYATIMIN MASALI başvuru mayıs 2015-izmir-kız bebek @zamancım listeye ekler misin :)

İZMİR -HAYATIMIN MASALI KIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…