Çok teşekkürler.Hayırlı olsun başvurunuz.. Heyecanlı, güzel günler sizi bekliyor....
hayırlı olsun canım inşşallah gönlumuze göre nasip olurÇok teşekkürler.
bu zor bir surec bizim için ama sonu çok guzel olcak bir sureç hayırlı olsun canımmerhaba herkese bende yeni üye oldum bugün ilk görüşmem gerçekleşti evrakları hazırlıycaz bakalım bizi neler bekliyor sizleri okuyorum sürekli iyi geliyor herkese hayırlısı olması dileğiyle
Aminnnmnnnn inşallahhayırlı olsun canım inşşallah gönlumuze göre nasip olur
aynı süreçten bizlerden geçiyoruz bende ev ziyareti için bekliyorum son adım kaldı inşallah çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum acaba sorun çıkacakmı diyede korkuyorum hep bi endişe içinde oluyo insan inşallah bu sıkıntılara dğecekMerhaba cokkkk yıllar önce bu site ye üye oldum tüp bebek azosperm m tese hep bu konular la ilgilenirdim ...Yıllardır tedavi ve artık ..olumsuz denemelerden sonra biz çok yorulduk.16.05.2015 günü müracaatımizi yaptık evrak hazırlayacağız süreç uzunnnnn ama değer kucağıma alacağım yavruya hasretimmmmm hasret. .. 1578 sayfa nin hepsini okudum okudukça bir umut doğdu içime sizlere paylastiklariniz için çok teşekkür ederim. .. Yıllarca hiç ağlamadım hiç .Ama simdi durduramiyorum kendimiuykusuz gecelerim oldu düşün düşün Ama ilk müracaatımizi yaptigimiz gün kuş gibiydim o gece uyudum ..tabi şimdide düşünüyorum onaylanicak mı sıra ne zaman gelecek yavrum minicik mi odası ne zaman hazırlanmalı ve sonra hayallerrrrrrrr esasında eşimin olumsuz geçen ameliyatından sonra hayal kurmayacagim demiştim buyuk konusmusumama biz 9 yıl çok ugraştık şimdi 1 yıl 2 yıl sonunda yavrum gelecek ya işte o zaman yeniden dogacagim Rabbimin izni ile bir adim attik hayirlisiyla biliyorum ki bende anne olacağım eşim de baba biz de aile olacağız evdeki sessizlik bitecek bekliyorum umutla heyecanla öpüyorum sizleri. ...
teşekkür ederim iyi dileklerin içinbu zor bir surec bizim için ama sonu çok guzel olcak bir sureç hayırlı olsun canım
bende 2 tüp bebek bi aşılama yaptım yapmadan önce komşum bana tutmazsa sende yazılırsın demiştin ben içimden aa tutar demiştim ama olmadı bende kolay kolay her çocuğu sevemem ama o komşum aldı bir kız tanemimiz 2 buçuk aylık geldi okadar tatlıkı her gün görmesem ben bile özluyorum sesini duymak için bile balkona çıkıyorum okadar tatlıkı emin olun seveceksiniz ben bile pişmanım tüp bebek yaparken başvursaydım diye benim yaşım 32 ama yine kendime göre geç kaldım başvurmak için diyorum.pişman olmicaksınız sizde önce alsaydım diyeceksiniz komşum bile önce alsaydım diyorben 7 yıllık evliyim 2 aşılama bir tüp bebek denedik başarısız oldu tüp bebekte 2 tane yumurta oluştu ama toplama aşamasında boş çıktı yumurta zayıflığı var çok üzüldüm ikinciyi denemeye cesaret edemedim yine hayal kırıklığı eşim destek oluyo tekrar deniycem aslında bir süre daha deneyip öyle başvurmak istiyodum ama burayı okudum bazı arkadaşlar keşke tedavi süresinde başvursaydık geç kalmasaydık yazmışlardı bende 36 yaşındayım sonra başvurup bekleme süresinde tedaviye devam etmeye karar verdim bir ümidim var artık tedavim başarısız olsada yine en azından yıkılmıycam bir ümidim var güzel bir duygu sadece korkum acaba sevebilicemmi ısınıcammı belki saçma gelebilir ama ne biliyim tuhaf bir duygu ama kavuşanları okudukça moral oluyo hemen benimsemişler allahtan herşeyin hayırlısını diliyorum hepimiz için
ben 7 yıllık evliyim 2 aşılama bir tüp bebek denedik başarısız oldu tüp bebekte 2 tane yumurta oluştu ama toplama aşamasında boş çıktı yumurta zayıflığı var çok üzüldüm ikinciyi denemeye cesaret edemedim yine hayal kırıklığı eşim destek oluyo tekrar deniycem aslında bir süre daha deneyip öyle başvurmak istiyodum ama burayı okudum bazı arkadaşlar keşke tedavi süresinde başvursaydık geç kalmasaydık yazmışlardı bende 36 yaşındayım sonra başvurup bekleme süresinde tedaviye devam etmeye karar verdim bir ümidim var artık tedavim başarısız olsada yine en azından yıkılmıycam bir ümidim var güzel bir duygu sadece korkum acaba sevebilicemmi ısınıcammı belki saçma gelebilir ama ne biliyim tuhaf bir duygu ama kavuşanları okudukça moral oluyo hemen benimsemişler allahtan herşeyin hayırlısını diliyorum hepimiz için
son görüşmemizi yaptık,15 gün sonra hazırladığımız dilekçeyle aile mahkemesine başvurucaz,dilekçe örneğini veriyorlar.Birde şunu tavsiye ettilet;sözleşmmiz ne zaman yapıldıysa 1_2 gn sonrasında başvurun aynı gün başvurmayın dava döner dedileren azında sözleşmenin ertesi günü başvurun ama kesinlikle aynı gün başvurmayın dediler.Artık konrtrole gitmemize gerek yokmuş,avukata da gerek yokmuş her şey hakimin elindeymiş süreç uzun ve çetrefilli olabilrmişte hemen bitebilimişdeArkadaşım, bizim de kızımızla 1. yılımızın dolmasına az kaldı. Görüştün mü kurumla? Yine bazı evraklar hazırlayacağız sanırım..
Bende hep oyle saniyordum uzmaniniLa karsilikli gorusmeler olacakmis.bir takim testler daha istenecekmis saglik raporu sanirim. Siraya girmek dosya hazirlanmasi vs 5-6 ay surermis siraya girmek onaylanmak.ev ziyaretinden sonramı sıra verilio
canım biz sağlık raporu verdik uzmandan uzmana değişio sanırımBende hep oyle saniyordum uzmaniniLa karsilikli gorusmeler olacakmis.bir takim testler daha istenecekmis saglik raporu sanirim. Siraya girmek dosya hazirlanmasi vs 5-6 ay surermis siraya girmek onaylanmak.
İlk başvuruyu yaptığınız zaman sıraya girmiş oluyorsunuz, diğer işlemleri yaptırırken sıranız ilerliyor.Bende hep oyle saniyordum uzmaniniLa karsilikli gorusmeler olacakmis.bir takim testler daha istenecekmis saglik raporu sanirim. Siraya girmek dosya hazirlanmasi vs 5-6 ay surermis siraya girmek onaylanmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?