Oncelikle cok gecmis olsun.Slm arkadaşlar..Bu dünya sınav dünyası biliyordum,kadere de inanıyorum çok şükür.Bir hafta kadar önce kadın hastalıklarıyla ilgili beklenmedik bir operasyon oldum.Doğumhanede operasyon saatimi beklerken kürtaj olmak için sırada bekleyen bayanlarla bekledim..Bilmediğim birşey değildi aslında..Bazı insanlar bir bebeğim olsun diye çırpınırken bazılarının da aman hamile kalmayayım diye çabalaması..Ben bu ani operasyondan dolayı gerginken bebeğini aldırmak için sırayla içeri giren kadınları görünce gerginliğim üzüntüye döndü..Rabbim sen büyüksün dedim.Bu benim sınavım..Onların yaşadıkları da onların sınavıydı..Ne büyük bir ödülü ellerinin tersiyle hayatları pahasına istemiyorlar dedimm..Ama farkında bile değillerdi.Bizleri sadece bizler anlarız..Herkese hayırlı kavuşmalar dilerim.
geçmiş olsunSlm arkadaşlar..Bu dünya sınav dünyası biliyordum,kadere de inanıyorum çok şükür.Bir hafta kadar önce kadın hastalıklarıyla ilgili beklenmedik bir operasyon oldum.Doğumhanede operasyon saatimi beklerken kürtaj olmak için sırada bekleyen bayanlarla bekledim..Bilmediğim birşey değildi aslında..Bazı insanlar bir bebeğim olsun diye çırpınırken bazılarının da aman hamile kalmayayım diye çabalaması..Ben bu ani operasyondan dolayı gerginken bebeğini aldırmak için sırayla içeri giren kadınları görünce gerginliğim üzüntüye döndü..Rabbim sen büyüksün dedim.Bu benim sınavım..Onların yaşadıkları da onların sınavıydı..Ne büyük bir ödülü ellerinin tersiyle hayatları pahasına istemiyorlar dedimm..Ama farkında bile değillerdi.Bizleri sadece bizler anlarız..Herkese hayırlı kavuşmalar dilerim.
Ayyy maşallah canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün bir ömür mutlu olun ailecek minik prensesi çok çok öp bizim yerimizeKızlar biz kızımıza kavuştuk.. Çok güzel bi kızımız var artık..
Kızlar biz kızımıza kavuştuk.. Çok güzel bi kızımız var artık..
Güzeller güzeli kızınızı öpüyorum. .Ne mutlu size gözünüz aydın sevgilerKızlar biz kızımıza kavuştuk.. Çok güzel bi kızımız var artık..
Maşallah. Gözünüz aydın.Kızlar biz kızımıza kavuştuk.. Çok güzel bi kızımız var artık..
Gecen seneye kadar bi senede sira gelebiliyomus hemen hemen.ama bu sene herkes siralarin ilerlemediginden muzdarip.biz 3ay once basvurduk daha hastane isimiz bile yeni bitti.ev ziyaretimiz bile olmadi.onayi nezaman aliriz Allah bilir.
Ama vakit kaybetmeden basvurunuzu yapin siz.hazir esinde raziyken.
Yine tedavini olursun.enazindan pskolojin rahat olur tedavide.
Verem savas,pskoloji raporu.bulasici hastalik raporu falan filan baya ugrastiriyo. Calisiyosan eger hem tedavi hem basvuru islemleri zor olabilir senin icin.
Allah kolaylik versin simdiden.olmazsa once basvuru icin ugras.bekleme asamasindada tedavine basla tabi sen daha iyi bilirsin.
Hayirli olsun simdiden
Çok yorulmuştum bugün, azıcık da kırıklar var vücudumda, biraz uzanmıştım içim geçmiş.
Hayırdır inşallah, kızımı gördüm rüyamda. Almışız eve gelmişisz. o beşikte kıpır kıpır yatarken onu izliyorum, kucağıma alıyorum, başını avuç içime koyup yüzüne bakıyorum. Nasıl güzel bir bebek, böyle dümdüz açık kahve saçları var, bıraz da gür ve hafif uzun saçlı. Acıktın mı annem diyorum gülücükler atıyor. mamasını hazırlarken halının üstüne koyuyorum, böyle yüzükoyun toto havada kendince emekliyor. gidip kucağıma alıyorum. Acaba diyorum kaç aylık, dün kurumda bize ne anlattılar, nasıl heyecanlıysam hiçbirini hatırlamıyorum, zaten önemi de yok anlattıklarının falan diye düşünüyorum. Mamasını yedirirken babamız geliyor, alıyor kucağına. Bakıyorum kanguruyu takmış, içine de koymuş bizim kızı, böyle daha güvende, düşürmekten korkmadan kucağıma alabiliyorum diyor. banyosunu yaptıralım altına bi bakalım diyorum, eşim vermiyor, yeni aldım daha kucağıma dursun bbiraz sonra bakarsın, sonra yıkarsın diyor. O zaman sen tut, ben bi forma girip haber vereyim diyorum, tam size yazarken uyandım.
ay kızlar içim bir hoş, öyle gerçekti ki. şimdi uyanınca ev bomboş geldi
Kızlar biz kızımıza kavuştuk.. Çok güzel bi kızımız var artık..
Güzel günlerde büyütün inşallah:)Kızlar biz kızımıza kavuştuk.. Çok güzel bi kızımız var artık..
Gözün aydın, bebeğin sana ömür boyu mutluluk ve huzur, evinize bereket getirsin.Kızlar biz kızımıza kavuştuk.. Çok güzel bi kızımız var artık..
Hep beraber sağlıkla, huzurla ve mutlulukla dolu bir ömrünüz olsun. Gözünüz aydın. Umarım bizim kız da bu hafta gelir artık.Kızlar biz kızımıza kavuştuk.. Çok güzel bi kızımız var artık..
Ayy cok sevindim.bayram yeridir eviniz simdi neguzel.gule gule buyutun.Kızlar biz kızımıza kavuştuk.. Çok güzel bi kızımız var artık..
Ne diyim canm.Allah kolaylik versin.yapcak bisey yok ozmn tedavini ol.insallah bebegin tedaviyle gelir.rabbim nasil hayirliysa onu nasip etsinevet canım ya çalışıyorum ya işte o sıkıntı. zaten tedavide 2 güne bir öğlen işe geliyorum.sonra opu suydu yok.transferi beklemesi... bir de bunun için uğraşsam çok izin alacağım hiç işe gelemeyeceğim :))
Optukce bizede dua et arkadaşım güle güle buyutCanlarım hepinize tek tek teşekkür ederim.. Sizlerde bir an önce bu duyguyu o kavuşma anını yaşayın.. Kızımın maşallahı var beni hiç üzmüyor..
çok sevindim allah mutluluğunuzu daim etsin kaç aylık bebişinizCanlarım hepinize tek tek teşekkür ederim.. Sizlerde bir an önce bu duyguyu o kavuşma anını yaşayın.. Kızımın maşallahı var beni hiç üzmüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?