Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Oncelikle cok gecmis olsun.
Ahh ahhh bilmezler tabi farkinda bile degiller ne yaptiklarinin.Allah hidayet versin.biz burda öluyoruz bi yavrunun gulusu icin.onlar istemiyo ne denirki onlarami uzuliyim kendimemi

geçmiş olsun

Hislerimiz çok benzer.

Sokakta yürürken gördüğüm her çocuğu sevmek onların guluslerini duymak, konuşmalarını dinlemek bile bana mutluluk veriyor. Tabi çok fazla bakamıyorum, aileleri hoş gormeyebilir.
sokakta ayakları çıplak, üzerinde soğuk havada incecik elbiseler ile celimsiz duran dilendirilen çocukları alasim geliyor.
Onların eksikliklerini ve kendi eksikliklerimi gördükçe daha çok üzülüyorum.

Beklemek, yine de bir umutla bir gun gelecegini bilerek beklemek bile güzel

evet canım ya çalışıyorum ya işte o sıkıntı. zaten tedavide 2 güne bir öğlen işe geliyorum.sonra opu suydu yok.transferi beklemesi... bir de bunun için uğraşsam çok izin alacağım hiç işe gelemeyeceğim :))

ayy canım ya kıyamam, az kaldı sabret.. bu kadar saberttin o gün de gelecek. Ben çocuk düşünmeye başladığımdan bu yana, hep rüyamda kimsesiz bir erkek bebekle ilgileniyorum ona bakıyorum. Belki de bu bana bir işaretti hep bunu düşündüm. aklıma o geldi sen bunu anlatınca..

Kızlar biz kızımıza kavuştuk.. Çok güzel bi kızımız var artık..

gözünüz aydın canım, Allah bahtını açık etsin. Ya kızlar bebeklemizin resmini paylaşsak ya . ben çok görmek istiyorum hepinizin bebeklerini. tabi isterseniz. ben kavuştuğum gün resmini paylaşacağım inşallah.

Harika bir haber. Sonsuz mutluluklar ♡ ♥. Güzelliği bizim için de öpüp sarmalayin.

OTE="cnrdfn, post: 44671186, member: 690661"]Kızlar biz kızımıza kavuştuk.. Çok güzel bi kızımız var artık..[/QUOTE]
All

Ne diyim canm.Allah kolaylik versin.yapcak bisey yok ozmn tedavini ol.insallah bebegin tedaviyle gelir.rabbim nasil hayirliysa onu nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…