Çok teşekkür ederim.. Yarın sonucu sizlere bildiririm.. Hakkımızda hayırlısı hepimiz içinCnrdfn bacım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun
Bahar bacım sanada kolay doğumlar olsun
Maşallah olsun
İki güzel kız annesi oldun artık
Darısı başımıza
Bacılar bu ara hastayım geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim
Dr salgın olduğunu dirençli bir grip olduğunu söyledi
İnşallah bikaç güne kendimi toplarım
Odamız dün geldi kuruldu
Tüm yıkama ütü işlerini bitirdim
İnşallah biraz daha toparlanınca yerleştireceğiz
Cnrdfn bacım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun
Maşallah olsun
Darısı başımıza
Odamız dün geldi kuruldu
Cnrdfn bacım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun
Maşallah olsun
Darısı başımıza
Odamız dün geldi kuruldu
koruyucu ailelikte biyolojik aile tarafından aranmayan ama durumu evlat edinmeye müsait olmayan derken müsait olmaması hasta olması mı oluyor?hastalıktan kasıt nedir biliyor musunuz?Koruyu ailelikte bekleme süresi evlat edinmeye göre çok daha kısa ondada tercihler belirtebiliyorsunuz. Uzmanınızla detaylı görüşürseniz biyolojik aile tarafından aranmayan ama şuan için durumu evlat edinmeye müsait olmayan bir çocuk için sizi koruyu aile olabilirsiniz
Bende ogrenemedimAnkaradan başvuru yapıp bu ay sırasını öğrenen arkadaşlar varmı lütfen bi cwp verin
Siz başvuru yaptınız mı?Yaptıysanız koruyucu ailelik için mi,evlat edinme için mi?Bunu bende merak ediyorum.koruyucu aile olmayi cok istiyorum bende.
Biseyler ogrenirseniz bizimlede paylasin cok seviniriz
Sanırım yeni başvurdunuz.. Ben başvurudan 8 ay sonra öğrenmiştim sıramı.. Sizin ne kadar oldu.. Bu arada bende ankaradayım.. Bakalım biz yarın bebiş görmeye gideceğiz.. Allah kısmet ederse kızımız olacak..Bende ogrenemedim
koruyucu ailelikte biyolojik aile tarafından aranmayan ama durumu evlat edinmeye müsait olmayan derken müsait olmaması hasta olması mı oluyor?hastalıktan kasıt nedir biliyor musunuz?
Bizden sadece diploma ve nüfus cüzdanı istemişlerdi ilk görüşmeye.Başvuru için ilk kez görüşmeye giderken bazı evrakları götürmeli miyiz?
Canım geçmiş olsun çok dikkat et dinlen çok fazla grip salgını var inşallah hemen toparlarsın odanızda hayırlı olsun Rabbim tez zamanda odanızı doldursun inşallah
Çok teşekkür ederim.. Yarın sonucu sizlere bildiririm.. Hakkımızda hayırlısı hepimiz için
Sabah uyandığımda baktim iyiyim giriştim odayaCanım çok geçmiş olsun, bol vitamin ve bol istirahat şart. salgın olduğu için, özellikle insanlarla içiçe ortamlarda çok daha rahat mikrobu geri alıyoruz. İnşallah hemen toparlarsın. Sonrasında gelsin en keyifli hazırlık kısmı :)
merhabalar sevgili anneler anne adayları umarım herkes çooook iyidir. ben pek giremiyorum foruma ama dualarım hep sizlerle. zamancığım geçmiş olsun canım...bir umut yavru kuşuna kavuştun mu acaba diye baktım ama... hayırlısı olsun odamızı hazırladık sanırım inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine ... biz kocaman olduk :)) seneye kızım 1. sınıf olacak abimiz ilkokul 3 :)) oğlum ve kızım teyzelerini çoooook öpüyorlar. bende tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz inşallah diyor hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.. umudunuzu sakın yitirmeyin..
Hadi inşallah sırada ki annemiz sen olursunKızlar bugün sıra için kurumla görüştüm, çok güzel haberler aldım, sanırım engeç birkaç aya kızım gelmiş olacak. ayaklarım yerden kesildi resmen :)
Aynı zamanda bugün kadın doğumda kontrolüm vardı, önceki sayfalarda bahsedilen ilacı da sorar çalışmalara başlarım dedim emzirebilmek için. Ne yazık ki kistim tekrarlamış ve yeniden hormon ilacına başlamam gerekiyor. o ilacı içerken de sütüm gelse bile emzirmem hiç sağlıklı olmayacak, emmemesi daha iyi olacakOna biraz canım sıkıldı, hani emzirmeyi deneyeceğim mutlaka diye çok şartlamıştım bu 17 ayda kendimi. Ama kısmet diyorum, vardır herşeyin bir nedeni.
Hem kızmın gelmesine az kaldı madem, can sıkmak, moral bozmak yok. vakit milyonuncu kez dip köşe temizlik vakti :)
Hadi inşallah sırada ki annemiz sen olursun
Benim de yapmam lazım
Kileri dökmek mümkünse herşeyi atmak istiyorum
Azcık iyileşeyim sıra onada gelecek
Ya ben odayı temizler hemen yerleştiririm diyordum ütüledim hazır da çok kokuyor
Yerleştirsem onlarda kokar
Görmediğin odası olmuş modundayım
Şöyle bitirim hemencecik olsun istiyorum
Ah ah bizim kızın odası bile nazlı
Kızlar bugün sıra için kurumla görüştüm, çok güzel haberler aldım, sanırım engeç birkaç aya kızım gelmiş olacak. ayaklarım yerden kesildi resmen :)
Aynı zamanda bugün kadın doğumda kontrolüm vardı, önceki sayfalarda bahsedilen ilacı da sorar çalışmalara başlarım dedim emzirebilmek için. Ne yazık ki kistim tekrarlamış ve yeniden hormon ilacına başlamam gerekiyor. o ilacı içerken de sütüm gelse bile emzirmem hiç sağlıklı olmayacak, emmemesi daha iyi olacakOna biraz canım sıkıldı, hani emzirmeyi deneyeceğim mutlaka diye çok şartlamıştım bu 17 ayda kendimi. Ama kısmet diyorum, vardır herşeyin bir nedeni.
Hem kızmın gelmesine az kaldı madem, can sıkmak, moral bozmak yok. vakit milyonuncu kez dip köşe temizlik vakti :)
Ne zaman aricaksinizBende ogrenemedim
Mart 2015 te basvuru yaptim canim onbiray oldu basvurali Bursa da da durum ayni galiba artik beklemedeyizne zaman basvuru yaptin canim.bursada cabuk sira geliyormus.
Sadece sirami sorabiliyorum sende oylemisin cok cekiniyorum neden ilerlemiyor ne kadr bekleriz diye soramiyorum telefonda cok candan yaklasiyor uzmanimiz ama sadece malesef siraniz ayni diyor sana nasil diyor olmassa bi ara yanina gidip goruselim diyo esim daha bu hafta aradim ya biraz zaman gecsin gidicez bakalimEvet canım doğrudur banada öyle geldi ama ben 15. sıradayım uzmanımız öyle söyledi aramızda 1 kişi var inşallah arka arkaya kavuşacağız ama sıralar çok yavaş ilerliyor uzmanımız bir bilgi verdimi size ne diyor acaba canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?