- 27 Şubat 2013
- 14.804
- 42.309
- 798
gunaydin boludan basvuru yapan varmi aranizda bu sene tayin isticez allah nasip ederse orda nasil ilerleme merak ettim sakaryada iki senede siramizin yarisina gelebildik hic ilerleme yok birde evraklarimizin yenilenmesi istenmis bir ay icinde bu sure gecerse basvuru iptal mi oluyor
Aynen öyle.. En basiti ile forumun baş sayfalarına bakarsanız kavuşma süreleri çok çok daha kısaymış. her sene hem başvuru artıyor hem de evlat edinilebilir çocuk sayısı azalıyor. sonuçta sıranın atışını görüyoruz, takip ediyoruz...
Ben biyolojik ailede kalması yönünde bu kadar israr edilmesini de anlamıyorum. Sokaklarda ayakları çıplak dinlendirilen çocukların sayısı da her geçen gün artıyor, aynı zamanda çocuğa şiddet haberlerini de okuyup duruyoruz. işte biyolojik anne 3 yaşındaki çocuğunu döverek öldürdü en son. şimdi durum böyleyken o çocukların illa biyolojik aile diye d,retilerek onların yanında tutulmaya çalışması ne kadar doğru... Oh devletten parayı alıyor, çocuk güya onda ama durumları içler acısı çoğunun. bize gelince evin olacak, ayrı odası olacak, odası güneş görecek, ssk'an şu kadar, maaşın bu kadar olacak... Olan aslında bize değil o çocuklara oluyorBiz 1 sene daha bekleriz ama onların çoğunun hayatları kayıyor
Canım inşallah güzelce sorunsuz atlatırsınız ev ziyaretini.
evraklar neden yenileniyorki ?
Zamancim arada ses ver.ariyo gozlerimiz :))
Cok buyuk bi ihtimalle hatta kesin 2016 anne olma listesinde sende varsinumarim bicogumuz 2016da kavusur meleklerine.
Buna bende katılıyorumAynen öyle.. En basiti ile forumun baş sayfalarına bakarsanız kavuşma süreleri çok çok daha kısaymış. her sene hem başvuru artıyor hem de evlat edinilebilir çocuk sayısı azalıyor. sonuçta sıranın atışını görüyoruz, takip ediyoruz...
Ben biyolojik ailede kalması yönünde bu kadar israr edilmesini de anlamıyorum. Sokaklarda ayakları çıplak dinlendirilen çocukların sayısı da her geçen gün artıyor, aynı zamanda çocuğa şiddet haberlerini de okuyup duruyoruz. işte biyolojik anne 3 yaşındaki çocuğunu döverek öldürdü en son. şimdi durum böyleyken o çocukların illa biyolojik aile diye d,retilerek onların yanında tutulmaya çalışması ne kadar doğru... Oh devletten parayı alıyor, çocuk güya onda ama durumları içler acısı çoğunun. bize gelince evin olacak, ayrı odası olacak, odası güneş görecek, ssk'an şu kadar, maaşın bu kadar olacak... Olan aslında bize değil o çocuklara oluyorBiz 1 sene daha bekleriz ama onların çoğunun hayatları kayıyor
1 aydır 1. sıradayızGözüm sürekli telefonda. İnanın aranırda ya duymazsam diye telefonu lavaboya giderken bile yanımda götürüyorum. Neyi var neyi yoksa yıkadım ütüledim. Misler gibi oldu hepsi. Ama şu sabun tozu olayını sevemedim ben. Sanki tortu kalıyor gibi çamaşırlarda. 3 kez durulama yaptırdım makinaya. Bizim kız daha kullanmadan eskiyecek eşyaları bu gidişle. Hafta sonu da kızımın halası şimdiden odasındaki yatağında yatırmayalım diye bizim odamız için park yatak ve uyku seti aldı hediye olarak Onuda kurduk hemen, yatak odamızın ortasına kondurduk Önceleri daha kolaymış beklemek. Aylar aslında çabucak geçmiş. Şimdilerde ise saatler, dakikalar geçmek bilmiyor. Totem yaptım kendi kendime :) Hayatımda ilk defa örgü battaniye yapıyorum. Başlarken dedim ki; bu bitince gelecek kızımız :))))
Arkadaşım inşallah dahada çok bekleymeden gelir kuzınız özel olmazsa eğer kaçıncı sırada başladınız beklemeye1 aydır 1. sıradayızGözüm sürekli telefonda. İnanın aranırda ya duymazsam diye telefonu lavaboya giderken bile yanımda götürüyorum. Neyi var neyi yoksa yıkadım ütüledim. Misler gibi oldu hepsi. Ama şu sabun tozu olayını sevemedim ben. Sanki tortu kalıyor gibi çamaşırlarda. 3 kez durulama yaptırdım makinaya. Bizim kız daha kullanmadan eskiyecek eşyaları bu gidişle. Hafta sonu da kızımın halası şimdiden odasındaki yatağında yatırmayalım diye bizim odamız için park yatak ve uyku seti aldı hediye olarak Onuda kurduk hemen, yatak odamızın ortasına kondurduk Önceleri daha kolaymış beklemek. Aylar aslında çabucak geçmiş. Şimdilerde ise saatler, dakikalar geçmek bilmiyor. Totem yaptım kendi kendime :) Hayatımda ilk defa örgü battaniye yapıyorum. Başlarken dedim ki; bu bitince gelecek kızımız :))))
Çok net olmamakla birlikte ilk müracaattaki sohbetlerde yanlış hatırlamıyorsam 40 lı rakamlardık. Bize 11 ay sonra ev ziyaretine geldiler Nisan 2015 te. 1 hafta sonra aradığımda net olarak 15 dendi. Yani Nisan ayından beri 15 kişi anca oldu neredeyse 1 senede 15 kişi.Arkadaşım inşallah dahada çok bekleymeden gelir kuzınız özel olmazsa eğer kaçıncı sırada başladınız beklemeye
Çok net olmamakla birlikte
Verdiğin bilgiler için teşekkür ediyorum sanırım sizin tercihiniz kız , kız evlat bekliyorsunuz bizimde tercihimiz kız ve sıramız 13 anlamaya çalışıyorum aşağı yukarı ne zaman gelir diye o yüzden soruyorum canım kusura bakma tez zamanda güzel haberlerini alırız kızının inşallahÇok net olmamakla birlikte ilk müracaattaki sohbetlerde yanlış hatırlamıyorsam 40 lı rakamlardık. Bize 11 ay sonra ev ziyaretine geldiler Nisan 2015 te. 1 hafta sonra aradığımda net olarak 15 dendi. Yani Nisan ayından beri 15 kişi anca oldu neredeyse 1 senede 15 kişi.
Ne mutlu size enazindan 1.siradasiniz cok yakinda kavusacaksiniz insallah.1 aydır 1. sıradayızGözüm sürekli telefonda. İnanın aranırda ya duymazsam diye telefonu lavaboya giderken bile yanımda götürüyorum. Neyi var neyi yoksa yıkadım ütüledim. Misler gibi oldu hepsi. Ama şu sabun tozu olayını sevemedim ben. Sanki tortu kalıyor gibi çamaşırlarda. 3 kez durulama yaptırdım makinaya. Bizim kız daha kullanmadan eskiyecek eşyaları bu gidişle. Hafta sonu da kızımın halası şimdiden odasındaki yatağında yatırmayalım diye bizim odamız için park yatak ve uyku seti aldı hediye olarak Onuda kurduk hemen, yatak odamızın ortasına kondurduk Önceleri daha kolaymış beklemek. Aylar aslında çabucak geçmiş. Şimdilerde ise saatler, dakikalar geçmek bilmiyor. Totem yaptım kendi kendime :) Hayatımda ilk defa örgü battaniye yapıyorum. Başlarken dedim ki; bu bitince gelecek kızımız :))))
Belli olmaz canm.ama insallah cok bekletmez.1sene daha bekleklemezsin insallah.sabrinin mukafatini alacaksin rabbimin izniyle.bizleri unutma burda kizin gelince.arada yaz.Sıralar beklemeler geçmek bilmiyor
Hepimiz nasibimizi bekliyoruz
Bakalım bizim nazlı nezaman gelecek
Daha önümde 1 yıl var
2016 da 7 bebek yerleştirildi bunu düşününce diyorum heryıl yarı yarıya düşmüş öyle olursa 2017 de anca 3 bebek olur böyle oluncada ancak 1 yılı bulur
Matematik hesapları bir yana kısmet olunca heran olabilir
İnşallah çok yakında olur
Bugün temizlik yaparken kızımın Odasını da temizledim ilk başta zor geliyordu şimdi ise okadar zor gelmiyor
Gerçi belli de olmuyor
Bugün iyiyim yarın kötü
Bahar dan da haber yok
Doğum yaptı acaba nasıl
Yok arkadaşım zile bile basmıyorlar.Posta kutusuna koyup gitmişler.Ama aklıma takılıyor dersen uzmanı bir arayın tekrar derim.Arkadaslar evlerine evraklar geldimi sira bildiirmi icin ben 4 ocakta uzmanimizla gorusmustum evime evrak gelcekmi diye oda evet gonderilcek demisti ama hala evrak gelmedi bende tatildeydim ben yokken gelmistir dedim ama gelmemis acaba kimse yok diyemi geri cevrilmis olabilirmi
Sanmam canım iade olacağını ama yine de tam bilemiyorum.Sen ne zamandır bekliyorsun ilk tebliğat değil sanırımHimm bizede gelip acaba apart.kapisini acan olmadiysa diye dusundum bizde yoktuk ya acaba iademi oldu diye dusundum
Arkadaşlar Adem Güneş'in kitaplarını okuyan var mı? Okuduysanız hangilerini okudunuz? Biraz kitap okuyup kafa dağıtmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?