- 18 Haziran 2009
- 925
- 1.243
- 313
Selam herkese.. Ben 37 yaşımdayım. Biraz daha beklemeyi düşünmüştüm ama sanırım süreç yavaş işliyor ve 2 yılı bile bulabiliyormuş. Bende başvuru sürecini hızlandırmaya karar verdim. Allah hepimizin umduğundan daha daha iyilerini göstersin inşallah.
Çok teşekkür ederim ilgine bende farklı olmam sanırım görüşmede düşününce bile kalbim duracak gibi oluyor ev konusunada çok sevindim en kısa zamanda alırız yavrumuzu inşallahHayirli ugurlu olsun simdiden
Nerden basvuru yapicaksiniz.
Cok guzel heyecanlar bunlar.stres bile oluyo insan.ben yuzune fener tutulmus tavsan gibiydim gorusmede :))
Esim bile cikista niye oyleydin ilk defa boyle gordum seni dedi.tuhaf bi duygu.
Yasayin icinizden gelen duygularinizi.
Maddi duruma gelince.
Soruyolar tabi aylik gelirinizi,uzerinize olan mal varliginiz varmi eviniz kendinizinmi diye.bizimde ev kendimizin degil ama bi sorun cikarmadilar.onay almadik daha ama ille ev olsun demediler yani.
Hayirli olsun tekrar :) aramiza hosgeldin
İstanbuldan başvuracağız bu aradaÇok teşekkür ederim ilgine bende farklı olmam sanırım görüşmede düşününce bile kalbim duracak gibi oluyor ev konusunada çok sevindim en kısa zamanda alırız yavrumuzu inşallah
Sıra değişebilir elbet ama bizim ev ziyaretinden sonra kurumda görüşmemiz olmuştu eşim ve ben ile ayrı ayrı kendimiz ailemiz , esin nasıl biridir vs vs ilgili ...Benden tavsiye listedeki kitapları okumanız eşiniz le birlikte fırsat buldukça ..Bizim ev görüşmemiz e geldiğinde uzmanımız kitapları görmüştü okuyun mutlaka demişti, okumak kadar güzel birsey yok heeeee bu arada ilk başta kitaplar hiç açmamişti bizi suruklemedi, ama şimdilerde evde her yerde kitap hahahahahh. . İlla kitapla mi egitecez dersen inan cok güzel bilgiler var...Evdeki huzur saygı sevgi olduğu müddetçe yavrumuzla çok güzel hayatımız olacağını , alkışın, sarılmanin aferin , demenin ne güzel bir ödül olduğunu öğrendimBizede evraklari teslim etmeye gittigimizde kitap listesi vermisti.
Ama biz evziyaretinden sonra sorar kitapla ilgili diye daha alip okumadik.
Evzitaretide olmadi.
Yani yazdiklarindan anladigim kadariyla ev ziyaretinden sonraki gorusme kitaplarla ilgili oluyo.yani bilgilerimizi test ediyolar.
Evziyaretimize geldiklerinde kitapla ilgili bisey sorarlar diyede korkuyorum.daha okumadik cunku.
Tembelligimizden degil.ben biyandanda ders calisiyorum.firsat bulamadik
amin ağustos 2015 başvuru tarihim. evime de geldiler , görüşmeler olumlu geçti .bize sıra numaralarımızı da mektupta yollamışlar fakat elimize henüz geçmedi.dün aradık sıramızı belirttiler. :)Hayirli olsun.tarihiniz kac
Kizlar izmirde bi erkek bebek terk edilmis
Bi apartman girisine birakilmis biberonu ve esyalari varmis yaninda.zillere basip kacmis birakan kisiler.
Daha gobek bagi bile dusmemis.gorseniz kucucukkk
Rabbim yeni yuvasinda saglikla huzurla guvenle buyur insallah.
İnsallah birakanlar bulunsa bile geri vermezler.
Bole durumlarda sevineyimmi uzuleyimmi bilemiyorum..allah yardimcisi olsun isallah iyi bi aileye verilir ve cok sevilir
Valla canim bu emzirme isini ben istanbuldaki eniyi drlardan birine sordum.imkansiz dedi bana.
Ama sutu gelen arkadaslarimiz var burda.
Rabbim nasip ederse imkansiz diye bisey yok.ben inaniyorum
aynen cnm nasilsa doktor zarari olmaz dedi o ilaci 2 ay icip demicem ek olarak baska gidalarla destek vericem kerevizi inciri hurmayi duydum sut getirmesinde faydasi oluyo diye.eger gelmezse sutum artik kardesim biraz emzircek yada sutunu sagip vercek oda yeni dogum yapti bilmiyorm ama anne sutu olmadan hic beslemek istemiyrm cok onemli benceValla canim bu emzirme isini ben istanbuldaki eniyi drlardan birine sordum.imkansiz dedi bana.
Ama sutu gelen arkadaslarimiz var burda.
Rabbim nasip ederse imkansiz diye bisey yok.ben inaniyorum
Hayırlı olsun arkadaşım.Biz de kiradayız ama bir evimiz var ve evimiz de kirada.Okirayla kendi oturduğumuz kirayı karşılıyoruz.Ben uzmanımıza özellikle sormuştum evimiz kira diye.Hiç önemi yok demişti.Asgari ücretle çalışanlara bile bebek veriyoruz mühim olan aile yapınız diye özellikle belirtti.Sorun çıkmaz.Merhaba biz cuma günü ilk başvurumuzu yapacağız çok heyecanlı ve tedirginim haliyleMaddi durumumuz iyi ama evimiz yok sorun ederlermi acaba bilginiz varmı?
Çok sevindim inşallah sorun çıkmaz heyecandan ölmek üzereyimHayırlı olsun arkadaşım.Biz de kiradayız ama bir evimiz var ve evimiz de kirada.Okirayla kendi oturduğumuz kirayı karşılıyoruz.Ben uzmanımıza özellikle sormuştum evimiz kira diye.Hiç önemi yok demişti.Asgari ücretle çalışanlara bile bebek veriyoruz mühim olan aile yapınız diye özellikle belirtti.Sorun çıkmaz.
Evet evet aynen oyle.bende esime buyuzden baski yapmistim biran once basvuralim bak cok bekleniyomus diye.Selam herkese.. Ben 37 yaşımdayım. Biraz daha beklemeyi düşünmüştüm ama sanırım süreç yavaş işliyor ve 2 yılı bile bulabiliyormuş. Bende başvuru sürecini hızlandırmaya karar verdim. Allah hepimizin umduğundan daha daha iyilerini göstersin inşallah.
Bende seviniyorum artik.haberde demiski mesela talihsiz bebek.neden talihsiz olsun.belkide en talihlileri.Ben böyle durumlarda sevinir oldum artık, onu bağrına basmak için bekleyen bir aile var ve en azından habersiz bırakmamışlar, ölüme terk etmiyorlar yavruyu. Sütüyle, beziyle, hemen bulunacak yere bırakan aileler en azından meleğe kıymamış diyorum.
Doğurup çöpe atan, öldürenler varken.. Demek ki çaresizdi bıraktı ama bebeğin hayatını kurtardı diyorum artık(
Güzel kuzularımın bahtları hep güzel olur inş.. Rabbim tüm bebeklere iyi sağlıklı hayatlar versin, güzel insanlarla karşılaştırsın inş.
Okumayi bende cok severim.evde kitapligim var.Sıra değişebilir elbet ama bizim ev ziyaretinden sonra kurumda görüşmemiz olmuştu eşim ve ben ile ayrı ayrı kendimiz ailemiz , esin nasıl biridir vs vs ilgili ...Benden tavsiye listedeki kitapları okumanız eşiniz le birlikte fırsat buldukça ..Bizim ev görüşmemiz e geldiğinde uzmanımız kitapları görmüştü okuyun mutlaka demişti, okumak kadar güzel birsey yok heeeee bu arada ilk başta kitaplar hiç açmamişti bizi suruklemedi, ama şimdilerde evde her yerde kitap hahahahahh. . İlla kitapla mi egitecez dersen inan cok güzel bilgiler var...Evdeki huzur saygı sevgi olduğu müddetçe yavrumuzla çok güzel hayatımız olacağını , alkışın, sarılmanin aferin , demenin ne güzel bir ödül olduğunu öğrendim
aynen cnm nasilsa doktor zarari olmaz dedi o ilaci 2 ay icip demicem ek olarak baska gidalarla destek vericem kerevizi inciri hurmayi duydum sut getirmesinde faydasi oluyo diye.eger gelmezse sutum artik kardesim biraz emzircek yada sutunu sagip vercek oda yeni dogum yapti bilmiyorm ama anne sutu olmadan hic beslemek istemiyrm cok onemli bence
Kac peki siraniz.hadi insallah su gibi gecer zamanamin ağustos 2015 başvuru tarihim. evime de geldiler , görüşmeler olumlu geçti .bize sıra numaralarımızı da mektupta yollamışlar fakat elimize henüz geçmedi.dün aradık sıramızı belirttiler. :)
sıra numaramızı dün eşim arayıpta sordu kız 41 erkek 51 dedi ama bence tam tersi eşim yanlış anlamış olabilirde :)Kac peki siraniz.hadi insallah su gibi gecer zaman
Bir sorum olacaktı. Aslında bunu görüşmeye gidince görevlilere soracağım ama belki bilgisi olan vardır. Çocuk reşit olunca kendi asıl kütüğüne geçmesini istiyorsak bu mümkün mü?
İnşallah .... gergin bir bekleyişCanım inşallah güzelce sorunsuz atlatırsınız ev ziyaretini.
çok gerilmeyin gayet sakin olun ve çok kolay geçiyor .. onlar için ikramlar hazırlayın.. misafir gibi düşünün heyecan yapmayınİnşallah .... gergin bir bekleyiş
Tarih belirtmiyorlar .. Günlük Yaşamınıza devam edin aniden ve habersiz gelmemiz gerekiyor dediler ısrarla....çok gerilmeyin gayet sakin olun ve çok kolay geçiyor .. onlar için ikramlar hazırlayın.. misafir gibi düşünün heyecan yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?