Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Arkadaslar gec ilerlemesi sadece ankara degil cogu yer ole ben baska sehirdeyim ayda 1 yada bazen 3 ayda tek sora ilerliyo yavasladi artik onceden ayda 7 kisi ilerliyodu araliktan itibaren durdu isallah tekrar hizlanmaya baslar
İnşAllah canım yaa burasıda öyle aralıktan beri 2 yada 3 kişi ancak ilerledi

Aynen ya artik uzmani aramaya korkuyorum siraniz ayni hic ilerlemedi diycek diye yada 1 kisi ilerledi diycek 4 ocakta aradim koca ayda 1 kisi ilerlemis oyuzden marta kadar beklicem aramicam

Aynen ya artik uzmani aramaya korkuyorum siraniz ayni hic ilerlemedi diycek diye yada 1 kisi ilerledi diycek 4 ocakta aradim koca ayda 1 kisi ilerlemis oyuzden marta kadar beklicem aramicam
En azından burda durumunuzu paylaşabiliyorsunuz.Kendi şehrinizden arkadaşlarınız var.Ben burda nasıl işliyor hiç bilemiyorum.Başvururken tahmini 28-29kişi var dedi uzmanımız.Ama bizim gibi görüşme aşamasında olanlar da vardır.Hızlı mı ilerliyor yavaş mı keşke kendi şehrimden bir kişi olsa paylaşırdım.Moralleri bozmayalım belki aniden bikaç sıra birden düşer:)hiç belli olmaz..

Ayni sehirden olan biri yok benimle burda.bildigim kadariyla.ama yorumlari okuyunca anladim son ay bizim sehirdede kizda hic ilerleme yoktu sadece erkekte bir kisi ilerlemisti.ekimle aralik ayina kafar uc ayda cok guzel ilerleyip siralarim yariya dusmustu ama aralik ayindan sonra 4 ocaga kadar tek kisi ilerlemis suan 20 gundur ne durumda bilmiyrm aramicam uzun sure uzuluyrm snra zaten erkekte 7 kizda 11deyim nasip artik

İzmir'in de farkı yok, son 1 aydır kız bebekte sıra hiç atmadı
Aynen canim bizdede 1 kisi erkekte atti kizda hic ilerlemedi hatta sasirdim cumku kiz daha hizli ilerliyodu ama durdu isallah ellerinle bebek vardirda islemleri yapiliodur yada dogum yapcaklar olabilir daha bazen ayni anda 2 yada uc bebek olaniliomus

1 ayda öğrenebiliyormusunuz sıraları uzmanlar pek memnun olmuyor sık arayınca ben 2 yada 3 ayda arıyorum bide erken arayınca sıra geçmiyor üzülüyorum sonra

Aynen canim bizdede 1 kisi erkekte atti kizda hic ilerlemedi hatta sasirdim cumku kiz daha hizli ilerliyodu ama durdu isallah ellerinle bebek vardirda islemleri yapiliodur yada dogum yapcaklar olabilir daha bazen ayni anda 2 yada uc bebek olaniliomus

2014'de 2 günde 8 bebek verdikleri oldu. 2015 oldukça yavaş geçti, ama geçen sene aramalarıma bakıyorum ocakta sıra atmış yine. Aralıkta da mesela bir haftada 4-5 bebek verildi. inşallah yeni hafta başlıyor, yarından itibaren hızlanır biraz. Gördüğüm kadarıyla sıralar hızlansa peşpeşe alacak kişiler var farklı şehirlerde de olsak. O yüzden ilk haber alan ayağını sürüye sürüye gitsin, devamı gelsin güzel haberlerin :)

Seninhangi sehir canim bizde hic okadadr hizli sira atmasi olmadi en fazla 40gu de kiz erkek bebek karisik sayisi 9 atti hatta cok sasirip sevinmistik ondan snra ayda 1 dusdu son ay aralikla ocak ayi sadece 1 sira atti

Seninhangi sehir canim bizde hic okadadr hizli sira atmasi olmadi en fazla 40gu de kiz erkek bebek karisik sayisi 9 atti hatta cok sasirip sevinmistik ondan snra ayda 1 dusdu son ay aralikla ocak ayi sadece 1 sira atti

İzmir'deyim ben. 2 günde 8 bebek bir daha olmadı. 4-5 bebek yerleştirmeden önce de 2 aya yakın sıra atmamıştı. hani diyorum acaba yine böyle bekleyip bekleyip hiç olmazsa 3-4 bebek birden yerleştirseler ne güzel olur. Bilmiyorum işlemi yapılan bebek var mı? İnşallah böyle sıra atmadan geçen aylarda işlemleri yapılıyordur da birden hızlı hızlı atar hepimizin sırası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…