Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
merhabalar...ben de izmirdn evlat dinme için eşimle birlikte sıradayım ağustos 2015de 0-1 yaş kıs bebek için girdik sıraya bekliyoruz. benim gibi izmirdn sıra bekleyenler var mı acaba ben ilk defa bakıyorum foruma da merak ettim ne kadar süredir bekliorsunuz acaba

hangi ilde ikamet ediyorsunuz? ben g.antepteyim ve gelmeden 1 gün önce haber ettiler...
ve evden hiç çıkmadan gelene kadar eşin ve sen görevlileri mi bekleyeceksiniz?

Tarih belirtmiyorlar .. Günlük Yaşamınıza devam edin aniden ve habersiz gelmemiz gerekiyor dediler ısrarla....
hangi ilde ikamet ediyorsunuz? ben g.antepteyim ve gelmeden 1 gün önce haber ettiler...
ve evden hiç çıkmadan gelene kadar eşin ve sen görevlileri mi bekleyeceksiniz?

evinin temiz ve düzenli olmasına dikkat ediyorlar. benimkine bakmadılar ama kimisi diyiyorki çekmece ve gardolap düzenine bile bakan varmış...

bu tabloya beni de eklermisiniz? izmir terk/rıza kız bebek 08/2015 başvuru tarihim:)

Kirklareli deyim... evde olmazsan bir daha geliriz yada ararız çat kapı gelecegiz dedi.....
Çekmece ve gardrop mi ? Bir an önce gelselerde gerginlikten kurtulsam ; (

Kirklareli deyim... evde olmazsan bir daha geliriz yada ararız çat kapı gelecegiz dedi.....
Çekmece ve gardrop mi ? Bir an önce gelselerde gerginlikten kurtulsam ; (
bize haber verip de gldilr izmirdeyim ben öyle çekmece filan da bakmadılar bakanlar varmış başka illerde ama bence genel bi uygulama değil memura bağlı olabilir çok rahat olun hergün nasılsanız öyle olun doğallık her zaman iyidir siz kasılmazsanız onlar da zatn kasmıyorlar etki-tepki:)ben günlrce temizlik yaptım baştan baştan şöyle bi odaların kapısından baktılar bitek kızımızın odasına girip incelediler o kadar onun dışında sorular sohbet havasında

olsun canım için rahat olsun. o odaya girmek bile ayrı heyecan... bahar doğum yaptı canım.

Arkadaslar tabloyu "zaman" arkadasimiz hazirliyo.geldiginde sizleride ekler.
Ben biara yapiyim dedim ama biraz karistirmisim galiba :))
Oyuzden ellemiyorum artik :))

katılıyorum size heyecan yapmayın ..benim odalara bile bakmıyorlardı.ben temizlikle çok uğraştığım için bakabilirsiniz dedim giderken odanın kapısından şöyle bi bakıverdiler o kadar . senin memurlara verdiğin sıcaklık ve güven önemli gerisi boş :)

Teşekkür ederim bilgiler için ... :) hayırlısı artık bakalim

Arkadaşlar bugün bayağı temizlik işim vardı pek giremedim şimdi girdim ve maşallah çoğalıyoruz yeni katılan arkadaşlarımız olmuş hepiniz hoşgeldiniz zamanlarınız su gibi akıp geçsin inşallah ev ziyareti konusundada bizim uzmanımız aniden geldi habersiz öyle çekmece dolap bakmadı odalara baktı ve onemli sıcak bir ortam olması bence rahat olun hepinizin görüşmelerinin güzel geçmesi dileğiyle...

ben de öyle düşünüyroum elbet çocuk yetiştirme kuralları var. bazen uymak lazım. ama benim fikrim de ayrı yatırın konusunda Allah aşkına daha insan ne kadar kucağına alacak öpüp koklayacak. zaten çocuk hareket etmeye başlayınca kucağında durmayacak bile.bu süre bizim için belki 6 ay belki 9 ay valla kim ne derse desin kucağıma da alışsa ben o kokusunu içime çekerek yatmaktan vazgeçemem. yıllardır en çok özlemini duyduğum şey bu.

yaa sanki üniversite sınavına hazırlanıyoruz. ve annelerimizde öyle eğitim görerek çocuk yetiştirdi.sözlü sınav yapacak gibi bir şey bu daha neler öğreneceğiz acaba :)

burada deneyimini yaşayan arkadaşlar vardı, geçmiş sayfalarda okumuştum. bence dene. ona bakarsan normalde her kadının her ay bir yumurtası olurken tedavi zamanı ilaçla 20 yumurta olabiliyor. ilaçla süt neden olmasınki. dimi yani

yaa sanki üniversite sınavına hazırlanıyoruz. ve annelerimizde öyle eğitim görerek çocuk yetiştirdi.sözlü sınav yapacak gibi bir şey bu daha neler öğreneceğiz acaba :)
Size kitapla ilgili bisryler sormadilarmi.
Evet haklisin ama buda bi isin prosudoru
Yapcak bisey yok.
Gidin dunyanin bi ucuna bakin bakalim orda nevarmis deseler onuda yapicaz mecbur
Biz digerleri gibi sansli degiliz.
Bebeklerimize yillarca ugras vererek kavusanlardaniz.
Bizimde kaderimiz bu

bu yazın içimi ferahlattı, eline sağlık.. ben de hep diyordum ev kendimizin ama 1+1 diye ya onay vermezlerse diye dert edip durmuştum. niye akıl edemedimki bebeğimiz gelince 2+1 kira eve çıkacağız kendimizin evini de kiraya vereceğiz deriz. :)))

Oyle deyin tabi.
Biz mesela lojmandayiz.lojmanlar cok eski.ama sonucta buraya kazik cakmadik.
Bebegimiz gelene kadar bi yolunu blucaz artik
Onlarin demesine gerek yok zaten biz yavrularimiz icin herseyin eniyisini dusunuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…