Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

ne güzel benim kardeşim de hamile. aynı şeyi biz de düşündük :)

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Tüm sayfalara bakamadım ama güncel bir liste yok sanki. En son 2014 de evlatlarına kavuşanlar var. Şu an aktif olup da evladına kavuşan var mı?

a
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Tüm sayfalara bakamadım ama güncel bir liste yok sanki. En son 2014 de evlatlarına kavuşanlar var. Şu an aktif olup da evladına kavuşan var mı?

Listemi son derece güncel :) kavuşanlar kısmına bakarsanız en son ocak 2015 de Ankara'dan bir arkadaşımız kavuştu kızına :) liste biraz uzun, eskiden böyle değildi, yeni gelen arkadaşlarımız ve kavuşan annelerimizle her geçen güzn uzuyor. Listenin ilk kısmı kavuşanlar, ikinci kısmı başvuru yapıp bekleyenler

Öyle miii. Çok sevindim. Önceki sayfada alıntı yapılan listeye bakmıştım. İnceleyim o zaman listeyi. İnşallah hepiniz kavuşursunuz. Bu heyecanlı bekleyiş de bizim hamileliğimiz oluyor aslında.

Tarih belirtmiyorlar .. Günlük Yaşamınıza devam edin aniden ve habersiz gelmemiz gerekiyor dediler ısrarla....

çalışan insanlara da mı öyle geliyorlar, ikram hazırlayacak vaktimiz olmazki. hem çalışıyorum hem de işyerim çok uzak.

evinin temiz ve düzenli olmasına dikkat ediyorlar. benimkine bakmadılar ama kimisi diyiyorki çekmece ve gardolap düzenine bile bakan varmış...

bu da ne enteresan çekmece düzenimden kime ne ki çocukla alakası ne bilemedim açıkçası..

Kirklareli deyim... evde olmazsan bir daha geliriz yada ararız çat kapı gelecegiz dedi.....
Çekmece ve gardrop mi ? Bir an önce gelselerde gerginlikten kurtulsam ; (

insanı zaten çat kapı geleceğiz derken strese sokuyorlar. benim evime kendi akrabamız bile çat kapı gelmezki.

biz daha başvuru yapacağız canım, ben sadece şimdilik bilgi alıyorumn. ilk fırsatta başvuru için gideceğiz

Tskler canim burayla bi gorusegim ankarad oturmuyrz ama randevu alip gidebilirim

hangi ilde ikamet ediyorsunuz? ben g.antepteyim ve gelmeden 1 gün önce haber ettiler...
ve evden hiç çıkmadan gelene kadar eşin ve sen görevlileri mi bekleyeceksiniz?
Bizeds eve gelmeden 1 hafta once arayip uygunmusunuz deyip randevu alip geldiler cat kapi diye bisy olmadi hatta ben 1 hafta boyunca rahatca evimi temizleyip ikramlarimi yaptim eve ole detayli bakmadi.cocuk odasini sordu bizim o oda zaten tek kisilik bi yatak odasi olarak doseliydi dolaplariyla genc odasi gibi burasi dedim besiginide buyuyen besik aldim onuda yatak odama koycaz aldik gelicek mutfagima bakti buyukmus mutfaginiz falan dedi ben bide kombiyi acmayi unutmusum eviniz isinmiuormu dedi bende hur kombi yanmiyor dedim subatun sonuydun ikimizde calistigimiz icin esimle sicak oldugu zman kapatiyordum.40 dk falan oturdular iki kisi geldi esimle bana karsilikli sorular sordular iste en iyi esinizin en kotu huyu bebeginize kimse karisabilirmi anne babalarimizi sordular bu tarz sorular sonra 1 hafta sonra telle siramizi ogrendik snra kagid geldi eve onay yazisi.rahat bi gorusmeydi

Aynen bizede sole kapidan bakip ciktilar hic onemsemedilee bile yani bazilarida cok abartior cekmecelere bakmakta neymis ya biz sansliyiz benim uzmanim kibardi ole acik cok aramadi yani hersene hersey degisebilir mesela uzmanlar geldiginde benim oturma grublarim cok yeni degildi onlardan snra biz yeni kose takimi aldik cok sey aldik evimizin sekli baya degisti bidaha uzman gelse ayni evmi diye sasirir yani bole seyler bence cok onemsenmemesi gerek ama bazilari iste degisik

Aynen canim bende bole dusundugun icin 2 ay o ilaci icip bitkisel urunlerlede destek vericem sut gelesiye ugrascam isallah kolay ca gelir bebegimi emziririm

insanı zaten çat kapı geleceğiz derken strese sokuyorlar. benim evime kendi akrabamız bile çat kapı gelmezki.
Cnm disardan al ikramlik ben ole yaptim bizimkiler yemedi bile ole cay ictiler zaten surekli sohbet soru olunca agzindan cikani not aliyor surekli soru cvb ile cevbladiklarimizi yazdilarr snra bizim uzman yogunmus baska gitcegim yerler var dedi siraya sokmus sanirim snra biraz apartmanin disindan baktilar eve sonra arabasina binip gittler

arkadaşlar ben dini yönden çok araştırdım. çocuk büyüyünce kız ise babaya , erkek ise anneye haram oluyormuş. benim ablamın çocuğu var ona 7 içimlik süt sağdırttım. buzluğa koydu. erkek olursa onu içtiği zaman ablam süt annesi olduğu için haram olmuyormuş. aynı şeyde kız için olursa eşimin kız kardeşinin sütünü içmesi gerekiyormuş dini yönden.

komik hakikaten komik :) evlat diyorsun sen büyütüyorsun Allah bilir artık haramı helali sen niyetini bozmadıktan sonra :) takma böyle şeylere. çok şükür müslümanım. Allaha binlerce şükür bir oğlum var. yapma düşünme böyle. eğer bu kafadaysan evlat edinme derim ilerde çocuğuna dokunamyacaksan sarılamayacaksan ne gerek var öyle sütle filanda süt kardeş filan olunmuyor. yani ablanın sütünü içti sana helal :) yok öyle bir dünya sen emzirdiysen amenna ama öyle birşey yok. tamamamen zihniyet meselesi. sen evladım canım diyorsun ötesi varmı. inan şu satırları yazarken elim titriyor. benim 3 yaşında oğlum var harammış helalmiş ilgilendirmiyor beni onu ben büyütüyorum nefesi nefesim. Allah onu bana nasip etmiş yolumuzu birlikte çizmiş. Allahımın bana emaneti gözüm gibi bakarım yan gözle bakanında gözünü oyarım bu kadar basit.

canım benim eleştiri almak için yazmadım tabiki evladımız olacak.dediklerine katılıyorum. eğer kendi sütün gelirse tabiiki emzirirsin yok gelmezse ben bu çözümü buldum. ve bunda o kadar öfkelenecek birşey yok inanç meselesi saygı göstermek gerekiyor. çok merak edenler için link atıyorum arkadaşlar

Son düzenleyen: Moderatör:
orada sadece bu meseleyi kaale alın lütfen .ben tartışma konusu olması için yazmadım. belki bilgi edinirsiniz belki duymamışssınızdır diye paylaştım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…