:18:
merhaba
aranızdaki sıranın azalmasının nedeni aradakilerden bazılarının sıradan çıkması veya farklı yaşlarda da sırada olan kişileri bebişlerini larak sıradan ayrılmaları olabilir. bir de resmi işlemleri devam eden çocuklar içinde sıra işletiliyor. bu sırada olanlar da aradaki sıralardan ayrılmış olabilirler. sizden geride bulunan biri farklı yaş veya resmi işlemi devam eden çocuklardan aldıklarında sizden önce çocuk sahibi olmuş olurlar.
Arkadaşlar
Müracat edeli 16 ay oldu herbir olayı anladım fakat sıra olayını yaşla bir türlü çözemedim. Sıra olayını çözen varsa beni aydınlatabilirmi? Aralık ayında ben 39. sıradayken bir arkadaşımız 26. sıradaydı ve 23. sırada olan arkadaşımız bebeğini aldı. Şu anda ben 24. sıradayım 26. sırada olan arkadaşımız halen bebeğini alamadığı gibi şu anda onun genel sırası 18. Aralık ayında aramızda 13 kısı varken subat ayında aramızda nasıl 6 kızı oluyor. 3 aydır hıcmı bebek gelmedı kuruma. Bu konuya takıldım kaldım.
merhaba
aranızdaki sıranın azalmasının nedeni aradakilerden bazılarının sıradan çıkması veya farklı yaşlarda da sırada olan kişileri bebişlerini larak sıradan ayrılmaları olabilir. bir de resmi işlemleri devam eden çocuklar içinde sıra işletiliyor. bu sırada olanlar da aradaki sıralardan ayrılmış olabilirler. sizden geride bulunan biri farklı yaş veya resmi işlemi devam eden çocuklardan aldıklarında sizden önce çocuk sahibi olmuş olurlar.