Tabiki hem bizimkilerin,hem arkadaşlarının çocuklarının teyzesi olacaksın hemde defalarca,öyle çok seviliyorlar ki annelerini unutuyorsun zaten bir süre sonra,çocuklar önceliğin oluyor.
öncelikle mesajıma cevap olarak bişeyler yazmanızı o kadar istmeiştim ki senin veya pırılımın... tesekkur ederimm... gercekten buyuk bir heyecanla okudum tek tek yazdıklarını... evet burda okuyup da en cok dikkatimi çeken siz ikiniz oldunuz hatta okurken yukarı bakıp bunu nushu mu yazmıştı yoksa pırılım mi diye baktıgım bile oldu cunku hep aynı hayaller, aynı istek ve arzular, aynı koşusturma sureci... bir ikiniz beni cok etkilediniz bir de Anjelika cok etkilemişti bni... eee, artık bn de bu süreci sizle takip ettiğime göre bebişlerin teyzesi saylırım değil mi? :))) 2 erkek kardesim oldugu için biyolojik olarak teyzelik nasip olmayacak ama etrafımdaki arkadaslarım evlenip coluk cocuga karışıyorlar ya bn de yegen sevgisini yavas yavas tadıyorum sayelerinde...
pırılımla arandaki bağı anlamak için ugrasmaya cok gerek de yok zaten super bir sinerji var aranızda... ruh ikizi gibisiniz maşallah.. inşallah dostlugunuz ömür boyu devam eder...
bnm için yaptıgın guzel yorumlara da tesekkur ediyorum, inşallah zamanı geldiğinde elbet karşıma hayatı paylaşabileceğimi düşündüğüm biri çıkacaktır, Rabbim hayırlısını versin... sizin beyler gibi süper baba adayı bulmak zor bu devirde ya hayırlısı bakalım:)))
ben hep forumdayım zatn sizleri de unutmam heryere yeterim Allahın izniyle... sizin o guzel tatlı telaşınızı inanın ben de burdan hissedebiliyorum, bu duyguları ben de sizlerle yaşıyorum... inşallah bebişler cok bekletmezler bizleri de hep beraber seviniriz topikcek...
hepinize saglıklı guzel gunler diliyorum... umut etmeden yaşanmıyor ben hayata hep umutla bakıyorum biliyorum ki ben gibi birçok insan var...
Sevgiler...
Maşallah bebeklerimiz çok şanslı biliyor musun lily,kocaman bir aileleri olacak,bir sürü teyze,e onların eşleri,arkadaşları amcalar,dayılar,italyan aileleri gibiyiz Allah'a şükür:))
İnşallah dediğin gibi uzun yıllar sürer dostluğumuz,konuşmayı anlatmayı pek severim üzerinize afiyet,buradan ayrılmaya da niyetim yok,inşallah hep güzel haberler almayı vermeyi nasip eder Rabbim.
Öğrendiğim bir şey var ki nasıl bakarsan öyle görüyorsun hayatı,elbet olumsuzluklar yaşıyoruz hepimiz ama mutlu olmak bizim elimizde diye düşünüyorum.
Allah gönlüne göre versin herşeyi.
Görüşmek üzere,sevgiler
Merhaba serebrum,sanırım çok kırgınsın.Neler yaşadığını bilemiyorum pek anlayamadım da ama senin endişelendiğin yada karşılaştığın gibi davranışlar sergilemeyeceğimizden buradaki tüm arkadaşlarımın adına da çok eminim.Hatta bununla ilgili açıklama yapma ihtiyacı bile duyamıyorum yaparsamda kendimi kötü hissedeceğim.Umarım halledersin sorunlarını,daha mutlu bir hayatın olur.Eğer her koşulda arkasında olucaksanız bende evlat alınmışım en ufak olayda üzülüyorus.birileri bizi üzmek için bunu kullanıor biz hep yaralı kuş oluyorus heran atılcak yok sayılıcak gibi bizler oyuncak deiliz.öğrendiğinde üzülecek belki sizi kırabilcek ama siz onu yine korumalısınız eğer yapamayacaksanız baştan vazgeçin.akrabalar onu belki kabul etmeyecek önünde durabilmelisiniz.kaybetme korkusu yaşıorlar maddiyat deil kimse onları sevmeyecek gibi.çok yaş farkı varsa ona bakıcı muameleside yapmayın.deha olucak beklemeyin hani beğenmediğiniz oyuncağı verirsiniz aptal olucaz bizi olduğumuz gibi kabul edin.
Sevgiler...