• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Ay evet ya 🥰 zaman su gibi geçiyor büyüyor diye sevinirken ama hemen de büyüsün istemiyorum açıkçası 😊

Merhaba ben bugün dayanamayıp aradım Ağustos'ta 49 du 41 olmuş siramiz hiç fena sayılmaz 🤭bence umarım sizinde siranizda iyi bir düşüş olmuştur
Siz kız bebek için demi ? Benimki erkek sırası. Ben kasımda arıcam bakalım :) ay tabiki hızlıca düşmüş sizinki darısı başımıza inş

Herkese merhaba
Bugun için kurum randevu vermşti
Görüşmeye gittik
Genel bilgiler bizim iş durumumuz gelirimiz giderimiz
1 sene sürer dediler
Biz 2..2,5 yas istiyorduk ama yaş evlat edınme daha zorlasıyormus..biyolojık aileleri vermeyi onaylayamayabılıyormus
Biz 80 ve 81 doğumlu oldugumuz için
Ve 1 senelik bekleyişten dolayı kayıtlara 3 ..5 yaş yazdık… toplamamız gereken evraklar vs ..en buyuk düşünce ki bu durum bizi vazgecirmicek tabıkı ama biyolojık ailesinin her zamn alma hakkı 😔 bir de biz türkiye geneli dedik bakalım hayırlısı

Herkese merhaba
Bugun için kurum randevu vermşti
Görüşmeye gittik
Genel bilgiler bizim iş durumumuz gelirimiz giderimiz
1 sene sürer dediler
Biz 2..2,5 yas istiyorduk ama yaş evlat edınme daha zorlasıyormus..biyolojık aileleri vermeyi onaylayamayabılıyormus
Biz 80 ve 81 doğumlu oldugumuz için
Ve 1 senelik bekleyişten dolayı kayıtlara 3 ..5 yaş yazdık… toplamamız gereken evraklar vs ..en buyuk düşünce ki bu durum bizi vazgecirmicek tabıkı ama biyolojık ailesinin her zamn alma hakkı 😔 bir de biz türkiye geneli dedik bakalım hayırlısı
Sureciniz hayırlı olsun öncelikle .... Evet zor bir süreç ve risk her zaman var... Evet alma haklari var ama onlarda bizim gibi bir dolu yollardan prosedürden geçecek ve hakim uygun görürse alabilir .... Ama duydugum kadarıyla yada belkide buna inanmak istediğim için hakimler genelde bizim yanımızda oluyormuş... Evet risk var ama bunları dusunerekte yaşayamayız evlatlarimiza kavuşup her anımizin tadını çıkaralım...

Back
X