• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Eltiniz size üzülürsünüz diye söylememiş ben görümcenize de .ama en azından aile büyüklerine söyleyebilirdi ,onlara da söylemediyse nazar değer düşüncesiyle söylememiş olabilir
Aynen bende öyle düşünüyorum evet üzülebiliriz diye söylemediğini söyledi ama hani benim daha bir yılım dolmamış benim durumum çok şükür o kadar da trajik değil ki hani evet gorumcemin 3 yılı olmuş üstelik tüplerinden biri de kapalı hani onun için olsa eyvallah ama beni de işin içine karıştırması sacma geldi bana açıkçası

Böyle düsündügünüz icin cok üzüldüm.. lütfen yardim alin psikolojiniz hic iyi degil. Evet evlat sahibi olamamak cok zor ama siz farkli bi boyuta gecmissiniz.. insanlara cocuk yaptiklari icin kizamayiz cok üzüldüm gercekten böyle hissetmenize allah yardimciniz olsun
Amin teşekkğr ederim bende üzüldüm İnan bu mesajı atarken

Ya çok gğzel kalpliymişsin ben gğzel hemen olmuş maşaşlh rabbim olmayan herkese nasip etsin içindede bana .❤Bebeğinizi rabbim size bağışlasın
Amin inşallah bolca dua et Rabbim vakti saati gelince verir inşallah kolay değil insanız kıskanıyoruz her gördüğünde üzüleceksin belki ama bir de şu yönden bak ister misin ya karnında ölürse ölü doğum yaparsa nasıl üzülürsün Allah herkese iyilik versin bize de ona da

Aynen bende öyle düşünüyorum evet üzülebiliriz diye söylemediğini söyledi ama hani benim daha bir yılım dolmamış benim durumum çok şükür o kadar da trajik değil ki hani evet gorumcemin 3 yılı olmuş üstelik tüplerinden biri de kapalı hani onun için olsa eyvallah ama beni de işin içine karıştırması sacma geldi bana açıkçası
evet saçma olmuş biraz

Siz anlatırken gözyaşım pıt diye düştü .bu kadar kötü insanlar varmı ya gerçekten inşallah ben öyle birşey yaşamam

Kv uzuluyor pink konusma yaninda demiş.
Eltimde banane cnm onlarin olmuyor diye benim bebegim ilgisiz mi kalsin demiş. En cok bu koymuştu.
Birde kaynim gelip esimin psikolojisi bozuldu hamilelikten oturu psikolojisini duzelt sizin yuzunuzden surekli kavga ediyoruz demişti.
Hic unutamiyorum bunlari hiç...
Benim hamileligim mukemmel gecti herkese nasip insallah. Ne kapris ne sinir ne simariklik hicbirini yapmadim sukurler olsun. Herkes hamile oldugumu bile unutuyordu. Neden yapayimki benim cocugum olacak ilgi gormekte ne bi kenarda dursun bana benim bebegim yeter.
Insallah sizde en kisa surede yasarsiniz.

Amin inşallah bolca dua et Rabbim vakti saati gelince verir inşallah kolay değil insanız kıskanıyoruz her gördüğünde üzüleceksin belki ama bir de şu yönden bak ister misin ya karnında ölürse ölü doğum yaparsa nasıl üzülürsün Allah herkese iyilik versin bize de ona da
Aman allah göstermesin sorumlusu olmak istemem sonra gözün kaldı der falan allah korusun

Kv uzuluyor pink konusma yaninda demiş.
Eltimde banane cnm onlarin olmuyor diye benim bebegim ilgisiz mi kalsin demiş. En cok bu koymuştu.
Birde kaynim gelip esimin psikolojisi bozuldu hamilelikten oturu psikolojisini duzelt sizin yuzunuzden surekli kavga ediyoruz demişti.
Hic unutamiyorum bunlari hiç...
Benim hamileligim mukemmel gecti herkese nasip insallah. Ne kapris ne sinir ne simariklik hicbirini yapmadim sukurler olsun. Herkes hamile oldugumu bile unutuyordu. Neden yapayimki benim cocugum olacak ilgi gormekte ne bi kenarda dursun bana benim bebegim yeter.
Insallah sizde en kisa surede yasarsiniz.
Amin canımm benim inşallah ya allah olmayan herkese versin sağlıklı hayırlı bebekler .sizde çok sabırlıymışsınız

Bu kadar etkilenmen normal değil. Ona nasip eden Yüce Rabbim sanada nasip etsin. Yazan çizen O, takdir onun istediğine verir istemediğiné vermez. Başkasının mutluluğuna mutlu olmaya bak. Kalbini üzüntüye kedere boğma. Sen inan umudunu yitirme , elbet zamanı gelince kucağınà alırsın evladını.
O kızcağız ne kadar üzülmüştür. Ne gerek var mesaj atmaya ağlayıp üzülmeye. Hepsi vesvese. Bende 3 sene bekledim en yakınım ablam eltim görümcem herkes hamile kaldı. Üzüldüm benimde olsaydı diye kaybetmiştimi hemde defalarca. ama onlarà sitem etmedim
Sonra üzüldüğüm için kendime kızdım. Kıskançlıkmı diye kendimi aradım..şükür değil sadece hassas bir dönemdi. Sizinde hassas döneminiz ama mesaj atmak bile bile yaptı bana kötülük olsun diye düşünmek bilemiyorum.. .

Allah yardimcin olsun.Kucagin bebeklerle dolsun.Ama inan bana saçmalıyorsun.Eger niyeti o yöndeyse ona prim veriosun.Rabbim isterse nasip eder inan her işte hayır var.Siz elinizden geleni yapip tevekkül edin inş hayırlı bir sekilde evlâtlariniza kavuşursunuz üzülmeyin lütfen
Aminnnn canım aminnnn haklısın prim verdim eline

İçin acıdığından dolayı öyle dediğini biliyorum
O duyguyu bilirim bende....insanın içini yakar kavurur. Eltinin tabi kendi düşüncesi kalabilir kimseye engel olunmaz ama senin içinin yandığını bile bile seni arayıp söylemesi hiç hoş bi durum değil şu hareketi çok yanlış, düşüncesiz bencilce. Empati kuran bunu yapmaz. Bence ona zamanında içini dökmekle hata ettin. Şu durumda başkasından duysaydın daha doğru olurdu. Üzülen bir insanın yarasına tuz basılmaz. Bence arana mesafe koy. Ben hamile kalsam, çocuk hasretiyle yanan birine gidipde bunu nispet eder gibi söylemem
Onun yarasına tuz basmak istemem. Düşünce meselesi bu bacım
Dua ayetleri var onları oku Allah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Bu kadar etkilenmen normal değil. Ona nasip eden Yüce Rabbim sanada nasip etsin. Yazan çizen O, takdir onun istediğine verir istemediğiné vermez. Başkasının mutluluğuna mutlu olmaya bak. Kalbini üzüntüye kedere boğma. Sen inan umudunu yitirme , elbet zamanı gelince kucağınà alırsın evladını.
O kızcağız ne kadar üzülmüştür. Ne gerek var mesaj atmaya ağlayıp üzülmeye. Hepsi vesvese. Bende 3 sene bekledim en yakınım ablam eltim görümcem herkes hamile kaldı. Üzüldüm benimde olsaydı diye kaybetmiştimi hemde defalarca. ama onlarà sitem etmedim
Sonra üzüldüğüm için kendime kızdım. Kıskançlıkmı diye kendimi aradım..şükür değil sadece hassas bir dönemdi. Sizinde hassas döneminiz ama mesaj atmak bile bile yaptı bana kötülük olsun diye düşünmek bilemiyorum.. .
Yaaa zaten çok üzüldüm o mesajı attıktan sonra ama iş işten geçmişti

İçin acıdığından dolayı öyle dediğini biliyorum
O duyguyu bilirim bende....insanın içini yakar kavurur. Eltinin tabi kendi düşüncesi kalabilir kimseye engel olunmaz ama senin içinin yandığını bile bile seni arayıp söylemesi hiç hoş bi durum değil şu hareketi çok yanlış, düşüncesiz bencilce. Empati kuran bunu yapmaz. Bence ona zamanında içini dökmekle hata ettin. Şu durumda başkasından duysaydın daha doğru olurdu. Üzülen bir insanın yarasına tuz basılmaz. Bence arana mesafe koy. Ben hamile kalsam, çocuk hasretiyle yanan birine gidipde bunu nispet eder gibi söylemem
Onun yarasına tuz basmak istemem. Düşünce meselesi bu bacım
Dua ayetleri var onları oku Allah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Allah razı olsuncanım iyi dileklerin için teşekkğr ederim Bilemedim ya kime sorsam eltim doğru olanı yapmış ilk o söylemek istemiş dediler

Merhabalar başlık dikkatimi çekince okudum biraz buna benzer bı durum benim de başıma geldi ama biraz farklı😊 şöyle ki benim temmuz ayında 1 yılım dolacak yani 11 aylık evliyim benimde eltim 2. Yaptı ama bize bana diğer eltime kayınvalideme daha doğrusu hemen hemen bütün aileye hamileliğin 4. Ayına girmişti nerdeyse o zaman söyledi yani hemen hemen 4 ay kimseye söylemedi bize söylediğinde de açıklaması şu oldu güya benim ve evli olan gorumcemin (gorumcemin de 3 yıldır çocuğu olmuyor ) çocuğu yok yani herkes bizden gebelik beklerken utanmis biraz bize söylemek istememiş üzülürüz diye ama beni çok da tatmin etmedi açıkçası yani anlamsız geldi hani sonuçta veren de Allah vermeyen de herkesin nasibi kısmeti farklıdır Rabbim kim için neyi uygun görürse onu yaşatıyor yani bence sen de çok takilma Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 🙏 hayırlı zamanda hayırlı bir evlat ben öyle düşünüyorum sevgiler iyi geceler arkadaşlar
Yanı hemen söyleyen de 4 ay sonra soyleyende tatmin etmiyor

Hayat nasıl bir yer biliyor musun?
Insan baskasi icin ne diliyorsa 10 misli seni buluyor.
Sen kendin için ne istiyorsan başkaları için de bunu iste. Olan için de iste olmayan içinde. Emin ol kısa süre sonra sende aradığını bulacaksın. En önemli başka husus da hep hayırlısıni iste...

Back
X