• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın

Lütfen bu bi şaka sizi kandoesım falan de böyle saçmalık olmaz.
7 senelik evliyim benim de çocuğun yok.
Eltimin 2 yaşında var isterse istediği kadar yapabilir bananeee

Sgemli mesaj atmak nedir ?

Siz benim altın olsanız ve bana böyle yapmış olsanız ben doğurduğunu çocuğu sizden sakınırım

Lütfen bu bi şaka sizi kandoesım falan de böyle saçmalık olmaz.
7 senelik evliyim benim de çocuğun yok.
Eltimin 2 yaşında var isterse istediği kadar yapabilir bananeee

Sgemli mesaj atmak nedir ?

Siz benim altın olsanız ve bana böyle yapmış olsanız ben doğurduğunu çocuğu sizden sakınırım
evet ya kesin gözü değer nazar değdirir diye asla göstermezdim ben de

İyi de kadincagiz gayet iyiniyetli gorunuyor. Seni uzdugum icin artik sormayacagim, baskasindan degil benden duymani istedim vs gayet dusunceli hareket etmis yani daha ne yapsin?
evet kesinlikle öyle, üzülmesin diye daha hassas davranmıs ustelik. bunlardan kötu niyet çıkarmak asıl kötü niyettir yani..

Haklısınız ben ona çok büyük tepki gösterdim sanırım ama konu elti olunca insan orada bi duraksıyor malesef kötü niyetle mi yaptı diye de düşünmedim değil
sanırım eltilerin kötü niyetli diye yaftalanmasının sebebi maalesef sizin gibi kötü niyetli eltiler

çok gğzel söylemişsiniz en iyisi ben ona bebek eşyası alıp gönlünü alayım .
bence de öyle yapın, bir güzel de sarılın, sonraki mesajları okudum da siz de hatanızı anlamıssınız anlık bir gafletle mesaj atmıs oldugunuzu hissettim, pisman oldugunuz belli yazdığınz cevaplardan aslında. herkes de cok ustunuze gelmis sizin, ben de dahil :/ yasamayan bilemez sanırım dogru. dogum gununuz kutlu olsun allah bir sonraki dogum gununuzu bebeginizle kutlamayı nasip eder insallah

Eltinin yerinde olsam seni asla umursamazdım, oda seni kıracak şekilde dönüş yapmadıysa şanslısın, haddini aşmışsın

bence de öyle yapın, bir güzel de sarılın, sonraki mesajları okudum da siz de hatanızı anlamıssınız anlık bir gafletle mesaj atmıs oldugunuzu hissettim, pisman oldugunuz belli yazdığınz cevaplardan aslında. herkes de cok ustunuze gelmis sizin, ben de dahil :/ yasamayan bilemez sanırım dogru. dogum gununuz kutlu olsun allah bir sonraki dogum gununuzu bebeginizle kutlamayı nasip eder insallah
hatasını anlamış sandığınız hanımefendinin bu mesajdan sonra birkaç mesajı daha var. Bundan sonra eltisiyle görüşmek istemediğine dair. Dilediği özür kabul etmezse eltisi kendisi bilirmiş yalvarmazmış. Maalesef bazı şeyler değişmiyor. Mesela o mesajı atmayacak olan karakter atmıyor, atansa dediğim gibi maalesef göstermelik pişmanlıklar

Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın

Içinizdeki evlat hasretini anlayorum. Ama ekmeği senden aşı senden gelmeyen insanlar çocuk yapıp yapmicaklarini sana soracak degillerdi heralde. Dogum gununden sonra soylemis olsa ne degisecekti? Gizleseydi de bu sefer gizledi diye muhtemelen içerlicektin ki buluttun nem kapan birisin sanirim. Ayrica kadin nereye kadar gizleyebilirdi hamileligini. Bence saçmalamışsın bana eltim senin gibi davranmış olsaydı eskisi gibi samimi olamazdım mesafemi koyardım.

hatasını anlamış sandığınız hanımefendinin bu mesajdan sonra birkaç mesajı daha var. Bundan sonra eltisiyle görüşmek istemediğine dair. Dilediği özür kabul etmezse eltisi kendisi bilirmiş yalvarmazmış. Maalesef bazı şeyler değişmiyor. Mesela o mesajı atmayacak olan karakter atmıyor, atansa dediğim gibi maalesef göstermelik pişmanlıklar
aaa ne kadar sacma yahu:KK20:ben de uzulmmustum

Yapmayın ama size inat mı yaptıklarını düşünüyorsunuz?? Açıklamasınıda yapmış başkasından duyma diye. Söylemese de bu sefer benden sakladı nazar mı deydircem felan gibisinden düsünürdünüz.. Sadece hassassınız diye düşünüyorum. Rabbim isteyen herkese, hayırlı olacaksa eğer nasip etsin.

Fazla vurduk sanırım konu sahibi havlu attı, ortada yok.
Yoksa cevap verirdi:
Çekmeyen anlamaz...
siz evli misiniz? evli değilsiniz sanırım? sizin çocuğunuz yok sanırım? çekmeyen anlamazzzzz ya da kilit sorular sorulduğunda "konumuz bu değil tmm mııı" klişeleriyle geldiklerinde gözlerim devirmekten arkaya kaçıcak bi gün :D :D

siz evli misiniz? evli değilsiniz sanırım? sizin çocuğunuz yok sanırım? çekmeyen anlamazzzzz ya da kilit sorular sorulduğunda "konumuz bu değil tmm mııı" klişeleriyle geldiklerinde gözlerim devirmekten arkaya kaçıcak bi gün :KK70: :KK70:
Siz evli misiniz? Bu soruyu unutmayacağim bugünden sonra :KK70:

Back
X