Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Ben bi araya gireyim. Çocuksuzlar çocuk konusunda yorum yapmamalı.
İmza: 1.5 sene öncesine kadar çocuksuz olan ana.
" Çocuksuzlar " ifadesi pek hoş olmamis ama
Hassas bir konuda biraz ifadelerimize dikkat etsek sanki daha guzel olur
Not: çocuksuz ama çocuklu olmaya calisan bir kadin
üzdün

şuan ona karşı kendimi mahcup hissetmeye başladım sizin yorumlarınızdan sonra...
Aslında çok iyi bir insan olduğunuz belli.çünkü ancak iyi insanlar hatalarını anlarlar.yolun daha başındasınız.çocuk olmamasını dert sanıyorsunuz.oysa ki çocuğun ne denli büyük bir dert olduğunu hayat öğretti biz orta yaşlılara.sizin durumunuzda olanlar hamile bir kadın gördüklerinde imreniyorlar.ben ise biraz üzülüyorum onlar için.hemen dua ediyorum hayırlı evlat olsun diye.Allah her şeyin hayırlısını versin.ne olur çok ısrarcı olmayın.geleceği ancak rabbim bilir.olmuyorsa vardır bildiği

Konuyu okuyunca şaşkınlık içinde kaldım..
Bunlar nasıl düşünceler böyle cocuk ıcın sızden ızın mı alacaktı
Söylemeseydı buna da trip atardınız siz cok acayipsiniz
Allah gönlünüze göre versin ama bu şekilde fesatlıgıda bırakın

İzin kağıdı mı verecektiniz acaba??? Bu nasıl düşünce yaa isterse 5. Gebe kalır. Nispet yapmamış, kötü söz söylememiş, hakaret etmemiş, alay etmemiş. Biraz kendinize gelin.
Bende tedaviyle hamile kaldım kayıp yaşadım ama kimse için böyle bir şey düşünmedim.

Konu yine önüme geldi
Tabi ki konu sahibi yine yazmamıştir kesin

Üzülmeni istemem ama malesef senin kuruntun bende 7 yil cocuk bekledim bazıları kötü insanlar laf sokarlar eşerler ama inadına çocuk yapmaz benimde kız kardesim hamileydi dogurdu benim yoktu ama inadina yapti diye aklima hic gelmedi cunki kardeşim eltim olsa evet belki sen gibi gelirdi insan birazda görmek istediği gibi bakıyor olaylara zor evet ama bizim yok diye insanlar da cocuk yapmasın da diyemeyiz onlarin yasamsal hakkı bu çocuk bizimde olsun evet ama olmayinca da inadina doguruyor diye düşünmedim kimse icin biraz kendini rahatlat derim

Konu ile ilgili hassas olduğunuz için karşı tarafa kötü sözler söyleyip kötü davranmışsınız. Sizin durumunuzun zor olduğunu biliyorum ama siz bu durumdasınız diye onlar çocuksahibi olmak istiyorlar diye onları suçlu ilan edemezsiniz. Çocuk inat uğruna yapılacak bir şey değildir. Bence gönlünü almalısınız siz ne kadar olmuyor diye hassas iseniz karşı taraf da gebelik heyecanı duyan bir anne hoş olmamış yaptığınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…