- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi Mentolu kafa
-
Çocuk sahibi olmaya uğraşıpta olamayan biri olarak bu sözünüzü çok incitici buluyorum. Bizler zaten sizin yerinizde olabilmek ve bu durumu anlayabilmek için bu kadar uğraşıyoruz.Ben bi araya gireyim. Çocuksuzlar çocuk konusunda yorum yapmamalı.
İmza: 1.5 sene öncesine kadar çocuksuz olan ana.
Ben bi araya gireyim. Çocuksuzlar çocuk konusunda yorum yapmamalı.
İmza: 1.5 sene öncesine kadar çocuksuz olan ana.
Ne alaka ya.Eltinde olsa, kardeşinde olsa herkesin kendi hayatı.İnsanlar çocuk yapıp yapmayacaklarına size göremi karar verecekler?Allah isteyen herkese evlat versin, ama bu şekilde düşünmeniz çok yanlış.Öyle bir anlatıyorsunuzki,kötü niyetlinin siz olduğunu düşündüm şahsen.Insanların bebeği oluyor diye eşinle sarılıp ağlamanız, ne kadar kötü.Insan mutlu olur,bende olmasada onlar o güzelliği tadıyor diye.Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
adı eltı dıye mı yapıyorsunuz bunu ?Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Merhaba canım seni çok iyi anliyorum. Çünkü bnde 3 yıldır evlat hasreti çekiyorum ve 2. Tüp bebeğim tutmayınca paramparça olduk bu arada kardesimin 2. Ye hamile olduğunu öğrendim ve ilk bana söylemişti günlerce ağladım hatta kardeş değil mi senin bi parçan görmek karşılaşmak bile istemedim. Sonra kendime şunu sordum bnm yok diye kimsenin olmasın demeye hakkım yok . O bnm kardeşim eğer bn hamile olsaydım o çok sevinirdi. Mutlaka bu hayatta herkesin bi sınavı vardır belki de Rabbim bizi bu şekilde sınıyor. Ama illaki olur vakti vardır saati vardır. Kızmışsın bu elitinin kötü olduğu anlamına gelmez tabi kasdi yapmadığına eminsen. Eğer sen bu haberi başkasından duysaydin emin ol daha kötü hissederdin kendini. Biraz uzaklasin eşinle bi yerlere gidip kafanı toparla bnce gelince de tedavinize devam edin gerçekten umut insanı ayakta tutan ve dayanma gücü veren tek şey unutma canım. Rabbim inşallah tez zamanda bizede bi evlat nasip ederSelam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
tabiki izin almayacaklardı ama biraz daha bekleyebilirlerdi biz sürekli dertleşiyorduk tedavi sürecini konuşuyorduk bunun üzerinden çok geçmeden bu haberi aldım dolayısıyla çok üzüldüm kendi adıma .ama onların adına tabiki çok sevindim .çocuğu geç olan yada çocuğu olmayan hanımlar beni daha iyi anlar
Rabbim size de çocuk verir inşallah bir an önce de. O kişinin çocuk yapmasında hiç bir sıkıntı yok. Siz olayı büyütüyorsunuz. Hani şöyle diyeyim evlensem tabi ki diğer insanları da düşünmeliyim ama çocuk yapmak eşimle aramdaki mevzular vs sadece beni ilgilendirir. Yani sizin tarafınızdan bakınca Rabbim inşallah hayırlı evlatlar verir diyorum onun tarafından bakınca kimseye hesap vermek zorunda değiller kendi tercihleri derim.Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?