• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Keşke doğum gününden birgün önce soylemeseydin ... Bunu desen haklısın...

Neden ikinciyi yaptiniz diyemezsin
Bende benim ablam evlenmedi evlenmeyi çok istiyordu evlilik hasreti çekerken ben evlenemem mi deseydim niye sebep ?

Son gorulme 01:34, neyi bekliyon bacim sen 😁 yarin sabah tam bir drama queen olarak uyanip, siz haklisiniz ama ben de cok hassasim vs tarzinda cvp yazacak ve illa ki yasamayan bilemez anlayamaz diyecek 🤦🏼‍♀️
Aaa yazık bana ya bende daha konuyu okuyor buralarda bi yerde saniyom kadini🤣🤣🤣

Siz sanırım evlat hasreti çekmeyen kadınlardansınız beni anlayamazsınız o yüzden siz yorum yapmazsanız çok sevinirim teşekkğr ederim
Uslubunuz bazı sorulara cevap veriyor hanımefendicigim. Sizin derhal bir doktora görünmeniz gerekiyor. Gerçekten...

Hayatta hepimiz çok istediğimiz bir şeylerden mahrum kalıyoruz..benim mahrum kaldığım şey çocuk degil. Anne değilim ama istemiyorum da zaten.

Fakat çok istenilen bir şeyi alamamış olmak anne olamayanlara özel değildir.

Ben de çok istediğim şeyi elde edemediğim için balkonlarda geziyordum aşağıya atlama cesaretini toplayıp atlayacaktım çünkü. Kafamda bunu kuruyordum.

Şimdi de yine hassas noktamdır. Yine aglarim. Yine içimde yaradır. Ama yemin ediyorum en yakın arkadaşım ben bu kadar iş isterken; 2 is teklifi arasında tercih yapamayıp bana fikrimi sorduğunda kırılmadım.

Çok imrendim. Çok heveslendim. Çok da ağladım. Ama insanlar iş tekliflerini degerlendirdikleri için de kimseye carlamadım.

Tavrınız ve ısrarcı duruşunuz bana müge anlıdaki bir cinayet dosyasını hatırlattı.

1 Kadının boğarak öldürülmesi konusu araştırılıyor. Bundan seneler önce. Kadının 1 oğlu var. Herkes ondan şüphe ediyor.

Kadın vaktiye 19 kez hamile kalmış. Hepsini düşük yapmış. Ama illaki çocuk diye dayatıyormuş . 20.Çocuk düşmemiş. Ve 1 oğlu olmuş.

Oğlunu 5 yaşına kadar sırtında taşımış. Yorulmasın diye yürütmeye kıymamış.

Bu cocuğa o kadar tapmiş ki kadın... Komşuları veriyor bu bilgileri.

Çocuk büyümüş. Para diye diye kadını canından bezdirmis. Genc adam bu arada. Büyük yani.

1 gün yine para istemiş. Vermeyince kadını boğmuş.

Müge anli bu konudan çok etkilenmişti. Yani neden bu israr çocuk konusunda. 19 kez düşük yapan bir insan neden kabullenmez.. diye sitem etmişti.

Evet 19 kez düşük varsa...

Bana tam 5 senedir hiçbir iş kapısı yoksa...

Kiracımızın 19 senedir çocuğu olmuyorsa...

Bu nedir? Bu Allahın bizim hakkımızda hayırlı bulduguudur.

Bilmiyorum. Inancınız nedir... ama eğer inandığınız bir şey varsa onun size vermediğinde ısrarcı olmayın.

Alt komşumuz var. Hayırsız ötesi evlerden irak bir oğlu var. Oğlu hırsızlık yaptığı zaman çocuğu olmayab kiracimiza demisti ki "sana o kadar özeniyorum ki.. ne mutlu sana"

Olanda 1 hayır
Olmayanda bin hayır arayınız.

Çocuğunuz olur...ya da olmaz. Bunu bilemeyiz.

Ama acınıza kimseyi ortak etmeye kalkmayın.

Benim işsizligimin sorumlusu ; 2 is teklifi arasinda kararsiz kalak arkadaşım değil.

Sizin çocuğunuzun olmamasinin sebebi eltiniz değil.

Eltiniz gördüğüm kadarıyla hanimefendi bir kadın. Bence sınırları zorlamayın.

Bu kadar takıyorsaniz bir psikiytri hekimine görünün.

30 yaşındayım. Anlayışlı ve hoşgörülü olduğumu düşünüyorum.

Bu sebeple anne olmadan konunuza yazmış oldum. Çünkü sizin anne olanların duygusal yaklaşımlarına değil. . Anne olmayanların mantıklı ve gerçekçi yorumlarına daha çok ihtiyacınız var.

Allah hakkınızda hayırlı olan her ne ise size onu versin.

kusura bakmayın ama ilk içimden gelen kelimeyi demeden edemeyecegim..eee yuhh yani.. ne yapsınlar izin mi alsinlar? Allah size de versin sağlikli sihhatli..ama daha 4 sene olmus.gorende 50 yasina gelmis sanar.hayir hanimefendi nasil bu kadar dusuncesiz olabiliyorsunuz? o kadin hamile hamile...
uzuntuden bebege birsey olsa ne yaparsiniz?

Allah size en sagliklisindan guzel evlatlar nasip etsin..ama boyle yasanmaz..bu kafayla mutlu olunmaz.bir yerde ne bileyim elti olunca nispettir diye dusundum demissiniz.hayir yahu elti sürekli nispet yapan bir canlı degildir.ben ne eltiler gördüm kanka gibi..ne imrenirim..biz de olamadik eltimle oyle..aldigim nefes bile ona nispet gibi geldigi icin..
degistirin bu kafayı...kendinizi de esinizi de cevrenizi de yipratmayin..size aklima geldikce dua edecegim.Allah hayirli evlat versin.size de tum evlat bekleyenlerede inşAllah..

kusura bakmayın ama ilk içimden gelen kelimeyi demeden edemeyecegim..eee yuhh yani.. ne yapsınlar izin mi alsinlar? Allah size de versin sağlikli sihhatli..ama daha 4 sene olmus.gorende 50 yasina gelmis sanar.hayir hanimefendi nasil bu kadar dusuncesiz olabiliyorsunuz? o kadin hamile hamile...
benim eltim de kendi 1 den baska istemedi esi istiyordu kendi istemiyordu.ben 2. istedim diye benle ne kavgalar etti.hamile halimle ustume yürüdü..bir tek bendeki boyle saniyordum yanilmisim..cesit cesit elti oluyor demek ki...

Allah size en sagliklisindan guzel evlatlar nasip etsin..ama boyle yasanmaz..bu kafayla mutlu olunmaz.bir yerde ne bileyim elti olunca nispettir diye dusundum demissiniz.hayir yahu elti sürekli nispet yapan bir canlı degildir.ben ne eltiler gördüm kanka gibi..ne imrenirim..biz olamadik eltimle oyle..aldigim nefes bile ona nispet gibi geldigi icin..
degistirin bu kafayı...kendinizi de esinizi de cevrenizi de yipratmayin..size aklima geldikce dua edecegim.Allah hayirli evlat versin.size de tum evlat bekleyenlerede inşAllah..
Kanka gibi olanlarda birbirini ozunde sevmıyodur hıc imrenme bence.
En iyi elti uzak sehırde oturan bayramdan bayrama gorulen elti.

Kanka gibi olanlarda birbirini ozunde sevmıyodur hıc imrenme bence.
En iyi elti uzak sehırde oturan bayramdan bayrama gorulen elti.
kv hep şunu der elti eltiye eş olsa essek basindan aş olur 😁 yani iki eltinin tam manasiyla anlasmasi imkansizmis..ama ben cok direndim istedim ki aramiz muhtesem olsun..ama olmadi.neyse konu ben degilim 😁 konuyu saptirmayim 😁

Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Sana inat edip 1 ayda hamile kaldığını nerden çıkardın. Ayrica kendi ağzıyla söylemekle iyi yapmış başkasından duysan neler dusunurdun kimbilir.bu kafadan cik inan kendine oluyor zararın senin olmuyor diye baskasininda sana gore hareket etmesini beklemek bencillik degilmi umarim sağlıklı bir evladın olur ama bu psikoloji ile gidersen inan cok etkilenir sürecin

Sizden izin mi alacaklardı? Kız yanlış anlamayın kıskandığınızdan dolayı saklamak gibi olmasın, öyle düşünmeyin diye ilk ağızdan haber etmiş. 4 yıl ne ki yıllarca o hasretle yanıp evladı olmayanlar var.

Kıskançlık etmeyin sevinin, imrenin ve çokça dua edin. Allah size de sağlıklı hayırlı evlat versin.

Back
X