Amin canım inşallah Allah sizden de razı olsun abdestim vardı şimdi birini okudum diğerinide okuyacağım ezbere okuduğum için çabuk okuyorum kalanlarını alan olmazsa söylerseniz okuyabilirim benimde çocuğum olmuyor belki sizede banada vesile olur
Amin inşallah Allah razı olsun canımRabbim tez vakitte sanada isteyen herkese de nasip etsin inşaAllah Rabbimin hazinesi büyük bizleri de sevindirecektir elbet.
Bende okurum canım kimin duası kabul olur bilinmez belki bizede vesile olur rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş Allah ama 41 tane meryem sureside okuta bilirsin ama 41 kişiye herkes 1 tane okuyacak hurmalara okut esinle birlikte ye şifa olur inş dualarımdasın inş Allah canımSon kalan 4 taneyide ben alıyorum arkadaşlar. Rabbim hepinizden razı olsun ne muradınız varsa versin hakkınızı helal edin
Allah kabul etsin Allah senden de razı olsun helali hoş olsun Rabbim hayırlı sağlıklı evlat yada evlatlar nasip etsin inşallahSon kalan 4 taneyide ben alıyorum arkadaşlar. Rabbim hepinizden razı olsun ne muradınız varsa versin hakkınızı helal edin
Allah kabul etsin Allah senden de razı olsun helali hoş olsun Rabbim hayırlı sağlıklı evlat yada evlatlar nasip etsin inşallah
Amin inşallahAmiiin bana ve isteyen herkese inşaAllah
Aldım canım okurumGulumse24 Canım sen şimdi Yasin den alacak mısın ona göre ayırayım henüz başlamadım son 4 taneye
Aldım canım okurum
Bugun sonmuş saat 24 geçti nasıl olacak şimdi okusam olurmu
Tmm canım abdestliyim okurum şimdi cvp yazarımyok canım sabah ezanına kadar okuyabilirsin sorun değil Allah kalbimizi biliyor sonuçta ☺
Rabbim kabul etsin canım adına bagışladım tez vakitte yüzünü güldürsün inş Allahyok canım sabah ezanına kadar okuyabilirsin sorun değil Allah kalbimizi biliyor sonuçta ☺
Rabbim kabul etsin canım adına bagışladım tez vakitte yüzünü güldürsün inş Allah
1 tane okudum istersen 1 tane daha ala bilirimamin canım kaç adet okudun çünkü kalanını ben okuyacağım birazdan
1 tane okudum istersen 1 tane daha ala bilirim
1 tane daha okudum canım toplam 2amin canım kaç adet okudun çünkü kalanını ben okuyacağım birazdan
Sendende razı olsun inş Allah canım Allah kabul etsinAllah razı olsun canım geri kalanı da ben okuyayım
Sendende razı olsun inş Allah canım Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?