- 8 Ocak 2015
- 515
- 400
- 23
- 42
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #6.721
Canım teşekkür ederim çok şükür gayet iyiyim 6 aylık olduk biz inşallah bundan sonrada sıkıntı olmaz sen nasılsın nasıl gidiyor cinsiyetiniz belli oldu mu ?Bende senin gibi düşünüyorumoznur65 bu arada nasilsin bi ara şikayetlein vardi iyimisin
Bende listeye devam edicem canim..ne zaman baslicaz..bana yine 250 yazabilirmisin dua arkadaslarim icin..iyi geceler..SIRAYLA 1 ARKADAŞIMIZA 7.000 ADET;
"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.
sevdakusum
ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ...
RABBİM HAYIRLI, SAĞLIKLI ve ALİM BİR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH.
Yeni listemiz
1-hasbeee ....................................................................200
2- @merve1603 ................................................................------devam14
3-mini87 ....................................................................------devam12
4-Cry- .........................................................................----- devam4
5-cider13 ..................................................................... ------ devam1
6- U ucan balon ...............................................................
7-fulya3535 ....................................................------devam9
8-Seriii (ŞEHRİBAN) .................................................
9-demet1973 ...............................................................------devam6
10- G guzbahar ................................................................------devam3
11-damla_22 ..............................................................
12-687403_igt (GÜLAY) ................................
13-oznur65 ......................................................200
14-M1601B .........................................................
15-beyaz_gelincik01 ....................................................
16-elzem__ ( emel) ......................................................------devam8
17- S sngl35 .....................................................................
18-fatihpepe ..............................................................300------devam13
19-betul8516 ..................................................200 ------devam
20-tubatesbih .............................................................------devam11
21-Avrenim ...............................................................250------devam10
22-papyonkilikli .......................................................300
23-ecrin87 ..................................................................
24- M meleek9090 ..........................................................------devam5
25-helena17 ......................................250
26-eilenn (AYLİN) .....................................................
27-sevdakusum ......................................................------devam7
28.saydin78 (sevda).....................................................------devam2
D Duambelli ------devam13
KALAN:....5300
* MAZARETSİZ 3 GÜN DUA ALMAYAN LİSTEDEN ÇIKARTILIR.
Bende iyiyim ilk zamanlardaki halsizliklerim gitti. Bulanti olsada kusma olmmadigi icin beslenmem iyi. Vitaminde aliyrm hatta 1 kilo aldim bile. Ama progestan igneye devam ediyrm . Oyuzden bu ayin sonuna kadar raporluyum evdeyimCanım teşekkür ederim çok şükür gayet iyiyim 6 aylık olduk biz inşallah bundan sonrada sıkıntı olmaz sen nasılsın nasıl gidiyor cinsiyetiniz belli oldu mu ?
TATLIM KIMIN DEVAM EDICEM DEDIYSE ONU EKLIYOMBende devam edeceğim ama listenin sırasını niye karıştırdığını anlamış değilim yeni gelenleri sona ekleyip ayrılanları silsen daha mantıklı değil mi canım ilk başlardan ortalara geçtim diğer listede şimdide sonlara kalmak haksızlık gibi geldi bana
betul8516 canim sevdakusum için 300 okudum Rabbim kabul etsin. Tez vakitte Hayırlı saglikli evlat nasip etsin Rabbim
Bugun icin 300 aldim @betul
150 duami aldim
25-helena17 ................300
26-eilenn ................................................................300
27-sevdakusum ......................................................300
28.saydin78 (sevda)................300 okuyaacağım inş internetim yok giremiyorum ben şimdiden söylemiş olsam uygun mudur betul8516
saydin78 için 200 aldim
Sevda arkadaşım için 300 aldım rabbim kabul etsin inş
betul8516 canim saydin78 için 300 okudum. Rabbim kabul etsin tez zamanda hayirli sağlikli evlat nasip etsin
CANIM BENIM DUAN BITTIAllah okuyan herkesten razı olsun dualarımız kabul olsun inşallah..bende kendim için 300 aldım canımbetul8516
SIRAYLA 1 ARKADAŞIMIZA 7.000 ADET;
"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.
sevdakusum
ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ...
RABBİM HAYIRLI, SAĞLIKLI ve ALİM BİR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH.
Yeni listemiz
1-hasbeee ....................................................................200
2- @merve1603 ................................................................------devam
3-mini87 ....................................................................------devam
4-Cry- .........................................................................----- devam
5-cider13 ..................................................................... ------ devam
6- U ucan balon ...............................................................
7-fulya3535 ................................................... .------devam
8-Seriii (ŞEHRİBAN) .................................................300.------devam
9-demet1973 ..............................................................------devam
10- G guzbahar ................................................................300------devam
11-damla_22 .............................................................
12-687403_igt (GÜLAY) ...............................------devam
13-oznur65 ......................................................200------devam
14-M1601B .........................................................200
15-beyaz_gelincik01 ....................................................300
16-elzem__ ( emel) ......................................................------devam
17- S sngl35 .....................................................................------devam
18-fatihpepe ..............................................................300------devam
19-betul8516 ..................................................200 ------devam
20-tubatesbih ............................................................------devam
21-Avrenim ...............................................................250------devam
22-papyonkilikli .......................................................300
23-ecrin87 ..................................................................
24- M meleek9090 ..........................................................------devam
25-helena17 ......................................250------devam
26-eilenn (AYLİN) ......................................................------devam
27-sevdakusum ......................................................------devam
28.saydin78 (sevda).....................................................------devam
D Duambelli
feraheymen
KALAN:...4200
* MAZARETSİZ 3 GÜN DUA ALMAYAN LİSTEDEN ÇIKARTILIR
Fikrimce öyle düsünüyor olmakta bana pek anlamlı gelmiyor açıkçası. Ha ilk olmuşum ha son. Önemli olan birbirimize dua etmek değil mi amacımız? Beni listenin sonuna yazabilirsin canım hiç önemli değilTATLIM KIMIN DEVAM EDICEM DEDIYSE ONU EKLIYOM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?