EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN Hz. ZEKERİYA'nın DUASINI OKUYORUZ

Bende listeye devam edicem canim..ne zaman baslicaz..bana yine 250 yazabilirmisin dua arkadaslarim icin..iyi geceler..

Canım teşekkür ederim çok şükür gayet iyiyim 6 aylık olduk biz inşallah bundan sonrada sıkıntı olmaz sen nasılsın nasıl gidiyor cinsiyetiniz belli oldu mu ?
Bende iyiyim ilk zamanlardaki halsizliklerim gitti. Bulanti olsada kusma olmmadigi icin beslenmem iyi. Vitaminde aliyrm hatta 1 kilo aldim bile. Ama progestan igneye devam ediyrm . Oyuzden bu ayin sonuna kadar raporluyum evdeyim

TATLIM KIMIN DEVAM EDICEM DEDIYSE ONU EKLIYOM

SIRAYLA 1 ARKADAŞIMIZA 7.000 ADET;

"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.

Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.

Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.

sevdakusum
ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ...

RABBİM HAYIRLI, SAĞLIKLI ve ALİM BİR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH.

Yeni listemiz

1- hasbeee ....................................................................200
2- @merve1603 ................................................................150------devam
3- mini87 ....................................................................250------devam
4- Cry- .........................................................................250----- devam

5- cider13 .....................................................................150 ------ devam
6- U ucan balon ...............................................................150
7- fulya3535 ................................................... .------devam
8- Seriii (ŞEHRİBAN) .................................................300.------devam
9- demet1973 ..............................................................300.------devam
10- G guzbahar ................................................................300------devam

11- damla_22 ..............................................................300
12- 687403_igt (GÜLAY) ................................150.------devam
13- oznur65 ......................................................200------devam
14- M1601B .........................................................200
15- beyaz_gelincik01 ....................................................300
16- elzem__ ( emel) ......................................................200------devam
17- S sngl35 .....................................................................300------devam
18- fatihpepe ..............................................................300------devam
19- betul8516 ..................................................200 ------devam
20- tubatesbih .............................................................200------devam
21- Avrenim ...............................................................250------devam

22- papyonkilikli .......................................................300
23- ecrin87 ..................................................................300
24- M meleek9090 ..........................................................300------devam
25- helena17 ......................................250------devam
26- eilenn (AYLİN) .....................................................250.------devam
27- sevdakusum ......................................................300------devam
28. saydin78 (sevda).....................................................500------devam
D Duambelli ------devam

KALAN:...0
* MAZARETSİZ 3 GÜN DUA ALMAYAN LİSTEDEN ÇIKARTILIR.[/QUOTE]

betul8516 canim sevdakusum için 300 okudum Rabbim kabul etsin. Tez vakitte Hayırlı saglikli evlat nasip etsin Rabbim

Bugun icin 300 aldim @betul

sevdakusum için 250 okudum Allah kabul etsin betul8516

sevdakusum için 200 tane okudum Allah kabul etsin betul8516

SIRAYLA 1 ARKADAŞIMIZA 7.000 ADET;

"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.

Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.

Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.

sevdakusum
ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ...

RABBİM HAYIRLI, SAĞLIKLI ve ALİM BİR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH.

Yeni listemiz

1- hasbeee ....................................................................200
2- @merve1603 ................................................................------devam
3- mini87 ....................................................................------devam
4- Cry- .........................................................................----- devam

5- cider13 ..................................................................... ------ devam
6- U ucan balon ...............................................................
7- fulya3535 ................................................... .------devam
8- Seriii (ŞEHRİBAN) .................................................300.------devam
9- demet1973 ..............................................................------devam
10- G guzbahar ................................................................300------devam

11- damla_22 .............................................................
12- 687403_igt (GÜLAY) ...............................------devam
13- oznur65 ......................................................200------devam
14- M1601B .........................................................200
15- beyaz_gelincik01 ....................................................300
16- elzem__ ( emel) ......................................................------devam
17- S sngl35 .....................................................................------devam
18- fatihpepe ..............................................................300------devam
19- betul8516 ..................................................200 ------devam
20- tubatesbih ............................................................------devam
21- Avrenim ...............................................................250------devam

22- papyonkilikli .......................................................300
23- ecrin87 ..................................................................
24- M meleek9090 ..........................................................------devam
25- helena17 ......................................250------devam
26- eilenn (AYLİN) ......................................................------devam
27- sevdakusum ......................................................------devam
28. saydin78 (sevda).....................................................------devam
D Duambelli
feraheymen

KALAN:...4200
* MAZARETSİZ 3 GÜN DUA ALMAYAN LİSTEDEN ÇIKARTILIR.

Sevda arkadaşım için 300 aldım rabbim kabul etsin inş

betul8516 canim saydin78 için 300 okudum. Rabbim kabul etsin tez zamanda hayirli sağlikli evlat nasip etsin

betul8516 canım ismimi yanlis etiketlemissin :) duzrltirsen sevinirim canımcım

TATLIM KIMIN DEVAM EDICEM DEDIYSE ONU EKLIYOM
Fikrimce öyle düsünüyor olmakta bana pek anlamlı gelmiyor açıkçası. Ha ilk olmuşum ha son. Önemli olan birbirimize dua etmek değil mi amacımız? Beni listenin sonuna yazabilirsin canım hiç önemli değil

Önceki arkadaşım sevdakusum için okunan dua sayısı ile benim dua sayısı karışmadı dimi canım betul8516 :) bildirim yapanları gözden geçirirsen sevinirim tatlım. Okuyanlar özelden de bildirim yapıyorsa onu bilmiyorum tabi ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…