EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN Hz. ZEKERİYA'nın DUASINI OKUYORUZ

SIRAYLA 1 ARKADAŞIMIZA 7.000 ADET;

"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.

Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.

Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.

saydin78 (sevda)
ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ...

RABBİM HAYIRLI, SAĞLIKLI ve ALİM BİR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH.

Yeni listemiz

1- hasbeee ....................................................................200
2- Z Zeynep8987 ................................................................------devam
3- mini87 ....................................................................------devam
4- Cry- .........................................................................----- devam

5- cider13 .....................................................................300 ------ devam
6- U ucan balon ...............................................................300-----devam

7- fulya3535 ................................................... .------devam
8- Seriii (ŞEHRİBAN) .................................................300.------devam
9- demet1973 ..............................................................------devam
10- G guzbahar ................................................................300------devam

11- damla_22 .............................................................300
12- 687403_igt (GÜLAY) ...............................------devam
13- oznur65 ......................................................200------devam
14- @mustafabusra .........................................................200
15- beyaz_gelincik01 ....................................................300
16- @elzem__( emel) ......................................................------devam
17- S sngl35 .....................................................................------devam
18- fatihpepe ..............................................................300------devam
19- betul8516 ..................................................200 ------devam
20- tubatesbih ............................................................------devam
21- Avrenim ...............................................................250------devam

22- papyonkilikli .......................................................300
23- ecrin87 ..................................................................
24- M meleek9090 ..........................................................------devam
25- @benimhalaumudumvar17 ......................................250------devam
26- eilenn (AYLİN) ......................................................------devam
27- sevdakusum ......................................................300------devam
28. saydin78 (sevda).....................................................500------devam
D Duambelli
feraheymen

KALAN:...2500
* MAZARETSİZ 3 GÜN DUA ALMAYAN LİSTEDEN ÇIKARTILIR.

betul8516 canim saydin78 icin 300 okudum ben de yeni listeye katiliyorum

allah razı olsun herkesten duam bitmiş.. canım bugün kü arkadaşım için 300 alıyorum Allah kabul etsin betul8516

yeni listeye devam edıcekler 9/11/2015 de duamız bıtıyo
yeni liste 12/11/2015 perşembe başlıcak canımcıklarım.

1- hasbeee
2- Z Zeynep8987 ------devam
3- mini87 ------devam
4- Cry- ----- devam
5- cider13 ------ devam
6- U ucan balon -----devam
7- fulya3535 ------devam
8- Seriii (ŞEHRİBAN) ------devam
9- demet1973 ------devam
10- G guzbahar ------devam
11- damla_22
12- 687403_igt (GÜLAY) ------devam
13- oznur65 ------devam

14- @mustafabusra
15- beyaz_gelincik01

16- @elzem__( emel) ------devam
17- S sngl35 ------devam
18- fatihpepe ------devam
19-
20- tubatesbih ------devam
21- Avrenim ------devam

22- papyonkilikli
23- ecrin87

24- M meleek9090 ------devam
25- @benimhalaumudumvar17 ------devam
26- eilenn (AYLİN) ------devam
27- sevdakusum ------devam
28. saydin78 (sevda) ------devam
29. betul8516 ------devam

30. D Duambelli
31. feraheymen

Bende iyiyim ilk zamanlardaki halsizliklerim gitti. Bulanti olsada kusma olmmadigi icin beslenmem iyi. Vitaminde aliyrm hatta 1 kilo aldim bile. Ama progestan igneye devam ediyrm . Oyuzden bu ayin sonuna kadar raporluyum evdeyim
Canım ben hala devam ediyorum prolutan depo iğneye 7. aya kadarda devam edeceğim igneye tek sıkıntı bu olsun sorun değil rabbim herkese bu sevinci yaşatsın inşallah

Mesela şöyle açıklayayım geçen listede ben en bastaydim benim duam okunurken cider rumuzlu arkadaşımız yoktu listenin bir kısmından sonra eklendi burda sıkıntı yok hepimiz ona okuduk sonra bir sonraki listede benim duama sıra gelmeden o 4. sırada oldu ben 13. sırada yani bana sıra gelmeden ben ona 2. kez okumuş oldum o yüzden sıra karışmasın diyorum canım liste hep aynı kişiler arasında dönse sıkıntı olmazdı zaten aylardır bu listenin içinde olan biri olarak kimseye haksızlık olmasın diyorum sadece sonuçta dua ediyoruz kimse kimsenin hakkına girmezse daha iyi olur

betul8516 canim beni listeye yazmissin simdi okumaya baslamiyacagim degilmi persembe gunu yeni dahil olanlar okumaya basliyo.
Bbizim listemiz pzt biticek inş.
Yenı lıste senınde dahıl oldugun yenı lıste persembe baslıcak inş.
Persembe ozaman okumaya baslıcaz.

Canım ben hala devam ediyorum prolutan depo iğneye 7. aya kadarda devam edeceğim igneye tek sıkıntı bu olsun sorun değil rabbim herkese bu sevinci yaşatsın inşallah
Tatlım prulotan dıye bır ıgneyı bende vuruluyom. Haftada bır fusuk ıgnesı

Tatlım yıne senı en basa alırım sıkıntı yok.

Hayır için yapılan işlerde karşılık beklenmez evet sonucta dua ediyoruz hele duanın karşılıgı asla beklenmez diye düsünüyorum şahsen. Başkasî icin yaptıgınız duanın karşılığı kat kat size döner zaten. "Kulun kula ettigi dua daha makbuldur"

Hayır için yapılan işlerde karşılık beklenmez evet sonucta dua ediyoruz hele duanın karşılıgı asla beklenmez diye düsünüyorum şahsen
Hem liste bittiği için onlarda ortada basladıkları için onlara okunmadı o yuzden basa alınmıştı o arkadaslar

Hadi yaa bnm progestan igne hergun oluyrm. Ay8n 20sinde bırak dedi. Haklisin bugune kadar çektikleriminyanindda hic gibi igneler.

Okuma zorunluluğu var bizim duada uzatmak yersiz bence muhabbeti burda bitirelim sen istemezsen sana okunmayabilir ama ben herkesin duasını almak istiyorum

Hadi yaa bnm progestan igne hergun oluyrm. Ay8n 20sinde bırak dedi. Haklisin bugune kadar çektikleriminyanindda hic gibi igneler.
Prolutan depoda progestanin başka çeşidi haftada bir yapılıyor doktoruna sor bence uygunsa onla devam edersin hem insanın canını daha az yakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…