- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #6.741
300 duami aldim
betul8516 canim saydin78 icin 300 okudum ben de yeni listeye katiliyorum
allah razı olsun herkesten duam bitmiş.. canım bugün kü arkadaşım için 300 alıyorum Allah kabul etsinbetul8516
Canım ben hala devam ediyorum prolutan depo iğneye 7. aya kadarda devam edeceğim igneye tek sıkıntı bu olsun sorun değil rabbim herkese bu sevinci yaşatsın inşallahBende iyiyim ilk zamanlardaki halsizliklerim gitti. Bulanti olsada kusma olmmadigi icin beslenmem iyi. Vitaminde aliyrm hatta 1 kilo aldim bile. Ama progestan igneye devam ediyrm . Oyuzden bu ayin sonuna kadar raporluyum evdeyim
Mesela şöyle açıklayayım geçen listede ben en bastaydim benim duam okunurken cider rumuzlu arkadaşımız yoktu listenin bir kısmından sonra eklendi burda sıkıntı yok hepimiz ona okuduk sonra bir sonraki listede benim duama sıra gelmeden o 4. sırada oldu ben 13. sırada yani bana sıra gelmeden ben ona 2. kez okumuş oldum o yüzden sıra karışmasın diyorum canım liste hep aynı kişiler arasında dönse sıkıntı olmazdı zaten aylardır bu listenin içinde olan biri olarak kimseye haksızlık olmasın diyorum sadece sonuçta dua ediyoruz kimse kimsenin hakkına girmezse daha iyi olurFikrimce öyle düsünüyor olmakta bana pek anlamlı gelmiyor açıkçası. Ha ilk olmuşum ha son. Önemli olan birbirimize dua etmek değil mi amacımız? Beni listenin sonuna yazabilirsin canım hiç önemli değil
Bbizim listemiz pzt biticek inş.betul8516 canim beni listeye yazmissin simdi okumaya baslamiyacagim degilmi persembe gunu yeni dahil olanlar okumaya basliyo.
Tatlım prulotan dıye bır ıgneyı bende vuruluyom. Haftada bır fusuk ıgnesıCanım ben hala devam ediyorum prolutan depo iğneye 7. aya kadarda devam edeceğim igneye tek sıkıntı bu olsun sorun değil rabbim herkese bu sevinci yaşatsın inşallah
Tatlım yıne senı en basa alırım sıkıntı yok.Mesela şöyle açıklayayım geçen listede ben en bastaydim benim duam okunurken cider rumuzlu arkadaşımız yoktu listenin bir kısmından sonra eklendi burda sıkıntı yok hepimiz ona okuduk sonra bir sonraki listede benim duama sıra gelmeden o 4. sırada oldu ben 13. sırada yani bana sıra gelmeden ben ona 2. kez okumuş oldum o yüzden sıra karışmasın diyorum canım liste hep aynı kişiler arasında dönse sıkıntı olmazdı zaten aylardır bu listenin içinde olan biri olarak kimseye haksızlık olmasın diyorum sadece sonuçta dua ediyoruz kimse kimsenin hakkına girmezse daha iyi olur
Hayır için yapılan işlerde karşılık beklenmez evet sonucta dua ediyoruz hele duanın karşılıgı asla beklenmez diye düsünüyorum şahsen. Başkasî icin yaptıgınız duanın karşılığı kat kat size döner zaten. "Kulun kula ettigi dua daha makbuldur"Mesela şöyle açıklayayım geçen listede ben en bastaydim benim duam okunurken cider rumuzlu arkadaşımız yoktu listenin bir kısmından sonra eklendi burda sıkıntı yok hepimiz ona okuduk sonra bir sonraki listede benim duama sıra gelmeden o 4. sırada oldu ben 13. sırada yani bana sıra gelmeden ben ona 2. kez okumuş oldum o yüzden sıra karışmasın diyorum canım liste hep aynı kişiler arasında dönse sıkıntı olmazdı zaten aylardır bu listenin içinde olan biri olarak kimseye haksızlık olmasın diyorum sadece sonuçta dua ediyoruz kimse kimsenin hakkına girmezse daha iyi olur
Hem liste bittiği için onlarda ortada basladıkları için onlara okunmadı o yuzden basa alınmıştı o arkadaslarHayır için yapılan işlerde karşılık beklenmez evet sonucta dua ediyoruz hele duanın karşılıgı asla beklenmez diye düsünüyorum şahsen
Sıkıntı yok canımmm duamıza bakalım ecrini kacırmayalımHem liste bittiği için onlarda ortada basladıkları için onlara okunmadı o yuzden basa alınmıştı o arkadaslar
Hadi yaa bnm progestan igne hergun oluyrm. Ay8n 20sinde bırak dedi. Haklisin bugune kadar çektikleriminyanindda hic gibi igneler.Canım ben hala devam ediyorum prolutan depo iğneye 7. aya kadarda devam edeceğim igneye tek sıkıntı bu olsun sorun değil rabbim herkese bu sevinci yaşatsın inşallah
Okuma zorunluluğu var bizim duada uzatmak yersiz bence muhabbeti burda bitirelim sen istemezsen sana okunmayabilir ama ben herkesin duasını almak istiyorumHayır için yapılan işlerde karşılık beklenmez evet sonucta dua ediyoruz hele duanın karşılıgı asla beklenmez diye düsünüyorum şahsen. Başkasî icin yaptıgınız duanın karşılığı kat kat size döner zaten. "Kulun kula ettigi dua daha makbuldur"
Prolutan depoda progestanin başka çeşidi haftada bir yapılıyor doktoruna sor bence uygunsa onla devam edersin hem insanın canını daha az yakıyorHadi yaa bnm progestan igne hergun oluyrm. Ay8n 20sinde bırak dedi. Haklisin bugune kadar çektikleriminyanindda hic gibi igneler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?