- 29 Aralık 2014
- 663
- 355
- 33
- 36
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #6.801
Betul ben dun saydin icin 300 okumustum ya yazdim aslindada internette sknti vardi gitmemis heralde @betül8516
perşembe başlayalım tatlım katılmak isteyenlerlebetul8516 canim bugün dua varmiydi . Ben karistirdim internete de giremedim. 300 okudum Rabbim hepimiz için kabul etsin
olsun tatlım allah kabul etsin bitti duası seninkinide bizlerin eksik okuduğuna saysın rabbim inşBetul ben dun saydin icin 300 okumustum ya yazdim aslindada internette sknti vardi gitmemis heralde @betül8516
benim adımı da yazarmısınız lütfen..
bende yakın zamanda mecburen kürtaj olmak zorunda kaldım..tıbbi sebeplerle..o kadar istiyordum ki evlat sahibi olmayı..dualara sığınmaktn başka elden bişey gelmiyor..
isteyen herkese allah nasip etsin inşallah.. beni de listeye eklerseniz duanıza katılmak isterim..
sevgiler
benide ekleyiiiiiiiin kızlarcanlarım perşembe 12/11/2015 başlıcaz listeye... perşembe günü
CANIM PERŞEMBE BAŞLICAK LİSTEEE.
KAC TANE ALIRSAN TATLIMs.a bacılar benide alırmısınız galiba perşembe okumaya başlanıyor günde kactane ??
bu arada emek veren dua edenlerden ALLAH razı olsun nikimn karşısına DİLEK yazarmısınız ? tşk ederim
cnım benim karşımada buket diye yazarmısın yeni listedebetul8516 sağoll
s.a bacılar benide alırmısınız galiba perşembe okumaya başlanıyor günde kactane ??
bu arada emek veren dua edenlerden ALLAH razı olsun nikimn karşısına DİLEK yazarmısınız ? tşk ederim
benide ekleyiiiiiiiin kızlar
Canim benim adımıza yazarmisin canan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?