- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.410
- 198
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #6.781
SIRAYLA 1 ARKADAŞIMIZA 7.000 ADET;
"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.
saydin78 (sevda)
ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ...
RABBİM HAYIRLI, SAĞLIKLI ve ALİM BİR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH.
Yeni listemiz
1-hasbeee ....................................................................200
2- @merve1603 ................................................................150-----devam
3-mini87 ....................................................................250------devam
4-Cry- .........................................................................250----- devam
5-cider13 .....................................................................300 ------ devam
6- U ucan balon ...............................................................300-----devam
7-fulya3535 ................................................... 200.------devam
8-Seriii (ŞEHRİBAN) .................................................300.------devam
9-demet1973 ..............................................................300------devam
10- G guzbahar ................................................................300------devam
11-damla_22 .............................................................300
12-687403_igt (GÜLAY) ...............................150------devam
13-oznur65 ......................................................200------devam
14- @mustafabusra .........................................................200
15-beyaz_gelincik01 ....................................................300
16- @elzem__( emel) ......................................................250------devam
17- S sngl35 .....................................................................300------devam
18-fatihpepe ..............................................................300------devam
19-betul8516 ..................................................200 ------devam
20-tubatesbih ............................................................250------devam
21-Avrenim ...............................................................250------devam
22-papyonkilikli .......................................................300
23-ecrin87 ..................................................................300
24- M meleek9090 ..........................................................------devam
25- @benimhalaumudumvar17 ......................................250------devam
26-eilenn (AYLİN) ......................................................------devam
27-sevdakusum ......................................................300------devam
28.saydin78 (sevda).....................................................500------devam
D Duambelli
feraheymen
KALAN:...100
* MAZARETSİZ 2 GÜN DUA ALMAYAN LİSTEDEN ÇIKARTILIR
saydın için kalan 100 ü okudum
canım duan bitti tez zamanda rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlatlar versin.. aminbetul8516 canım kendim için 500 adet okudum yeni bildirim yapıyorum ama öğle listesinde benim 500 okuduğumu yazmışsın dünkü arkadaş ile benim duamı okuyanlar karışmadı umarım canım. Kontrol etsen memnun olurum bir karışıklık oldu sanki
yok be ttalım sıkıntı yokBence olur Rabbim yardım etsin insAllah bana iki kere okunmuş ben bi kere okumuş burası ticaret hane değil Allah rızası için birbirimize dua ediyoruz oznur65 arkadaşım in hakki gecmesin bugün ona 300 dua okudum.
senide başa ekleyim istersen..Bana da dua edin dualariniza cok ihtiyacim var...2.tup bebek tedavime basladim..Yarin yumurtalarim toplancak..insallah bu sefer minigim beni birakmaz
Cok iyi olur canim Allah razi olsun senden..senide başa ekleyim istersen..
Amin canım, okuyan herkesten Allah razı olsuncanım duan bitti tez zamanda rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlatlar versin.. amin
Ben haber basliklarinda okudum ama acip haberi okuyamadim bile. Biz 3yil boyunca maddi manevi ugrastik. Allahin gucune gitmesin ama boyle insanlara veriyorda isteyenlere .tovbe tovbe . Gozlerim doldu yineKIZLAR YA SABAH HABERLERİNDE NE KADAR AĞLADIM.. AKLIMA GELDİ GENE
KAĞIDA KOYUP BEBEĞİ ATMIŞLAR
SON ANDA FARKETMİŞ CÖPCÜ YOKSA BEBEK PRES OLCAKMIŞ
BEN NASIL AĞLADIM ALLAHIM BİZ EVLAT SAHİBİ OLABİLMEK İÇİN NELER YAPTIK
AMA RABBİM KIYMET BİLMEYENE VERİYO DEDİM. EŞİM KANALI ARAYALIM BİZ ALALIMMI DEDİ
BENDE NEYİ DEDİM O BEBEĞİ BİZİMKİYLE BÜYÜR HERKESDE İKİZ DERİZ DEDİ
AY ALALHIM SEN KIYMETİNİ BİLMEYENE VERME
BEN ASIL EŞİME ŞAŞIRDIBen haber basliklarinda okudum ama acip haberi okuyamadim bile. Biz 3yil boyunca maddi manevi ugrastik. Allahin gucune gitmesin ama boyle insanlara veriyorda isteyenlere .tovbe tovbe . Gozlerim doldu yine
benim adımı da yazarmısınız lütfen..yeni listemiz...
perşembe başlıcak inş.
- -
ecrin87
- -
damla_22
- -
mini87
- -
Cry-
- -
cider13
- - U ucan balon
- -
Seriii (ŞEHRİBAN)
- -
687403_igt (GÜLAY)
- -
oznur65
- - @elzem__( emel)
- -
Avrenim
- - M meleek9090
- -
eilenn (AYLİN)
- -
saydin78 (sevda)
- -
feraheymen (ZELİHA)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?