- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #7.981
Canım ben üzülmedim. Bu rabbimin takdiri okuldu kariyerdi derken geç evlendim. 2 sene eşim istemedi onun ilk eşinden bir kızı var. Ancak ikna oldu ocakta 3. Transferimi olucam. Şu an 2 donmus bebişim var. 2. tedavim de rabbim nasip etti 4 embriyom dan biri tuttu. 8.hafta da Kalbi durdu bebeğimin. Ağustos ayıydi. Rabbim verdi rabbim aldı. Söylenecek kelime yok. Rabbim seni de beni de buradaki tüm kardeşlerimi sevindirsin insallahALLAH razı olsun canım darısı başına inşş
canım özürdilerim amacım seni üzmk deil ben tüp merkezine gittigimde kadın 46 yaşındaydı ilk tüpü tutmuş sonra düşürmüş 2. si icin burdayım tutmzsa yine yaptrcam dedi kimnin yaşı 20 oluyo yumrezervesi ya olmuyo yada az benim kide öyleydi dr acil tüp dedi kurban oldugum çok büyük inşş senide sevindirecek bol bol dua bu arada ilk bebegin mi??
tm canım halletim dr yalan söledim napıyım azalayınca burası dogum evi deil dedi kayt yapan kişi dr dedim migdem bulanıyo başım agrıyo hamilelkten şüpeleniyorum dedim önce kan testi ver sonra igne yaparız dedi bende verdim
inş dış gebelik değildir.Kizlar cokkk kötüyüm kan değerin düşmüş dun 31.16 dan 20.36 bilgisi olan yardim etsinn lutfenn
@betül eniseem icin 200 okudum ALLah kabul etsin inşş
Enisem için 200 okudumbetul8516
200 aldim
13 aralık için 150 aldımbetul8516
Bugünkü arkadas için 150 alıyorumbetul8516
eniseeeemmm arkadaşımz için 100 tane duamı okudum
Pazar icin 100 okdumbetul8516
pazar için enisem için dua almadın tatlımvkt için 200 tane okudum Allah kabul etsin
pazar için enisem için dua almadın tatlım
aminn inşş canım hayr görmedikinş dış gebelik değildir.
keseyi görmüşmüydünüz
pazar için enisem için dua almadın tatlım
iyi günler arkadaşlar bende katılmak istiyorum yeni bir grup oluşmasınımı beklemem gerekli yardımcı olurmusunuz
Canim son 4 arkadas icin dualarimj aldigmi yazdim. Eniseem icin de okudum dun son arkadaslar icinde aliyormpazar için enisem için dua almadın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?