- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #7.941
amin canım amin :)kızlarrr herzaman yürekten okuyun çok şükür dualrla geldi yawrum RABBİM hepinze yaşatsın benim bu günkü yaşadıklarımı inşşşşş inşşşş hamieyim canlarr RABBİM tez vakittte sizlere tatdırsın inşşş hiç umudum yoken geldi bu ay tüpe başlıcaktık
benim yaş 36 canım :) bende genç anne olma fırsatını kaçıranlardanımoyyy canını yerim senin inşş gelecek bak gör canım senin yaşın kac?? benim yaş 40 bu yaşta benim olduysa senin niye olmasın canını yedigim kurban oldugum RABBİM çokkkk büyük duyar inş sesimizi
Canim gözün aydin çoook sevindimkızzz sinir etme benibenim yaşım 40 sen daha gençsin umut kaybetmk yok bol bol beraber dua edecegiz tmm canım
canım demiştim zaten eger bir gün hamile kalırsam tek tez yazacagım diye umut olsun diye cünkü ben umudumun sonlarındaydımCanim gözün aydin çoook sevindimhikayeni yazar misin merak ettim
kızlarr ben mi yanlş görüyorum ikinci cizgiyi gördüm sanki sizce???
Canım gozunaydin. Rabbim seni ve bebegini korusun. ben 44 e giriyorum bir ay sonra... Rabbim hepimize yaşatsin inşalllah. ..oyyy canını yerim senin inşş gelecek bak gör canım senin yaşın kac?? benim yaş 40 bu yaşta benim olduysa senin niye olmasın canını yedigim kurban oldugum RABBİM çokkkk büyük duyar inş sesimizi
gebelik için geldim calısıyom dıyom gunduz gelemedım dıyombetül canım hasteye gidince direk kan vercem deyince yapmıyolar siz ne diyodunuz ki? heyacndn kalbim durcak balım yaa
canım listemız 5 gune bıtıyo takıpte olCanım bende bu dua zincirine katılmak istiyorum. Şuan sıra kimde ise onun için 500 dua aldm.
bugunku arkadaş için 150 alıyorumbetul8516
Ben ozelin aciline gittim bayramdi. Kan vercem b hcg baktircam dedim sorun olmadi hadi bakalim hayirlisi
Whiterose00 icin 200
Canim bugünün arkadaş için 200 aliyorumbetul8516
vkt bacıma okudum ALLAH kabul etsin inş
vkt eniseeeemmm nazah35 gnc10 SON 4 ARKADASIM ICIN 300 ALIYORUM CANIM. betul8516
12 aralık için 150 duamı aldımbetul8516
Canım bende bu dua zincirine katılmak istiyorum. Şuan sıra kimde ise onun için 500 dua aldm.
Vkt için 200 aldım canim
Bugun ve Yarınki arkads İçin 150betul8516
Vkt icin100 okuudmbetul8516
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?