hoşgeldin stop..nasılsın stop...keyifler yerindedir. inşallahh üzülmek yok..gerçi bende senden kalır yanım yokk bu ay üzülmeyeceğim dediğimde daha çok üzülüyorum buluyorum bişeyy...bazı şeylere takılmamak lazım..sayı önemli değil bize bir tane lazım....ki oda sana tutunurr...10 tanenin transferini yapmıyorlarr
inşallah öyle olur ..banada doktor kaba taslakk başında anlatmıştı 5. gün yapıyoruz diye...sonra tedaviye başladık....sanki yumurta büyütürken daha fazla vardıı...opuda o kadar çıkmadıı...bende senin gibii üzülmüştüm...3.gün çağırdılar...oldu bitti geçtii...sen yinede sor...hücresini bölünmeyi..netten bak embriyo gelişmeleri var....az önceyi mesajda çook sertmi yazdım diye düşündüm....tepkim doktorlara ..doktora .transfer de sordum 2 yapıyoruz dedi...elime tutuşturulan kağıtta birr embriyo yazıyor..kıza sordum yasalı bu kadar dedi......hala şüpheliyimmm....o yüzden 10 tanesini transfer yapmıyorlar yazdım....ha fazla olması tabiki iyidir. belki dondurma şansın olur...onuda peşin peşin konuşş....sürekli aynı şeyleri tekrarla adamlar hep karıştırıyorlarr...benim 2 yumurtam arada kaynadı...ne olduğunu sorduğumda bölünmeye devam etmemiştir diyoo...insan söyler...dimii ama...onu geçtim sorduğumdada net cevaplar alamadım...canım daha iyiyim.ilk şoku atlattım.doğru söylüyosun.1 tane olsun kaliteli olsun.dediğin gibi üzülmeyeceğiz diyoruz ama yine etkileniyoruz işte.zor sınav bu bizim ki.ama pes etmek yok sonuna kadar savaşıcaz.bu gün geldim doktordan.oturdum ve yumoşlarımla konuştum.sevdim onları ve onlara ihtihacım olduğunu beni bırakmamalarını ,hiç olmazsa birinin tutunması gerektiğini,anneleri gibi güçlü olmaarını gerektiğini söyledim.dinlemişlerdir dimi beni.bizimkiler haylaz biraz ama .transferin henüz ne zaman olacağını bilmiyorum.ama 5.gün transferinin daha iyi olduğunu biliyorum.heralde öyle olur.
inşallah öyle olur ..banada doktor kaba taslakk başında anlatmıştı 5. gün yapıyoruz diye...sonra tedaviye başladık....sanki yumurta büyütürken daha fazla vardıı...opuda o kadar çıkmadıı...bende senin gibii üzülmüştüm...3.gün çağırdılar...oldu bitti geçtii...sen yinede sor...hücresini bölünmeyi..netten bak embriyo gelişmeleri var....az önceyi mesajda çook sertmi yazdım diye düşündüm....tepkim doktorlara ..doktora .transfer de sordum 2 yapıyoruz dedi...elime tutuşturulan kağıtta birr embriyo yazıyor..kıza sordum yasalı bu kadar dedi......hala şüpheliyimmm....o yüzden 10 tanesini transfer yapmıyorlar yazdım....ha fazla olması tabiki iyidir. belki dondurma şansın olur...onuda peşin peşin konuşş....sürekli aynı şeyleri tekrarla adamlar hep karıştırıyorlarr...benim 2 yumurtam arada kaynadı...ne olduğunu sorduğumda bölünmeye devam etmemiştir diyoo...insan söyler...dimii ama...onu geçtim sorduğumdada net cevaplar alamadım...
YGS ye girecek arkadaşlarımıza başarılar dilerim...allah zihin açıklığı versin...hepsini full yapın inşalalhh...allahh yardımcınız olsun...rabbim yolunuzu açık eylesin...
amin canımm kardeşim girecek valla bakalım ne yapacakkk...inş iyi gecer
aynen canım bizlerin canı yandıı sizlere faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize...köprüyü geçene kadar oluyor bazı işleyişler....sadece geçiştirmek zorunda kalmamak için de herşeyi açık ve net konuşmuyorlar...az bilgi onlar için az sorun demek...kendilerini zora sokmamış oluyorlar...hele o transfer günü imzatilan kağıt varya ..ozaman beynime kaynar sular döküldü.....yoksa tabii sonuç ne olur allah bilir onlarda net konuşamayabilirler...olumsuz da olsa ben sorularıma cevap bulamadım....ilgisizdiler...senin memnun olmana çook sevindim...rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürecek...yok canım sert değildi.ben anladım ne demek istediğini.zaten burda hepimiz birbirimizin iyiliğini istiyoruz.o yüzden kimi zaman uyarıyoruz birbirimizi.ben canım emriyo bölünmeleri dahil herşeyi araştırdım ve hergittiğimde sorularımı soruyorum.transfer günü de toplama yapıldığında belli olur zaten .yani tabi embryoların bölünmesi ile de alakalı.hayırlısı olsun.ama ben gittiğim merkeze bu sefer gerçekten çok güveniyorum.inşaallah yanılmam canım.
inşallahh...herşey gönlünce olur ...amin canımm kardeşim girecek valla bakalım ne yapacakkk...inş iyi gecer
aynen canım bizlerin canı yandıı sizlere faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize...köprüyü geçene kadar oluyor bazı işleyişler....sadece geçiştirmek zorunda kalmamak için de herşeyi açık ve net konuşmuyorlar...az bilgi onlar için az sorun demek...kendilerini zora sokmamış oluyorlar...hele o transfer günü imzatilan kağıt varya ..ozaman beynime kaynar sular döküldü.....yoksa tabii sonuç ne olur allah bilir onlarda net konuşamayabilirler...olumsuz da olsa ben sorularıma cevap bulamadım....ilgisizdiler...senin memnun olmana çook sevindim...rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürecek...ne mucizeler varr...
yumurta takibinden sonra 1 tüp denemem varr...2. yi düşünüyoruz...canım sağolasın.sen kaç kez yaptırdıydın tedavi.
yumurta takibinden sonra 1 tüp denemem varr...2. yi düşünüyoruz...
eslemcim neden olmasın hayatım bak kanaman gelmemiş hiç böle oluyormuyduu ?bu yerleşme kanaması olabilirrr kaç gün geçmiş olduu test yaptın mııı ayy hadi muhat sen ve kayss bekliyoruz haberlerinizii ama bu ay süprizlerdee olur inşşşşşş burda bi dünya arkadaş varrr inşş onlarında alırız haberlerinii bahar gibi süpriz yaparlarr....
kızlaaaarrrr ikaç gü önce aniden durduk yere sağ elimin sağ tarafıda bi yara çıktı dört beş cantim var görenler temre, demra. temra, bunların üçü aynı şey sizin oralarda ne deniyo bilmiyorum.... işte demra olabilir dyolar dikkat et yayılıyo diyolr dua edin nolur hiç acımıodu bu gün yanmaya başladı.... pazartesi unuda gösteririm inş. doktora
cnm insallah hamilesindir.. bende yanma olmamisti ama iki kuzenindede olmustu yanma.. akintinda bi deisiklik varmi en buyuk belirti akinti cnm
kızlar emadanda bi haber çıkmadı noldu acaba ya.bilgisi olan yok dimi.
canım gelmediyse her zamankinden daha az ise şüphelen tabii....biraz z aman geçsin test yappp...ayy hadii hayırlısı
YGS ye girecek arkadaşlarımıza başarılar dilerim...allah zihin açıklığı versin...hepsini full yapın inşalalhh...allahh yardımcınız olsun...rabbim yolunuzu açık eylesin...
amin canımm kardeşim girecek valla bakalım ne yapacakkk...inş iyi gecer
kızlar merhaba iyi geceler herkese nasılsınız
seyyancım listede senelik izinde görünüyoruminşallah kısa sürede döneceğim dualarımıza aslında çıkmak hiç istememiştim ama hakka girmek istemiyorum okuyamadım diyerek
salı günü opun mu var yumurta sayısına sıkma canını kaliteli olsun önemli olan o
kızlar hoşgeldiniz.
kızlar merhaba iyi geceler herkese nasılsınız
seyyancım listede senelik izinde görünüyoruminşallah kısa sürede döneceğim dualarımıza aslında çıkmak hiç istememiştim ama hakka girmek istemiyorum okuyamadım diyerek
salı günü opun mu var yumurta sayısına sıkma canını kaliteli olsun önemli olan o
sana da iyi geceler canım.senelik izinde yazdım çünkü çıkmanıza izin yok.dinlenin gelin.olsun tamamlanır liste Allahın izniyle.evet canım opu salı günü.sen ne zaman başlayacaksın.
kısmet olursa ay sonu başlarım bende
ah canım dinlenmeye bi fırsat bulabilsem senelik izin yazısı bile ne kadar çok izine çıkmam gerektiğini düşündürdü 4sene oldu izin kullanamıyorum inşallah bu yaz dinlemek nasib olur şöyle hamile hamile yazı dinlenerek geçirmeyi çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?