Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aşağıda görünen ve görünmeyen arkadaşlar hoşgeldiniz
kız sen kesin hamişsin...rahat olmana sevindim...temennimiz pozitifi görmen...haklısın olmayınca da dert oluyor....

evet dün anlattım.hala aklıma geldikçe gülüyorum kendime

KIZ bulamadım kacinci sayfada:)
Seyyan bu arada dün cagri gelmedi bana KIZ:)
Surprizcim salı test yaptirsam çıkar mi.
Hâlâ regl belirtisi yok.

selamınaleyküm arkadaşlar nasılsınız

ne var ne yok

muhat

telefon şakası ne kaçıncı sayfada merak ettim

karbonat testimi yaptın

emaya nolmuş bi sorun mu var

eslemliva canım sende pcomu var

bugün okudumda pcos ile pco farklıymış

pcos hormon değerlerinin bozuk olması

pco ise sadece uştrasonda kistsel yapının görünmesi gibi bişey

bu durumda benim hormonlar düzgündü bugüne kadar

demekki sendromlu olmuyomuyum
pcoluyum

ben aynı sanıyodum:44:
tabi buna çok şükür

Son düzenleme:
Hâlâ regl belirtisi yok.

ay ne bileyim kaçıncı sayfada şimdidün gece 11;30 du canım ama tam çaldırmadanda kapatmış olabilirim tedirgin oldum ya dur çaldırayım bakayım şimdi senin tel yapçakmı gıcıklık bana yine

Süpriz hoşgeldin canım nasılsın Tam olarak adeti görene kadar gebelik ihtimali var evet,ama rahatım ya,gelse de gelmese de kabülüm,Rabbimin takdiri Size ne oldu canım,eşinle bozmayın aranızı eminim hiiç değmeyecek bi meseledir,eşinin yüzüne bak bi süre,sonra gülesiniz gelir barışırsınız zaten

Reyyan hoşgeldin canım nasılsın Canım ben belirtilere göre pko var diye düşünüyodum ama Allah bilir tabi Hmm diğeri neymiş,bak araştıracak bişey daha çıktı Hangisi daha zor ki,ama pkolu olup hamile kalan çok insan var :26:

boşver canım her zamanki halimiz....incir çekirdeği sebepler..ben balayında da yaşamış biri olarakk...alıştık artık....hepte haftasonuna gelir yaa ona canım sıkılıyor...

Hâlâ regl belirtisi yok.
canım bence adetini 1 hafta geçsin kan testi yaptır garanti olsun...senin şimdi kaç gün geçmiş oluyor..

iyi canım sen nasılsın...bu farkları hiç bilmiyorum ben....

canım yukarda yazdımdı görmemişin benim 3 haftayı bulur sonuç almamız için.offfffffffffffffff daha çok var yani..ama geç olsun sonuböle olsun dimi
Evet canim sonuç önemli.
ay ne bileyim kaçıncı sayfada şimdidün gece 11;30 du canım ama tam çaldırmadanda kapatmış olabilirim tedirgin oldum ya dur çaldırayım bakayım şimdi senin tel yapçakmı gıcıklık bana yine

Caldir bakem:)reyyan sayfayı bilmiyorum canim2004 ve oncesinde sanırım.

kızlar muhatın bana yaptığı şaka 1991.sayfada.kendime güldürücem bende ne diye söylediysem sayfayı.dalga geçmek yok heeeeeeeeeeeeeeeee

Ana alıntılar gitmiş.
Sürpriz canim la havle çek huzurumuzu artar bi de arası bozuk çiftler icin cok dua et.
Eslem dün olmam gerekiyordu.
Hanımlar yarım saatlik isim var hemen geliyorum

5 ADET yasin 100 enbiya /707 ADET ya varis okudum allahım tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bebişler versin gönlünüze göre olsun

muhat çaldırdım.sakın çalmadı deme..........

hoşbulduk hayatım geleli bayağ olduu ...adet olana kadar var tabiii...adetini 1 gün geçer test yaparsın çıkabilir...addetini 10 -12 gün geçer test yaparsın çıkabilir...başka bir neden yoksa. stres falanvs....olabilir....hamile kalma zamanlarınız bağlı birde çocuğun içinizdeki gelişimine...ayy inşallahh yaasen test yaptın mı ki muhatın idrar çıkmamış ama gün sayıyor...hepiniz mutlu haberler alırıısnız..
kocama gelince aramızdakii sıkıntıda geçici şeyler canım...insan yıpranıyor haliyle ama...sağlık olsun...evlilik öyle dışardan bakıldığı gibii toz pembe değil...

Canim geldi çağrının.
KIZ ben o sırada dünür benim dedim duymasını mi:)

Evet canim sonuç önemli.

Caldir bakem:)reyyan sayfayı bilmiyorum canim2004 ve oncesinde sanırım.

kızlar muhatın bana yaptığı şaka 1991.sayfada.kendime güldürücem bende ne diye söylediysem sayfayı.dalga geçmek yok heeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar alemsiniz haa

iyi şakaymış ama

bi ara ben ne çok yapardım bu şakaları

neler çekerlerdi elimden

neden bilmiyorum kafamı toparlayamıyorum

ama liste kaç gün sonra iyi güldürdü beni

senelik izinde ALLAH iyiliğinizi versin emi

iyi geldiniz bana

bunlar hepinizin

Adetim 2-3 gün geçti belkide,hesaplamıştım ama aklımda değil şimdi...Evde test yok canım,dün alışverişe gidecektik canım istemedi,hataya kadar alışveriş için çıkarız ozaman test alıp yapıcam,tabi adetim gelmezse,gelirse de gebe değilim demek zaten.Temennim olmasından yana şartlanmıyorum illa olsun diye,hayırlısı bakalım,bağlamıcam kendimi..

Amin hepimiz alalım canımcım..

Kesinlikle öyle..Bazen bizde ne oluyo biliyo musun,kocama küsüyom sonra küstüğümü unutup başlıyoz bi şekilde muhabbbete,sonra aklıma geliyo aa ben sana küsmüştüm ama diye asıyom suratımı hehee evlilik bu ya,her türlü halin oluyo

canım senin karnın acıkmadımı daha.bu saatlerde acıkırsın sen.kesin canın çayda ister.

bende bilmiyodum farj-klarını aynı sanıyodum

hata hep polikistik over sendromu var diyodum kendim için

aslını isterseniz hiç bi doktor bana böyle bişey demedi
sadece kist olmuş dediler

ama kan değerlerim hep normal çıkıyordu

bu çarşamba gitcem 21.günüm öyle genel bi kontrole

nisan başındada eşimin testi yenilenecek

Ana alıntılar gitmiş.
Sürpriz canim la havle çek huzurumuzu artar bi de arası bozuk çiftler icin cok dua et.
Eslem dün olmam gerekiyordu.
Hanımlar yarım saatlik isim var hemen geliyorum
böyle duurmlarda la havle çekiyorum hayatım...sağoll....benim eşe dosta ihtiyacım var ..1.5 yıl olduu kafa dağıtacağım kimse yok...ayy kızlarr kimsenin eşiyle huzuru kaçmasın tabii ama böyle olan varsa aramızda muhatın önerisinide yerine getirmiş oluruz...rabbim dualarımızı kabul etsin...başka şeylerin peşinden koşarken kafayı üşütecem yaa...acayip sinirlerim yıprandı..bunlarr hep vardıı canım ..tuzu biberiii dediğiniz gibide...bebek düşüncesii insanı çok hassaslaştırıyor...bazen böyle üst üste aksilikler oluncada malum....2 günde geçer canım takmıyorum kafaya birde yemek yiyebilsem çenemi oynattığımda canım yaniyorr....dert bir değil ki herkeste olan şeyler. iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…