canım senin karnın acıkmadımı daha.bu saatlerde acıkırsın sen.kesin canın çayda ister.
kızlar alemsiniz haa
iyi şakaymış ama
bi ara ben ne çok yapardım bu şakaları
neler çekerlerdi elimden
neden bilmiyorum kafamı toparlayamıyorum
ama liste kaç gün sonra iyi güldürdü beni
senelik izinde ALLAH iyiliğinizi versin emi
iyi geldiniz bana
bunlar hepinizin
bende bilmiyodum farj-klarını aynı sanıyodum
hata hep polikistik over sendromu var diyodum kendim için
aslını isterseniz hiç bi doktor bana böyle bişey demedi
sadece kist olmuş dediler
ama kan değerlerim hep normal çıkıyordu
bu çarşamba gitcem 21.günüm öyle genel bi kontrole
nisan başındada eşimin testi yenilenecek
ya bende içtim çayımı.şimdi de doping alıyodum.:122:fındık,badem,ceviz,kuşüzümü.yumoşlarımı iyi besliyeyim dimi.Canım buraya gelmeden yedik eşimle
Şimdi de çay içiyom zaten
Gelin içelim
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız??
kays bu gün girmedii ne yaptı acaba inş olumlu sonuçlarla gelir
muhatcım test yapsana kız bırak karbonatı aspiriniii git yarin kan verr yada evde idrar testin varsaa sabah ilk idrarla yap hayatımmm çıkarrrrr yaneeee artıkınnn 2 gündür geçiooo benn günüde yapmıştım çıkmıştııı:)))
eslemcimmm innşşşş inşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bebegin seninledir canımmmm belirtilerine göre var gibiiiinşşş öğreniriz bir kaç günee
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız??
muhatcım test yapsana kız bırak karbonatı aspiriniii git yarin kan verr yada evde idrar testin varsaa sabah ilk idrarla yap hayatımmm çıkarrrrr yaneeee artıkınnn 2 gündür geçiooo benn günüde yapmıştım çıkmıştııı:)))
eslemcimmm innşşşş inşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bebegin seninledir canımmmm belirtilerine göre var gibiiiinşşş öğreniriz bir kaç günee
İyi akşamlar canımcım hoşgeldinnn
Ayy öyle mi dersin inşaallah canım ya,bu hafta bide dua sırası bende,bana edilen dualar şükür duası gibi olur müjde verirsem
Gebelik ihtimalini en az şekilde düşünerek bağlamıyorum kendimi,bikaç güne ne olacağını öğreniriz zaten
İnşaallah hepimiz hakkında en hayırlısı olsun canım
ne ki muhatın tavsiyesiböyle duurmlarda la havle çekiyorum hayatım...sağoll....benim eşe dosta ihtiyacım var ..1.5 yıl olduu kafa dağıtacağım kimse yok...ayy kızlarr kimsenin eşiyle huzuru kaçmasın tabii ama böyle olan varsa aramızda muhatın önerisinide yerine getirmiş oluruz...rabbim dualarımızı kabul etsin...başka şeylerin peşinden koşarken kafayı üşütecem yaa...acayip sinirlerim yıprandı..bunlarr hep vardıı canım ..tuzu biberiii dediğiniz gibide...bebek düşüncesii insanı çok hassaslaştırıyor...bazen böyle üst üste aksilikler oluncada malum....2 günde geçer canım takmıyorum kafaya birde yemek yiyebilsem çenemi oynattığımda canım yaniyorr....dert bir değil ki herkeste olan şeyler. iştee
canım buda sanaaaaaaaa
Dediğim gibi araştırıcam bakalım,ama bendeki pko sanırım..
Canım peki bu teşhis nasıl konuluyo,pko için yani,muayene falan yapılıyo mu?Hap kullanılıyo sanırım..
Soğan suyu içtin mi hiç,onun bana çok faydası oldu adetlerim düzene girmişti
ya bende içtim çayımı.şimdi de doping alıyodum.:122:fındık,badem,ceviz,kuşüzümü.yumoşlarımı iyi besliyeyim dimi.
sanada iyi akşamlar canım sen nasılsın.
İyi akşamlar canımcım hoşgeldinnn
Ayy öyle mi dersin inşaallah canım ya,bu hafta bide dua sırası bende,bana edilen dualar şükür duası gibi olur müjde verirsem
Gebelik ihtimalini en az şekilde düşünerek bağlamıyorum kendimi,bikaç güne ne olacağını öğreniriz zaten
İnşaallah hepimiz hakkında en hayırlısı olsun canım
bende bilmiyodum farj-klarını aynı sanıyodum
hata hep polikistik over sendromu var diyodum kendim için
aslını isterseniz hiç bi doktor bana böyle bişey demedi
sadece kist olmuş dediler
ama kan değerlerim hep normal çıkıyordu
bu çarşamba gitcem 21.günüm öyle genel bi kontrole
nisan başındada eşimin testi yenilenecek
heee hep bu saattlerde yiyorduu hatun...canım senin karnın acıkmadımı daha.bu saatlerde acıkırsın sen.kesin canın çayda ister.
doğru diyosun ...sevincini hep birlikte yaşarız inşalalhh...temkinli davranmak en iyisii...Adetim 2-3 gün geçti belkide,hesaplamıştım ama aklımda değil şimdi...Evde test yok canım,dün alışverişe gidecektik canım istemedi,hataya kadar alışveriş için çıkarız ozaman test alıp yapıcam,tabi adetim gelmezse,gelirse de gebe değilim demek zaten.Temennim olmasından yana şartlanmıyorum illa olsun diye,hayırlısı bakalım,bağlamıcam kendimi..
Amin hepimiz alalım canımcım..
Kesinlikle öyle..Bazen bizde ne oluyo biliyo musun,kocama küsüyom sonra küstüğümü unutup başlıyoz bi şekilde muhabbbete,sonra aklıma geliyo aa ben sana küsmüştüm ama diye asıyom suratımı hehee evlilik bu ya,her türlü halin oluyo
ohh afiyet olsun....erkencisin bu sefer...yemekler yenmiş...Canım buraya gelmeden yedik eşimle
Şimdi de çay içiyom zaten
Gelin içelim
iyi akşamlar canım nasıslın....herkes en kısa zamanda hayırlı haberlerle döner inşalalhh....iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız??
amaaaaaaaaaaaaan boşver düşünmeyelim bunları hadi gel biz parfüm sıkalım
bende iyiyim valla canım ne yapayım hafta sonu tembellik yapıyorumm bol boll:)))seninnn bebişlerr nasıllll cnmmm inşşş ikizz olurr bir kız birde erkekkkkk
canımmm gercekdenn yürekdenn söylüyorummm inşşşş vardırrr sen her iki ihtimalede hazırlamışsın zaten kendiniii ama çok uzatma merakını kan tahlilinin yaptırr ona göree varsa zatenn hoşgeldi sefalar getirdiii yoksada ona göree önlem felan alırsın neden geçiktiği konusunda
had hayırlısı...21.gün testi progesteron testi yani yumurtlamanın olup olmadığıı kalitesini anlıyorlar..
heee hep bu saattlerde yiyorduu hatun...
doğru diyosun ...sevincini hep birlikte yaşarız inşalalhh...temkinli davranmak en iyisii...
eslemcim bende unutuyorum şimdilerde...eskidennn hayatta unutmazdım zamn geçtikçe küsmelerde evrim değiştirdi...
ohh afiyet olsun....erkencisin bu sefer...yemekler yenmiş...
iyi akşamlar canım nasıslın....herkes en kısa zamanda hayırlı haberlerle döner inşalalhh....bu ay nufüs patlaması olucak gibi...
had hayırlısı...21.gün testi progesteron testi yani yumurtlamanın olup olmadığıı kalitesini anlıyorlar..
...
canım geçen sene tam geliyoduReyyancım niye öyle oldu acaba,benim tam gününde gelmişti soğan suyu içtiğim zaman..
Canım diğer şeyler hakkında hiç bilgim yok ama inşaallah herşey sizin iyi olur canım,olumlu sonuç alırsınız,meleğiniz de en geç bir iki aya gelir inşaallah annesi
Biriken ütülerin yok mu,hem ütü yapalım hem parfüm sıkalım
rayyan mrb ne yapıyorsunuz tedavidee ne aşamadasın eşin şşuan ilaç kullanıyormuu biz bu ay aşılama yaptırcakdık hız yok die kaldı(((
ve eşimde silme lökosit çıktıı adamcagızz antibiyotik kullana kullana bir hal olduuu
korkum anribiyotiklerin düşürmesii 2 senedir ilk defa yükselttiğimiz sayımızın
Kızlar 2020. sayfadayız,yani Allah nasip ederse çocuklarımız 2020 yılında 7 yaşında olacak
ema nasılsınn durumun nasıl aklımız sendeydi
Canım benim,hoşgeldin;çok mutlu oldum iyi olduğunu bilince;herşey çok daha iyi olacak,seviliyosun canımcım
Ayyy kayda sen ben Eslem bu hafta haberecek olan arkadaşlar içinde oluruz insaallah:)
Ema nasilmis kızlar?
Eslem hoşgeldin canum
hayırlı pazarlarr emmm..nasılsın....herşey yolunda mıı??
selamınaleyküm arkadaşlar nasılsınız
ne var ne yok
muhat
telefon şakası ne kaçıncı sayfadamerak ettim
karbonat testimi yaptın
emayanolmuş bi sorun mu var
eslemliva canım sende pcomu var
bugün okudumda pcos ile pco farklıymış
pcos hormon değerlerinin bozuk olması
pco ise sadece uştrasonda kistsel yapının görünmesi gibi bişey
bu durumda benim hormonlar düzgündü bugüne kadar
demekki sendromlu olmuyomuyum
pcoluyum
ben aynı sanıyodum:44:
tabi buna çok şükür
canım hoşgeldin nasılsın.aklımız sendeydi.çok merak ettik seni.iyimisin canım.
allah çabalarınızı boşa çıkarmasın....inşallah herşeyy güzel olucakkk hakkınızda...rayyan mrb ne yapıyorsunuz tedavidee ne aşamadasın eşin şşuan ilaç kullanıyormuu biz bu ay aşılama yaptırcakdık hız yok die kaldı(((
ve eşimde silme lökosit çıktıı adamcagızz antibiyotik kullana kullana bir hal olduuu
korkum anribiyotiklerin düşürmesii 2 senedir ilk defa yükselttiğimiz sayımızın
muhat yarım saat yokum dediii...doldumu süresi kii. bakalım dakik mi..ya nereye kayboldun kızım sen yine yaaaaaaaaaaaa.:99:
ayyy ne güzel olurr....bıcır bıcır herkesin evlatları olsa...Kızlar 2020. sayfadayız,yani Allah nasip ederse çocuklarımız 2020 yılında 7 yaşında olacak
hayırlısıı takma kafana...inanmak başarmanın yarısıdır...bende herşeye gönülsüz yaklaştım...sonuçlarım iç açıcı olmadı...bu iişler hiç belli olmaz...alalh yardımcın olsun...iltihap için ilaç kullanıyormusun hani varsa olmazda diyorlar..evet canımm
pek kaliteli olcağını sanmıyorum
kasığıma bıcak gibi ağrı saplanıyor
bide karnımın altında ağrı var
iltihap var bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?