Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız??

kays bu gün girmedii ne yaptı acaba inş olumlu sonuçlarla gelir

muhatcım test yapsana kız bırak karbonatı aspiriniii git yarin kan verr yada evde idrar testin varsaa sabah ilk idrarla yap hayatımmm çıkarrrrr yaneeee artıkınnn 2 gündür geçiooo benn günüde yapmıştım çıkmıştııı:)))

eslemcimmm innşşşş inşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bebegin seninledir canımmmm belirtilerine göre var gibiiiinşşş öğreniriz bir kaç günee

canım buda sanaaaaaaaa

Dediğim gibi araştırıcam bakalım,ama bendeki pko sanırım..

Canım peki bu teşhis nasıl konuluyo,pko için yani,muayene falan yapılıyo mu?Hap kullanılıyo sanırım..

Soğan suyu içtin mi hiç,onun bana çok faydası oldu adetlerim düzene girmişti

Canım buraya gelmeden yedik eşimle

Şimdi de çay içiyom zaten

Gelin içelim
ya bende içtim çayımı.şimdi de doping alıyodum.:122:fındık,badem,ceviz,kuşüzümü.yumoşlarımı iyi besliyeyim dimi.

sanada iyi akşamlar canım sen nasılsın.

İyi akşamlar canımcım hoşgeldinnn

Ayy öyle mi dersin inşaallah canım ya,bu hafta bide dua sırası bende,bana edilen dualar şükür duası gibi olur müjde verirsem

Gebelik ihtimalini en az şekilde düşünerek bağlamıyorum kendimi,bikaç güne ne olacağını öğreniriz zaten

İnşaallah hepimiz hakkında en hayırlısı olsun canım

amaaaaaaaaaaaaan boşver düşünmeyelim bunları hadi gel biz parfüm sıkalım

ne ki muhatın tavsiyesi
canım buda sanaaaaaaaa

evet canım içtim

içtiğim ay önceden tam 30.günde oluyodum

2 aydır 34. ve 42.günlere kadar ilerletti

bu ay hayıt tohumu aldım

onu kulanayım diye ama 3 gün içtim bıraktım sıkıldım artık

hapını alacam kısmetse

bana yumurtlaman bozuk demişti kist olmuş çatlamamış demişti doktor
3 ay yumurtalarını baskılayacam
sonra gonal f ile aşılama yapacam demişti

ama o sıra dna yı öğrendik aydoa aşılama yaptırmayın şimdi gerek yok dedi

ama o sıra ben dkh kullanmıştım o hem düzenledi hem kilo verdirdi bana

ya bende içtim çayımı.şimdi de doping alıyodum.:122:fındık,badem,ceviz,kuşüzümü.yumoşlarımı iyi besliyeyim dimi.

sanada iyi akşamlar canım sen nasılsın.

bende iyiyim valla canım ne yapayım hafta sonu tembellik yapıyorumm bol boll:)))seninnn bebişlerr nasıllll cnmmm inşşş ikizz olurr bir kız birde erkekkkkk

canımmm gercekdenn yürekdenn söylüyorummm inşşşş vardırrr sen her iki ihtimalede hazırlamışsın zaten kendiniii ama çok uzatma merakını kan tahlilinin yaptırr ona göree varsa zatenn hoşgeldi sefalar getirdiii yoksada ona göree önlem felan alırsın neden geçiktiği konusunda

had hayırlısı...21.gün testi progesteron testi yani yumurtlamanın olup olmadığıı kalitesini anlıyorlar..
canım senin karnın acıkmadımı daha.bu saatlerde acıkırsın sen.kesin canın çayda ister.
heee hep bu saattlerde yiyorduu hatun...

doğru diyosun ...sevincini hep birlikte yaşarız inşalalhh...temkinli davranmak en iyisii...
eslemcim bende unutuyorum şimdilerde...eskidennn hayatta unutmazdım zamn geçtikçe küsmelerde evrim değiştirdi...

Canım buraya gelmeden yedik eşimle

Şimdi de çay içiyom zaten

Gelin içelim
ohh afiyet olsun....erkencisin bu sefer...yemekler yenmiş...

iyi akşamlar canım nasıslın....herkes en kısa zamanda hayırlı haberlerle döner inşalalhh....bu ay nufüs patlaması olucak gibi...

Reyyancım niye öyle oldu acaba,benim tam gününde gelmişti soğan suyu içtiğim zaman..

Canım diğer şeyler hakkında hiç bilgim yok ama inşaallah herşey sizin iyi olur canım,olumlu sonuç alırsınız,meleğiniz de en geç bir iki aya gelir inşaallah annesi

amaaaaaaaaaaaaan boşver düşünmeyelim bunları hadi gel biz parfüm sıkalım

Biriken ütülerin yok mu,hem ütü yapalım hem parfüm sıkalım

rayyan mrb ne yapıyorsunuz tedavidee ne aşamadasın eşin şşuan ilaç kullanıyormuu biz bu ay aşılama yaptırcakdık hız yok die kaldı (((

ve eşimde silme lökosit çıktıı adamcagızz antibiyotik kullana kullana bir hal olduuu

korkum anribiyotiklerin düşürmesii 2 senedir ilk defa yükselttiğimiz sayımızın

canım hoşgeldin nasılsın.aklımız sendeydi.çok merak ettik seni.iyimisin canım.

Canım benim Allah razi olsun,Rabbim benim için gönlünüzden ne geçiyosa size çok daha fazla hayırlar güzellikler nasip etsin

Haftaiçi yada en geç Cumartesi idrar testi yaparım canım adetim gelmezse..Adetim gelirse de soğan suyuna başlıcam..Annemlerden geldikten sonra da istikamet doktor yolu olacak

Amin gülüm inşaallah Rabbim hepimize tattırsın o muhteşem duyguları

Ay gittikçe öyle mi olcaz yani

Erken yedik ama yine çok yedim nefret ediyom kendimden :84: :84: :84:

ya nereye kayboldun kızım sen yine yaaaaaaaaaaaa.:99:

had hayırlısı...21.gün testi progesteron testi yani yumurtlamanın olup olmadığıı kalitesini anlıyorlar..

...

evet canımm
pek kaliteli olcağını sanmıyorum
kasığıma bıcak gibi ağrı saplanıyor
bide karnımın altında ağrı var
iltihap var bilmiyorum

canım geçen sene tam geliyodu
bu yıl 2 kez yaptım

ilk yaptığım çok düzenli değildi herhalde ondan tam 42.günde geldi
düzenli yaptığımdada 34. günde

yumurta takibi yaptırdığım ay çatlatma iğnesine rağmen 33.günde gelmiştigelemeyesice

canım biz şu an kullanmıyoruz
klomen ve proxede devam
ama 6 ayımızı tamamladık
nisanın başında test vermemiz gerekiyor
aydos 22 nisana mesaj tarihi vermiş
anca çıkar sonuç
zaten eşim kullanmam diyor
doktorum mesajıona bakarsanda
eğer yükselme yoksa
tese ile tüp yapalım demiş
eğer varsa devam ederiz demiş
ama %24 düzelme olmuştu 3 ayda benim ümidim var
siz dna yaptırmışmıydınız
eşim keçiboynuzu vb.içiyor mu

ema nasılsınn durumun nasıl aklımız sendeydi

Canım benim,hoşgeldin;çok mutlu oldum iyi olduğunu bilince;herşey çok daha iyi olacak,seviliyosun canımcım

Ayyy kayda sen ben Eslem bu hafta haberecek olan arkadaşlar içinde oluruz insaallah:)
Ema nasilmis kızlar?
Eslem hoşgeldin canum

hayırlı pazarlarr emmm..nasılsın....herşey yolunda mıı??

canım hoşgeldin nasılsın.aklımız sendeydi.çok merak ettik seni.iyimisin canım.

Candostlarım benim Allah hepinizden razı olsun beni merak etmişsiniz hakkınızı helal edin nete girip yazamadım.

Ne olduğunu anlamadığım bir gün geçirdim.Hamile miydim düşük mü yaptım kürtaj mı oldum...

O kadar kafam bulanıktı ki perşembe günü.1 ay gecikmeli regl oldum ve 20 günü geçti ama hala devam ediyor kanama.Doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış dedi kan testi yapıldı sonuç negatif rahim kendini gebeliğe hazırlamış ama bebiş tutunamamış kürtaj adı altında temizledi ama anneme imza attırmışlar neden buna ihtiyaç duyuldu anlamadım biopsi yapıldı sonuç 15 gün sonra çıkacak ne yaşadım hala da anlam veremedim.

Bugün daha iyiyim hamdolsun sizler nasılsınız

allah çabalarınızı boşa çıkarmasın....inşallah herşeyy güzel olucakkk hakkınızda...

ya nereye kayboldun kızım sen yine yaaaaaaaaaaaa.:99:
muhat yarım saat yokum dediii...doldumu süresi kii. bakalım dakik mi..

Kızlar 2020. sayfadayız,yani Allah nasip ederse çocuklarımız 2020 yılında 7 yaşında olacak
ayyy ne güzel olurr....bıcır bıcır herkesin evlatları olsa...

evet canımm
pek kaliteli olcağını sanmıyorum
kasığıma bıcak gibi ağrı saplanıyor
bide karnımın altında ağrı var
iltihap var bilmiyorum
hayırlısıı takma kafana...inanmak başarmanın yarısıdır...bende herşeye gönülsüz yaklaştım...sonuçlarım iç açıcı olmadı...bu iişler hiç belli olmaz...alalh yardımcın olsun...iltihap için ilaç kullanıyormusun hani varsa olmazda diyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…