Ne güzel ayarladın kız hemen şipşak,sevdim ben bu işi tamam olur
4. ve 5. çocuğu da doğurabilirim gelen tekliflere göre,haberiniz olsun
Sen duydun mu canim:)
2 gundur cok yorgundum bide regl olcam olmiycam durumu azcik germiş mis gibi oldum geldim:) eşim uyuyordu mutfakta pinekliyorum gene.
Hanımlar benim sınavına DA az kaldı. Bu aralar 12 den sonra sk gitmeyebilirim.
heyt be:)Ne güzel ayarladın kız hemen şipşak,sevdim ben bu işi tamam olur
4. ve 5. çocuğu da doğurabilirim gelen tekliflere göre,haberiniz olsun
Seyyan kazasamda kaybetsemde seni bahane etcem haberin olsun:) anam az önce evimde bebek sesi duydum arkamdaydi sankiduymadım canım.senin şu sınavın geçsede rahatlasak ya.ne zaman sınavın okuyalım bişiler de bursaya gel biran önce dimi ama.yora yora Allah vere demişler.getircem seni ben bursaya
sıhhatler olsun...
canım takip et belki adet değildir...kırmızyı tam görene kadar...hala bir umut vardır dimi ama...Muhat regl mi oldun :26:
Kızlar bende az önce wcye gittim,gözüm aydın,gelmiş gelemeyesiceLeke şeklinde gördüm sadece
canım eslemlivanın dünürüydün dimi sen.ay dur eslemin 4.yü sana verelim dicektim.Sevdim ben bu dünür olayını :)
Muhat regl mi oldun :26:
Kızlar bende az önce wcye gittim,gözüm aydın,gelmiş gelemeyesiceLeke şeklinde gördüm sadece
kızlar size doyum olmaz hepinize iyi geceler...:130::130::130:
canım takip et belki adet değildir...kırmızyı tam görene kadar...hala bir umut vardır dimi ama...
canım eslemlivanın dünürüydün dimi sen.ay dur eslemin 4.yü sana verelim dicektim.ilki senindi sayi.hatlar karıştı.habire doğuyo bu eslem de napalım kafam karıştı.
sakın üzüleyim deme sakın.bidahaki aya dimi canım inş.hadi parfüm sıkalım biz yineyada ütü yapalım
heyt be:)
Seyyan kazasamda kaybetsemde seni bahane etcem haberin olsun:) anam az önce evimde bebek sesi duydum arkamdaydi sanki
Saol canim.cok rahatladım. Ben bi liste yapmıştım kızlar bu ay kimleri yazmıştım:)
Belli olmaz canım sen yine de dikkat et olur mu
Hayırlı geceler canım benim
Rabbim zihin açıklığı versin sınavında inşallah canım
canım takip et belki adet değildir...kırmızyı tam görene kadar...hala bir umut vardır dimi ama...
Yawf sadece düş aldım:)
Umut hala devam ediyo:)regl olmadım henüz
canım eslemlivanın dünürüydün dimi sen.ay dur eslemin 4.yü sana verelim dicektim.ilki senindi sayi.hatlar karıştı.habire doğuyo bu eslem de napalım kafam karıştı.
sakın üzüleyim deme sakın.bidahaki aya dimi canım inş.hadi parfüm sıkalım biz yineyada ütü yapalım
Hmm tamam
Hadi inşaallah gelmez verirsin müjdeyi
Evet canım ilk dünür benimSonra da sizlerle düünür olabilmek için doğuracam inşallah :)
Tamam canımcımYarın temizlik yapcaktım,biraz daha bekliyim madem nolur nolmaz
Bekle tabii canım bende kırmızıları görünce temizliğe başladım belki de o yüzden tutunamadı bebiş
Aman aman olmazsın inşallah canımcım
:) ay annesi kendine yer aciyodur o.Evet canım buda zaten leke şeklinde,afedersiniz pedde hala bişey yok,wcde farkettim,hayırlısı olsun
Seyyan ben bi birinciyi doğurayım Allahın izniyle,arkası çorap söküğü gibi gelcek,arka arkaya futbol takımı kurcam
Yok kuzum ne üzülmesi,çıktım hemen çay koydum kendime,sonra size baktım işte,ne üzülcem yaffBelkide gelmeye çalışıyodur bebeğim belli mi olur Belkide dur anamı bi ay daha bekleteyim diyodur eşek sıpası Kurban olurum ben onu verene
anamm demekki ben hamileysem biri Daha hamile:) boyle iletişim kuruyilar:)sende herşeyde beni günah keçisi yapıyon yaaaaaaaaaaaaa.bismillahirrahmanirrahiym kız noluyo ne sesi ne bebeği. göbişten geliyo olmasın seninki bağırıyodur dünürüne fazla yüklenme onun kızını alcaaaaaaaaaaaaaaam diye
Hmm tamam
Hadi inşaallah gelmez verirsin müjdeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?