Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Muhat regl mi oldun :26:

Kızlar bende az önce wcye gittim,gözüm aydın,gelmiş gelemeyesice Leke şeklinde gördüm sadece

Rabbim zihin açıklığı versin sınavında inşallah canım

Ne güzel ayarladın kız hemen şipşak,sevdim ben bu işi tamam olur

4. ve 5. çocuğu da doğurabilirim gelen tekliflere göre,haberiniz olsun
heyt be:)
duymadım canım.senin şu sınavın geçsede rahatlasak ya.ne zaman sınavın okuyalım bişiler de bursaya gel biran önce dimi ama.yora yora Allah vere demişler.getircem seni ben bursaya
Seyyan kazasamda kaybetsemde seni bahane etcem haberin olsun:) anam az önce evimde bebek sesi duydum arkamdaydi sanki
sıhhatler olsun...

Saol canim.cok rahatladım. Ben bi liste yapmıştım kızlar bu ay kimleri yazmıştım:)

Sevdim ben bu dünür olayını :)
canım eslemlivanın dünürüydün dimi sen.ay dur eslemin 4.yü sana verelim dicektim.ilki senindi sayi.hatlar karıştı.habire doğuyo bu eslem de napalım kafam karıştı.
Muhat regl mi oldun :26:

Kızlar bende az önce wcye gittim,gözüm aydın,gelmiş gelemeyesice Leke şeklinde gördüm sadece

sakın üzüleyim deme sakın.bidahaki aya dimi canım inş.hadi parfüm sıkalım biz yineyada ütü yapalım

canım takip et belki adet değildir...kırmızyı tam görene kadar...hala bir umut vardır dimi ama...

Evet canım buda zaten leke şeklinde,afedersiniz pedde hala bişey yok,wcde farkettim,hayırlısı olsun

Seyyan ben bi birinciyi doğurayım Allahın izniyle,arkası çorap söküğü gibi gelcek,arka arkaya futbol takımı kurcam

Yok kuzum ne üzülmesi,çıktım hemen çay koydum kendime,sonra size baktım işte,ne üzülcem yaff Belkide gelmeye çalışıyodur bebeğim belli mi olur Belkide dur anamı bi ay daha bekleteyim diyodur eşek sıpası Kurban olurum ben onu verene

heyt be:)

Seyyan kazasamda kaybetsemde seni bahane etcem haberin olsun:) anam az önce evimde bebek sesi duydum arkamdaydi sanki

Saol canim.cok rahatladım. Ben bi liste yapmıştım kızlar bu ay kimleri yazmıştım:)

sende herşeyde beni günah keçisi yapıyon yaaaaaaaaaaaaa.bismillahirrahmanirrahiym kız noluyo ne sesi ne bebeği.göbişten geliyo olmasın seninki bağırıyodur dünürüne fazla yüklenme onun kızını alcaaaaaaaaaaaaaaam diye

Evet canım ilk dünür benim Sonra da sizlerle düünür olabilmek için doğuracam inşallah :)

Bekle tabii canım bende kırmızıları görünce temizliğe başladım belki de o yüzden tutunamadı bebiş

Aman aman olmazsın inşallah canımcım

evet canım bende de aynı şekilde oldu.kırmızıyı gördüm.zaten ihtimal vermiyodum.11 yıl olmadı diye geçen ramazan ayıydı.neyse kırmızıyı görünce başladım temizliğe koltuk falan yıkadım ..sonra sökülmedim falan ama yine de ihtimal vermedim.bayramın birinvi günü öğrendim ki hamişmişim düşük yapmışım.o zaman sevinbmiştim demekki çocuğum olabiliyo diye ama şimdi daha çok üzülüyorum

Kızlar Fatihalarımızı gönderelim inşaallah..Rabbim rahmetiyle muamele etsin.Cennetinde Cemalini nasip etsin

:) ay annesi kendine yer aciyodur o.
anamm demekki ben hamileysem biri Daha hamile:) boyle iletişim kuruyilar:)
Hmm tamam

Hadi inşaallah gelmez verirsin müjdeyi

amin canim. 2 kez olacakmisim gibi ağrım oldu ama tık yok:)
Bana BUYUK sürpriz olacak olursa eğer.dr bu ay dediydi.
Hatunlar ben çıkayım artik.
Ösym beni affetmez sonra:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…