:) ay annesi kendine yer aciyodur o.
anamm demekki ben hamileysem biri Daha hamile:) boyle iletişim kuruyilar:)
amin canim. 2 kez olacakmisim gibi ağrım oldu ama tık yok:)
Bana BUYUK sürpriz olacak olursa eğer.dr bu ay dediydi.
Hatunlar ben çıkayım artik.
Ösym beni affetmez sonra:)
ooooooooo biz o zaman dünürler topiği açarız
evet canım bende de aynı şekilde oldu.kırmızıyı gördüm.zaten ihtimal vermiyodum.11 yıl olmadı diye geçen ramazan ayıydı.neyse kırmızıyı görünce başladım temizliğe koltuk falan yıkadım ..sonra sökülmedim falan ama yine de ihtimal vermedim.bayramın birinvi günü öğrendim ki hamişmişim düşük yapmışım.o zaman sevinbmiştim demekki çocuğum olabiliyo diye ama şimdi daha çok üzülüyorum
Muhat inşaallah dediğin gibidir canım,işin garibi bende de adet sancısı yok....Ama ben;sen ve Kaysdan umutluyum,inşaallah hayırlı haberi verirsiniz...Bu arada Allah zihin açıklığı versin,iyi geceler
Turkuaz canım hoşgeldin iyi geceler
Kızlar Fatihalarımızı gönderelim inşaallah..Rabbim rahmetiyle muamele etsin.Cennetinde Cemalini nasip etsin
İyi gceler Ema cnm hoşgeldin.
Çok geçmiş oldun. Kaç gündür aklaım geliyordun bak demek ki bu sıkıntından dolayı.
İyisin inş şimdi?
Cnm senin olduğuna bir nevi kürtaj derler. Kuzum bebek olduğunda kürtajdaki kazıma işlemi gübi bir işlemdir bu. Kalınlaian rahim duvarı kendini atamadığından dolayo yapılır. Kazınırlen rahim kendini yenileyip normale dönebilsin cnm.
İmza olayıda ht yapılan prosedürel bir işlemdir. Hastaya işlem esnasında bişi olursa sorunluluk almak istemez doktorlar. Kürtaj olarak işelm geçtiği içinde her küraj işleminde oluğu gibi imza almışlar.
Kenni çok yormamaya çalış cnm.
peki bendeeeeeeeeeeeenumutlu değilmisiiiiiiiiiiin
aman çık çok kaldın zaten.kız kazan diye elimden ne gelirse yapçam.elimden dua gelir tabide.inş.önce bebişine seviniriz sonrada bursaya gelmene..heee hee heeee
Kuzum senin zaten belli diye şeyetmedimMercimeklerin cee dedi sana,gideceksin alıcaksın geliceksin,büyüyecekler içinde,Allahın izniyle sen çifte sevinç yaşatacaksın bize ikizlerinle
Çıktım ben görüşürükkkk
Hoşbulduk canlarımmm
Benim biraz morqlim bozuk.
Ev baktım bugün pahalı bayağı aşıyor benim bitçemi. Moralim bozuldu ama umutlu olmaya çalışıyorum. Rabbim yardım etsin inş.
Eskileri hatırladım biraz. Bugün biri ile karşılaştım eski boşandığım kişiyide tanıyan.
Öle moralim bozuldu işte.
Ben hiç mutlu olamıcam diye düşünüyorum. Hep böle mutlu olanlara bakarak mı geçecek ömrüm.
Offff ne bilim böle işte. İçimi anlatmam çok zor dökemiyom. Ağladım ağladım uyuyamadım ne bilim
Kızlar ben çok duygulandım ya Muhsin Yazıcıoğlu için,dile kolay 4 sene olmuş;o gün hala aklımdadır ne kadar çok ağlamıştım,yine bi tuhaf oldum,ne adaletsiz dünya
Ben çıkayım en iyisi,hayırlı geceler hepinize,öpüyorum,Allaha emanetsiniz
Yarın yeni haftanın başlangıcı,aynı zamanda bu ayın da son günleri;inşaallah vereceğimiz müjdelerin de başlangıcı olur
Görüşmek üzere inşaallah
Hoşbulduk canlarımmm
Ev baktım bugün pahalı bayağı aşıyor benim bitçemi. Moralim bozuldu ama umutlu olmaya çalışıyorum. Rabbim yardım etsin inş.
Eskileri hatırladım biraz. Bugün biri ile karşılaştım eski boşandığım kişiyide tanıyan.
Ben hiç mutlu olamıcam diye düşünüyorum. Hep böle mutlu olanlara bakarak mı geçecek ömrüm.
Offff ne bilim böle işte. İçimi anlatmam çok zor dökemiyom. Ağladım ağladım uyuyamadım ne bilim
Dua et tabi sonra dugun yapmaya dünür görmeye teyyyy BURAYA gelmek zorunda kalirsin:)
Hadi annisler Muccccccuk
Seyyan suan ne dusunursen yumurtaların kendine onu kodlar.
Senin bedenine tekrar gelecekler ve cilli, şişko, herşeye aglayan,her gördüğünü canı çeken, eşine zırt birt küsen biri haline getirecekler seni:)
Ayyy Seyyan aynı hamisi olursak göbek yarısı yaparız benim gobegim senin göbeğini gecer vb.:)
dört köşe oldum sevinçten şimdi.inşaallah canım inşaallah.hadi bende çıkıyorum kızlar hepiniz Allha emanet olun.sizi seviyoruuuumturkuazcım,emacım,muhatım ,eslemimhepinize herkese hayırlı geceler.
Hoşbulduk canlarımmm
İyi geceler kızlar
Kendînize çok iyi bakın
Yarın hayrola
İyi dilekleriniz dualarınız için Allah razı olsun
canım bugün ne oldu biliyomusun.nmazdan sonra dua ederken sen geldin aklıma.adını bilmesemde rmuzunu söyleyerek dua ettim senin içim.Rabbim bilir nasılsa.içime doğdu heralde sıkıntın.ama sakın üzülme.geçmişe de takılma.herşey güzel olacak bundan sonraki hayatında.güzel düşün ,güzeli çağır.olumsuz düşünüp kendini de üzme.ben inanıyorum ki bundan sonra çok güzel ve mutlu bir hayatın olacak.dualrımız seninle sakın unutma.ne zaman ihtiyaç duyarsan dualarımızla yanındayız.seni seviyoruz canım benim.gözyaşlarını akıtma onlar çok yakında mutluluktan akacak zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?