burdayım canımcım.anca gelebildim.duş aldım yarına hazırlık işte.birde migrenim tuttu.ay ya ağrı kesici içtim acaba sakıncası olurmu ki.gidip kussammı xorla falan.panik oldum şimdi.
::)))) hadi yaaa inşallah cnm bu çarşamba tekrar doktora gidecem de birşey soracam normalde yumurta catladiktan on dört gün sonra adet görülür benim yirmi gün sonra oldu ilac lar mi geciktirdi acaba yani ılaç kullanıp da adeti geciken var mi yani yumurtasinin catkadigindan emin olduğu tarihten sonraBu hafta çoğumuz regl:)
Liste eksik kalmaz insaallah
Canim bisi olmaz aksine iyi yapmışsın. Kasların gevser rahatlarsin.
Evet canim okudum.canım sen okuduydun dimi ben okudu diye not aldım defterime.
::)))) hadi yaaa inşallah cnm bu çarşamba tekrar doktora gidecem de birşey soracam normalde yumurta catladiktan on dört gün sonra adet görülür benim yirmi gün sonra oldu ilac lar mi geciktirdi acaba yani ılaç kullanıp da adeti geciken var mi yani yumurtasinin catkadigindan emin olduğu tarihten sonra
öylemi drsin.neyse allahüalem deyip geçelim.sen ne yapıyosun hani bişey alıcaktı eşin noldu.
Evet canim okudum.
Heycan var mi:)
canim bilmiyorumki benimkide gecikti.
Canim eşime 3 ay sonraya Daha hareketli olacak demiş.
Nettende baktık kötü degil. Himbillarmis yavaslarmis :)
öylemi drsin.neyse allahüalem deyip geçelim.sen ne yapıyosun hani bişey alıcaktı eşin noldu.
heyecan var canım.bide benim bu narkozdan ayılmalarım çok maceralı oluyo.yarın da bi vukuatım olur kesin.en son histereskopide hemşieleeeeeeeeeeer kolay gelsiiiiiiiiiiiiin deyip el sallamışım odaya alırlarken.daha neler neler.eşime sölicem bu sefer telefona çeksin.
çok şükür canım ya.bak sizin için yollar açılıyor tek tek.yakında o yoldan gelecek bebişin.
Ayyy evet çeksin:)
Hatıra olur ne guzel:)ben uyuyamazdim heralde
nasılsınız kaçgundur gıremedım ozledım sızlerı
bu arada antısocıalden haber varmı
Selam kızlar naber,benim ateşim çıktı yine ya
ateş yükselmeside hamişlik belirtisi canımmmmm...
Allah Allah canım ya.sen bi test yaptırsaydın keşkeide ona göre ilaç falan alırdın.bide acaba hamilelikte hastalık uzun sürüyo ya. grip falan ondan mı birtürlü atlatamıyosun.Selam kızlar naber,benim ateşim çıktı yine ya
a.s.canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın.malesef antisocialden haber yok.nasılsınız kaçgundur gıremedım ozledım sızlerı
bu arada antısocıalden haber varmı
yooooooooooook sana da senelik izin veririz kafa izni dinlenirsin gelirsin yine.çıkarmıyorum listeden.canım niye çıkmak istiyosun.taa ilk sayfalaraa bir bakayım dedim dee nasılda hevesle okumaya başlamışızz maşallahh...bayagıda hamile kalanımız varmış aslında ama listeden ayrılmışlarr artıkk onlarr..kaç ay olmuşşş başlayalaııı hayat su gibi gidiyorr ilk yazımı okudumdaa ağustos gibi başlamışım buraya yazmaya ekimde aşılama yaptırcam demişimmm o zaman dan bu zamanaa hala tıkk yok herseyinn hayırlısı hala aşılama yaptırcam diorumm benim planlamam değill ALLAH (cc) planlaması önemlii defalarce kez anladığım gibi bir kez daha anladımmm
seyyancım bir kaç haftaya listeden ayrılacam haberin olsun canım sadece bana 2 kez okundu onu bekliyorum kimsenin hakkına girmemek adına
Canım belirtilere pek takılmak istemiyorum aslında,bende migren var şuan başımda ağrıyo ama dayanılmayacak bi ağrı değil,migren ateş yapar mı acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?