- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
ateşin hamilelik belirtisi olduğunu ilk kez duyuyorum :) Allahm isteyen herkese evlat nasip etsin..
canım aslında sınavda strese gırmedm ama olacagı vardı herhalde allah razı olsun canımcanım benim çok çok çok geçmiş olsun inan korkarak okudum yazdıklarını şükürler olsun daha iyisin
Rabbim korusun seni ve meleğini çok dikkat et kendine sakın tek başına dışarı çıkma
bende opudan sonra hergün baş dönmesi sıkıntısı yaşıyordum ve 20 gündür dışarı çıkmıyorum
başım döner birşey olur diye çok korkuyorum geçenlerde eşimle dışarı çıkmak istedim başım döndü hemen uyudum geceyarısı kendime gelmişim eşim çok korkmuş sıkıntı ve üzüntüden olduğunu düşünüyorum belki sende sınav stresinden dolayı böyle birşey yaşamışsındır tekrar geçmiş olsun Allah'a emanet olun
agustosdu demı baya olmus ..onu yazdım bende az önce yukarı sen agustosta açmışın topiği bende taa agustosta demişim ki en geç ekim eylül aşılama yaptırcam diee ve o zamandan bu zmaana hala diorum ki önümüzdeki ay aşılamakısmett yaa ben iyiyim şükürler olsun canım gün be gün yaklaşıyorum inşşş bebegimee onu düşünmek bile mutlu olmam için yeterlii henüzz yok ama olacak inşşşş
sağlıkla hayırlaa gelsinde kız erkek ne farkederr dimii amaaa
günaydın herkeseeeee (kimse yok ama)
hayırlı bir hafta olsun inşşşşşşşşşşşş hepimize, hayırlı haberler aldığımız hafta olsun.
ayı inş 3 tane hamiş ile kapatalım (içimden 3 sayısı geldi nedense)
seyyan Allah ım bin kere razı olsun inş. ettiğin dualar sana inş katbe kat fazlasıyla gerş dönsün. inş bu ay hamiş kal. sevinçden havaya zıpla
inş herşey çok güzel ve herşeyden önemlisi hayırlı ve gönlüme göre olur. sıkıntım sana ayan olmuş galiba canım.
amannn ne bilim hayat ne kadar zor ya, kötü olanda biz insanlar zorlaştırıyoruz en çokda
ema canım habersiz bırakma bizi lütfen. dinlen bol bol. çabucak topla canım kendini
emacim cok gecmis olsun cnm.suan iyi olmana cok sevindim cnm
arkadaşlar nasılsınz muhat ve eslem sonuçlar nasıl ne alemdesiniz seyyancım dualarım seninle.. ema cım sana da geçmiş olsun Allah tekrra böle bi sıkıntı yaşatmasın inşaallah... gitmek isteyen arkadaşlara size söylüyorum burdan çıkış yok..... beni merak eden arkadaşlar dün öss sınavına girdim hiö çaışmadan zaten açıköğrteim yazcam inşaallah netice iyi olur.... biz dün gece köye dönmek zorunda kaldık eşim bu gün test yaptırmamı istemedi çarşamba gününe kaldı.....elmdeki yara elimin üzerine sıçradı gibi dua edin inş önemsizdir...grip olmuşum bide elimde rulo ile dolaşıyorum..... amaaannn sıktım sizi demi.... ismini anamadığım arkadaşlar hepiniz dualarımdasınız BU HAFTA LİSTDE BENİMDE İSMİM VAR ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN AEO.... şimdi çıkmak zorundayım ders okutmaya gitcem hepinizi
sa hanımlar nasılsınız??????????????
canım bizde ocakda gitmiştik hasar %17 çıkmıştı ama bizde lökosit çok fazla şuan e vit çinko l arginine ayrıeyten keçiboynuzu özü ve com vitex ve ginko bloba ve ısırgan çayı fix menümüz:)))ayrıyeten 3 tane antibiyotik kullanıyoruz çünkü silme lökosit var haa birde vazgeçilmezimiz olan klomen:)))aklımdakiler canım
bendede prolaktin çok yüksek ilaç kullanıyorum ayrıyeten protein s oldukça düşük çıktı şuan aspirin hamile kalırsam iğne verecekk..ama çok korkuyorum çünkü ciddiyeti varmış malesef(
emacımm tekrar geçmiş olsun canımm
canım benim ALLAH (cc)günümü bitti gelecek ay olur inşş ne zaman uygunsan o zaman git cnm 2 veya 3 farketmio
allah sağlıkla sıhatle kucagına almayıda nasip etsin arkadaşım darısıda bizlere olsun inşşş
neden adet olamayınca kontrol hapı veriyor kii öncelikli olarak söktürücü ilaç vermesi gerekmez mii ??canım bazen doktor tavsiyesiyesine uymak uygun olabiliyor en azından uzun vadedee
gördüğüm en güzel ve en anlamlı çizelge.çok beğendiiiiiiiiim.aman bende karıştıruyodum ilk zamanlar kim kimdi diye alıştım şimdi.bunaklıktan değil kız daha genciz çocuk yapçaz,sünnet yapçaz,askere göndercez,okutucaz,evlendircez,anneanne,babaanne olcazzzzzzzzzzzzzz
canlarım yarın sabah 08:30 da opu var.dua edin yumoşlarım şöle güzel,kaliteli pofuduk bişi olsunlar ..dualarınıza ihtiyacım var.eksik etmeyin ki etmeyeceğinizi biliyorum.hatırlatayım dedim yarın için ................
aaaaaaaaa ayşe ayşe hoşgeldin.nasılsın canım.ema sende hoşgeldin.tabi nurusimada.ziyaretçi var acaba oda bizim sevimli hayalet casper mı.
Selam kızlar naber,benim ateşim çıktı yine ya
kızlar berbat bı gundu yınede sukurler olsun
dun ossye gırdım evden cıktık arabanın tekerı patlaktı ve tamırcıye gıttıık yaptık yetıstım sınava..
sınavdan sonra da pazara gıttık esımle bıraz dolaştıktan sonra bayıldım
kendıme geldıgımde bı guzel ıslatmıslar benı
sonra acık havaya cıktık çımlıkte oturduk ordada çocuklar top oynuyormus futbol topuda belıme carptı
sancım basladı hemen hastahaneye gıttık
hastahanede 5 6 saat kaldıktan sonra gonderdıler
hersey normal ama bayılmamı normal bulmadılar
dua edın kızlar ya
canım ya sen böyle yazınca kendim geldim aklıma bende topiğe üye oldum ve her ay tedaviye başlama kararı alıyordum önüme ne engeller çıktı yazsam roman olur.en son nihayet rapor çıkadım onunda süresi vardı 3 ay geçti bende halen tık yok her ay bir bahane buldum tabiki benim korkum eşimden sperm çıkmamasıydı.ve beklenen gün geldi tabiki henüz bana bebişimi getirmedi ama yinede şükürler olsun ki bebişlerim beni bekliyorlar 9 senedir ben onları bekledim şimdi onlar beni bekliyorlar korkak annelerinionu yazdım bende az önce yukarı sen agustosta açmışın topiği bende taa agustosta demişim ki en geç ekim eylül aşılama yaptırcam diee ve o zamandan bu zmaana hala diorum ki önümüzdeki ay aşılamakısmett yaa ben iyiyim şükürler olsun canım gün be gün yaklaşıyorum inşşş bebegimee onu düşünmek bile mutlu olmam için yeterlii henüzz yok ama olacak inşşşş
yine kayboldun nere gittiin kızzzzzzzzzzzzz
canım ya sen böyle yazınca kendim geldim aklıma bende topiğe üye oldum ve her ay tedaviye başlama kararı alıyordum önüme ne engeller çıktı yazsam roman olur.en son nihayet rapor çıkadım onunda süresi vardı 3 ay geçti bende halen tık yok her ay bir bahane buldum tabiki benim korkum eşimden sperm çıkmamasıydı.ve beklenen gün geldi tabiki henüz bana bebişimi getirmedi ama yinede şükürler olsun ki bebişlerim beni bekliyorlar 9 senedir ben onları bekledim şimdi onlar beni bekliyorlar korkak annelerinionu yazdım bende az önce yukarı sen agustosta açmışın topiği bende taa agustosta demişim ki en geç ekim eylül aşılama yaptırcam diee ve o zamandan bu zmaana hala diorum ki önümüzdeki ay aşılamakısmett yaa ben iyiyim şükürler olsun canım gün be gün yaklaşıyorum inşşş bebegimee onu düşünmek bile mutlu olmam için yeterlii henüzz yok ama olacak inşşşş
canım ya sen böyle yazınca kendim geldim aklıma bende topiğe üye oldum ve her ay tedaviye başlama kararı alıyordum önüme ne engeller çıktı yazsam roman olur.en son nihayet rapor çıkadım onunda süresi vardı 3 ay geçti bende halen tık yok her ay bir bahane buldum tabiki benim korkum eşimden sperm çıkmamasıydı.ve beklenen gün geldi tabiki henüz bana bebişimi getirmedi ama yinede şükürler olsun ki bebişlerim beni bekliyorlar 9 senedir ben onları bekledim şimdi onlar beni bekliyorlar korkak annelerini
canım bi yanlış anlama olmuş heralde ben muhat arkadaşıma dediydim nreye kayboldun diye.yorumda yapabilirsin,yazabilirsinde konuşmalarada katılabilirsin tabi ki canım.bu yorum bana mı bilmiyorum ama yazmak istedim :) buralardayım yorum yazmıyorum araştırmalara devam :)
Canım bugün daha iyisin inşallah
Allah razı olsun canım iyiyim hamdolsun siz nasılsınız prensesle
Amin canım sana da çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
As canım iyiyiz hamdolsun sen nasılsın regl olmuşsun üzüldüm ama önümüzdeki ay nasip etsin Rabbim hayırlısıyla
Allah razı olsun canımcım
Amin seyyanımmmmmmmmm
Dualarımız seninle canım mercimeklerle seni heyecanla bekleyecez inşallah
Hb canımmm
İnş hamileliktendir canım benim
Aaaa geçmiş olsun canım Rabbim korusun sizi
bıtanem nasılsın
nasıl oldun
canım bi yanlış anlama olmuş heralde ben muhat arkadaşıma dediydim nreye kayboldun diye.yorumda yapabilirsin,yazabilirsinde konuşmalarada katılabilirsin tabi ki canım.
kızlar bizim dairede bir abi varr malumm güneydoğuyu bilirsiniz hepsinin boy boyçovcukları var allah bağışlasınn..bu adamın 4 tane çocugu varr sonra karısı hamilee tedavisiz sonra br bakıyolarr üçüzz neyse sağ salim soğuyor 2 kız 1 erkek ettimi sana 7:)))neyse bu adamın karısı 72 doğumluu vee 8 çocuguna 5 aylık hamşlee :))))))yaaaa rabbim istesinnn yeterkii
kızlar bizim dairede bir abi varr malumm güneydoğuyu bilirsiniz hepsinin boy boyçovcukları var allah bağışlasınn..bu adamın 4 tane çocugu varr sonra karısı hamilee tedavisiz sonra br bakıyolarr üçüzz neyse sağ salim soğuyor 2 kız 1 erkek ettimi sana 7:)))neyse bu adamın karısı 72 doğumluu vee 8 çocuguna 5 aylık hamşlee :))))))yaaaa rabbim istesinnn yeterkii
Hamdolsun daha iyiyim canımcım.
Başına gelenleri okudum aman Allah korusun nazardan beladan bununla atlatmış olun inşallah canım benim
Maşallah yaaa Rabbimin hazinesi bol bizlere de nasip eder inşallah hayırlısıyla
allah razı olsun canım cumlemızı ıns
sende ıyısın sukurler olsun
Hay maşaallah yaff
Sırrı neymiş öğrensene canım
Ne yeyip ne içiyolarmış bizde yapalım aynısından
İsot mu etkili yoksa,öyleyse bide isot kürü yapalımBi o kaldıydı zaten yapmadığımız
Hay maşaallah yaff
Sırrı neymiş öğrensene canım
Ne yeyip ne içiyolarmış bizde yapalım aynısından
İsot mu etkili yoksa,öyleyse bide isot kürü yapalımBi o kaldıydı zaten yapmadığımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?