Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

:
ateşin hamilelik belirtisi olduğunu ilk kez duyuyorum :) Allahm isteyen herkese evlat nasip etsin..

bende bilmediğim şeyii burda ilk defa duydum canımcımmm:))ateşin adet bittikden sonra gün gün yükselirrr zirve noktoda yumurtan çatlarr ve hala yüksekliği artıyorsaa hamişsin yoksa yavaşsa düşüş gösteriyosa değilsinn die biliyorum ateş topiği var burda bak istersen beklki yanlış biliyordurum

canım aslında sınavda strese gırmedm ama olacagı vardı herhalde allah razı olsun canım
sende dıkkat et kendıne 20 gundur bas donmesı normalmıdr canım ya
agustosdu demı baya olmus ..
ıns hayırlısıyla kavsursun bebıse canım benım
çk ısıtyorum ya hepınız hamıs kalıııııın ınssssssssssss
sağlıkla hayırlaa gelsinde kız erkek ne farkederr dimii amaaa

oyle canım ya onemlı degıl tabıkı ama merak ıste

Son düzenleme:

Canım bugün daha iyisin inşallah

emacim cok gecmis olsun cnm.suan iyi olmana cok sevindim cnm

Allah razı olsun canım iyiyim hamdolsun siz nasılsınız prensesle

Amin canım sana da çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah

sa hanımlar nasılsınız??????????????

As canım iyiyiz hamdolsun sen nasılsın regl olmuşsun üzüldüm ama önümüzdeki ay nasip etsin Rabbim hayırlısıyla

Allah razı olsun canımcım

Amin seyyanımmmmmmmmm

Dualarımız seninle canım mercimeklerle seni heyecanla bekleyecez inşallah

aaaaaaaaa ayşe ayşe hoşgeldin.nasılsın canım.ema sende hoşgeldin.tabi nurusimada.ziyaretçi var acaba oda bizim sevimli hayalet casper mı.

Hb canımmm

Selam kızlar naber,benim ateşim çıktı yine ya

İnş hamileliktendir canım benim

Aaaa geçmiş olsun canım Rabbim korusun sizi

canım ya sen böyle yazınca kendim geldim aklıma bende topiğe üye oldum ve her ay tedaviye başlama kararı alıyordum önüme ne engeller çıktı yazsam roman olur.en son nihayet rapor çıkadım onunda süresi vardı 3 ay geçti bende halen tık yok her ay bir bahane buldum tabiki benim korkum eşimden sperm çıkmamasıydı.ve beklenen gün geldi tabiki henüz bana bebişimi getirmedi ama yinede şükürler olsun ki bebişlerim beni bekliyorlar 9 senedir ben onları bekledim şimdi onlar beni bekliyorlar korkak annelerini

canım ya sen böyle yazınca kendim geldim aklıma bende topiğe üye oldum ve her ay tedaviye başlama kararı alıyordum önüme ne engeller çıktı yazsam roman olur.en son nihayet rapor çıkadım onunda süresi vardı 3 ay geçti bende halen tık yok her ay bir bahane buldum tabiki benim korkum eşimden sperm çıkmamasıydı.ve beklenen gün geldi tabiki henüz bana bebişimi getirmedi ama yinede şükürler olsun ki bebişlerim beni bekliyorlar 9 senedir ben onları bekledim şimdi onlar beni bekliyorlar korkak annelerini
inşallah seninde bebişlerin sana süpriz yaparlar

aynen valla bende eşimden dolayı ertlendi ama varmış bir hayırrr çünkü bu ay bende kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim canım buda hamilelikde önemlii o yüzden hayırlısıı daha çok ertelelemeyelimdee inş

bu yorum bana mı bilmiyorum ama yazmak istedim :) buralardayım yorum yazmıyorum araştırmalara devam :)
canım bi yanlış anlama olmuş heralde ben muhat arkadaşıma dediydim nreye kayboldun diye.yorumda yapabilirsin,yazabilirsinde konuşmalarada katılabilirsin tabi ki canım.

allah razı olsun dualarını eksık etme canım

kızlar bizim dairede bir abi varr malumm güneydoğuyu bilirsiniz hepsinin boy boyçovcukları var allah bağışlasınn..bu adamın 4 tane çocugu varr sonra karısı hamilee tedavisiz sonra br bakıyolarr üçüzz neyse sağ salim soğuyor 2 kız 1 erkek ettimi sana 7:)))neyse bu adamın karısı 72 doğumluu vee 8 çocuguna 5 aylık hamşlee :))))))yaaaa rabbim istesinnn yeterkii

Maşallah yaaa Rabbimin hazinesi bol bizlere de nasip eder inşallah hayırlısıyla

Hay maşaallah yaff

Sırrı neymiş öğrensene canım

Ne yeyip ne içiyolarmış bizde yapalım aynısından

İsot mu etkili yoksa,öyleyse bide isot kürü yapalım Bi o kaldıydı zaten yapmadığımız

Maşallah yaaa Rabbimin hazinesi bol bizlere de nasip eder inşallah hayırlısıyla

yaaa evetttt yeterkii rabbim istesin hayırlı zamanı vardır biz bilemeyizz bak kendimi paralıyordum her ay olmadı olmadı die bu ay bir test yaptırayım boş durmim dedimmm protein s oldukça düşük çıktı yanii bebk olsada kan sulandırıcı iğne kullanmam lazım mış yoksa tehlikeye girebilirmişşş hayırlısı

darısı hepinizin basına ınsssssssssssssssssssssssssssss

allah razı olsun canım cumlemızı ıns
sende ıyısın sukurler olsun

Dualarımız sizinle canımmm.

Eşini uyuttun mu yoksa sana kıyamayıp birazcık izin mi verdi :) bende eşimi çokkkk özledim yaaa

İsot kürü :) hemde nasıl yaparız canımmm

yok anacım eğer acı etkili olsaydı benim onca yediğim acıya her yıl doğrurudum.12.ye hamile olurdum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…