Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aaaaaaaaa ayşe ayşe hoşgeldin.nasılsın canım.ema sende hoşgeldin.tabi nurusimada.ziyaretçi var acaba oda bizim sevimli hayalet casper mı.
hoşbuldum canım hamdolsun sen nasılsın
nasılsın ayşee bebiş nasıll günden güne büyüor prenses

çok sukur canım sen nasılsın bebs ıyı çok sukur ama prens mı preses mı bellı degıl

malesef hayat bize oyun oynuyor bazen güzellikler bazen zorluklarla geçiyor ömrümüz. Rabbim sağlık versin gerisi boş.inşallah en yakın zamanda herkesten hamiş haberleri alırız.bende herşey aynı biraz daha iyiyim elhamdülillah.şimdi hüseyin ermişin kürünü kullanıyorum 20 günlük bir kür inşallah işe yarar birde 2 gün sonra soğan suyunu içmeye başlıycam inşallah birinden biri işe yarar Rabbimden umut kesilmez inşallah bende bu sıkıntıdan ameliyata gerek kalmadan şifa bulurum .mucizeler bize hep uğrasın inşallah.Allah hepinizden razı olsun duarınızlada destek oldunuz inşallah Rabbim hepimize mucizelerimize kavuşmamızı nasip etsin
aaaaaaaaa ayşe ayşe hoşgeldin.nasılsın canım.ema sende hoşgeldin.tabi nurusimada.ziyaretçi var acaba oda bizim sevimli hayalet casper mı.
hoşbulduk tatlım senin içinde yarın büyük gün inşallah herşey çok güzel olur bol bol ve sağlıklı embriyoların olur ve göbişinde can bulurlar Rabbim yardımcın olsun

canım nazara gelmişsin sen.korkma canım sınav stresi falan halsiz kalmışsındır yada tansiyonun oynamıştır biraz.

geçmiş olsun canım yaa dularımız seninle bebeginlee inşş aksiliğin bölesii işteee ama çok şükür bişe olmamış

Ay Ayşecim neler gelmiş başına,çok geçmiş olsun canım..

Nazar var heralde canım,Allahım kem gözlerden korusun canım..

Eşine de kendine de bol bol oku,çörek otu ye hergün canım..Ayetel Kürsiye devam et inşaallah..

Rabbime emanet olun ailecek,korusun sizi

hoşbuldum canım hamdolsun sen nasılsın

çok sukur canım sen nasılsın bebs ıyı çok sukur ama prens mı preses mı bellı degıl

bakkk bakkkkkkkk yerim benn o prensi o zaman aslına bakarsan bu senenin hamileleri he erkek bekliyorr kimse soruyorsam erkek ama sen sanki kız demiştinnn

canım nazara gelmişsin sen.korkma canım sınav stresi falan halsiz kalmışsındır yada tansiyonun oynamıştır biraz.
canım bıraz actım tam bıseyler yıyecektım ondan oldu sanırım
sukurler olsun sımdı ıyyız yarın kontrol var ıns cınsıyetıde ogrenırım
geçmiş olsun canım yaa dularımız seninle bebeginlee inşş aksiliğin bölesii işteee ama çok şükür bişe olmamış

allah razı olsun canım
sukurler olsun allaha
sen nasılsın neler yapıyorsun

canım çörek otu neden yeniyorkii bak merak ettimmm şimdiiikkk

ayşe hamş oldugu için bitkilerle ilgili bişeler yememsi daha doğru sankii

Canım belirtilere pek takılmak istemiyorum aslında,bende migren var şuan başımda ağrıyo ama dayanılmayacak bi ağrı değil,migren ateş yapar mı acaba :26:

canım şu anda benimde migrenim tuttu.yıllardır migren hastasıyım ateş yaptığını bilmem.yani migren ateş yapmaz canım o başka bişiyden.

allah razı olsun canım çorek otu ı gelırmı kı
senın neyın var canım gecmıs olsun
bakkk bakkkkkkkk yerim benn o prensi o zaman aslına bakarsan bu senenin hamileleri he erkek bekliyorr kimse soruyorsam erkek ama sen sanki kız demiştinnn

canım aslında bende bı kızım olacakmıs gıbı hıssedıyorum yarın bellı olur ıns
çok heyecanlıyım

canım benim çok çok çok geçmiş olsun inan korkarak okudum yazdıklarını şükürler olsun daha iyisin
Rabbim korusun seni ve meleğini çok dikkat et kendine sakın tek başına dışarı çıkma
bende opudan sonra hergün baş dönmesi sıkıntısı yaşıyordum ve 20 gündür dışarı çıkmıyorum
başım döner birşey olur diye çok korkuyorum geçenlerde eşimle dışarı çıkmak istedim başım döndü hemen uyudum geceyarısı kendime gelmişim eşim çok korkmuş sıkıntı ve üzüntüden olduğunu düşünüyorum belki sende sınav stresinden dolayı böyle birşey yaşamışsındır tekrar geçmiş olsun Allah'a emanet olun

onu yazdım bende az önce yukarı sen agustosta açmışın topiği bende taa agustosta demişim ki en geç ekim eylül aşılama yaptırcam diee ve o zamandan bu zmaana hala diorum ki önümüzdeki ay aşılama kısmett yaa ben iyiyim şükürler olsun canım gün be gün yaklaşıyorum inşşş bebegimee onu düşünmek bile mutlu olmam için yeterlii henüzz yok ama olacak inşşşş

Allah Allah canım ya.sen bi test yaptırsaydın keşkeide ona göre ilaç falan alırdın.bide acaba hamilelikte hastalık uzun sürüyo ya. grip falan ondan mı birtürlü atlatamıyosun.

Dışarı çıkamadık bi türlü canım,gitsem alıcam test,önce idrar yapayım diyorum...Bilmiyorum ki gribim zaten şuan,burnumu çekip duruyom Ama geldi gelecek heralde artık ya kırmızılar,hayırlısı

valla benim başlangıcım varr karanlık sessiz ve hafif serin bir ortam süper geliyorr banaa ateş yapabilir cnmm elbtte

Canım bende öyleyim,gürültüyü kaldıramıyorum fazla sesi,tv sesi falan dayanamıyorum...Ateş yapabilirse migrendendir ozaman..

canım çörek otu neden yeniyorkii bak merak ettimmm şimdiiikkk

ayşe hamş oldugu için bitkilerle ilgili bişeler yememsi daha doğru sankii

Canım çörekotu ölümden başka her derde deva ya oyüzden dedim,Bayramlarda ziyaretlere gidiliyo ya,evden çıkmadan kayınvalidem yedirir eşimle ikimize nazar değmesin diye Bende çörekotu kavanozunu gözümün önüne koyarım,aklıma geldikçe şifa niyetine yerim biraz

sağlıkla hayırlaa gelsinde kız erkek ne farkederr dimii amaaa

tabiki katılabilirsin canım.
seyyan arkadaşımız ilğileniyor.
5 yasin okuyabilir misin haftada.
her hafta 5 kişiye 41 er yasin hatmi yapıyoz.
okurum ama bu hafta adet olucam yarım kalabılır o yuzden haftaya olana katılırım artık bende :)

ooo bizde yiyelimm o zamannnn canımcım iyiki dedin bakkk ...bu arada çörek otu erkekde sperm kadında yumurta kalitesni arttırıyoo

canım şu anda benimde migrenim tuttu.yıllardır migren hastasıyım ateş yaptığını bilmem.yani migren ateş yapmaz canım o başka bişiyden.

İnşaallah kötü bişey yüzünden değildir :18:

Canım çörekotu ölümden başka her derde devadır,nazar için de yenir..Aslında neye niyet ederek yersen ona faydalı..Ben hergün mutlaka yerim şifa niyetine,eşime de yediririm..Hatta az önce yemekten önce tuttum ikimize de,soframda mutlaka olur

ateşin hamilelik belirtisi olduğunu ilk kez duyuyorum :) Allahm isteyen herkese evlat nasip etsin..

Amin isteyen dileyen herkese inşaallah hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…