hoşbuldum canım hamdolsun sen nasılsınaaaaaaaaa ayşe ayşe hoşgeldin.nasılsın canım.ema sende hoşgeldin.tabi nurusimada.ziyaretçi var acaba oda bizim sevimli hayalet casper mı.
nasılsın ayşee bebiş nasıll günden güne büyüor prenses
malesef hayat bize oyun oynuyor bazen güzellikler bazen zorluklarla geçiyor ömrümüz. Rabbim sağlık versin gerisi boş.inşallah en yakın zamanda herkesten hamiş haberleri alırız.bende herşey aynı biraz daha iyiyim elhamdülillah.şimdi hüseyin ermişin kürünü kullanıyorum 20 günlük bir kür inşallah işe yarar birde 2 gün sonra soğan suyunu içmeye başlıycam inşallah birinden biri işe yarar Rabbimden umut kesilmez inşallah bende bu sıkıntıdan ameliyata gerek kalmadan şifa bulurum .mucizeler bize hep uğrasın inşallah.Allah hepinizden razı olsun duarınızlada destek oldunuz inşallah Rabbim hepimize mucizelerimize kavuşmamızı nasip etsina.s canım.herşey yolunda değil.muhat sanırım regl oldu.ondan çok ümitliydim bu ay ama olsun bidahaki aya olacak inş.kaysın durumu çarşamba belli olacak inş.eslemin durumuda belirsiz.inşaallah ikiside güzel haberlerle gelirler.sen ne alemdesin.bak az önce bizim topikte bi arkadaş bişi paylaşmış.bu sayfanın başlarında.kisti varmış doktor çok büyük demiş.hamile kalamazsın tüp bebek demiş.soğan kürü ve bir karışım yazmış sen oku istersen onlarla kisti kaybolmuş ve şu an hamileymiş.inanıyorum ki seninde bu problemin en kısa zamanda çözülecek ve yıllardır beklediğin bebişine kavuşacaksın.iyisin değilmi canım.aman moralini yüksek tut.az kaldı kavuşmaya..........
hoşbulduk tatlım senin içinde yarın büyük gün inşallah herşey çok güzel olur bol bol ve sağlıklı embriyoların olur ve göbişinde can bulurlar Rabbim yardımcın olsunaaaaaaaaa ayşe ayşe hoşgeldin.nasılsın canım.ema sende hoşgeldin.tabi nurusimada.ziyaretçi var acaba oda bizim sevimli hayalet casper mı.
kızlar berbat bı gundu yınede sukurler olsun
dun ossye gırdım evden cıktık arabanın tekerı patlaktı ve tamırcıye gıttıık yaptık yetıstım sınava..
sınavdan sonra da pazara gıttık esımle bıraz dolaştıktan sonra bayıldım
kendıme geldıgımde bı guzel ıslatmıslar benı
sonra acık havaya cıktık çımlıkte oturduk ordada çocuklar top oynuyormus futbol topuda belıme carptı
sancım basladı hemen hastahaneye gıttık
hastahanede 5 6 saat kaldıktan sonra gonderdıler
hersey normal ama bayılmamı normal bulmadılar
dua edın kızlar ya
dun ossye gırdım evden cıktık arabanın tekerı patlaktı ve tamırcıye gıttıık yaptık yetıstım sınava..
sonra acık havaya cıktık çımlıkte oturduk ordada çocuklar top oynuyormus futbol topuda belıme carptı
dua edın kızlar ya
dua edın kızlar ya
hoşbuldum canım hamdolsun sen nasılsın
çok sukur canım sen nasılsın bebs ıyı çok sukur ama prens mı preses mı bellı degıl
canım bıraz actım tam bıseyler yıyecektım ondan oldu sanırımcanım nazara gelmişsin sen.korkma canım sınav stresi falan halsiz kalmışsındır yada tansiyonun oynamıştır biraz.
geçmiş olsun canım yaa dularımız seninle bebeginlee inşş aksiliğin bölesii işteee ama çok şükür bişe olmamış
Ay Ayşecim neler gelmiş başına,çok geçmiş olsun canım..
Nazar var heralde canım,Allahım kem gözlerden korusun canım..
Eşine de kendine de bol bol oku,çörek otu ye hergün canım..Ayetel Kürsiye devam et inşaallah..
Rabbime emanet olun ailecek,korusun sizi
Canım belirtilere pek takılmak istemiyorum aslında,bende migren var şuan başımda ağrıyo ama dayanılmayacak bi ağrı değil,migren ateş yapar mı acaba :26:
allah razı olsun canım çorek otu ı gelırmı kıAy Ayşecim neler gelmiş başına,çok geçmiş olsun canım..
Nazar var heralde canım,Allahım kem gözlerden korusun canım..
Eşine de kendine de bol bol oku,çörek otu ye hergün canım..Ayetel Kürsiye devam et inşaallah..
Rabbime emanet olun ailecek,korusun sizi
bakkk bakkkkkkkk yerim benn o prensi o zaman aslına bakarsan bu senenin hamileleri he erkek bekliyorr kimse soruyorsam erkek ama sen sanki kız demiştinnn
canım benim çok çok çok geçmiş olsun inan korkarak okudum yazdıklarını şükürler olsun daha iyisinkızlar berbat bı gundu yınede sukurler olsun
dua edın kızlar ya
canım bıraz actım tam bıseyler yıyecektım ondan oldu sanırım
sukurler olsun sımdı ıyyız yarın kontrol var ıns cınsıyetıde ogrenırım
allah razı olsun canım
sukurler olsun allaha
sen nasılsın neler yapıyorsun
valla benim başlangıcım varr karanlık sessiz ve hafif serin bir ortam süper geliyorr banaa ateş yapabilir cnmm elbtte
Allah Allah canım ya.sen bi test yaptırsaydın keşkeide ona göre ilaç falan alırdın.bide acaba hamilelikte hastalık uzun sürüyo ya. grip falan ondan mı birtürlü atlatamıyosun.
valla benim başlangıcım varr karanlık sessiz ve hafif serin bir ortam süper geliyorr banaa ateş yapabilir cnmm elbtte
canım çörek otu neden yeniyorkii bak merak ettimmm şimdiiikkk
ayşe hamş oldugu için bitkilerle ilgili bişeler yememsi daha doğru sankii
allah razı olsun canım çorek otu ı gelırmı kı
senın neyın var canım gecmıs olsun
canım aslında bende bı kızım olacakmıs gıbı hıssedıyorum yarın bellı olur ıns
çok heyecanlıyım
okurum ama bu hafta adet olucam yarım kalabılır o yuzden haftaya olana katılırım artık bende :)tabiki katılabilirsin canım.
seyyan arkadaşımız ilğileniyor.
5 yasin okuyabilir misin haftada.
her hafta 5 kişiye 41 er yasin hatmi yapıyoz.
Dışarı çıkamadık bi türlü canım,gitsem alıcam test,önce idrar yapayım diyorum...Bilmiyorum ki gribim zaten şuan,burnumu çekip duruyomAma geldi gelecek heralde artık ya kırmızılar,hayırlısı
Canım bende öyleyim,gürültüyü kaldıramıyorum fazla sesi,tv sesi falan dayanamıyorum...Ateş yapabilirse migrendendir ozaman..
Canım çörekotu ölümden başka her derde deva ya oyüzden dedim,Bayramlarda ziyaretlere gidiliyo ya,evden çıkmadan kayınvalidem yedirir eşimle ikimize nazar değmesin diyeBende çörekotu kavanozunu gözümün önüne koyarım,aklıma geldikçe şifa niyetine yerim biraz
canım şu anda benimde migrenim tuttu.yıllardır migren hastasıyım ateş yaptığını bilmem.yani migren ateş yapmaz canım o başka bişiyden.
allah razı olsun canım çorek otu ı gelırmı kı
senın neyın var canım gecmıs olsun
canım aslında bende bı kızım olacakmıs gıbı hıssedıyorum yarın bellı olur ıns
çok heyecanlıyım
ateşin hamilelik belirtisi olduğunu ilk kez duyuyorum :) Allahm isteyen herkese evlat nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?