- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
Hay maşaallah yaff
Sırrı neymiş öğrensene canım
Ne yeyip ne içiyolarmış bizde yapalım aynısından
İsot mu etkili yoksa,öyleyse bide isot kürü yapalımBi o kaldıydı zaten yapmadığımız
Dualarımız sizinle canımmm.
Eşini uyuttun mu yoksa sana kıyamayıp birazcık izin mi verdi :) bende eşimi çokkkk özledim yaaa
İsot kürü :) hemde nasıl yaparız canımmm
yaaa evetttt yeterkii rabbim istesin hayırlı zamanı vardır biz bilemeyizz bak kendimi paralıyordum her ay olmadı olmadı die bu ay bir test yaptırayım boş durmim dedimmm protein s oldukça düşük çıktı yanii bebk olsada kan sulandırıcı iğne kullanmam lazım mış yoksa tehlikeye girebilirmişşş hayırlısı
Dualarımız sizinle canımmm.
Eşini uyuttun mu yoksa sana kıyamayıp birazcık izin mi verdi :) bende eşimi çokkkk özledim yaaa
İsot kürü :) hemde nasıl yaparız canımmm
yok anacım eğer acı etkili olsaydı benim onca yediğim acıya her yıl doğrurudum.12.ye hamile olurdum şimdi
yok anacım eğer acı etkili olsaydı benim onca yediğim acıya her yıl doğrurudum.12.ye hamile olurdum şimdi
Bizim şer bildiğimiz şeyler hayır olarak çıkıyor karşımıza canım buna en iyi örneklerden biri de sensin işte.Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı ahlaklı evlatlar nasip etsin inşallah
yok ızın verdı sağolsun karadayıyı ızlıyoruz
zor oluyordur senın ıcın ne zaman gelecek pekı
Yaparız tabisiiEşin nerde ki canım :26:
Ay bende çok severim acıyı
Bu arada 2038.sayfadayız,bilmem bişey hatırlatıyo mu bu size
bu kadar olur ya şimdik onu yazacaktım dünür.Yaparız tabisiiEşin nerde ki canım :26:
Ay bende çok severim acıyı
Bu arada 2038.sayfadayız,bilmem bişey hatırlatıyo mu bu size
yok kuzum isotun yeri ayrı normal acı yerine koymaa onuu
bu kadar olur ya şimdik onu yazacaktım dünür.kız öteki dünürüm nerde bi girdi kayboldu
isot yiyelim canım o zaman.kız daha önce niye demedin.bari yumoşlarıma faydası olurdu belkim...
Nisan sonuna doğru gelecek galiba canım şafak karanlık
Şehir dışında canım.
Ben hatırladım dünürrrr :)
evet inanırmısın eşim temmuzdan beri tedavi görüyorr onda bile yükselme olmadı taaki bu aya kadar ALLAH IM NE BÜYÜKKK NE BÜYÜK BU OLAY HER KONUŞTUGUMDA HER AKLIMA GELDİĞİNDE GÖZYAŞIMA ENGEL OLAMIYORUM emaa çok değişik bişee yaa bir yıldır neler yaptık olmadı
yok anacığımmm bizde etki etmiyorr doğuştan urfalııı olmak lazım herhal:)))ben 2 senedir yiyorum ama tıkk yokkk :)))valla adamcagızz birde bana diokii abla kimseye deme haaa :))
akşam annemle telle konuşurken aynısını onada dedimm ben ptt de çalışıyorum ve kalabalık dairee hepsinin çoluk çoçugu var maşallahh aksilik gibbii hepsi getiripp ya reimleri ni gösteriolar yaa anlatıyolarr rabbim beni sınıyor sanırımm özelliklle biri varki eger benim meleğim de yaşasaydıı aynı hafta doğacaktı arkadaşın bebegiylee..ay gelip gidip resmini gösteriooo allah ımm diorummm allahımmm diorumm sadecee
Bizim şer bildiğimiz şeyler hayır olarak çıkıyor karşımıza canım buna en iyi örneklerden biri de sensin işte.Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı ahlaklı evlatlar nasip etsin inşallah
Nisan sonuna doğru gelecek galiba canım şafak karanlık
Şehir dışında canım.
Ben hatırladım dünürrrr :)
yokkk kızz ben sanmıyorum bi fayda ettiğiniii yeme sakınnnnbebekler ağzındaa isotla doğarmışşş birdee
Rabbimin mucizesi işte.İnş hayırlısıyla hamile kalıp yine hayırlısıyla kucağına alırsın inş tatlı bebişini canım benim
Bu arada nehir prensesten haber var mı geçmişi okuyamamıştım.İnş analı kızlı :) iyidirler
yok yicem yicem ......acıya dayanıklı olurlar fenamı
bu kadar olur ya şimdik onu yazacaktım dünür.kız öteki dünürüm nerde bi girdi kayboldu
isot yiyelim canım o zaman.kız daha önce niye demedin.bari yumoşlarıma faydası olurdu belkim...
kızlar ben cıkıyorum uykum geldı
yarın ıns bebısın cınsıyetını ogrenırsem yazıcam
hepinizi opüyorum
gecenız nurlu olsun allaha emanet olun ıns
Valla bir sırları var bunların bence,sen bi araştır bakalım canım nasıl doğuruyolar peş peşe :18:
Niye öyle yapıyolar ki Allah Allah,sıkma canını,başa gelmeyen anlayamaz..Bizde burda zamanı geldiğinde göstericez bebişlerimizin resimlerini
Amiiinnn
Allah kavuştursun canım,Maraştaydın dimi canım sen,memleketiniz mi orası,öyleyse yalnız bırakmıyolardır yine seni
Biz senle ilk defa kocişlerin olmadığı bigün bi topikte karşılaşmıştık,bunu da hatırlıyo musun canım
off canım ya 1 ay nasıl gecer
hakkıızda hayırlısı canım ıns allahım ısını gucunu rast getırsın ıns
Valla bir sırları var bunların bence,sen bi araştır bakalım canım nasıl doğuruyolar peş peşe :18:
Niye öyle yapıyolar ki Allah Allah,sıkma canını,başa gelmeyen anlayamaz..Bizde burda zamanı geldiğinde göstericez bebişlerimizin resimlerini
Amiiinnn
Allah kavuştursun canım,Maraştaydın dimi canım sen,memleketiniz mi orası,öyleyse yalnız bırakmıyolardır yine seni
Biz senle ilk defa kocişlerin olmadığı bigün bi topikte karşılaşmıştık,bunu da hatırlıyo musun canım
kızlar ben cıkıyorum uykum geldı
yarın ıns bebısın cınsıyetını ogrenırsem yazıcam
hepinizi opüyorum
gecenız nurlu olsun allaha emanet olun ıns
yaaa seyyannnnnnnn yaa hep bebişler felan dioruz çoğull konuşuyoruzz farkındasın demiii hadi inşşşş inşşş ikiz olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?