Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yok anacığımmm bizde etki etmiyorr doğuştan urfalııı olmak lazım herhal:)))ben 2 senedir yiyorum ama tıkk yokkk :)))valla adamcagızz birde bana diokii abla kimseye deme haaa :))

akşam annemle telle konuşurken aynısını onada dedimm ben ptt de çalışıyorum ve kalabalık dairee hepsinin çoluk çoçugu var maşallahh aksilik gibbii hepsi getiripp ya reimleri ni gösteriolar yaa anlatıyolarr rabbim beni sınıyor sanırımm özelliklle biri varki eger benim meleğim de yaşasaydıı aynı hafta doğacaktı arkadaşın bebegiylee..ay gelip gidip resmini gösteriooo allah ımm diorummm allahımmm diorumm sadecee

Dualarımız sizinle canımmm.

Eşini uyuttun mu yoksa sana kıyamayıp birazcık izin mi verdi :) bende eşimi çokkkk özledim yaaa

İsot kürü :) hemde nasıl yaparız canımmm

yok ızın verdı sağolsun karadayıyı ızlıyoruz
zor oluyordur senın ıcın ne zaman gelecek pekı

Bizim şer bildiğimiz şeyler hayır olarak çıkıyor karşımıza canım buna en iyi örneklerden biri de sensin işte.Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı ahlaklı evlatlar nasip etsin inşallah

Dualarımız sizinle canımmm.

Eşini uyuttun mu yoksa sana kıyamayıp birazcık izin mi verdi :) bende eşimi çokkkk özledim yaaa

İsot kürü :) hemde nasıl yaparız canımmm

Yaparız tabisii Eşin nerde ki canım :26:

yok anacım eğer acı etkili olsaydı benim onca yediğim acıya her yıl doğrurudum.12.ye hamile olurdum şimdi

Ay bende çok severim acıyı

Bu arada 2038.sayfadayız,bilmem bişey hatırlatıyo mu bu size

Bizim şer bildiğimiz şeyler hayır olarak çıkıyor karşımıza canım buna en iyi örneklerden biri de sensin işte.Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı ahlaklı evlatlar nasip etsin inşallah

evet inanırmısın eşim temmuzdan beri tedavi görüyorr onda bile yükselme olmadı taaki bu aya kadar ALLAH IM NE BÜYÜKKK NE BÜYÜK BU OLAY HER KONUŞTUGUMDA HER AKLIMA GELDİĞİNDE GÖZYAŞIMA ENGEL OLAMIYORUM emaa çok değişik bişee yaa bir yıldır neler yaptık olmadı

yok ızın verdı sağolsun karadayıyı ızlıyoruz
zor oluyordur senın ıcın ne zaman gelecek pekı

Nisan sonuna doğru gelecek galiba canım şafak karanlık

Şehir dışında canım.

Ben hatırladım dünürrrr :)

bu kadar olur ya şimdik onu yazacaktım dünür.kız öteki dünürüm nerde bi girdi kayboldu
yok kuzum isotun yeri ayrı normal acı yerine koymaa onuu

isot yiyelim canım o zaman.kız daha önce niye demedin.bari yumoşlarıma faydası olurdu belkim...

bu kadar olur ya şimdik onu yazacaktım dünür.kız öteki dünürüm nerde bi girdi kayboldu

isot yiyelim canım o zaman.kız daha önce niye demedin.bari yumoşlarıma faydası olurdu belkim...

yokkk kızz ben sanmıyorum bi fayda ettiğiniii yeme sakınnnn bebekler ağzındaa isotla doğarmışşş birdee

Rabbimin mucizesi işte.İnş hayırlısıyla hamile kalıp yine hayırlısıyla kucağına alırsın inş tatlı bebişini canım benim

Bu arada nehir prensesten haber var mı geçmişi okuyamamıştım.İnş analı kızlı :) iyidirler

Valla bir sırları var bunların bence,sen bi araştır bakalım canım nasıl doğuruyolar peş peşe :18:

Niye öyle yapıyolar ki Allah Allah,sıkma canını,başa gelmeyen anlayamaz..Bizde burda zamanı geldiğinde göstericez bebişlerimizin resimlerini

Amiiinnn

Nisan sonuna doğru gelecek galiba canım şafak karanlık

Şehir dışında canım.

Ben hatırladım dünürrrr :)

Allah kavuştursun canım,Maraştaydın dimi canım sen,memleketiniz mi orası,öyleyse yalnız bırakmıyolardır yine seni

Biz senle ilk defa kocişlerin olmadığı bigün bi topikte karşılaşmıştık,bunu da hatırlıyo musun canım

kızlar ben cıkıyorum uykum geldı
yarın ıns bebısın cınsıyetını ogrenırsem yazıcam
hepinizi opüyorum
gecenız nurlu olsun allaha emanet olun ıns

onlar ana kız hasret gideriyorlardır zannımcaaa

Gönüller birmiş yine

Muhatı gördüm şimdi aşağıda,geçmişi okuyodur belki

hepinizi opüyorum

Hayırlı geceler canım,Allah rahatlık versin

Bakalım bebişin cinsiyeti ne,erkek olabilir mi kiii öyle geldi sanki Hayırlı sağlıklı olsun inşaallah canım

kız utanmasam sorcam da utanıyorumm :))işin sırrı isot değil onu anladık balıklıgöl desekk eeee bendee gidiommm havası desek ee bende burdayımm mutlak başka bişee ama neee

off canım ya 1 ay nasıl gecer
hakkıızda hayırlısı canım ıns allahım ısını gucunu rast getırsın ıns

Ah canım 1 ay olsa razıyım adam aralık ayına kadar bi var bi yok ama geçecek inşallah.Amin canım

Evet canım maraştayım annemde kalıyorum yalnız değilim çok şükür

Havan batsın nasıl hatırlamam

hepinizi opüyorum

Hayırlı geceler canım merakla bekliyoruz sende Aeo

yaaa seyyannnnnnnn yaa hep bebişler felan dioruz çoğull konuşuyoruzz farkındasın demiii hadi inşşşş inşşş ikiz olsunnn

evet canım ya bilinçli değil ama zaten en az ikiz doğurmamız lazım dünür olcaz ya burda birbirimizle.topikten başka topiklere kız vermek yok.topikten başka topikten kız almak yok.ona göre bol bol doğurmamız lazım...şaka bi yana Allah söyletiyodur inş. canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…