Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hamişlik haberini alıp doğurmadıkça zor bıkarız
eeeee hazır mısın yani yarın için
kuluşkaya kuluşkaya

hamişlik haberini alıp doğurmadıkça zor bıkarız
eeeee hazır mısın yani yarın için
kuluşkaya kuluşkaya

hazırım tabi...gıdaklayıp dururum artık 12 gün boyunca.ama bakalım yarın mı olacak.teli afedersin tuvalte gitsem yanımda götürüyorum,ararlarsa duyamam diye.neyse biraz sakin olmak lazım yarında olabilir öbürgünde sonunda olacak nasılsa.heyecen yaptıkça içim kalkıyo valla...........relaks relaks relaks............bundan önceki tedavilerimde hep yattım.bu sefer yatmayı düşünmüyorum.çünkü psikolğun yazısında yatmanın kan dolaşımını yavaşlattığını bununda bu süreç için olumsuz olduğunu okumuştum.hergün kısa yürüyüşlere çıkmayı düşünüyorum inş.zaten bundan sonrası Rabbimin izniyle ol derse olacak.yatsan da yatmasanda O ol emrini verdiyse herşey bahane..

öyle canım öyle.
ohhhhh rahatladım valla en azından hamile haberlerine yaklaştık
canım ben çıkıyorum biraz. öğrenci gelmeden yemegimi yapayım

yayınladıpın linke girdim ve katılmak istediğimi yazdım nekadar ve nazamana kadar okunacak bilgilendiriver beni bakem canım.

öyle canım öyle.
ohhhhh rahatladım valla en azından hamile haberlerine yaklaştık
canım ben çıkıyorum biraz. öğrenci gelmeden yemegimi yapayım
tamamcanım bende daha ikindimi kılmadım kılayım ,yemek yiyeyim sonra akşama görüşürük.ama önce şu aşağıdaki sorumu bi yanıtla öle çık.

yayınladıpın linke girdim ve katılmak istediğimi yazdım nekadar ve nazamana kadar okunacak bilgilendiriver beni bakem canım.

canım sayı netleşince başlanacak sanırım.
arkadaş 500 yasin yazmış ama daha netleşmedi.10 kişi olursa 1000er tane okunur 10 000 ihlas olur.
10 000 ihlas hatmine bi bak anım çok güzel ödülü var

tamam canım benim seyyan gözün aydın canım döllenmiş yumoşların hayırlısıyla gelcek meleklerın inşallah

tamam canım benim seyyan gözün aydın canım döllenmiş yumoşların hayırlısıyla gelcek meleklerın inşallah

inşaallah canım.kusura bakmazsan ben çıkayım canım.tam sen geldin ben gidiyomuşum gibi oldu.ama ikindimi kılmadım daha sonra burda olursan görüşürüz canım.

Merhaba canımcım

Oldum mu olmadım mı belli değil canım ya :26: Ne ibadet yapabiliyorum,ne hatimlerime devam edebiliyorum ne de başka bişey

Anlamadım gitti hayırlısı olsun.İnşaallah Kays bize hayırlı haberler verir Sen nasılsın,biraz daha iyi misin

Hamdolsun güzelim sen nasılsın

Bende öpüyom

ben onu buğday olarak duydum canım hatta yapan bi arkadaşta hamile kaldı ama meyve bu muydu bilmiyorum kii:44:

Benimde bunu görmem tevafuk oldu,dün baya bi kafa yorduk,elde edilen sonuç şimdilik muskat olduğu yönünde

İnşaallah bize de artık bişeyler vesile olurda bizde hayırlısı ile hamiş oluruz

Aşure güzelin kurban olsun sana Bak oraya gelirsem sıktırırım yanacıklarını,ne tatlısın

Amin canım benim,burda buluşturan Rabbim Cennetü Ala'da da buluşturup Cemalullahını seyre dalmayı nasip etsin cümlemize...Yapmaz mıyım siz isteyin,aşçınız olayım ben sizin

Tamam herkese bol kepçeden dağıtırım inşaallah

Ve aleykümselam canım,seni öyle merak ettik ki...Çok şükür bi haber alabildik senden.İnşaallah daha da iyi olursun..Ne olduğunu sormuyoruz ama ne zaman hazır hissedersen ozaman anlatabilirsin,sevincine de derdine de herzaman ortak olmaya hazırız,yüreğimizin dualarımızın seninle olduğunu bil yeter...Rabbim yarin yardımcın olsun canım,sıkıntılarından feraha ulaşmanızı nasip etsin,hayır kapılarını açsın...

hayırlı günler kızlar
ben dualrımı okudum bu haftakilisteyi aradım ama bir türlü bulamadım
seyyan muhat eslem ayşem ema esma süprizim ismini sayamadığım canlarım nasılsınız

Hayırlı günler canımcım,bizler hamdolsun iyiyiz sen nasılsın

Yarışma nasıl gidiyo,mesajını bekliyorum bitince

Selamün aleyküm kızlar nasılsınız?

Bugün öğlen wcye girdiğimde yine lekelenme vardı.Moralim bozulmadı değil ama tam regl gibi değil,lekelenme sadece;hemen aklıma krizantem geldi,onunda lekelenmeleri oldu hemen ümidini kesme diye teselli ettim kendimi...

Komşu çağırdı oraya gittim,kafa dağıttım biraz.Şimdi yine girdim wcye hiçbişe yok,ama belim var ya kopuyo ağrıdan.Nolcak böyle bilmiyorum...İbadetlerime de devam edemiyorum başka bişeyde yapamıyorum

Ekmeğe salça sürüp yesem mi ki,adet olacaksam olamıyosam belki bu şekilde gelir devamı hahaha

kizlar size iyi sohbetler benim kocis ve benim evlatlik geldiler karinlari acmis sofra kurayim Allah emanet olun opuyorum hepinizi

evlatlık kim kızz:))

vavvvv benimde 9 mart doğumgünüm sarmaşıkmışım:))))

hadi yaww
rezil olmam inşallah ama reglken zor değil mi
ben şimdiden kötü oldum
muhattt alttanmı baktılar kızz bende burda doktorlara allttan baktıramıyomm üsten bakınca zaten pek belli olmuyo bencee:)))

ohhhhhh nihayett ses verdin aklımız hep sendeydi canımmm yaa daha iyi olmana sevindimm

gene dr maduru oldum
özeldeki dr ye diğer hastaneden alduğım sonucu gösterdim bu gayet normal dedi
bi kaç gün arayla gittiğiniz zaman belli olur dedi.
çok normal sıkıntı yok dedi

muhatcımm ben sana hep diorumm eşinde bir gitsin diee eşinin değerlerine mutlaka baktırın bence canımcımm bazen ufak bir sorun olabiliyorrr..

,

oyyy oyy ben yerim ooo üçünüde maşallah dielimm desen 15 günee ikiz anne adayı olacaksınnnnnnn inşallahhhhhhhhhhh

ekmeek salçamıııııı sen ciddimisinnnnn

ah be kuzumm yok mu sana test getirecek birii yap artık şu testi ben çatladımmmm vallahhh gelecemmmm kolundan çekip götürecem seni testteeinşşş bebeğin seninledirr cnmm

Son düzenleme:
vee kaysss hadi hamileyimm haberiyle gel bombayı patlattt canımmmm bekliyoruzz haberinii şekerimmmmm

bana gelince arkadaşlarrr..bugün yarin adet olacam eliikulağındaa gelmese bir süprizz yapsaa hiç fena olmaz haniii:)))ama olacak gibi sancılarr başladııı birde heyacanla cumartesiyi bekliyoruzz cumartesi kesin ve net durumumuzz bellii olacakkk inşşş eşiminn değerleri iyidirrrrrrrr inşşşşşşşşş inşşşşşşşşş cumartesi gelmez bana artıkkkk kızlarrrrrr

Allah razı olsun canımcım Sen nasılsın bu arada iyisin inşallah

Canım hoşgeldin biraz daha iyi olmana sevindim Allah yar ve yardımcın olsun inşallah

hayırlı günler kızlar
seyyan muhat eslem ayşem ema esma süprizim ismini sayamadığım canlarım nasılsınız

Ben iyiyim hamdolsun canım benim sen nasılsın

İnş bebişin seninledir canım benim

Ayşeden hala haber yok çok merak ettim.

Kays hadi hayırlı haberlerle gel canım

Belki dedim kırmızı kırmızıyı çeker Yok kuzum yaa Kasabadayız biz Yarın eşimle inşaallah bişey çıkmazsa merkeze gidicez,ozaman test alcam...Alcam almasına ama büyük ihtimal boşa gitcek,çünkü kırmızıların devamı gelecek gibi gibi,hayırlısı olsun hepimizin hakkında

İnşaallah adet olmazsın canım.bu ay sonu güzel haberi senden alırız...İnşaallah eşinin değerleri de iyi çıkar,herşey yolunda gider,Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın

İnş bebişin seninledir canım benim

Ayşeden hala haber yok çok merak ettim.

Kays hadi hayırlı haberlerle gel canım

Aminn Emacım inşaallah da,işte durum anlattığım gibi,olursa mucize gibi olur bizim için,hayırlısını versin Rabbim

Evet Ayşe hala girmedi,inşaallah herşey yolundadır

Kaysı çok merak ediyorum,merkeze gittilerse büyük ihtimal akşama orda kalmışladır,işlerini halledip dönerler...İnşaallah hayırlı haberler verir bize,inşallah hamiledir Kays

inşşşşş canımmmm bu bekleyişdeki hayaller bile beni mutlu ediyorrr yaaaaaaa

kızlarr sayenizde kafayı yedim az önce dalgın bir şekilde sayfalara bakıyordum okudukça sonraki sayfaya tıklamaya o kadar alışmışım ki...10-20 sayfaları okuyunca haliylee sonu yakalamak zor oluyordu...birde ciddii ciddii sonundamıyım diye numaraları kontrol ettim....anaa bitmişşş yaa...

hayırlı geceler...canımmm sen nasılsın...valla bekliyoruz bakalım ...ilk kim olucakk....

iyi canım sen nasılsın...bizde seni öpüyoruz...daha sık gellin ayol...

Kızlar Merhaba
Nasılsınız?
Varmı güzel haberler geçmii okuyamadım?
iyi sen nasılsın...beklemedeyiz radarlarııda açtık...tık yokkk.......senin herşey yolunda mı..

a.s. evtt sen dahil bir kaç kişi kayıplarda...kız direksiyonda ne varr.... vites le aran nasıl sen onu söyle...birde geri geri gelmeyi bayırda kalkışı iyi öğretsin..

a.s. canım hoşgeldin seni görmek ne güzell...iyi olduğunu bilmek bziim için yeterlii...şükür kavuşturana...o kısmı sormuyoruz..anladık..geçmişe dalma boğulursun....hiç tavsiye etmem..bizler günlük okurken göbeğimiz çatlıyor bazen...hele sohbettte değilsen ayvayı yedin yaniii
hayırlı günler kızlar
iyi akşamlar canım...bizler iyi sen nasılsın...tedavideki ve de reglli gelemeyen arkadaşları hamiş yapmaya çalışıyoruz...

gene dr maduru oldum
özeldeki dr ye diğer hastaneden alduğım sonucu gösterdim bu gayet normal dedi
bi kaç gün arayla gittiğiniz zaman belli olur dedi.
çok normal sıkıntı yok dedi

benim doktorlara hiç güvencem yokkii...herkes başka alem..neysee...normal se iyidurmak yok yola devam..
seyyannnnnnnnnnnnn bebişşler yoldaaa annesine kavuşmayıı bekliyorr....3ünüde koysunlar sana 1 taşla 3 dünürlük oluverirsin...heyecanlı olman normalll...allahhh yardım etsin...rabbim çabalarınızı boşa çıkarmasın...hayırlı haberlerini almak nasip olsun..sen annne bizde teyze oluruz inşallahh...aminnnnnnn

a.s. canım sen nasılsın....inşallahh yerleşmedir.. hayatım allah büyükkk...hakkında hayırlısı ne ise o olsun...

sende mii herkes teker teker emekliye ayrılıyor...inşallahh önümüzde ki ay kimse görmez o kırmızıları..bu ayda gelmese iyiydi ....bebiş yoksa gesin bizii strese sokmasın .. .belkide hepimize supriz yapar...biriiisii yapacak ama o senmi olursun bilemiyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…