Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Çok kaldım başım ağrıdı yine

Kızlar bende çıkıyorum artık

Öpüyorum hepinizi canlarım,güzel dostlarım

Seviliyosunuz

Hayırlı geceler,Allaha emanetsiniz

sana da iyi geceler canım bizde seni seviyoruz örmtenim..

tamam canım.hadi bakalım dualarım seninle iyi haberlerle gel.tombik yumurtalarla gel.evet alttan ama sakın tok gitme.gaz çıkarttırıyo rezil olursun

hadi yaww
rezil olmam inşallah ama reglken zor değil mi
ben şimdiden kötü oldum

Seviliyosunuz

sanada canım.Allaha emanet ol.
hadi yaww
rezil olmam inşallah ama reglken zor değil mi
ben şimdiden kötü oldum

katıldım biri durdursun.kız şaka yaptım.hiç bir sorun yok.tok git sen.adetliyken falan da zor olmaz merak etme.rahim adetliyken açık olur ya zaten.korkulcak bişi yok.hadi öptüm seniiiiiiiiiii

kızlarrrrrrr iyi geceler Allah rahatlık versin. öpüyorum hepinizi...........................

vasılsa gidemiycen hemen
şimdiden iyi geceler.
gece gece ocak sildim süt taşmış
hiç sevmem sulu işleri
dereotuymuşum ben
narekşisiyle iyi giderşm

ben kaçtımmmmmmmmmmmmmm allahın izniyle gidem yatayım uyuyayımmmmmmmmmm....

iyiki varsınız sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm.........

.Allah'a emanet olun.... hamiş olun..sağlıklı olun....mutlu olun.....

Seviliyosunuz

kızlar sizede iyi geceler....

Niye kızz,küçük bi arkadaş gurubu yani sizler bana yetiyosunuz
topikkalabalık ya canım ondan dedim.
aeo muck güzel uyuyun haaa

wayyyyyy yazdım bunu
rövanş mı aldın benden.
canım ben çıkıyım testimi çözeyim yarın da dr ye gideyim.
çokişim var çooookkkk

topikkalabalık ya canım ondan dedim.
aeo muck güzel uyuyun haaa

wayyyyyy yazdım bunu
rövanş mı aldın benden.
canım ben çıkıyım testimi çözeyim yarın da dr ye gideyim.
çokişim var çooookkkk

he he ne sandın.unutacağımı düşünmedin heralde.tamam canım çık hadi.bende çıktım.Allaha emanet ol.

Hayırlı geceler kızlar geçmişe bakamadım çok uykum var seyyanı ve ayşeyi merak ettim ikisi de hayırlı haberleri vermiştir inşallah.

Eslem kays sizler ne yaptınız canlar inş regl olmadınız.

Hepinizi öpüyorum

S.a. Kızlar bende dua listesine geçen hafta dahil oldum. Ben arapça bilmediğim için yasinlerimi eşim okumuştu diğerlerinide ben ezberden okumuştum. şimdi bu hafta eşim hep mesaide o yüzden okuyabilirmisin diyemedim. Acaba türkçeden okusam olur mu ki?? Cevaplarınız bekliyorum.

kızlar nasılsınız sayfalara tam bakamadım ama seyyan opun olmuş hadi geçmiş olsun canım inşallah güzel güzel tutunsunlar sana
emacım canım tekrar geçmiş olsun
ayşe sen de iysindir inşallah cinsiyet belli oldumu canım
krizantem esma bebişler nasıl kızlar
muhat eslem reyyan sönmez süpriz kays antikdeniz nekadarzor ve topiğn güzel anne adayları hepinizi öpüyorum
tedavide olan varmı herkesin Allah yardımcısı olsun
ben 1tane yasin okudum eksiklere eklersiniz okuyabilirsem yine yazarım görüşmek üzere kızlar hoşçakalın

Hadi hayırlı olsun canımcım Rabbim bebişlerini sana bağışlasınn inşallahhhhhh

ben onu buğday olarak duydum canım hatta yapan bi arkadaşta hamile kaldı ama meyve bu muydu bilmiyorum kii:44:

sağol tatlımmm hoşgeldinnn....

aaaaaaa ayşeye ne oldu benim haberim yokkk niye bayılmış yaaa...geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnn ayşeye..inşallah iyidirrr..

geçmiş olsun ayşecimmmmmmm inşallah bi sorun yoktur...

İnşallah canım inşallahhhhhh

as cnm. tabi okuyabilirsin..

selamun aleykum kizlar...bi kacgundur giremiyorum,ozledinizmi beni,hem maglum donemdeyim ama galiba yarin biter bende yasinlerimi okurum insallah,ben ha bire teori calisiyorum,bugun yine direksiyon dersim var,su direksiyona bi turlu sahip cikamiyorum,alip basini gidiyor,bende direksiyonu dondermeden gidip carpmasini bekliyorum sanki,tutulup kaliyorum,ama ilk oldugundan diye dusunuyorum,bugun ikinci dersim var..insallah olur ben azimli bir hatunum tuttugumu Allah izin verdiigi muddertce basarmadan birakmam..kartopum cok hareketli kizlar evin heryerinde kosuyor,yapmasini istedigim sey icin kizinca inadina yapiyor,guzelce soyleyince yapmiyor,bir kedi bile guzel dilden anliyor,sizler nasilsiniz,varmi bi gelisme hamis varmi,seyyan yumoslarin toplanmis insallah A kalite embrio olsunlar...

bebis iyi cnm sukur.. sende iyisindir insallah

Seviliyosunuz

sende seviliyorsun asure guzeli....bu dunyada belki nasip olmaz gorusmamiz,ama dua ediyorum insallah hepimizde ameli guzeli kullardan oluruzda,cennette sen asure yaparsin,ssonmezle muhat limon yetistirir ben de sut sagarim,diger arkadaslarin ozelliklerini unuttum,onlarda onlari yapar hep beraber yeriz,yani insallah hepimiz cennette gorusuruz,ama asureyi cok yapacaksin ben cok severim...helede cennette sizlerle yiyosak oooohhh

ayseee selam cnm..sen bebeyin cinsiyetimi ogrendin ogrenecekmisin pek anlamadim,ama biliyosan haydi soooooyyyyleeee,bbeeeebbbeeeyiiiin cinsiyetini,sarki varya aydiiii soooyyleee diye onu soyluyorum sana

aska olsun ayse bi bebeyin cinsiyetini soylemedinya..eslem, ayseye cennette az asure ver tamammi....simdi soyle bi durumda var,bebeyin cinsiyetini ogrenmis olsa coktan soylerdi..neyse eslem sen yine cok ver ayseyede bebekte varya yoooksaaa alamazsinda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…