Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canlarım nasılsınız
ozledım sızlerı yaaaa
ne var ne yok topikte gecmısı okuyamadım
ama antısocıal gelmıs çok sukur ıyıymıs
hepiniz ıyısınızdır ıns

yat dinlen cnm belkide bebis habercisidir..bebistede bel ve kasik agrisi oluyo cnm. fazla yorma kndini krizantem gibidir belkide keske test yapsanda hamissen doktora giderdin cnm..krizantem ilac kullaniyodu yanlis hatirlamiyosam lekelenmesi icin.ay ins. hamissindir cnmm.. rica ederim cnm asureye dayanamam

ben dualarımı bitirdim kızlar allah kabul etsin...
allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin hepimize amiiiiiiiiiiiiiiiiinnn

seyyancım 3 yasin daha okudum canım rabbim kabul etsin inşallah......

nerdesinnn sennnn canım hoşgeldinnn.çoooooooooooooook merak ettik seni...

umarım herşey yolundadırr..rabbim yar ve yardımcın olsun......

seyyanımm hadi inşallah beişleri kap gel canımmmmmmmmmmmmmmm....rabbim yardımcın olsun bitanemmmm...dualarımdasınızzz...

heyecanlandım şimdi......sen ne durumdasındırrr kimbilir.....

seyyanımmmmm mercimeklerin seninle şimdiiiiiiiiiiiii inşallah annelerine sıkı sıksı tutunurlarrr

dualarım seninle tatlımmmmmmmmmmmm...

nasılsın??? transferin nasıl geçtiiiiiiiiiiiiiii.......

canım nerden girecez ankete...sen bizim gönlümüzün birincisisin eslemimmmmmmmmmm......

baharcım iyi olmanıza sevindim tatlımmmmmmm.....rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım..nehiri bizim içinde öp kokla.......rabbim şimdiden melek kızının mevlüdünü kabul etsin canım....nehir için de hatim yapabiliriz burda kızlarla istersen ben varımmmm.....seyyan hamiş olsun onada yapalım inşallah..sırayla hepimizin bebişi için yapalımmmmmmmmmmmm.....

canım üzülme demekki vakti değilmiş..hayırlısı olsun tatlımmmm....inşallah olucak gönlünü ferah tut.aynen dua edelim birbirimizeeee.......rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah....

Son düzenleyen: Moderatör:
seyyanım nasılsın???mercimekleri alıp geldin mi annesi???*

sıkı sıkı tutunsunlar annelerine inşallah.....kız seyyan hamiş ol hemen bebişinede hatim yapalım olur mu??? sırayla hepimizeeee inşallah...

ben hala adet olamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....bu akşam olmazsam yine yasin okurum inşallah..bu ay herkesin adeti aynı zamana denk geldi......

muhatım adet olmuşsun.....inşallah seyyandan sonra senide hamiş olarak görecez tatlım.....

antisocialın geri gelmesine çooook sevindimmm...iyiymiş....

kızlarrr bu akşam NEY dinletisine gidecemmm...çok seviyorum ney dinlemeyi ilk defa canlı canlı dinleyecem...
içime huzur doluyor ney dinlerken.....akşam geç gelirimmmm inşallah...

seyyannnnnnnnn ben hala yazılıları okumadımmmmmmmm sen şimdi okuyacak bişeyler ararsın sana vereyim hem yat hem okuuuuuu...sakın stres yapma olur mu???rahat ol?..inşallah hayırlısıyla bebişlerin sana tutunacaklarrrrrr...ayyyyyyyy çoook sevinçliyimmmmm..sanki tuttularrrr gibi hissediyrummm...öylede olucaklar inşallah....bir hamişimiz daha olucak bu ayyyyyyyyyyy....
Allah'ım nazarlardan korusun seniiiiiiii..meleklerini sana bağışlasınnnnnn seyyanımmmmmmmmmmm......

hepinizi öpüyorummmmmmmmmm
sizleri çooooooooooooooook seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
.....iyiyki varsınızzzzzz canlarımmmmmmmmm.....

eveeeeeeeeeeeetbebişlerimi yerşleştirdiler çok şükür.şimdi içimdeler ve onları hissdiyorum.ilk ultrason resimleri elimde tam transfer yapıldığı ve onların rahme düştüğü anın resmi.bakıp bakıp duruyorum.çok mutluyum.çok rahatım.çok huzurluyum.ama akşam bir gram uyku uyumadım.sabah namazından sonra eşim ya ben birazdaha yatayım dedi.yattı ve fosur fosur uyuduo zaman anladım.annelik böyle birşeydi.ben bir an uyumazken o uyumuştu.dularımı ettim.esmaül hüsnayı okudum gitmeden.ve gittik.hastanede tam 5 kez çok af buyrun tuvalete girdim.sıkışık oluncak dediler ben de vur demişler öldürmüşüm.belkide heyecandan.artık Rabbime teslimiyetle bıraktım kendimi.O ol diyecek inşaallah ve olacak.bebişlerimle sürekli konuşuyorum.bana sıkı sıkıya tutunmalarını onlara ihtiyacım olduğunu,12 yıldır onların özlemiyle yaşadığımı vee onları kucağıma almak istediğimi söylüyorum.seviyorum onları sürekli.onları bana sevdiren Rabbime gözyaşlarıyla yalvardım.ne olur hayırlısıyla beni onlardan ayırma diye.artık nasip.ama biliyorum ki Rabbim benim için en hayırlı olanı nasip edecektir zaten bana.bu arada sizlerin desteğini ve dualarını inanın heran hissttim.hepinizden Allah razı olsun.sizleri seviyorum.Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguları en kısa zamanda inşallah.ssönmez canım hadi yolla şu yazılıları .kız benim vaktim bol okurum ben.kays çım sakın üzülme.üzülme demek çok kolay ama diyecek ne sözüm varki başka ......birdahakine olacak Allahın izniyle.dualrımdasın.bugün hepinize tek tek dua ettim.e taze anne sayılırım yani dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

canımmm
enerjinize bayıldım

canım inşallah doğum yapıp doğum hikayeni anlatacaksın ortalama 8 ay sonra

ayyy seyyan beni ağlattın yaaa.... hz Allah o kuzucukları sana bağışlasın inşaallah.... sakın aklına bişey olur mu ki diye korku düşürme vesvese geldiği an felak nas ve ayetül kürsi yi oku selavatı şerife getir hemen ve kov o vesveseyi hz Allaha emanet et kendini ve bebişleri çün ki o Allah ki emanete en iyi sahip çıkandır.....Rabbim biz kendimizi eşimizi doğacak çocuklarımızı sana emanet ettik.....Sen emanetlerini yarattığın her varlığın şerrinden koru himayene al Allahı'ım..... amiiiinnnnnnnn

antikdeniz olmadı bu ayda.... size nasıl haber vereceğimi bile hayal etmiştim sizin halay çekişlerinizi gülen yüzlerle ifade ettiğiniz duygularınızı size edecem duaları hepsini hayal etmiştim ama hz Allah braz daha zaman var sen kendini biraz daha geliştir daha çok dua et diye birazcık erteledi emanetini göndermeyi.... Rabbime sana güvenim sonsuz katından hayılar indir üzerimize.....

kays sıkma canını üzülme hayırlısı diyelim bende bu ay kendimden çok umutluydum ama malesef adet oldummm ağladım ağladım ama bu sfer ki ağlamam çok farklıydı yawwww içimden bişeler gitti sankiii hayırlısı olsunnnn diyelimm önümüzdeki aylara bakalımmmm

seyyannn canımmm benimmmm güzelll anneeee onlar sana sıkı sıkkıııı sıkııııııııııı tutanacaklar ve bu kezz annelerini hiççç bırakmayacaklarrr bitanemmmm ALLAHIN İZNİYLEE 10 GÜN SONRAA GÜZELLL HABERLERİNİ ALACAZZ...

seyyan bende adet oldum canımm şükürler olsun ki eski düzeninee geri döndü gününde olduu..cumartesi eşim test verecek ona göre aşılama veeya tüpee karar verecez bu ayyy bir deneyelimm hayırlısı belki böledir..canım bu transfer işlemi benim gözümü çok korkutuyorr anlatsana nasılll agrı sızı felan oluyormuuu çokmu idrara sıkışık olman gerekiyorryaa hayatım idarara sıkışıkkenn alttan mudahale edildiğinde nasıl dayanabiliyonnn ayyyyy aklıma gelincee bile tuhaf oluyeemmmm

canımm gercekden hayırlısı değilmiş bu ayy bende adet oldum ilaç kullandığım için bu ay çok umutlanmıştımmm hattaa size süprizz yapmaya bile karar vermiştimm hani seyyana hep diyordum ya benden neden beklemiyorsunn bakalım dieee işte çok umutlu oldugumdan dolayıydıı...hayırlısııı ,,

tedavide hangi aşamadasınız pekiii sizde herhangi bir problem yok demi canımm ..bizim gidişatımız kesinliklee cumartesi belli olacakkk ya aşılama ya tüp eşimin değerlerine bağlıı aynı zamanda bende kist felan oluşmamışsa tabiii

canım benim tavsiyelirini mutlaka uygulucam.vesvese gelmezmi şeytanın işi ne.ama bizim Rabbimiz ve bize bizi korumak için indirdiği güzel ayetleri var.senin için de dediğin gibi daha zamanı var demekki.dualarına yürekten amiiiiiiiiiiin diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…