Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlerede göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güçi ihlas ve imkan ver
:

Son düzenleme:

Aleykümselam canım..Ay çok fena oldum Seyyancım ya Canım Rabbim mercimeklerini sana bağışlasın..Bak şimdi hiiiç stres yapmıyosun,aklına en ufak olumsuzluk getirmiyosun,elini karnına koyup sürekli Ayetel Kürsi oku,hep öyle güzel güzel konuş mercimeklerinle...Sabrettin,dua ettin ve artık alacaksın karşılığını....Seyyan onlar seninle artık.Lütfen hiç olumsuzu çağırma...

Demek babaları uyudu,sen uyumadın haa,babalarının dedikodularını yap mercimeklerine Canım benim ya Uykudan kalktım bende şimdi,hemen girdim,şükür ki gelip yazmışsın bile....

Kendine mercimeklerine iyi bak.Stres yapma,iş yapma,nazlan kocana.Herşeyi o yapsın.Yat dinlen keyfini çıkar.Bol bol dua et.Anneliğe ilk adımı attın,sen artık inşaallah annesin be Seyyanım Şimdi bizler içinde bol bol dua et...Rabbimin rahmeti cemaat üzerenidir.İnanıyorum ard arda vericez hayırlı haberleri,ilk senden başladık,Rabbim devamını nasip etsin.Ben çok duygulandım ya.Canım arkadaşım benim,Rabbim bebişlerin ve eşinle birlikte hanenizden bereketi huzuru eksik etmesin,mutluluğunuzu her iki cihanda da daim eylesin...Amaann naparsın ki 9 ay sonra,üç bebiş içinde bizide unutursun artık,çığlık çığlığa olur evin,birinin bezine,birinin memesine,birinin uyumasına,nasıl yetişeceksin Seyyanım ya Rabbim şimdiden kolaylık versin Neyse ki biz gibi fedakar arkideşlerin var,bi alo de koşar koşar geliriz Ben bezini alamam Ama uyuturum kollarımda Mübarek Cuma akşamı Rabbim merhametini eksik etmesin hepimizin üstünden.Rabbim dualarımızı hayırlısı ile ennnn acilinden kabul eylesin Topikteki herkes çatır çatır doğursun

canım kıyamam meğer ondan diyodun sen olsun belki bidahaki ay yaparsın bize sürprizini.canım sakın ümitsizliğe kapılma.kötüde düşünme belki tüpe gerek kalmaz.sonuçlarınız hayırlısıyla iyi çıkar inşaalah.

hepiniz o kadar içten ve okadar samimisiniz ki ya valla iyiki varsınız.sizlerin desteği varken olumsuz düşünmek bile geçmiyor aklımdan.evet ya babaları uyudu.ettim ettim etmezmiyim.canım çok şükür stresli değilim ilk defa.iş falan da yaptırırmı benimki.sabah uyudu ama hakkını yiyemem.içimden seni pamuklara sarasım geliyo diyo yaaasabahta muhat mesaj atmış canım öyle moral olduki bana.sende süpürge ehliyeti yokmu canım ya koşmasanda süpürgye atlayıp gelsen.gelirken aşurede getir heeeeee.dualarına yürekten amin diyorum ve hepinize Rabbim ziyadesiyle versin istiyorum.....

vallahi canım olsunda tüp aşılama farketmez kaderde hangisi varsaa artıkk evet belkii sonuçlarımız tavan yaparrr bu ay bellimi olurr...önümüzdeki aya belkii çifter çifterr veririz haberii hatta tüp yaptırınca ikiz olma ihtimalii beniii havalara ucuruyorrrr bu ay nedensen içim rahat adet oldumm ama birtuhafımm beaaaa

kuzuları ekranda izlemek nasıl bir duygu her anneye nasipp olmaz buuu anca tüp bebiş annelerine nasip olur...

seyyan canımmm yukarda bir soru sormuştum bu transfer işlemi ile ilgilii malumm tüp yatırırsam beni en çok o işlem ilgilendiriyorr

Son düzenleme:

canımbenim niye bukadar korktun sen bu transferden ya.inan bana hiç acı duymuyosun.5 dk.sürüyo sadece .mesanenin dolu olması gerekiyo.dedim ya ben transferden önce 5 kez tuvalete gittim hala boşalmamış mesane ne su içmişim ....yani abartmaya gerek yokmuş benim gibi.hiç korkma seni rahatlatmak için sölemiyorum inan tedavinin en kolay kısmı transfer.hem sen dur bakalım ya daha bişi belli değil.gerekte kalmayabilir cumartesi bi olsun eşinin sonuçlarını bi alın bunları sonra düşünürsün.bizlerde elimizden geldiğince destek ve yardımcı oluruz.şimdiden stres yapma kendine.tamammı canım önce moral.bak ben daha önce 4 kez yaptırdım.hiçbirinde rahat değildim hep stresliydim.olumsuzdum bu sefer herşey çok farklı.çok rahat ve mutluyum.sonuç elbetteki güzel olsun istiyorum.ama Rabbimin takdiri ne olur bilemem.amenna ve saddakna.inşaallah hayırllısyla beklediğim müjdeyi nasip eder Rabbim.ben ne yaparsam yapayım takdir değişmez.ben zaten elimden geleni yapıyorum.şimdi tevekkül zamanı.sende o yüzden rahat ol canım .böyle şeylerle strese girip korkma.tedavinin en sor yanı ne biliyomusun test günü sonucu beklemek.gerisi kolay merak etme.

nasıl bişeymi muhteşem bişey..........daha önce hiç bunun bilincinde değildim ya.tecrübesizlik mi artık bilemem.ama bu duyguyu ilk defa yüreğimde hissttim.

Kays canım,hayırlısı olsun,inşaallah bidahaki ay hayalini kurduğun süprizi en güzel şekilde verirsin bize Sana özel mesajla bişey sormuştum,gördün mü canım

Sönmez link istemişsin hayatım..Dün Seyyan benim için yarışmayla ilgili sizlere yazınca çekinip mahcup olmuştum ama bugün gördüm ki millet gözü kapalı oy vermiş O yüzden mahcup olunmaya bile değecek bişey değilmiş,veriyorum linki

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/606134-serbetli-tatlilar.html

Ordaki kutucuğu işaretleyip,onaylaya basmanız yeterli fıstıklar

Annecimle konuştuk,şimdi yazabildim ancak

cnm gozun aydin olsun....maecimeklerein seni hic birakmasin.insallah once nohut,fasulye,bamya,bakla,gibi buyusunler en sonunda senin karpuzdan buytuk gobeyinde tepikleyerek dunyaya bakliyatlatlar gibi saglikli bebeklerin gelsin,bu benim kendime ozgu icimden gelen duamdir...insallah,en sonundaaaaa kazik kadar oldunuz evleninde torunlerimi seveyim dersin insallah,sonrada gelsin yeni baklagilleeeeeeerrrr...insallah icim kipir kipir oldu canim yaaa insallah insallah Rabbim in en sevdikleri huemetine 12 yillek ozlemin biter insallah..amiiiiiiin.....ehliyeti alim ilk isim supurgeye atlayip sana gelecem,muuuuuhaaat sana rakibim haaaa,gerci hoca mudahale etmese duvara toslarimya neyse ben genede rakibim

cnm hayaletcigim bende kullandim oyumu asure guzelimize...insallah kazanirsin...

Amiinnn canımm

Kız ne diyon sen çağır ben süpürgesiz bile uçarım kuzum

Sen doğur ben sana ne istersen getiririm

Eşinden de Allah razi olsun,Rabbim mutluluğunuzu 9 ay sonraki bebişlerinizle daha da taçlandırsın

Sende iyi ki varsın canım benim,bu topik bize çok iyi moral oldu,iyi ki tanıdık birbirimizi,hepinizin yeri çok ayrı,Rabbim dostluğumuzu daim eylesin iki cihan da da

İnşaallah Cumartesi beklediğiniz sonuçları alırsınız...İnşaallah ne tüpe ne aşılamaya gerek kalmadan kendliğinden gelir meleğin Aminnn canım bak görürsün ard arda vericez bu güzel haberleri,Rabbim dualarımızı kabul ediyo inşaallah Ben şimdiden düşünüyorum,Rabbim ben böyle nimetin nasıl şükrünü eda edebilirim diye Meleklerimi Rabbimin yolunda yetiştirerek oluyo,tek cevabım..Çünkü böyle bir hediyenin karşılığı nasıl verilebilir başka Rabbim dualarımızı hayırlısı ile kabul etsin,kucağımızı evlerimizi boş bırakmasın

ben seni çok seviommmm yawwww valla ağzından bal damlıyorrr balllllll ohh beee bende bölee bildiğin sıkışık oluyorsun sanıyordum hattaa diodum ay nasıl dayanıolarrr ben dayanamamm altıma felan ederimmmmmneyseeee evet belki aşılama yaparızzz eğer iyi çıkarsaa artık ben cumartesiye kadarr başınızın etinin yerimmmm

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn bitanemmm inşşşş az kaldı hissediyorum bende gercekdennn hayırlısıylaa inşalla

Çok teşekkür ederim canım arkadaşımmm

Aşureme çok güvenerek katıldım,hem sunum hem emek çok özen gösterdim ama bu yeterli değil sanırım,amaann heyecan olsun,maksat eğlenmek

aşuree güzelimmm baktım sayfaya ama göremedimmm kız resimleri nerdekine aceppp ama canım iyi tatlı istedii şimdii nolcak benim halimmm haaaaa ben tatlı istiyommmmm uff bugünde ilk günüm kii nasıl canım cektiii şimdiii

Regl iken çok tatlı istiyo insanın canı,hele çikolata ımhhh

Keşke yakın olsak hepimiz,gün yapsak aramızda,kahvaltı birimizde akşam yemeği birinde,ahh keşke aynı yerde otursaydık

Vereyim Aşuremin linkini canımcım

http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/607188-asure-duru-asurelik-bugday-sponsorlugunda.html

Şimdilik bunu ikram etsem olur mu

senin kendine özgü olan duana bayıldım ya.kız baklagilleirme kavuşayım gelinde size bol bol baklagil pişireyim.sen o ehliyeti alacan ahanda buraya yazıyom.gelcen ama heeeeeeee.

bende seni canımsenin sonuçların iyi çıksında bizim başımızın etini hergün ye.hatta her dakka ye.

as canım
misafirlerim vardı eşim onları bırakmaya gitti o gelmeden kaçamak yapayım dedim
ben etrafı toparlayım da geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…