Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

a.s. cnm aysenin iyi olmasin sevindim.topigimize bir kiz daha geliyo galiba saglicakla gelsin ins.

Esmacim ben su bal corek otu tarcin hakkinda bisey soracam.adet hesaplamama gore bugun yumurtlama gnum . O bali bugun de yemem lazim mi yoksa yememem mi lazim gerci dun aksam bitti bal.tam yetti de sorayim dedim merak ettim de

arkadaşlar mrhebe hepinize.biz dün itibariyle iğnelere başladık.ctesi kontrol ve kan tahlil var.allah hayırlısnı nasip etsin inşallah.
ben dua listesini göremedim.dün giremediğim için bayağı ilerlemiş.geriye doğru okuyorum bakalım bulacam herhalde

Selaamm kızlar naber nerdesiniz

Tedaviye başlayan herkese hayırlı olsun diyorum,inşaallah son tedaviniz olur,melekleriniz sizi bulur hayırlısı ile

Esmacim ben su bal corek otu tarcin hakkinda bisey soracam.adet hesaplamama gore bugun yumurtlama gnum . O bali bugun de yemem lazim mi yoksa yememem mi lazim gerci dun aksam bitti bal.tam yetti de sorayim dedim merak ettim de

yok cnm bugun yemıycen..hadı hayırlı olsun cnm inş bu ay guzel haberlerini alırız

merhaba kızlar..
seyyancım ben 10 tane yasin okudum cnm eksıkler için 5 tane fazladan okudum rabbım kabul eder inşallah..

Selaamm kızlar naber nerdesiniz

Tedaviye başlayan herkese hayırlı olsun diyorum,inşaallah son tedaviniz olur,melekleriniz sizi bulur hayırlısı ile

a.s cnm ben iyiyim sen nasılsın??
hala test yapmadın mı yap artık ben çatlıycam meraktan

a.s cnm ben iyiyim sen nasılsın??
hala test yapmadın mı yap artık ben çatlıycam meraktan

Hamdolsun canım bende iyiyim

Yaa sorma bugün gidecektik,eşimin acil toplantısı çıktı gidemedik

Yarın yada Cumartesi gidicez bakalım inşaallah diyem yinede

Canım dün lekelenme geldi yine ve belim aşırı ağrıdı,bugünde ağrıyo sabahtır yatıyom,daha kahvaltı bile yapmadım

Sanırım bunlar devamı gelecek olan reglin habercisi

Bu arada verdiğin oy için çok teşekkür ederim

Nasılsınız arkadaşlar geçmişi fazla okuyamadım kusuruma bakmayın,malum bebişli olunca artık internete bile giremiyorum öyleBende aynı dün biraz keyifsizdim kayınvaldem bizde kalıyordu bir iki lafına takılmıştım ama gelip geçti bugün daha iyiyim.Kızımda iyi evde kızımla başbaşayım uyuyor.Dün yarı kırkıydı Nehirimin günler çabuk gelip geçiyor daha dün gibi.Kırkından sonra mevlüt yapmayı düşünüyorum keşke hepinizi çağırabilseydimBende bir topiğe bakayım dedim merak ettim sizleri.
Antisosyal canım haber vermene çok sevindim.Toparlanmaya çalış canım.İnşallah dahada iyi olursunuz.
Seyyancığım bugün transferin varmış canım hadi Allah yardımcınız olsun inşallah bebeklerin seninledir canım.Dualarım seninle
Diğer arkadaşlar sizlerde iyisinizdir umarım hamiş olan varmı?Ben henüz duaları bitiremedim.Yarına kadar biter inşallah.Öpüyorum hepinizi Allah'a emanet olun.Görüşmek dileğiyleBu arada doğum günlerine göre bitkilere baktımda ben çimen, kızımda sarmaşık çıktı

sa kızlar nasılsınz.... hepinz beni merak eetiniz biliyorum hakkınızı helal edin sizi böle beklettim.... ama olmadı rabbim ol demedi.... okadarümitlenmiştimki tam beş gün geçti halada daha adet olmdım ama ağrılarım var.... neyse dua edelim birbirimize.... seyyan gözümüz kulağımız sende inşaallah haırlı haberlerini alırız...

canım ıns en yakın zamanda hayırlı haberı alırsın uzme kendını ıns yakın zamanda rabım nasıp edecek buna yurekten ınanıyorum

sen ve bebısın ıyı olun bu bıze yetıyo canım
allaha emanetsınız

Canım bugun transferın varmıs
canım hakkında hayırlısı ıns bu defa olacak
hayırlı haberlerını beklıyoruz
bu arada ben dualarımı tamamladım

canım ıns en yakın zamanda hayırlı haberı alırsın uzme kendını ıns yakın zamanda rabım nasıp edecek buna yurekten ınanıyorum
sağol canım allah razi olsun... Içim bi garip oldu ki anlatamam hele eşimin üzülme deyip susması bei daha çok üzdü biliyorum ki o bişy demiyo ama oda çok ümitlenmişti.... Nisanda kaplıcaya gitcez bikaç günlüğüne stres atmaya belki ii gelir... Hz allah hepimize hayırlı evlat sevgisi tattırsın keşke seni doğurmasaydım dedirtmesin rabbim hayırlarlagelsin hayırlı gelsin evlatlarımız inşallah.....

bebıse hatıım lıstesı ara ara lısteyı guncelleyecegım okumak ısteyenlerı ekleyecegım..
1aya kadar tamamlayabılırsek umrede dualanabılır..allah hepinizden razı olsun canlarım
hatım lıstemız
seyyan =1.cüz
nekadarzor=2. cüz
bahar27=3. cüz

süpriz=4. cüz okudu
krızantem =5. cüz
ema==6.cüz
muhat==7.cüz
eslemlıva=8.cüz 9 ve 10. cüzler okunuyor

ssonmez==11.cüz okudu
antısocial==12.cüz okudu

abım==13.okuyor
suprız==14.cüz
15.16.17.18. cüzler okunuyor

ben==22 - 23.cuzlerı okudum
reyyan1984==26
kays==30. cüz

allahım en yakın zamanda yuvanızı sen etsın ıns sızleri evlat sevgısınden mahrum etmesın ıns..
Erkekler uzuntulerını ıclerınde yasarlar allah yardımcısı olsun bu sıkıntınız hayırl haberle son bulur ıns.
Gıdın canım ıyı gelır ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…