olur canım:d
şimdiden allah kabul etsin:d
a.s. cnm aysenin iyi olmasin sevindim.topigimize bir kiz daha geliyo galiba saglicakla gelsin ins.
canım liste 2062 de
Esmacim ben su bal corek otu tarcin hakkinda bisey soracam.adet hesaplamama gore bugun yumurtlama gnum. O bali bugun de yemem lazim mi yoksa yememem mi lazim gerci dun aksam bitti bal.tam yetti de sorayim dedim merak ettim de
Selaamm kızlar naber nerdesiniz
Tedaviye başlayan herkese hayırlı olsun diyorum,inşaallah son tedaviniz olur,melekleriniz sizi bulur hayırlısı ile
a.s cnm ben iyiyim sen nasılsın??
hala test yapmadın mı yap artık ben çatlıycam meraktan
yok cnm bugun yemıycen..hadı hayırlı olsun cnm inş bu ay guzel haberlerini alırız
sa kızlar nasılsınz.... Hepinz beni merak eetiniz biliyorum hakkınızı helal edin sizi böle beklettim.... Ama olmadı rabbim ol demedi.... Okadarümitlenmiştimki tam beş gün geçti halada daha adet olmdım ama ağrılarım var.... Neyse dua edelim birbirimize.... Seyyan gözümüz kulağımız sende inşaallah haırlı haberlerini alırız...
nasılsınız arkadaşlar geçmişi fazla okuyamadım kusuruma bakmayın,malum bebişli olunca artık internete bile giremiyorum öylebende aynı dün biraz keyifsizdim kayınvaldem bizde kalıyordu bir iki lafına takılmıştım ama gelip geçti bugün daha iyiyim.kızımda iyi evde kızımla başbaşayım uyuyor.dün yarı kırkıydı nehirimin Günler çabuk gelip geçiyor daha dün gibi.kırkından sonra mevlüt yapmayı düşünüyorum keşke hepinizi çağırabilseydim bende bir topiğe bakayım dedim merak ettim sizleri.
Antisosyal canım haber vermene çok sevindim.toparlanmaya çalış canım.inşallah dahada iyi olursunuz.
Seyyancığım bugün transferin varmış canım hadi allah yardımcınız olsun inşallah bebeklerin seninledir canım.dualarım seninle
Diğer arkadaşlar sizlerde iyisinizdir umarım hamiş olan varmı?ben henüz duaları bitiremedim.yarına kadar biter inşallah.öpüyorum hepinizi allah'a emanet olun.görüşmek dileğiylebu arada doğum günlerine göre bitkilere baktımda ben çimen, kızımda sarmaşık çıktı
sağol canım allah razi olsun... Içim bi garip oldu ki anlatamam hele eşimin üzülme deyip susması bei daha çok üzdü biliyorum ki o bişy demiyo ama oda çok ümitlenmişti.... Nisanda kaplıcaya gitcez bikaç günlüğüne stres atmaya belki ii gelir... Hz allah hepimize hayırlı evlat sevgisi tattırsın keşke seni doğurmasaydım dedirtmesin rabbim hayırlarlagelsin hayırlı gelsin evlatlarımız inşallah.....canım ıns en yakın zamanda hayırlı haberı alırsın uzme kendını ıns yakın zamanda rabım nasıp edecek buna yurekten ınanıyorum
sağol canım allah razi olsun... ıçim bi garip oldu ki anlatamam hele eşimin üzülme deyip susması bei daha çok üzdü biliyorum ki o bişy demiyo ama oda çok ümitlenmişti.... Nisanda kaplıcaya gitcez bikaç günlüğüne stres atmaya belki ii gelir... Hz allah hepimize hayırlı evlat sevgisi tattırsın keşke seni doğurmasaydım dedirtmesin rabbim hayırlarlagelsin hayırlı gelsin evlatlarımız inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?