tamam haftada 5 adet yasin+ 100 adet enbiya süresi 89.ayet+707 adet ya varis pazartesi başlayıp cuma günü bitiriyoruz.pazartesi listeye beni de ekleyin o zaman şuan mazeret iznindeyim
iyiyim elhamdulillah sen nasılsın canım?
çok şükür canım iyiyim bende.sen neler yapıyosun bu ara hiç sesin çıkmıyo.inş.güzel haber verirsin en yakın zamanda canım.
çok şükür canım iyiyim bende.sen neler yapıyosun bu ara hiç sesin çıkmıyo.inş.güzel haber verirsin en yakın zamanda canım.
canım nasılsınnn Rabbim bebişlerinin sana sımsıkı tutunmasını nasip eder inşallahhhhh
İnsALLAH canım. Ya hic sorma bilgisayarsız kaldik.fan intihar ettide bizim.yenisini bekliyoruz bakalim.daha gelecek. Bu arada gobisinde bebeler varmis canim hayirli olsuninsALLAH ayrilmazlar senden
hımm.iyi biran önce gelir inş.evet canım bebiş var.inş benimde duam o.sıkı sıkı tutunmaları annelerine.kısmet bakalım.
inşaallah canım ya ne olur dualarında benide unutma.çok ihtiyacım var.bakalım topiğin ilk ikizleri benden olur belki..........bitanede razıyım hayırlı,sağlıklı ve salih bir evlat olsun da inş.
sanada hayırlı cumalar canım nasılsın.
kızm bu gün rüyamı hayal mi yoksa bana mı öyle geliyo tam seçemiyorum ama sana film tavsie edşyordum hani krizanem diyo ya komedi filmleri izle diye o yüzden bende sana tavsiye ediyordum böyle uykuyla uyanıklık rası bi vaziyette bak krizantem böle yapmış sende şunları izle diyordum o filmlerde amir khan ın üç idiots filmi ile jim kerry nin salak la avanak filmi kızım bu filmler acaip komik bebek bile yıkılır gülmmekten öle deyim hele üç idiots süper hem komik em öğüt verici belki senin oğlanda ordaki idiot gib dahibi mühndis olur:))))) filmi izle neden idiots dediğimi alarsın:))) amir khanın bütün filmleri güzel gerçi...
amin canım inş.iyiyim çok şükür bebişlerime bakıyorum inş.tutunsunlar diye bol bol dua ediyorum.sende iyiyisindir inş.
kayscim nasilsin?senden umitliydim canim cok ama bebis gelmemis Varki Rabbimin bildigi olmadi sende icini ferah tut canim rabbimin izniyle olacak en kisa zamanda cumalarin yuzu suyu hurmetine
benim icinde sela ve ezan dinleyin kizlar cok ozledim
ses kaydı gödermek mümkün olsa idi hemen gönderirdim sana sela ezan yada canlı canlı dinletirdim camininiçinde oturuyorum:))) aynı avludayız hz allah çektiğin bu ezan hasrtini dindirsim evladını öle yetiştirki o memlekette ezansız büyüdüğü halde kemilerine ilklerine kadar ezanı hissedenlerden olsun inşallaahh....
krizantem canım hangi duaları okudun sen acaba.
kizlaar ne okuyorsunuz ve kactane bende okumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?