Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

favori filmimm sorayayı taşlamak çok etkilenmiştimm bendee...seyyan nasıl filimler seviyorsun..ben en çok komedi seviorumm hoş fazla izleyemiyorum ama

canım ben bugün ılık duş aldım yaaaaaa......ya transferden sonra eve gelince teyemmüm aldıydım.ama içim rahat etmedi.bi gusl alayım dedim.bak tedirgin oldum şimdi ya.senin 1 yasininide ekleyince 2 eksik kalıyo yokmu arttıraaaaaaaaaaaaan
favori filmimm sorayayı taşlamak çok etkilenmiştimm bendee...seyyan nasıl filimler seviyorsun..ben en çok komedi seviorumm hoş fazla izleyemiyorum ama

canım ben komedi severim,dram severim,duygusal severim,korku severim,komedi severim,gerilim severim,gizem severim..amaaaaaa bilimkurgu pek sevmem.

canım önemli bişi yok.sedece seni ve iş görüşmeni merak ettim.bide bugün topiğe hiç girmeyince meraklandım.iyiyisen problem yok.iş ne oldu.

kızlar siz de oluyormu merak etiim..adetliyken bacaklarınız ağrıyormuu bu ay benim inanılmaz ağrıyorr özellikle sag bacagımmm ayyy çok değişikkk bir agrııı adetten 2 gün önce başladı üşüttüüm felan mı gene ben acaba

canım ikisini de kabul etmiycem sanırım
ücretleri hoşuma gitmedi ama daha yarın net bişi diycem.
canım ben bisi yapıyorum yarına bitecek bakalım begenecek misiniz

olmaz mı canım diz kapagımda gerçekten kapak var ve o kapak pıt deyip açılacak da 2 ye ayrılacak sanıyorum

olmaz mı canım diz kapagımda gerçekten kapak var ve o kapak pıt deyip açılacak da 2 ye ayrılacak sanıyorum

cnm benimm ilkk defa oldudaa bende biraz pimpiriğim biliyormusunnntakınca takıyorummm

canımm dersanede çalışıyorsun demi senn

canım senin bölümn neydi...bende öğretmen olmayııı çok isterdimm kısmet olmadııı birdahada girmeim zaten sınavaa

edebiyatçıyım canım
eee sende seyyan gibi açıktan okumayı düşünmüyor musun
yani seyyan sene için düşünüyo bence sende düşün
asla geç değil, ben 2.yi düşünüyorum
elekçiiiiiiiii seyyannnnn ben gelince mi çıkasın tuttu

yok kuzum yaa senelerdir oku okuuu bir hal olduk inönü üniv işletme mezunuyum ben yksek lisans düşünüyorum ales ee girmem lazımm ayrıyeten kurum değiştirmek istiyorum ee onun içinde kpss ye yoğunlaşmam lazımm ..

normal canım benimde adet olmadan önce ağrır bacaklarım endişelenme
canım ikisini de kabul etmiycem sanırım
ücretleri hoşuma gitmedi ama daha yarın net bişi diycem.
canım ben bisi yapıyorum yarına bitecek bakalım begenecek misiniz
oooooooooooooooomerak ettim şimdi

yatsı namazımı kılmaya gittiydim caniko.elekçi sensin bugün hiç yoktun bekle bekle sıkıldım ya........eslem nerelerde oda yok.iş içinde bugün dua ettim canım.hakkında hayırlısı olsun.

ahhh bu edebiyatçılarr ahhhh çok çektimmm lisede lise bitti sevindimmm kurtuldum diee birde üniv başıma bela olduuu kızz...

canım ben alesten 85 aldım y.lisans yapmaya çabalıyorum ama olmuyo bi türlü
ing yi geçemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…