- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
manasını bilidiğini biliyorum canım ya ne demek istediğinid eanladım.takılma .....yok canım bu filmleri daha önce izlemiştim.bizim kocişlerin film zevkeleri aynıymış.benimkide açar bende izlerim.ve hz.meryem ve ashabı kehf filmlerini,esaretin bedelini de izlediiiiiiiiiiiiiiiiim.kzı bizimkileri tanıştırsakmı..........
canım ben bugün ılık duş aldım yaaaaaa......ya transferden sonra eve gelince teyemmüm aldıydım.ama içim rahat etmedi.bi gusl alayım dedim.bak tedirgin oldum şimdi ya.senin 1 yasininide ekleyince 2 eksik kalıyo yokmu arttıraaaaaaaaaaaaana.s. canım sanada hayırlı cumalarrr.. şifa olsun canım...durmay yok....inşallahh önümüzdeki ay müjdeleri sırayla veririz...
hayırlı cumalar....nasılsın...
merhaba canım...
a.s. canım nasılsın benim içinde yoğun oldu valla...
hayırlı cumalarrr...
neyse benimkide pc de takıldığından bana kızamıyorrr....tek olsa kızar belkim...
hayırlı cumalar canım nasılsın
hayırlı cumalar ...bizler iyi sen nasılsın ...ben bahar temizliğine kalkıştım...her gün ayrı bir iş....gelinde birlikte kirletelim....
a.s sen nasılsın...fazla takılmıyosun topiğimize..bebişş yoruyormu annnesii..
merhaba canım nasılsın....ayy koşuşturuyorum valla akşamları fırsat bulabiliyorum...3-4 gündür ara ara başağrılarım varr ...dün uzandım dinlendimm..
oleyyy seyyannnn anne oldun kız ...yumoşun sende gözün aydın.seninle olsun....rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin... kendine dikkat et 3 gün sonra kıpırdayabilriisin tatlım...banyoyu geç yapp...benim hep kafama takıldı çünkü...
inşalalhhh hayırlı haberin doktorcuğuna başlamadan geliverir..sen nasılsın..
sağlık olsun hayatım...hamiş kaldığımız ann bziim için hep süpriz olucakk..inşalalhh o günler hepimiz için yakındır...
inşallahhh bu sınavıda atlatıcann...rabbim çabalarını boşa çıkarmasın..vayyyy teklifler yağıyorr...hakkında hayırlıısıı ne ise o olsun...
aminnnnnnnnnnnnnnnn.....nasılsın....
sayende aşure sever oldum.......oyum seninle
canım..hayırlısı ..inşalalhh o hayallerin önümüzdeki ayy gerçekleşir...allah yardımcın olsun...
iyi canım sen nasılsın ...14. cüz okundu....tilavet secdesi kılındıı..alalh kabul etsin....
.
slm nasılsın...bizler iyii nehirimiz ne yapıyor annesiii....bziim için öpp
merhaba canım....hayırlı olsun...bir suprizde sen yaparsın inşalalhh..
a.s. canım iyi sen nasılsın...gündüz alıntı yaptım şimdi yazmak nasip oldu....
merhaba nasılsın...
vayyy bende tatlı getiririm.....
hayrettt hepimiz çatır çatır doktor ismi yazıyoruz. ya gözden kaçırdılar heralde..
bunlarıı almak bizede nasip olacak mı....:18:
kız seyyan özelden yazayım dedim ...alıntılarııı yazarken zaman geçmesin diyee ama mesaj kutun dolu.....burdan yazayım yazdım o kadarr...
canım ben 1 yasin okudum...hemen yazayım belki okuyanlar vardır tamamlanmazsa yarın yine okurum...temizlikle uğraşıyorum ..birde alıntılarım kaybolbasın diye burdan yazıyorum yazman yarım saati doldurur....topikte görürüşürüz..gözün aydın demeden geçemicemmm..annesine sıkıca tutunsun bak bebiş görmeye gelicez...
favori filmimm sorayayı taşlamak çok etkilenmiştimm bendee...seyyan nasıl filimler seviyorsun..ben en çok komedi seviorumm hoş fazla izleyemiyorum ama
kızlar siz de oluyormu merak etiim..adetliyken bacaklarınız ağrıyormuu bu ay benim inanılmaz ağrıyorr özellikle sag bacagımmm ayyy çok değişikkk bir agrııı adetten 2 gün önce başladı üşüttüüm felan mı gene ben acaba
olmaz mı canım diz kapagımda gerçekten kapak var ve o kapak pıt deyip açılacak da 2 ye ayrılacak sanıyorum
cnm benimm ilkk defa oldudaa bende biraz pimpiriğim biliyormusunnntakınca takıyorummm
canımm dersanede çalışıyorsun demi senn
muhatttttttt gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
evet canım evde de özel ders veriyorum.
canım senin bölümn neydi...bende öğretmen olmayııı çok isterdimm kısmet olmadııı birdahada girmeim zaten sınavaa
edebiyatçıyım canım
eee sende seyyan gibi açıktan okumayı düşünmüyor musun
yani seyyan sene için düşünüyo bence sende düşün
asla geç değil, ben 2.yi düşünüyorum
elekçiiiiiiiii seyyannnnn ben gelince mi çıkasın tuttu
normal canım benimde adet olmadan önce ağrır bacaklarım endişelenmekızlar siz de oluyormu merak etiim..adetliyken bacaklarınız ağrıyormuu bu ay benim inanılmaz ağrıyorr özellikle sag bacagımmm ayyy çok değişikkk bir agrııı adetten 2 gün önce başladı üşüttüüm felan mı gene ben acaba
oooooooooooooooocanım ikisini de kabul etmiycem sanırım
ücretleri hoşuma gitmedi ama daha yarın net bişi diycem.
canım ben bisi yapıyorum yarına bitecek bakalım begenecek misiniz
edebiyatçıyım canım
edebiyatçıyım canım
seyyannn sen niye görünmüyorsunnn bakeemmm hıı
yok kuzum yaa senelerdir oku okuuu bir hal olduk inönü üniv işletme mezunuyum ben yksek lisans düşünüyorum ales ee girmem lazımm ayrıyeten kurum değiştirmek istiyorum ee onun içinde kpss ye yoğunlaşmam lazımm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?