- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
ing olmayan yerlerde varr uzakdan eğitim olanlar varyaa hani netten takip ediyorsun sadece sınavlarına gidiyorsunn sakaryada varr istanbulda var o şekilde düşünüyorum cnm ben yoksaa git gelll zorr hele urfadaacanım ben alesten 85 aldım y.lisans yapmaya çabalıyorum ama olmuyo bi türlü
ing yi geçemiyorum
kızlar bugün candan ablayla konuştum.hepinize selem ve sevgilerini yolladı.anaaam bir kaynattık.muhattan girdik eslemden çıktıkbana yapılan şakayı anlattımda çoooooook güldü bide sesiyle ve sözüyle moral oldu.
evett sorun varr dediğin gibii ben ilk yazdığımda da sen gözükmüyordun...antikdenizde yook...canım kk da sorun var heralde şu anda altta sende gözükmüyosun muhatta.yoksam ben burdayııııııııııııım.
oku hayatım...şunun şurasında ne kaldı dimi...yok kuzum yaa senelerdir oku okuuu bir hal olduk inönü üniv işletme mezunuyum ben yksek lisans düşünüyorum ales ee girmem lazımm ayrıyeten kurum değiştirmek istiyorum ee onun içinde kpss ye yoğunlaşmam lazımm ..
evett hayatım benim hep sızlar bacaklarım...bazen belim kopar bazen karnımın içi ..dayanması güç ağrılarr...1-2 aydır fazla çekmiyorum ağrı benim otlar işemi yaradı nee...bari bir dertten kurtulalım dimii ama...kızlar siz de oluyormu merak etiim..adetliyken bacaklarınız ağrıyormuu bu ay benim inanılmaz ağrıyorr özellikle sag bacagımmm ayyy çok değişikkk bir agrııı adetten 2 gün önce başladı üşüttüüm felan mı gene ben acaba
hakkında hayırlısı olsun...:)) ne yapıyon kız çatladıkkcanım ikisini de kabul etmiycem sanırım
ücretleri hoşuma gitmedi ama daha yarın net bişi diycem.
canım ben bisi yapıyorum yarına bitecek bakalım begenecek misiniz
aaaaaaaaa uzaktan var mı öyleing olmayan yerlerde varr uzakdan eğitim olanlar varyaa hani netten takip ediyorsun sadece sınavlarına gidiyorsunn sakaryada varr istanbulda var o şekilde düşünüyorum cnm ben yoksaa git gelll zorr hele urfadaa
kızlar bugün candan ablayla konuştum.hepinize selem ve sevgilerini yolladı.anaaam bir kaynattık.muhattan girdik eslemden çıktıkbana yapılan şakayı anlattımda çoooooook güldü bide sesiyle ve sözüyle moral oldu.
evett sorun varr dediğin gibii ben ilk yazdığımda da sen gözükmüyordun...antikdenizde yook...
oku hayatım...şunun şurasında ne kaldı dimi...o kpss se benimde ömrümü yedii...allah gireceklere yardım etsin...
evett hayatım benim hep sızlar bacaklarım...bazen belim kopar bazen karnımın içi ..dayanması güç ağrılarr...1-2 aydır fazla çekmiyorum ağrı benim otlar işemi yaradı nee...bari bir dertten kurtulalım dimii ama...
hakkında hayırlısı olsun...:)) ne yapıyon kız çatladıkk
yaww kızlarr candan abla kaç yaşındaa bursadamı odaa bide çocugu varmııı.a s
a.s. ohhhh yarasın......kızlar bugün candan ablayla konuştum.hepinize selem ve sevgilerini yolladı.anaaam bir kaynattık.muhattan girdik eslemden çıktıkbana yapılan şakayı anlattımda çoooooook güldü bide sesiyle ve sözüyle moral oldu.
aaaaaaaaa uzaktan var mı öyle
ben olmadı ilahiyattan dr yapcam burdaorada oluyo
bildim zeten deneme sınavındaydım kulagım çınladı " ulan seyyan" dedim hemen
teyzeleri size yarın çok güzel bişi göstercem.bugün bitirirsem bugün resmini çekip koyayım
bu arada a.s candan abla bu ara pek gelmiyo topiğe[/QUOTE
ayyyyyy merak ettimde teyzeleri deyince:26:Allah Allah kız ne hakkın var bizi böle çatlatmaya.....yazık değilmi bize.ipucu ver.battaniye mi ördün yok onca işin içinde olamaz....bukadar kısa sürede olamaz yani yoksa senin ne kadar maharetli olduğunu bilirim.
aaaaaaaaa uzaktan var mı öyle
ben olmadı ilahiyattan dr yapcam burdaorada oluyo
bildim zeten deneme sınavındaydım kulagım çınladı " ulan seyyan" dedim hemen
teyzeleri size yarın çok güzel bişi göstercem.bugün bitirirsem bugün resmini çekip koyayım
bu arada a.s candan abla bu ara pek gelmiyo topiğe
canım karışımda ne var bilmiyorum çay olarak tükettim...üzerinde hormon bozukluğu diye yazıyordu miyomlar içinde iyiymiş...ben olmadığı halde hamile kalmak için kullandım...herşey doktora gdiince belli olucakk...birde bal karışımı içinde resmen ot vardıı onuda öyle zorla yedik..şifa niyetine...o da hücre yenileyeci yazıyordu üstünde...birisi hamile kalmşş..annemler gönderdi kargoyla bursadan bir aktardan aldılar...ama bana vesile olmadııı...faydası olmuştur muhakkak...2 aydır yumurtlama dönemindeki sümüksü akıntı..3 gün belirgin geliyor..eskiden çok zor farkederdim.. oda 1 kere mi ne görüyordum...hala bekleyişteyiz ...tedaviyede balıcaz nasipse benim koca yan çizicek diye ödüm kopuyor...ne otuu yapıyonn kızzz :))))hayıt tohumu felanmı
kpss hepimizin ömrünü yedi canımm deme gitsinnn ama ben az biraz daha rahatım size göre en azından 5 derscikkk sizin eğitim varrbende o yok alan var ama istersen girebiliyorsunn istemezsen girmezsin
bursadaaaaaaayaşına gelince ay kadınların yaşıı söylenmez ama kendi isterse söyler.abla diyrouz bizden büyük.çocuğu var.1 tane ünivesite de okuyo.
canım karışımda ne var bilmiyorum çay olarak tükettim...üzerinde hormon bozukluğu diye yazıyordu miyomlar içinde iyiymiş...ben olmadığı halde hamile kalmak için kullandım...herşey doktora gdiince belli olucakk...birde bal karışımı içinde resmen ot vardıı onuda öyle zorla yedik..şifa niyetine...o da hücre yenileyeci yazıyordu üstünde...birisi hamile kalmşş..annemler gönderdi kargoyla bursadan bir aktardan aldılar...ama bana vesile olmadııı...faydası olmuştur muhakkak...2 aydır yumurtlama dönemindeki sümüksü akıntı..3 gün belirgin geliyor..eskiden çok zor farkederdim.. oda 1 kere mi ne görüyordum...hala bekleyişteyiz ...tedaviyede balıcaz nasipse benim koca yan çizicek diye ödüm kopuyor...
vay süper hayırlı olsun... şimdidennn...sizi gidi bursalılarr sizziiiii
hadi bir bombadaa ben patlatayımmm bariiii bizim tayinimizz bursayaa çıkabilirrrr muhat duymasın ammaa:)))
sizi gidi bursalılarr sizziiiii
hadi bir bombadaa ben patlatayımmm bariiii bizim tayinimizz bursayaa çıkabilirrrr muhat duymasın ammaa:)))
inşallahh iyi çıkar canım...hakkında hayırlısı ne ise o olsun...hayırlısı olsun canımmm ben gecen ay hiççç bişe kullanmadım bu ay da dün adet oldum yarin durumum belli olacak kociş test verecek iyi çıkarsa aşılama yok kötü çıkarsa tüp deneyecez kısmet olursa tabiii yarin belli olacak çok heyecanlıyım artık bişeler başlamak istiyorumm bende
Saat kaçta konuştunuz SeyyannnnKesin benden sonra konuştunuz
Bende konuştum Candan ablamla bugün hııhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?