Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

evet senden sonra beni aradı.sen transferimin olduğunu söyleyince dayanamamış çokta iyi yapmış.iyi geldi bana.kız seninde kulaklarını çınlattık hani sölemesi ayıp hıh

Evett söyledim ikizler geliyo inşaallah dedim Çok sevindi oda

Sağ kulağım çok çınladı,demek ki siz anıyomuşsunuz

tatlım hemen yap yemeyini gel ............kız akşam kaynatamadık doğru düzgün telafi edelim.

kızlar ben kaçtım biraz ütü yapayım yine gelirim...bir posta yapmıştım bunlar yeni çıkanlarr danteller pikeler beni bekler...ortalıktan bi kalksın...

Ayy ütüyü hiç sevmem Kolay gelsin tatlım,gel ama konuşalım bol bol Oy için teşekkür ettim

tatlım hemen yap yemeyini gel ............kız akşam kaynatamadık doğru düzgün telafi edelim.

Şuan yapasım yok Seyyan,burdayım biraz daha Sersem gibiyim enerji alıyım,öyle yaparım yemek,zaten makarna yapcam

iyi canım...halimiz resmen beter böcek...inşallahh uğur böceklerine döneriz birgün..senin yeme zamanın gelmiş..afiyet oolsun bu saatte ne olur kii bi çay kahvaltı falann....

iyi canım...halimiz resmen beter böcek...inşallahh uğur böceklerine döneriz birgün..senin yeme zamanın gelmiş..afiyet oolsun bu saatte ne olur kii bi çay kahvaltı falann....

Amiinnn

Üşeniyom bugün,bide uykudan kalktım,bide dişim ağrıyo Makarna yapiciimm Çayıda kociş yapsın banane Hatta makarnayı da o yapsın dimi

iyi iyi hadi enerjileşelim....:13:ne demekse.

kızlar 2 yasin eksik kaldı.gözünüzden mi kaçtı.candan abla 4 ben 4 eselem 5 ve antikdeniz 1 yasin okudu en son.2 tane daha kaldı.

Amiinnn

Üşeniyom bugün,bide uykudan kalktım,bide dişim ağrıyo Makarna yapiciimm Çayıda kociş yapsın banane Hatta makarnayı da o yapsın dimi

ohhhh ohhhh :)))valla süperr gene canım çektiiii ammaaaaaa

anlaşıldı benim hamileliğim hiç çekilmeyeck herseyden canım isteyecekkk

Seyyann bunları dün gece yaptım meleklerin için Ben üçüz olcak sanıyodum ama inşaallah ikizlerin olcakmış canım Dayanamadım bol bol aldım kuzucuklara Biri kız biri oğlan olcak sankiii Seyyancımm İlk hediyeleri Eslem teyzelerinden İnşaallah beğenirsin Üstüne tıklayın büyüsün

Son düzenleme:

canııııııııııııııııım .........çok duygulandım.ağlattın beni ya.ama hemen pc ye kaydettim babasına göstereyim gelince.çok beğendim.aldığım en güzel hediye bu..........ne yazayım ne diyeyim sana ki ben......seni çok seviyorum...Rabbim seni tez zamanda sevindirsin tez zamanda inşaallah........

Ağlama kızz güll,bebişlerine selamlarımı sevgilerimi ilet Onlara aldığım hediyeleri söyle,belki benimkine de seslenirler çabuk ol anan neler neler alıyo diye

Bende seni çok seviyom canım arkadaşım,amiinn hepimizi inşaallah canımcım

kızlar yeni listede 3 kişiyemi okusak 4 er tane düşer yada 4 kişiyemi okusak 5 er tane düşer.yazın hemen.paylaşıcam yeni listeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…