evet senden sonra beni aradı.sen transferimin olduğunu söyleyince dayanamamış çokta iyi yapmış.iyi geldi bana.kız seninde kulaklarını çınlattık hani sölemesi ayıp hıh
yok kızbebek kapı süsü yapıyorum :) mavi renkliaaaaaaaaa uzaktan var mı öyle
ben olmadı ilahiyattan dr yapcam burdaorada oluyo
bildim zeten deneme sınavındaydım kulagım çınladı " ulan seyyan" dedim hemen
teyzeleri size yarın çok güzel bişi göstercem.bugün bitirirsem bugün resmini çekip koyayım
bu arada a.s candan abla bu ara pek gelmiyo topiğe[/QUOTE
ayyyyyy merak ettimde teyzeleri deyince:26:Allah Allah kız ne hakkın var bizi böle çatlatmaya.....yazık değilmi bize.ipucu ver.battaniye mi ördün yok onca işin içinde olamaz....bukadar kısa sürede olamaz yani yoksa senin ne kadar maharetli olduğunu bilirim.
sizi gidi bursalılarr sizziiiii
hadi bir bombadaa ben patlatayımmm bariiii bizim tayinimizz bursayaa çıkabilirrrr muhat duymasın ammaa:)))
hıhhhhhhhhh
Naber canlarım çiçeklerim böcükleriimmmBen geldimm
İyice detaya girmeden okudum
Akşam yine uyumuşum,kociş evde bugünMalum şu saatte karnımız aç
Birazdan çıkıp yemek yapcam,bi bakim dedim size
kızlar ben kaçtım biraz ütü yapayım yine gelirim...bir posta yapmıştım bunlar yeni çıkanlarr danteller pikeler beni bekler...ortalıktan bi kalksın...
tatlım hemen yap yemeyini gel ............kız akşam kaynatamadık doğru düzgün telafi edelim.
iyi canım...halimiz resmen beter böcek...inşallahh uğur böceklerine döneriz birgün..senin yeme zamanın gelmiş.Naber canlarım çiçeklerim böcükleriimmmBen geldimm
İyice detaya girmeden okudum
Akşam yine uyumuşum,kociş evde bugünMalum şu saatte karnımız aç
Birazdan çıkıp yemek yapcam,bi bakim dedim size
ay maaşallah sana valla.onca iş içinde bide bunlar,,nazardan esirgesin Rabbim seniyok kızbebek kapı süsü yapıyorum :) mavi renkli
hıhhhhhhhhh
Evett söyledim ikizler geliyo inşaallah dedimÇok sevindi oda
Sağ kulağım çok çınladı,demek ki siz anıyomuşsunuz
ay aman herkesinde kulağı çınlamış........muhatın da çınlamış oda hemen anlamış seyyandır demiş oy oy oy
iyi canım...halimiz resmen beter böcek...inşallahh uğur böceklerine döneriz birgün..senin yeme zamanın gelmiş..afiyet oolsun bu saatte ne olur kii bi çay kahvaltı falann....
iyi iyi hadi enerjileşelim....:13:ne demekse.Ayy ütüyü hiç sevmemKolay gelsin tatlım,gel ama konuşalım bol bol Oy için teşekkür ettim
Şuan yapasım yok Seyyan,burdayım biraz dahaSersem gibiyim enerji alıyım,öyle yaparım yemek,zaten makarna yapcam
iyi iyi hadi enerjileşelim....:13:ne demekse.
kızlar 2 yasin eksik kaldı.gözünüzden mi kaçtı.candan abla 4 ben 4 eselem 5 ve antikdeniz 1 yasin okudu en son.2 tane daha kaldı.
Amiinnn
Üşeniyom bugün,bide uykudan kalktım,bide dişim ağrıyoMakarna yapiciimm Çayıda kociş yapsın banane Hatta makarnayı da o yapsın dimi
ohhhh ohhhh :)))valla süperr gene canım çektiiii ammaaaaaa
anlaşıldı benim hamileliğim hiç çekilmeyeck herseyden canım isteyecekkk
Seyyann bunları dün gece yaptım meleklerin içinBen üçüz olcak sanıyodum ama inşaallah ikizlerin olcakmış canım Dayanamadım bol bol aldım kuzucuklara Biri kız biri oğlan olcak sankiii Seyyancımm İlk hediyeleri Eslem teyzelerinden İnşaallah beğenirsin Üstüne tıklayın büyüsün
Eki Görüntüle 672241
Eki Görüntüle 672242
Eki Görüntüle 672243
Eki Görüntüle 672244
canııııııııııııııııım .........çok duygulandım.ağlattın beni ya. ama hemen pc ye kaydettim babasına göstereyim gelince.çok beğendim.aldığım en güzel hediye bu..........ne yazayım ne diyeyim sana ki ben......seni çok seviyorum... Rabbim seni tez zamanda sevindirsin tez zamanda inşaallah........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?