Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yok bişi yazsam senin yazının yanında eğreti durcak......üstad sadece güldüm.

Canım ben 19.unda oldum olmasına ama iki hafta sürdü reglim,6 Martta temizlendim yani Hani bişeyler varsa bile erken değil mi

Size dayanamayıp yaparım belkide amaann nolcak yaff,ama umutlanmayın sakın benden baştan söyliyim

kız egereti duracak
(alttan alttan baskı yap işte:)

kzım bazen ingilizce falan yazıyon zannediyom.anlamaya çalışıyorum ne demek istedi diye.parantez içindeki tamamda üstteki ne bidaha yaz.

aaaaaaa unutmuşum ben onu,
ama 24 gün olmuş temizleneli.
4 gün daha beklersen gün dönümü oluyo zaten.
dahada olmazsan adının yanına nazar bı-oncugunu koyar seyyan.
demi seyyann

demi seyyann

Canım şimdi varsa mesela,yaparsam çıkar mı..Yada 10 gün falan sonra mı çıkar varsa..

Ahh keşke öyle bişey olsa ne çok isterdim yaaa

Şimdi annemlere gidince annee ben hamileyim,bende anne olcam demeyi ne kadar çok isterdim

valla canım adetten 5 gün öncesine kadar belli olabiliyormuş.
ama genede kendini dinle sanki bebiş varmış gibi de davran hasta olacakmışsın gibi de.
agır kaldırma
evde dünya kadar gazetemmm var hamiş olunda bitireyim o gazeteleri.

demi seyyann

koyarım tabi hemde en okkalısından.bu arad kızlar yarışma nasıl gidiyo...hımmm hiç sesiniz çıkmıyo.ben şunları bitirdim.
kuranı kerim hatmi=bitti
4444 salatı tefriciye=bitti
123 adet yasini kebir hatmi=bitti
meryem suresi=bitti
10.000 ihlası şerif hatmi=bitti
72.000 kelimei tevhid =bitti
313 ayetel kürsi hatmi=bitti
la havle hatmi=bitti
41 vakıa suresi az kaldı
salatı münciye az kaldı

selamun aleykum gece kuslariii nasilsiniz...kizlar ben hala regl donemindeyim bugun on gun oldu,yikanip yarin namazlarima baslasam oluyo demi,on gun sonrasi ozur yerine geciyor diye biliyorum,hala geliyor ama????boyle lekeli de icime sinmiyor ama olur diye biliyorum..

adetten 5 gün öncesine çıkmaz canım ya kan tahlili bile %100 adetten 2 gün sonra sonuç verir.ben öle biliyorum.

Muhatcım inan o haldeyim..Nasıl anlatsam bilmiyorum değişik şeyler hissediyorum sadece..Hamile olursam paylaşırım duygularımı...

Şuan hepimiz sınav veriyoruz ama daha farklı sınavda hissediyorum kendimi..Verdiğim karardaki sadakati deniyo gibi geliyo Rabbim...Bazen elim karnımda bebeğim varmış gibi;Ayetel Kürsi okurken tebessüm ediyorum......Bazen regl devamı gelsede soğan suyuna başlasam,annemlerden dönünce şu doktora gidelim diye ince hesaplar yapıyorum...

Belkide testte negatifi görcem.Ama o zaman bile umudumu yitirmicem,inancıma bağlı belki daha sonra pozitif çıkacak.Yada bir ay sonra,iki ay,üç ay sonra...Yani bilemiyorum,çook değişik ama bana huzur veren hisler içindeyim..Sonuç her ne olursa ben Rabbime tevekkül ediyorum....Ben biliyorum çünkü,dualarımız kabul olacak,Rabbim en uygun en hayırlı zaman için bekletiyo o kadar

aleyküm selam canım.biz iyiyiz sen nasılsın.ehliyet nasıl gidiyo.kartopu nasıl?????????10 gün sonrası özürdür canım.namaz dahil her ibadetini rahatlıkla yapabilirsin.amaaaaa her namaz vakti abdest almak koşuluyla.lekelenmen devam ettiği sürece 1 abdestle 2 namaz kılamazsın mesela.abdest tazelemen şart.

masallah seyyan sana daha benimkiler nerdeyse hepsi yarida,meryem suresi gunde bikere okunmuyormu,benimkini simdi ablam okuyor hergun bi tane.neyse artik benimkilerde oldugu kadar olsun,Rabbim kabul etsin

Seyyan ne kaldı geriyee

Allah kabul etsin canımcım..Benimkiler durumumdan dolayı yarım ama bitmez durumda değil,az kaldı

Ve aleykümselam kuzum hoşgeldin sefalar getirdin

Canım on gün tamamlandıysa,on günden sonrası özürdür...Ama şuna dikkat et,hangi zaman diliminde başladı reglin...Misal,öğle ezanında başladıysa o vakitten hesaplanır...Yani 1.gün öğle ezanıyla başladıysa 10.günün öğle ezanından sonra özür sayılır...Normalde regl ikenki namazlar kazaya kalmaz.Ama sen az önceki örnekte,öğle ezanında değil ikindi ezanında gusül abdesti alırsan;o günkü öğlenin kazasını yapmak zorundasın...

Lekelenmelerin devam ettiği müddetçe,her ezanda abdest tazelemen şart canımcım

tmm cnm sagol oyle yaparim onu bilmiyordum insallah.kartopum iyi bugun misafirlerim vardi canim kartopumu cocuklar tedirgin ettiler,biri korkar,biri oynamak ister,bayagi yordular beni cocuklar bugun,ehliyet iyi gidiyor cnm haftaya carsamba 3. dersimi alicam,fites felan ogrendim arabayi start yapabiliyorum yani artik yurutuyorumdaaa...olucak insallah

masallah seyyan sana daha benimkiler nerdeyse hepsi yarida,meryem suresi gunde bikere okunmuyormu,benimkini simdi ablam okuyor hergun bi tane.neyse artik benimkilerde oldugu kadar olsun,Rabbim kabul etsin

canım ben meryem suresine başladıydım onu tamamladım yetişmez diye.ondan çabuk bitti.kopya çekmiş gibi hissttim kendimi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…