evet seyyan baskı yapma
sonuçta o değince biz hemencik yapıyoduk biz kaç kere dedik yapmıyorsa onun özgür iradesi,
şahsen ben bu kadar bekleseydim o da yap dersi ve ben yapardım 2 gün içinde YAPTIMDA.
yok yani 11 gün geçmiş bide. aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyo.
ne yani eslem 2 damla ......ini mi testle paylaşamıyonnnnnnnnnnnn" diyesim falan da geliyo ama demem
kocaman insan sonuçta
bak benim gibi sakin davran seyyan
evet seyyan baskı yapma
sonuçta o değince biz hemencik yapıyoduk biz kaç kere dedik yapmıyorsa onun özgür iradesi,
şahsen ben bu kadar bekleseydim o da yap dersi ve ben yapardım 2 gün içinde YAPTIMDA.
yok yani 11 gün geçmiş bide. aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyo.
ne yani eslem 2 damla ......ini mi testle paylaşamıyonnnnnnnnnnnn" diyesim falan da geliyo ama demem
kocaman insan sonuçta
bak benim gibi sakin davran seyyan
yok bişi yazsam senin yazının yanında eğreti durcak......üstad sadece güldüm.
kız egereti duracak
(alttan alttan baskı yap işte:)
Canım ben 19.unda oldum olmasına ama iki hafta sürdü reglim,6 Martta temizlendim yaniHani bişeyler varsa bile erken değil mi
Size dayanamayıp yaparım belkide amaann nolcak yaff,ama umutlanmayın sakın benden baştan söyliyim
kzım bazen ingilizce falan yazıyon zannediyom.anlamaya çalışıyorum ne demek istedi diye.parantez içindeki tamamda üstteki ne bidaha yaz.
aaaaaaa unutmuşum ben onu,
ama 24 gün olmuş temizleneli.
4 gün daha beklersen gün dönümü oluyo zaten.
dahada olmazsan adının yanına nazar bı-oncugunu koyar seyyan.
demi seyyann
aaaaaaa unutmuşum ben onu,
ama 24 gün olmuş temizleneli.
4 gün daha beklersen gün dönümü oluyo zaten.
dahada olmazsan adının yanına nazar bı-oncugunu koyar seyyan.
demi seyyann
valla canım adetten 5 gün öncesine kadar belli olabiliyormuş.
ama genede kendini dinle sanki bebiş varmış gibi de davran hasta olacakmışsın gibi de.
agır kaldırma
evde dünya kadar gazetemmm var hamiş olunda bitireyim o gazeteleri.
valla canım adetten 5 gün öncesine kadar belli olabiliyormuş.
ama genede kendini dinle sanki bebiş varmış gibi de davran hasta olacakmışsın gibi de.
agır kaldırma
evde dünya kadar gazetemmm var hamiş olunda bitireyim o gazeteleri.
selamun aleykum gece kuslariii nasilsiniz...kizlar ben hala regl donemindeyim bugun on gun oldu,yikanip yarin namazlarima baslasam oluyo demi,on gun sonrasi ozur yerine geciyor diye biliyorum,hala geliyor ama????boyle lekeli de icime sinmiyor ama olur diye biliyorum..
koyarım tabi hemde en okkalısından.bu arad kızlar yarışma nasıl gidiyo...hımmm hiç sesiniz çıkmıyo.ben şunları bitirdim.
kuranı kerim hatmi=bitti
4444 salatı tefriciye=14 cüz var
123 adet yasini kebir hatmi=bitti
meryem suresi=okumuyorum
10.000 ihlası şerif hatmi=bitti
72.000 kelimei tevhid =20.000 civarında okuyabildim
313 ayetel kürsi hatmi=bitti
la havle hatmi=bitti
41 vakıa suresi = sayılı sure çabuk biter 38 tane kaldı
salatı münciye az kaldı
seyyyaaan maaşaallah kız
koyarım tabi hemde en okkalısından.bu arad kızlar yarışma nasıl gidiyo...hımmm hiç sesiniz çıkmıyo.ben şunları bitirdim.
kuranı kerim hatmi=bitti
4444 salatı tefriciye=bitti
meryem suresi=bitti
72.000 kelimei tevhid =bitti
la havle hatmi=bitti
41 vakıa suresi az kaldı
salatı münciye az kaldı
kuranı kerim hatmi=bitti
4444 salatı tefriciye=bitti
meryem suresi=bitti
72.000 kelimei tevhid =bitti
la havle hatmi=bitti
41 vakıa suresi az kaldı
salatı münciye az kaldı
selamun aleykum gece kuslariii nasilsiniz...kizlar ben hala regl donemindeyim bugun on gun oldu,yikanip yarin namazlarima baslasam oluyo demi,on gun sonrasi ozur yerine geciyor diye biliyorum,hala geliyor ama????boyle lekeli de icime sinmiyor ama olur diye biliyorum..
yardım ederiz canım merak etme...koyarım tabi hemde en okkalısından.bu arad kızlar yarışma nasıl gidiyo...hımmm hiç sesiniz çıkmıyo.ben şunları bitirdim.
kuranı kerim hatmi=bitti
4444 salatı tefriciye=14 cüz var
meryem suresi=okumuyorum
72.000 kelimei tevhid =20.000 civarında okuyabildim
la havle hatmi=bitti
41 vakıa suresi = sayılı sure çabuk biter 38 tane kaldı
salatı münciye az kaldı
seyyyaaan maaşaallah kız
Muhatcım inan o haldeyim..Nasıl anlatsam bilmiyorum değişik şeyler hissediyorum sadece..Hamile olursam paylaşırım duygularımı...
Şuan hepimiz sınav veriyoruz ama daha farklı sınavda hissediyorum kendimi..Verdiğim karardaki sadakati deniyo gibi geliyo Rabbim...Bazen elim karnımda bebeğim varmış gibi;Ayetel Kürsi okurken tebessüm ediyorum......Bazen regl devamı gelsede soğan suyuna başlasam,annemlerden dönünce şu doktora gidelim diye ince hesaplar yapıyorum...
Belkide testte negatifi görcem.Ama o zaman bile umudumu yitirmicem,inancıma bağlı belki daha sonra pozitif çıkacak.Yada bir ay sonra,iki ay,üç ay sonra...Yani bilemiyorum,çook değişik ama bana huzur veren hisler içindeyim..Sonuç her ne olursa ben Rabbime tevekkül ediyorum....Ben biliyorum çünkü,dualarımız kabul olacak,Rabbim en uygun en hayırlı zaman için bekletiyo o kadar
canım benim kıyamam inan bende aynı psikolojideyim aslında hepimiz öyleyiz.Rabbim inşaallah verecek mucilerimizi en kısa zamanda.
aleyküm selam canım.biz iyiyiz sen nasılsın.ehliyet nasıl gidiyo.kartopu nasıl?????????10 gün sonrası özürdür canım.namaz dahil her ibadetini rahatlıkla yapabilirsin.amaaaaa her namaz vakti abdest almak koşuluyla.lekelenmen devam ettiği sürece 1 abdestle 2 namaz kılamazsın mesela.abdest tazelemen şart.
masallah seyyan sana daha benimkiler nerdeyse hepsi yarida,meryem suresi gunde bikere okunmuyormu,benimkini simdi ablam okuyor hergun bi tane.neyse artik benimkilerde oldugu kadar olsun,Rabbim kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?