koyarım tabi hemde en okkalısından.bu arad kızlar yarışma nasıl gidiyo...hımmm hiç sesiniz çıkmıyo.ben şunları bitirdim.
kuranı kerim hatmi=bitti
4444 salatı tefriciye=bitti
123 adet yasini kebir hatmi=bitti
meryem suresi=bitti
10.000 ihlası şerif hatmi=bitti
72.000 kelimei tevhid =bitti
313 ayetel kürsi hatmi=bitti
la havle hatmi=bitti
41 vakıa suresi az kaldı
salatı münciye az kaldı
testlerin içinde öyle yazıyoduadetten 5 gün öncesine çıkmaz canım ya kan tahlili bile %100 adetten 2 gün sonra sonuç verir.ben öle biliyorum.
Muhatcım inan o haldeyim..Nasıl anlatsam bilmiyorum değişik şeyler hissediyorum sadece..Hamile olursam paylaşırım duygularımı...
Şuan hepimiz sınav veriyoruz ama daha farklı sınavda hissediyorum kendimi..Verdiğim karardaki sadakati deniyo gibi geliyo Rabbim...Bazen elim karnımda bebeğim varmış gibi;Ayetel Kürsi okurken tebessüm ediyorum......Bazen regl devamı gelsede soğan suyuna başlasam,annemlerden dönünce şu doktora gidelim diye ince hesaplar yapıyorum...
Belkide testte negatifi görcem.Ama o zaman bile umudumu yitirmicem,inancıma bağlı belki daha sonra pozitif çıkacak.Yada bir ay sonra,iki ay,üç ay sonra...Yani bilemiyorum,çook değişik ama bana huzur veren hisler içindeyim..Sonuç her ne olursa ben Rabbime tevekkül ediyorum....Ben biliyorum çünkü,dualarımız kabul olacak,Rabbim en uygun en hayırlı zaman için bekletiyo o kadar
tmm cnm Allah razi olsun hic bilmiyordum bunlari..Seyyan ne kaldı geriyee
Allah kabul etsin canımcım..Benimkiler durumumdan dolayı yarım ama bitmez durumda değil,az kaldı
Ve aleykümselam kuzum hoşgeldin sefalar getirdin
Canım on gün tamamlandıysa,on günden sonrası özürdür...Ama şuna dikkat et,hangi zaman diliminde başladı reglin...Misal,öğle ezanında başladıysa o vakitten hesaplanır...Yani 1.gün öğle ezanıyla başladıysa 10.günün öğle ezanından sonra özür sayılır...Normalde regl ikenki namazlar kazaya kalmaz.Ama sen az önceki örnekte,öğle ezanında değil ikindi ezanında gusül abdesti alırsan;o günkü öğlenin kazasını yapmak zorundasın...
Lekelenmelerin devam ettiği müddetçe,her ezanda abdest tazelemen şart canımcım
testlerin içinde öyle yazıyodu
canım güzel haber ver bize.
ama asla üzülmek yok demi.
onun belli zamanı var ve biz o zamana sadec dualarla yaklaşabiliyoruz.
kızlar ben çıkıorum artık. gerçekten felaket gribim
derse de ruloyla mı gitsem ki?? selpak yetmiyo
hepinizi öptüm kızlarrrrrrrr yarın devamını getiririz sohbetin
testlerin içinde öyle yazıyodu
canım güzel haber ver bize.
ama asla üzülmek yok demi.
onun belli zamanı var ve biz o zamana sadec dualarla yaklaşabiliyoruz.
kızlar ben çıkıorum artık. gerçekten felaket gribim
derse de ruloyla mı gitsem ki?? selpak yetmiyo
hepinizi öptüm kızlarrrrrrrr yarın devamını getiririz sohbetin
Muhatt inşaallah güzel haberler veririm canım,Allah razi olsun,hayır Allahın izniyle üzülmek yok merak etme,hazırım her türlü sonuca
Nezle mi oldun,geçmiş olsun canım,bak ne buldum senin için
Hayırlı geceler,iyi bak kendine,Allaha emanetsin
Muhatt inşaallah güzel haberler veririm canım,Allah razi olsun,hayır Allahın izniyle üzülmek yok merak etme,hazırım her türlü sonuca
Nezle mi oldun,geçmiş olsun canım,bak ne buldum senin için
Hayırlı geceler,iyi bak kendine,Allaha emanetsin
Seyyann bunları dün gece yaptım meleklerin içinBen üçüz olcak sanıyodum ama inşaallah ikizlerin olcakmış canım Dayanamadım bol bol aldım kuzucuklara Biri kız biri oğlan olcak sankiii Seyyancımm İlk hediyeleri Eslem teyzelerinden İnşaallah beğenirsin Üstüne tıklayın büyüsün
Eki Görüntüle 672241
Eki Görüntüle 672242
Eki Görüntüle 672243
Eki Görüntüle 672244
ayşe anne gözüyle bi bak bakalım evde gazete kagıdıyla yaptım
geçmiş olsun...yapsa iyi olur ama onlarda üşeniyorlarrAmiinnn
Üşeniyom bugün,bide uykudan kalktım,bide dişim ağrıyoMakarna yapiciimm Çayıda kociş yapsın banane Hatta makarnayı da o yapsın dimi
iyi canım dua tamamlandı en son 2 yasin eksikti..eslemin eşi okuyacak...yeni listede yayınlandı...senin bebişin nasıl kii...yakında arkadaşları çok olucak....nasılsınız
dualarımız tamamlandımı
canım bunlar ne guzel secımler boyle bayıldım yaaaa
acaba benımkı ne kızmı oglamı çok merak edıyorum yaaa
seyyan ıns bebısler yolda ıcımde boyle bı hıs var bu defa rabbım nasıp edecek ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?