amin canım inşaallah.
darısı bize.
bi rahatlık var üzerimde yawww 3 ay sonrasına attık ya topu sanırım ondan
2 ay daha az beklentim olacak.ama olursa da piyango hissi uyandırır
yok ya ssen adamı gıcık edersin..ama belli sen regl regl olmamışsın belli sende var bişiler artık gelinmi geliyo bana damat mı bilemicem
canım 3. regl oldum
olmasan yasin okurdum demi
ama bu reglim iyi oldu eşim test yaptırdı.
bizim mercimekler size daha önce de dediğim gibi hımbıl çıktılar
artık Allah ne verdiyse yiyo eşim.
sadece patetes ye ye nereye kadar.
ben çocuk olsam ben de gelmem dogunca sade pattes mi yiycem diye
bu ara meyve de güzel yiyo. ben bişi demiyorum o kendisi alıyo yiyo. diğer zamanlarda yiyecegi varsa da yemezdi
Hadi hayırlısı Muhatcımm..Bugün 3.günün mü,sen benden önce mi olmuştun canım? :26:
Kızlar ben 19 Şubatta adet olmuşum en son :26:
canım sen olmadın mı daha???Hadi hayırlısı Muhatcımm..Bugün 3.günün mü,sen benden önce mi olmuştun canım? :26:
Kızlar ben 19 Şubatta adet olmuşum en son :26:
iyi tamam ne kızıyon ümitlendim birden ama hala tatmin olmadım ben şahsen.neyse sürprizi yaparsın belki.inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallah.
onun ne zaman olduğu ve yada oldumu muaamma.:44:bende soracaktım.3.regl oldum ne demek muhat????sana gelince sende hala test yapmadın ya
canım sen olmadın mı daha???
ben 3gün geciktim öyle oldum.
şubatın 28 çektiğini gözönüne aldım.
anlattım ya........çok güldü.....48 saatcanım sen olmadın mı daha???
ben 3gün geciktim öyle oldum.
şubatın 28 çektiğini gözönüne aldım.
seyyan bu tam nisan 1 lik bi olaydı güzel de şakası olurdu ama ne yazıkki48 saatimiz hala
candan ablaya kadar mı anlattın kız şakayı
Canım bugün noldu bak anlatayım...Eşimle şükür çarşıya çıkabildikAlışveriş yaptık,yemek yedik,gezdik..Eşime dedim ki bak eczaneye uğrcaz dönmeden unutturma dedim,noldu bil,test almayı unutmuşuz Eve geldik,sonra eşim tekrar çıktı.Ben o esnada Candan ablayı aradım görüştük uzun uzun Sonra eşim geldi,test aldırmış...Duruyo şuan öyle yapmadım daha :26:
Canım bende 19.unda başlamışım adet görmeye...Lekelenme oldu bikaç defa...Adetim gelmedi daha...Yemektan sonra dizlerim ağrımaya başladı belimde ağrıyo hala,sanırım olcam artık ya..Yapmasam ki diyorum testi boşu boşuna,yada beklesem mi biraz daha :26:
anlattım ya........çok güldü.....48 saat
bu alıntıyı yanlışlıkla yaptım.ne yazacağımı bilmiyom.
Canım bugün noldu bak anlatayım...Eşimle şükür çarşıya çıkabildikAlışveriş yaptık,yemek yedik,gezdik..Eşime dedim ki bak eczaneye uğrcaz dönmeden unutturma dedim,noldu bil,test almayı unutmuşuz Eve geldik,sonra eşim tekrar çıktı.Ben o esnada Candan ablayı aradım görüştük uzun uzun Sonra eşim geldi,test aldırmış...Duruyo şuan öyle yapmadım daha :26:
Canım bende 19.unda başlamışım adet görmeye...Lekelenme oldu bikaç defa...Adetim gelmedi daha...Yemektan sonra dizlerim ağrımaya başladı belimde ağrıyo hala,sanırım olcam artık ya..Yapmasam ki diyorum testi boşu boşuna,yada beklesem mi biraz daha :26:
Muhatcım lekelenme var ya,benim sıpa anca mı yerleşiyo ki diye bekliyomŞimdi negatifi görünce bi süre beni aranızda görmeyebilirsiniz Şaka şaka ne olursa olsun Rabbime tevekkül ediyorum,Rabbimin takdiri neyse onu yaşatsın
Nekadarzor için verdiğin link açılmıyo bende,o ne canım :26:
biliyorum test almayı unuttuğunu candan abla söledi.sen bilirsin canım.baskıda yapmak istemiyorum.kızım.bak yapppppppppp
canım yapaydın iyi olurdu
sen zaten hastalanma modundasın negatif çıkarsa bişi değişmez ama pozitif çıkarsa daha dikkatli olursun.
bi de çoooooooooooook mutlu olursun.
sabah yap eger olmazsan.ilk şidikle
o kadar bekledin de bunu mu yazdın seyyan ben de uzun uzun yazıyon sandım
bigün adını yazdığımyanetici yapacak bana o şakayı
kkdan mesaj var:
yönetici adını kullanarak kk üyelerine şaka yaptıgınızdan dolayı üyeliğiniz süresiz olarak iptel edilmiştir.
not: sıkıyosa bi daha yapınız aynı şakayı
kız bi yandan yazıyom bi yandan tıkınıyom.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?