canım 29 yaşındayım 9 aylık evliyim 1 ay kadar korunduk sonra bıraktık ben çok istiyodum çünkü bebeğimin olmasını adetim az geliyo diye doktora gitmiştim ondada fsh 21 çıktı bebek düşünüyosanız acil tüp bebek dedi şok oldum tabi beklemiyodum hiç böle bişey menopoz falan bizde hemen bi tüp bebek merkezine gittik geçen ay tahlillerim falan yapıldı amh bakıldı 0.01 çıktı oda çok kötü 1 tane yumurta bulabiliriz inş diyo doktor bu ay olcak tüp bebek tedavim 10u gibi adet olcam ilaçlar iğnelere başlancak yumurtam oluşursa oda embiriyo olursa nisan sonu gibi transfer işlemi gerçekleşi,r heralde sonucuda mayısta alırız artık herşey yolunda giderse..
netten buldugunu söylemişsin mutlaka güvenilir bir yerden al piyasada sahteler kaynıyor canımmm ..birde piyasdan kaldırılmışsa vardır bişey mutlaka araştırr zarar verme sonra kendinearkadaşlar size bişey sorcam ben biosteron dhea 25mg kullanıyodum bikaçgünlük ilacım kaldı ama artık satışı birsüreliğine durdurulmuş izmirde hiçbireczanede bulamıyorum doktorumu aradım sordum bulamıyosan mecburen kullanmıcaksın yapcak bişey yok dedi başka bişeyde önermedi benim 1 hafta sonra adetim olcak tüp bebek tedavim başlıcak ama benim fsh amh çok kötü onun için bişeyler yapmalıyım lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım dhea yerine ne kullansam iyi olur bi bilgisi olan varmı...?
canım 29 yaşındayım 9 aylık evliyim 1 ay kadar korunduk sonra bıraktık ben çok istiyodum çünkü bebeğimin olmasını adetim az geliyo diye doktora gitmiştim ondada fsh 21 çıktı bebek düşünüyosanız acil tüp bebek dedi şok oldum tabi beklemiyodum hiç böle bişey menopoz falan bizde hemen bi tüp bebek merkezine gittik geçen ay tahlillerim falan yapıldı amh bakıldı 0.01 çıktı oda çok kötü 1 tane yumurta bulabiliriz inş diyo doktor bu ay olcak tüp bebek tedavim 10u gibi adet olcam ilaçlar iğnelere başlancak yumurtam oluşursa oda embiriyo olursa nisan sonu gibi transfer işlemi gerçekleşi,r heralde sonucuda mayısta alırız artık herşey yolunda giderse..
Nasılsınız kızlar.İnşallah hepiniz iyisinizdir.Geçen gece Nehirimiz korkuttu bizi.:18:Afedersiniz kustu oda genzine gitmiş.Çocuk tıkanmış kalmış.Bir baktıkki kıpkırmızı morarmış Allah korusun boğuluyor sandık .Hem ağzından hem burnundan nasıl geliyor.Burnunada bir şey yapamıyor Allah'tan burun aspritarörü vardıda onunla temizledik çok korkuttu bizi.Teyzeleri birer defa Nehir için nazar duası okuyup bağışlarmısınız. Allah'a emanet olun görüşmek dileğiyle
evet canım ilk kez olmuştu 2 gün sürdü sırf kandı
ben böbrek yetmezliğinden döndüm proteinim çokmuş benim
1 hafta perhiz yaptım ekmek bile az yedim.
dr idrar yollarında da sıkıntı var dyip 3 ilaç yazmıştı.2 si bitmişti.
bu ilacı da antibiyotik diye içmemiştim malum bebek istiyorum diye.
bu ilacı ilk yuttugumda adet oldum bebek düşürdüm sandım kullanmadım bi daha zaten için de 3 tane var:d
3aydır ara ara böyle olunca bugünde yemek yemekte zorlandım
ilacı buldum yarısını yuttum şimdiden rahatladım ama
bebek gelmeden iyleşeyim deddim:
keçiboynuzunu kullanıyoruz canım ayrıca hergün çilek, dag inciri ve havuç yiyo :d
hanımlar ben evimi temizleyeyim de geleyim.
seyyan cadalozu da gitti sessiz sedasız .
bugün çok gerginimm bennnn yaa ALLAHIM HERKESİ farklı şekilde imtihan edioo
bugün bir ark hamilee ağlıyoda ağlıyodaa allahımm eften püften şeylere istediği ay hamile kaldııı ve umursamıyoo zaten hamile oldugunu öğrendiğimizde bana göre değil felan demiştii...
neyse aglıyoda ağlıyodaa bende bir güzelll kızdım kendineee bizim ne kadar mücadele ettiğimizi görmüyormusun ne ağlıyorsunnn dedim kıymetini bil zarar vermee bebege dedim yokkkk ama nerde nafile bir kulağından girdi diğerinden çıktııı ...deli oluyorummm bölelerinee yawww
netten buldugunu söylemişsin mutlaka güvenilir bir yerden al piyasada sahteler kaynıyor canımmm ..birde piyasdan kaldırılmışsa vardır bişey mutlaka araştırr zarar verme sonra kendine
canım muhatında söylediği gibi mutlaka 2 doktora daha görünn ama her ihtimali düşünüp tedavinin peşinide bırakma..şuan ilaç kullandığın için bitkilere yönelme derim ben taktir senin tabiii hele hele böyle kritik bir durumdayken asla kulakdan dolma şeyler yapmaa canımmm ...şunuda unutmakii rabbim istedikden sonra hersey yalan oluyorr inşşş mayısda alırız güzel haberlerini allah bir değilll 2 evlatlaa doldurur kucagınııı canımmm dularımız seninlee
oyyy kuzuu yaa yerim ben onuu allah esirgesin yavrunuuu canım benimmmmmm çok geçmişşş olsunnnn
canımsın doktorun verdiği antibiyotiği kullanmamışsın ve sanırım enfeksiyonun var idrar yollarında eger böle bir durum varsa spermi yaşatmıyorr habaerin olsun canımm sendeki enfeksiyon spermin yaşamasına engelllo yüzdenn mutlaka tedavini ol bu arada
dagg inciriide nee kızzz
bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyi geceler kızlarnasılsınız
iyi akşamlar canım
sen nasılsın.
ne var ne yok.
epeydir görmedim seni
bu da bişi mi geçen beni bi arkadaş aradı eşi aldatıyomuş vs vs. geçeyim oralarıbugün çok gerginimm bennnn yaa ALLAHIM HERKESİ farklı şekilde imtihan edioo
bugün bir ark hamilee ağlıyoda ağlıyodaa allahımm eften püften şeylere istediği ay hamile kaldııı ve umursamıyoo zaten hamile oldugunu öğrendiğimizde bana göre değil felan demiştii...
neyse aglıyoda ağlıyodaa bende bir güzelll kızdım kendineee bizim ne kadar mücadele ettiğimizi görmüyormusun ne ağlıyorsunnn dedim kıymetini bil zarar vermee bebege dedim yokkkk ama nerde nafile bir kulağından girdi diğerinden çıktııı ...deli oluyorummm bölelerinee yawww
saol canım şükür iyiyim evet gelemiyorum eskisi gibi çok yoğunum bu aralar sizlerde ne var ne yok
bu da bişi mi geçen beni bi arkadaş aradı eşi aldatıyomuş vs vs. geçeyim oraları
kısacası boşanmak istiyordu.
geçen beni aramış dr deyim hamile kaldım aldırmaya geldim napıyım diyo.
öğrenciler de yanımda mı saydım sövdüm tabiri caizse.
git katil ol dedim en son kapattım.
var öyle insanlar dert etmeyin.
elhamdürillah öyle olmaktansa böyle olmak daha yegdir.
biz güzel haber bekliyoruz canım:)
seyyanın 2 mercimegi var tutunmalarını bekliyoruz
8 gün sonra güzel haber alcaz
eslemlivanın var gibi geliyo bize
3 gğne netleşir. ara ara pembe kanaması oluyo bebek oturma kanamasıdır demi
eşi öyle demiş biz de dilimize doladık
seyyan hala ana sayfada görünüyosun
adını yazdım hemen geldin
geldim geldim...........seyyan yan yanbak eko da yaptı
kulagın çınlasın
sanada iyi geceler canım sen nasılsın.tedaviye başladınmı.ay sonu başlıcaö diyodun.iyi geceler kızlarnasılsınız
bu da bişi mi geçen beni bi arkadaş aradı eşi aldatıyomuş vs vs. geçeyim oraları
kısacası boşanmak istiyordu.
geçen beni aramış dr deyim hamile kaldım aldırmaya geldim napıyım diyo.
öğrenciler de yanımda mı saydım sövdüm tabiri caizse.
git katil ol dedim en son kapattım.
var öyle insanlar dert etmeyin.
elhamdürillah öyle olmaktansa böyle olmak daha yegdir.
biz güzel haber bekliyoruz canım:)
seyyanın 2 mercimegi var tutunmalarını bekliyoruz
8 gün sonra güzel haber alcaz
eslemlivanın var gibi geliyo bize
3 gğne netleşir. ara ara pembe kanaması oluyo bebek oturma kanamasıdır demi
eşi öyle demiş biz de dilimize doladık
seyyan hala ana sayfada görünüyosun
adını yazdım hemen geldin
Allah canını almasın bende spermin işi ne :):)
burda büyük bi fabrika gibi bi yer var canım kuru yemiş üzerine.
eşim keçibıynuzu falan alırken adam tavsiye etmiş.
sanki içinde bal varçok lezzetli
ımmmmııııh
oturma kanamasımı süper miş iyice otursunlar inşallah 9ay boyunca
seyyancım hayırlı olsun transferin mercimeklerin bırakmasın inşallah seni nasıl geçti rahatmıydı transferin gerçi şahin bey sakin birisi olduğu için senide rahatlatıyor
hepinizin güzel haberlerini okumak nasib olsun inşallah
geldim geldim...........
sanada iyi geceler canım sen nasılsın.tedaviye başladınmı.ay sonu başlıcaö diyodun.
ne yapmam lazım benim bu anasayfada gözükmemem için. ben şuan burdayım niye beni anasayfada gösteriyo anlamadım.
hem online oluyo hem yazmıyo sonra bana cadaloz deme diyo
cadalozsun işte cadalozzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?