canım sorma ya
eşim gece geç geldi kahvaltıyı o yüzden geç yaptık bi de neti aldı aldı eline bırakmadı bana
sanırım idrar yollarımda sorun var
geçmişti bu sorun ama bugün de kötü oldum.
istemeye istemeye yarım antibiyotik yuttum
şimdiden iyi geldi.
seyyyyan dün merak ettim seni dk da kalmadı arayamadım.
benimde malesef bi bilgim yok
hosgeldiin
evet dun burda kar yagdi
canım 29 yaşındayım 9 aylık evliyim 1 ay kadar korunduk sonra bıraktık ben çok istiyodum çünkü bebeğimin olmasını adetim az geliyo diye doktora gitmiştim ondada fsh 21 çıktı bebek düşünüyosanız acil tüp bebek dedi şok oldum tabi beklemiyodum hiç böle bişey menopoz falan bizde hemen bi tüp bebek merkezine gittik geçen ay tahlillerim falan yapıldı amh bakıldı 0.01 çıktı oda çok kötü 1 tane yumurta bulabiliriz inş diyo doktor bu ay olcak tüp bebek tedavim 10u gibi adet olcam ilaçlar iğnelere başlancak yumurtam oluşursa oda embiriyo olursa nisan sonu gibi transfer işlemi gerçekleşi,r heralde sonucuda mayısta alırız artık herşey yolunda giderse..
Kızlar naberrr
Nasılsınız kızlar.İnşallah hepiniz iyisinizdir.Geçen gece Nehirimiz korkuttu bizi.:18:Afedersiniz kustu oda genzine gitmiş.Çocuk tıkanmış kalmış.Bir baktıkki kıpkırmızı morarmış Allah korusun boğuluyor sandık .Hem ağzından hem burnundan nasıl geliyor.Burnunada bir şey yapamıyor Allah'tan burun aspritarörü vardıda onunla temizledik çok korkuttu bizi.Teyzeleri birer defa Nehir için nazar duası okuyup bağışlarmısınız. Allah'a emanet olun görüşmek dileğiyle
Nasılsınız kızlar.İnşallah hepiniz iyisinizdir.Geçen gece Nehirimiz korkuttu bizi.:18:Afedersiniz kustu oda genzine gitmiş.Çocuk tıkanmış kalmış.Bir baktıkki kıpkırmızı morarmış Allah korusun boğuluyor sandık .Hem ağzından hem burnundan nasıl geliyor.Burnunada bir şey yapamıyor Allah'tan burun aspritarörü vardıda onunla temizledik çok korkuttu bizi.Teyzeleri birer defa Nehir için nazar duası okuyup bağışlarmısınız. Allah'a emanet olun görüşmek dileğiyle
aaaaaaaaaaaaaaanediyosun sen????
ayyyy yazık o da çok korkmuştur
okuruz canım ya Allah'ın izniyle.
topiğimizin ilk prensesi
1 haftaya biter canım
canım idrarımı tutamıyorum
o yüzden de abdes tutmuyo dua da edemiyorum
daha önce idrarım kanlıydı korkuttu bizi bayag
akşama tutar hale gelirim idrarımı
iyilik canim senden naber
ayyy kiyamam ona ben annesi yan yatir sirtana destek koy ilk haftalar donmesin diye tabiki okuruz annesi nedemek kucuk melegimiz bizim o
Evet canım korktu odaAllah razı olsun sağolasın Eeee Seyyanla bursa atışmaları devam ediyormu bakalım özledim bende o atışmaları Nisanın 20 si gibi mevlud yapmayı düşünüyorum kısmetse buyurun gelin mevlude Sen neler yapıyorsun nasılsın ?
Sağol canım benim Allah razı olsun.Genelde hep yan yatırıyorum canım.Sen nasılsın küçük melek nasıl iyisinizdir inşallah
Hoşgeldinn taze anneHamdolsun sen nasılsın
Ayy canım çok geçmiş olsun,Allahım korumuşRabbim seni de meleğini de korusun,yardımcınız olsun canımcım...İsmi de çok güzel prensesimizin,öpüyorum seni ve kızını canım Dualarından eksik etme Baharım
Canım bende idrarımda kan gördüm ikidir,daha yenilerde hemde geçen hafta..Acayip tırstım araştırdım,böbrek taşıymış..Bide hatırlar mısın,ben bi ara sürekli yanlarım ağrıyo diyodum..Meğer oda böbrek taşı belirtisiymiş,yanların çok ağrıması.Allah korusun ya,birsürü nedeni varmış bu idrardaki kanın.En basiti üşütme...Çok korkmuştum şimdi yine hatırladım bak :18: :18:
Sendeki kan nasıl geçti,ilk defa mı olmuştu
Pek iyi değildim,hemde yorgundum,azıcık mola verdim moral ve enerji depolamak için
Ayy canım çok geçmiş olsun,Allahım korumuşRabbim seni de meleğini de korusun,yardımcınız olsun canımcım...İsmi de çok güzel prensesimizin,öpüyorum seni ve kızını canım Dualarından eksik etme Baharım
Canım bende idrarımda kan gördüm ikidir,daha yenilerde hemde geçen hafta..Acayip tırstım araştırdım,böbrek taşıymış..Bide hatırlar mısın,ben bi ara sürekli yanlarım ağrıyo diyodum..Meğer oda böbrek taşı belirtisiymiş,yanların çok ağrıması.Allah korusun ya,birsürü nedeni varmış bu idrardaki kanın.En basiti üşütme...Çok korkmuştum şimdi yine hatırladım bak :18: :18:
Pek iyi değildim,hemde yorgundum,azıcık mola verdim moral ve enerji depolamak için
Hoşbulduk canım Allah iyi etsinBende evde değişiklik yok Gelen giden oluyor.Günümün çoğu evi bebek ve evi toplamakla geçiyor Sen nasılsın canım pek iyi değilim demişsin neden hayırdır ne oldu geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın çok sayfalar hızla ilerlediği için yetişemiyorum canlarım hızınıza Aminn canım Allah razı olsun.Allahım en kısa sürede sizlerede yaşatsında bende teyze olayım inşallah Dualarımdasınız canım hepiniz
Pes ettin demek.Doğru valla her hoşgeldin dediğin nerdeyse Bursalı çıktıyok canım atışmıyoruz
elimi attıgım ya bursalı çıkıyo ya da bursaya tayin oluyo
pes ettim
buluşmuyolar bu ara birazda ondan
biz değil ama aminlerimiz gelir inşaallah
ben aynı canım ya,
dr nin biri yumurtamın kiçik oldugunu söylemişti bu ay başka dr ye gittim normal dedi.
eşim test verdi bizim süpermenlerin vites arttırması gerekiyormuş
3 ay da düzelir dedi dr bakalım bekliyoruz
güzel haberleri nurusimadan, eslemden ve seyyandan bekliyoruz artık
Allah iyilik versin canım.Seninkisi nazlı olacak annesi desenebiz iyiyiz canim cok sukur sendende Rabbim razi olsun tembel benimkisi hic kipirdamadi ayseciminkisi tekme atmis 3 kere 23 nisani bekliyorum cinsiyet icin gelirmi bilmem safak 22 kaldi
Pes ettin demek.Doğru valla her hoşgeldin dediğin nerdeyse Bursalı çıktıGönüller bir olsun canım Allah razı olsun .Canım eşin keçi boynuzu özü kullansın çakşır suyu var oda faydalı diyorlar.Benim eşimde kullanmıştı hadi inşallah düzelir canım hayırlı haberlerini alırız İnşallah hepinizin güzel haberlerini alırım canım.Allah'a emanet olun bizim kız uyanıyor çıkmam lazım acıkmıştır Görüşürüz
Allah iyilik versin canım.Seninkisi nazlı olacak annesi deseneAllah sağlık sıhhat versinde o günlerde gelir.Ne güzel tesadüf çocuk bayramında hadi inşllh sana bayram hediyesini verir annesi
evet canım ilk kez olmuştu 2 gün sürdü sırf kandı
ben böbrek yetmezliğinden döndüm proteinim çokmuş benim
1 hafta perhiz yaptım ekmek bile az yedim.
dr idrar yollarında da sıkıntı var dyip 3 ilaç yazmıştı.2 si bitmişti.
bu ilacı da antibiyotik diye içmemiştim malum bebek istiyorum diye.
bu ilacı ilk yuttugumda adet oldum bebek düşürdüm sandım kullanmadım bi daha zaten için de 3 tane var:d
3aydır ara ara böyle olunca bugünde yemek yemekte zorlandım
ilacı buldum yarısını yuttum şimdiden rahatladım ama
bebek gelmeden iyleşeyim deddim:
Fırsat bulamıyon dimi nete girmeye,ayy inşaallah bizde öyle oluruz hiç girmemeye razıyım
Canım benim altta bi komşu varda,sabredecek şeylerim kalmamış gibi bide o çıktı başımaAz bi zaman sonra,elimde saçlarını gösteren bi resmi buraya atarsam şaşırmayın sakın Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyim,neyseki anneme gidicem de bi müddet kurtulcam
Amiiinnn gülüm aminn...Baharcım ya senin bu mucizen beni çok etkiledi,bende iki defa rüyamda kendimi iki aylıkken hamileyken gördüm önceden,inşaallah bizlerde sen gibi mucize yaşarız..Mevlam nelere kadir değil mi,örneğini sen yaşıyosun
Sende bizim dualarımızdasın,Rabbim meleğinle sana ve eşine,uzun sağlıklı hayırlı ömürler versinNehirin kardeşleri de böyle habersiz gelsin zamanı gelince inşaallah
Canım ya baya ağır yaşamışsın ozaman sen,çook geçmiş olsun...
Doktorda hangi bölüme gidiliyo bunda..
Benim çok az geldi kan ama iki defa oldu...Bende böbrekle ilgili sıkıntı var sanırım,anneminde dedeminde böbreklerinde rahatsızlık var çünkü;muhtemelen bende de var...
Muhat annem son kardeşime hamile olduğunu bilmiyomuş,böbreklerim ağrıyo diye doktora gitmiş,oda adetini sormuş annemde olmadğını söyleyince test yapmış önce ve bizim 3 numara cee demişAyy benimde öyle olsa bari yaa :84:
İnşaallah bebek gelmeden bomba gibi olursun
keçiboynuzunu kullanıyoruz canım ayrıca hergün çilek, dag inciri ve havuç yiyo :d
hanımlar ben evimi temizleyeyim de geleyim.
seyyan cadalozu da gitti sessiz sedasız .
canım benim geçmiş olsun.Allah nazarlardan korusun.okuruz okumazmıyız yeğenimize......Nasılsınız kızlar.İnşallah hepiniz iyisinizdir.Geçen gece Nehirimiz korkuttu bizi.:18:Afedersiniz kustu oda genzine gitmiş.Çocuk tıkanmış kalmış.Bir baktıkki kıpkırmızı morarmış Allah korusun boğuluyor sandık .Hem ağzından hem burnundan nasıl geliyor.Burnunada bir şey yapamıyor Allah'tan burun aspritarörü vardıda onunla temizledik çok korkuttu bizi.Teyzeleri birer defa Nehir için nazar duası okuyup bağışlarmısınız. Allah'a emanet olun görüşmek dileğiyle
ayy canım ne olur dikkat et kendine.bol bol su iç.gerçi sen bilirsinde işini bilmişlik yapayım biraz ablalık edeyim dedim işte......evet canım ilk kez olmuştu 2 gün sürdü sırf kandı
ben böbrek yetmezliğinden döndüm proteinim çokmuş benim
1 hafta perhiz yaptım ekmek bile az yedim.
dr idrar yollarında da sıkıntı var dyip 3 ilaç yazmıştı.2 si bitmişti.
bu ilacı da antibiyotik diye içmemiştim malum bebek istiyorum diye.
bu ilacı ilk yuttugumda adet oldum bebek düşürdüm sandım kullanmadım bi daha zaten için de 3 tane var:d
3aydır ara ara böyle olunca bugünde yemek yemekte zorlandım
ilacı buldum yarısını yuttum şimdiden rahatladım ama
bebek gelmeden iyleşeyim deddim:
cadaloz sensin ....pc nin şarjı çıktı kapandı.ay takıyom takıyom açılmıyo.korktum açılmıcak diye.ondan ötürü öle sessiz ayrılmak zorunda kaldım heralde.......keçiboynuzunu kullanıyoruz canım ayrıca hergün çilek, dag inciri ve havuç yiyo :d
hanımlar ben evimi temizleyeyim de geleyim.
seyyan cadalozu da gitti sessiz sedasız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?