iyiyidi canım transfer.tam mercimekleri rahime bıraktığında ultrason resmini çekip vardiler.çok güzel.inş o resimlerin devamıda gelir.
kızlarrr ne yapıyorsunuzzzz :)))bir varsınız bir yoksunuz huhuuh huhuh
hihihihkızz sendee değildeee anlarsın yaaaaahani şeyyyyy işteee yaşamazlarmışşş haaaaaaaaaaa anlatmaa bana acık acıkkkkkkk yahuuuuuuuuuuu bayandaki enfeksiyonda etkilermişşş:)))ohh ohhh afiyettt olsunnnn yarasınnn
saçlarını çin çin yaptıgın resimleri de olacak Allah'ın izniyleiyiyidi canım transfer.tam mercimekleri rahime bıraktığında ultrason resmini çekip vardiler.çok güzel.inş o resimlerin devamıda gelir.
oh ohh iyi yapmışsın :)bak,kızm gitttttttt.........ya tam girdim yazıcam benim kociş neymiş maçlara bakçakmış.aldı elimden.sonra noldu kadının fendi erkeği yendiiiiiiiii
inşaallah canım hepimize yaşatsın.senin içinde hayırlı olsun.kısmet işte ne zaman vakti geldiyse o zaman oluyo.benimde tedavi yazdan önce aklımda yoktu aslında ama dedim ya nasip....inşallah canım çok güzel duygular rabbim resimlerin devamını nasib etsin koca bi albüm olsun inşallah
kızlarrr ne yapıyorsunuzzzz :)))bir varsınız bir yoksunuz huhuuh huhuh
inşaallah canım hepimize yaşatsın.senin içinde hayırlı olsun.kısmet işte ne zaman vakti geldiyse o zaman oluyo.benimde tedavi yazdan önce aklımda yoktu aslında ama dedim ya nasip....
huhuuuuuuuuuuuu biz burdayız sen nerdesin.naber??????????ütü yapan sen değildin.benim hatlar karıştı.sürprize dicektim ütü bittimi diye sana sordum sende şaşırmışındır
hihihih
ayyy ben de ne sandım :)
saçlarını çin çin yaptıgın resimleri de olacak Allah'ın izniyle
oh ohh iyi yapmışsın :)
inşaallah canım hepimize yaşatsın.senin içinde hayırlı olsun.kısmet işte ne zaman vakti geldiyse o zaman oluyo.benimde tedavi yazdan önce aklımda yoktu aslında ama dedim ya nasip....
huhuuuuuuuuuuuu biz burdayız sen nerdesin.naber??????????ütü yapan sen değildin.benim hatlar karıştı.sürprize dicektim ütü bittimi diye sana sordum sende şaşırmışındır
öle canım hayırlısı olsun kaç gün kaldı sonucunu öğrenmeye ay inşallah son olsun
canım ben senin eksiklerin için 2000 adet tevhit çektim eklersin.dahada çekicem.bide ihlas topiğindeki 500 ihlası da okudum.oraya yazdım gerçi ama burdanda yazıyım dedimdi.
annişmiiiiiiiiiiiiiiii inş canım inşşşşşşşşşşşşşşş.iyiyim çok şükür canım.evet geri sayım başladı.dediydim ya bu tedavinin en zor yanı burası beklemek.sonu güzel olsun da inş.beklemek te güzel.şair demiş ya beklemek güzel şey gelecekse beklenen.tahmin ettimmm canımm:)))iyiyim tatlı annişşşş sen nasılsınnnn geri sayım başladıııı :))inşşşş
anaaaaaaaaa çok teşekkür ederim seyyanım yyaaaa.
çok mahçup oldum :S
bak gene tek kalmışımmmmmm
antikdeniz nerdesin yAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?