Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

iyiyidi canım transfer.tam mercimekleri rahime bıraktığında ultrason resmini çekip vardiler.çok güzel.inş o resimlerin devamıda gelir.

inşallah canım çok güzel duygular rabbim resimlerin devamını nasib etsin koca bi albüm olsun inşallah

hihihih
ayyy ben de ne sandım :)
iyiyidi canım transfer.tam mercimekleri rahime bıraktığında ultrason resmini çekip vardiler.çok güzel.inş o resimlerin devamıda gelir.
saçlarını çin çin yaptıgın resimleri de olacak Allah'ın izniyle
bak,kızm gitttttttt.........ya tam girdim yazıcam benim kociş neymiş maçlara bakçakmış.aldı elimden.sonra noldu kadının fendi erkeği yendiiiiiiiii
oh ohh iyi yapmışsın :)

inşallah canım çok güzel duygular rabbim resimlerin devamını nasib etsin koca bi albüm olsun inşallah
inşaallah canım hepimize yaşatsın.senin içinde hayırlı olsun.kısmet işte ne zaman vakti geldiyse o zaman oluyo.benimde tedavi yazdan önce aklımda yoktu aslında ama dedim ya nasip....
kızlarrr ne yapıyorsunuzzzz :)))bir varsınız bir yoksunuz huhuuh huhuh

huhuuuuuuuuuuuu biz burdayız sen nerdesin.naber??????????ütü yapan sen değildin.benim hatlar karıştı.sürprize dicektim ütü bittimi diye sana sordum sende şaşırmışındır

öle canım hayırlısı olsun kaç gün kaldı sonucunu öğrenmeye ay inşallah son olsun

hihihih
ayyy ben de ne sandım :)

saçlarını çin çin yaptıgın resimleri de olacak Allah'ın izniyle

oh ohh iyi yapmışsın :)

canım ben senin eksiklerin için 2000 adet tevhit çektim eklersin.dahada çekicem.bide ihlas topiğindeki 500 ihlası da okudum.oraya yazdım gerçi ama burdanda yazıyım dedimdi.

tahmin ettimmm canımm:)))iyiyim tatlı annişşşş sen nasılsınnnn geri sayım başladıııı :))inşşşş

canım ben senin eksiklerin için 2000 adet tevhit çektim eklersin.dahada çekicem.bide ihlas topiğindeki 500 ihlası da okudum.oraya yazdım gerçi ama burdanda yazıyım dedimdi.

anaaaaaaaaa çok teşekkür ederim seyyanım yyaaaa.
çok mahçup oldum :S

tahmin ettimmm canımm:)))iyiyim tatlı annişşşş sen nasılsınnnn geri sayım başladıııı :))inşşşş
annişmiiiiiiiiiiiiiiii inş canım inşşşşşşşşşşşşşşş.iyiyim çok şükür canım.evet geri sayım başladı.dediydim ya bu tedavinin en zor yanı burası beklemek.sonu güzel olsun da inş.beklemek te güzel.şair demiş ya beklemek güzel şey gelecekse beklenen.

Giriş tarihi 22-10-2012
Şimdiki Aktivite Anasayfada bulunuyor Kadınlar Kulübü
Son Aktivite Bugün 22:38
hep bu yazıyo senin prifilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…