Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

amin bir an önce gelsin nazlı kuzularımız tatlım

nekadar zor, öyle düşünmemeye çalış canım, yoksa çok yıpratıcı oluyor. ben ilk 2 denememde hsg çektirelim dedim, çekmediler, pıhtılaşmaya bakılsın dedim gerek yok denildi. şimdi onlar gereksiz tüp yaptılar desem sadece kalbim sıkışır, yorulurum. sen de düşünmemeye çalış. belki de o polip tedaviden sonra büyüdü daha fazla. o yüzden sen elinden geleni yaptın.
ben tüpçülere hiç güvenemediğim için bir de normal kadındoğumcuma gidiyorum her tedaviden sonra. yalnız mustafa hocaya gözüm kapalı kefilim. o başka diğer tüpçüler bambaşka benim için.

sukur kizlar biz iyiyiz.. sizde iyisinizdir insallah..

İyi diyelim iyi olalım canım.Aslında dün gece iyiydim hamdolsun güzel terapistim ve seyyanım sayesinde.

Mutlu mesut ayrıldım topikten çıkışa tıkladım bir yazı gördüm ve tekrar giriş yaptım gece gece nerden okuduysam yazılanları bütün gece kabusla uğraştım.Bir anne hiç acımadan aldıracak bebeğini yaaa

ince düşünceli cannııııımmm :)

nee!!
Allah büyük aldıramaz belki :)
zaten devlette yasakladı kürtajı:)

Mesaj attım sana canım

yok artık yaaaa
ilk başta hamilelik duysuyla duygusallıkla yazmıştır dedim,
sonra neler demiş dogmadık bebeğe!
aldıramaz, o da farkındaki başka şekilde kurtulmak için dua ediyo.
o çocugu yaparken bişi yok tabi, ondan sonra vücudu deforme olacakmış,
kalbin deforme olduktan sonra sütun gibi bacakların olmuş ne fayda

Babasının günahını o günahsız melekten çıkarıyo ya pes.Birkaç topikten başka topiğe yazmazdım ben ama dün dayanamadım ban yemeyeceğimi bilsem neler yazacam da şimdi sizden ayrı kalamam.
Kalbi dursun ölsün sevemem o bebeği diyor ya.

evet canım ne yazıkki okudum
kk da birçok bayan hamilyeken aldatıldıgını öğrendi ama çoğu eşin vaz geçti ama bebeğinden vaz geçmedi
bu bayanda hiç boşanma düşünmüyo sanırım illa gitsin o bebek.
rabbim affetsin az sonra yazacaklarım için eger o bebek giderse Allah o bebegi korumuş demektir
böyle bir anne elinde bir melek şeytana da dönüşebilir.
umarım aklı başına gelir de tövbe eder.

Ve bunu yazan bir anne 3 yaşında bir evladı var Allah bağışlasın ama bu melek kendi canından kanından değilmiş bir bağ yokmuş hey yarabbim daha girmemiş topiğe inşallah girip aldırmayacam yazar.İnsan canından nasıl vazgeçer anlamıyorum Rabbim ıslah etsin

umarım hamilelik ve aldatılmışlık psikolojisidir
diyecek bişi bulamıyorum,
Allah ıslah etsin.

bende ilk başta inanmamıştım bizim topiğe gelip biz silkeleterek hamile kaldık dediklerinde ama topicten 5arkadaş denedi dördü hamile şimdi üstelik biri de pkolu denemekten ne zarar gelir ki canım

kızlar Günaydınnnn
Nasılsınız?
Ayşenin bebeğinin cinsiyeti belli oldumu?
Seyyancım sen ne zaman test yaptıracaksın?
canım test günüm 8 nisan Allahın izniyle.sen nasılsın.
canım iyi olmana inan çok sevindim.Allah daha iyi etsin.mutlu ettin bizi bu güzel haberinle Rabbim senide tez zamanda sevindirsin inş.
ohhhhhhhhhh mis gibi anne kahvaltısıda bi başka olur.canım muhat zaten yazmış.hz.Meryemin kabri bilinmiyo ama HZ.AİŞENİN kabrinde bağışlansa çok güzel olur canım.annene çok selamlar ellerinden öperim.

canım olsun ne yapçan.olmuşla ölmüşe çare yoktur.ondada vardır bi hayır.Allah havale et sen onları.inşaallah bundan sonrası çok güzel olacak.

bende ilk başta inanmamıştım bizim topiğe gelip biz silkeleterek hamile kaldık dediklerinde ama topicten 5arkadaş denedi dördü hamile şimdi üstelik biri de pkolu denemekten ne zarar gelir ki canım

bende okudum canım, hatta denedim ama olmdı:)
bakalım bu ay eşim kürler uyguluyor:)
şırınga yöntemi de aklıma çok yatmıştı:)
hemencik yumurtanın önünde buluyo spermler kendini :)

bende okudum canım, hatta denedim ama olmdı:)bakalım bu ay eşim kürler uyguluyor:)şırınga yöntemi de aklıma çok yatmıştı:)hemencik yumurtanın önünde buluyo spermler kendini :)
slm kızlar bizde eşime cakşır kökü suyu sonra keçiboynuzu suyu yaptık pek fayda göremedik ama bigun biteyze ılık suya 1tatlı kaşıgı bal 2-3 tane karabiber atıp içsin dedi sonra 2 ayfalan eşim spermler fırlamıştı 118 milyona birinci test 1milyon du balı kullanmadan önce 40 milyondu balı kullandı 118 hatta şimdi 128 milyon ve ben gebe kaldım allahıma binlerce kez şükür olun.bir deneyin belki sizede faydası olur sabah ac karnına

Hangi topikte okudum bilmiyorum ama kaydetmişim canım pc ye

Son düzenleme:
kızlar bugünkü duygularımdan ve beni kendime getiren olaydan bahsedicem size.bugün yataktan oldukça negatif kalktım.günlerin geçmemesi ile alakalı olsa gerek tam umudum azalmaya başlamışken telime bir mesaj geldi.bir tv kanalını açmam istendi.o ara bi karışıklık oldu ama oraya girmiyorum şimdi.neyse açtım ama sonuna denk gelebildim.ve konu çocuk sahibi olmak ve olamayanlarla ilgiliydi sanırım.son söz programda şu oldu.ALLAHTAN ÜMİDİNİZİ KESMEYİN.estağfirullah hemen toparlandım ve kendime geldim.YA RABBİ ben az daha şeytanın vesvesesine kapılacaktım.hemen estağfirullah çektim ve Rabbimden özürdiledim.Rabbim bunu karşıma çıkardıysa var bir hayır diye düşündüm.ve bunu anlamama vesile yine muhat.kız hızır gibisin heeeee.benim bu halimden bihaberken ayan mı old sana ne bilmiyorum ama yine yetiştin.Rabbim senin gönlünün her muradını nasip etsin.bebişini en kısa zamanda müjdelesin.HZ.İBRAHİME HAZ İSMAİLİ MÜJDELEDİĞİ GİBİ,HZ.ZEKERİYYAYA HZ.YAHYAYI MÜJDELEDİĞİ GİBİ,HAZ MERYEME HZ.İSA YI MÜJDELEDİĞİ GİBİ SANA VE BURADAKİ HERKESE HAYIRLI,SAĞLIKLI VE SALİH EVLATLAR MÜJDELESİN.muhatım sağol .seni seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…