çok şükür sonunda vurulabilmişsin canım iğnenii önemli olan oo boşver üzme sakın inşşş güzell haberleri almamız yakındırr
ben de çok şaşırıyorumm inann
1 kazayla hamile kalanlar
2 kalıpda istemiyorummm bana göre değil diyenlerr:)))ne dielimm rabbim iyi etsinnn
Bak benim bu iki grup için çok hain planlarım var canım hemen açıklayayım:
1 kazayla hamile kalanlara her zaman çok özenmişimdir birazda kıskanmış olabilirim Kinder süpriz yumurtalar onlar
2 kalıpta istemiyorum bana göre değil diyenleri bir temiz pataklayasım var eşek sudan gelene kadar
bende hep ikizz hayal ederimmm olmadı olmadı bari olmuşken ikizz olsunnnsağlıklı olsunn sıhatli olsun imanlıı olsun da tekde olsa razıyımm yeterkiii gelsin artıkk nazlı kuzummm
selam kizlar..doktordan geldim polip icin,kocaman bi polip rahimikapatmis,tup bebekten oncede vardi bisey olmaz diye almadilar,haftaya alacaklar,yani gecenki tup bebeyim bosu bosuna gitti...o koca poliple bana tup bebek yaptilar...Allah onlari bildigi gibi yapsin...sine sinirlerim oynadi...Rabbim hazinesi bol bunlarin eline koymasin insallah,kendiliginden versin insallah...Allah bunlarada hidayet ihsan etsin insallah
Bak görüyormusun içime doğmuşinşallah Allah gönlüne göre versin canım
sukur kizlar biz iyiyiz.. sizde iyisinizdir insallah..
Tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir inşallah mucizen canım
Hz Aişe annemizin mezarında olur bence de güzel düşünülmüş.
Amin canım Allah razı olsun.Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah.
İyi diyelim iyi olalım canım.Aslında dün gece iyiydim hamdolsun güzel terapistim ve seyyanım sayesinde.
Mutlu mesut ayrıldım topikten çıkışa tıkladım bir yazı gördüm ve tekrar giriş yaptım gece gece nerden okuduysam yazılanları bütün gece kabusla uğraştım.Bir anne hiç acımadan aldıracak bebeğini yaaa
ince düşünceli cannııııımmm :)
nee!!
Allah büyük aldıramaz belki :)
zaten devlette yasakladı kürtajı:)
İnşallah vazgeçmiştir yazdıklarını okusan bu ne biçim bi anne dersin canım
kk da mı okudun canım?
Mesaj attım sana canım
yok artık yaaaa
ilk başta hamilelik duysuyla duygusallıkla yazmıştır dedim,
sonra neler demiş dogmadık bebeğe!
aldıramaz, o da farkındaki başka şekilde kurtulmak için dua ediyo.
o çocugu yaparken bişi yok tabi, ondan sonra vücudu deforme olacakmış,
kalbin deforme olduktan sonra sütun gibi bacakların olmuş ne fayda
Babasının günahını o günahsız melekten çıkarıyo ya pes.Birkaç topikten başka topiğe yazmazdım ben ama dün dayanamadım ban yemeyeceğimi bilsem neler yazacam da şimdi sizden ayrı kalamam.
Kalbi dursun ölsün sevemem o bebeği diyor ya.
evet canım ne yazıkki okudum
kk da birçok bayan hamilyeken aldatıldıgını öğrendi ama çoğu eşin vaz geçti ama bebeğinden vaz geçmedi
bu bayanda hiç boşanma düşünmüyo sanırım illa gitsin o bebek.
rabbim affetsin az sonra yazacaklarım için eger o bebek giderse Allah o bebegi korumuş demektir
böyle bir anne elinde bir melek şeytana da dönüşebilir.
umarım aklı başına gelir de tövbe eder.
Ve bunu yazan bir anne 3 yaşında bir evladı var Allah bağışlasın ama bu melek kendi canından kanından değilmiş bir bağ yokmuş hey yarabbim daha girmemiş topiğe inşallah girip aldırmayacam yazar.İnsan canından nasıl vazgeçer anlamıyorum Rabbim ıslah etsin
ay gerçekten mi kız...
hayatım sayfalarıda okuyunca dahada geç oldu...gözmü açtım dedim bunlar konuşup sayfalar ilerlemiştir...erkenden başladım..iyi ona afiyet olsun bende daha bişeyler yemedim ...yine görürşürüz...
umarım hamilelik ve aldatılmışlık psikolojisidir
diyecek bişi bulamıyorum,
Allah ıslah etsin.
canım test günüm 8 nisan Allahın izniyle.sen nasılsın.kızlar Günaydınnnn
Nasılsınız?
Ayşenin bebeğinin cinsiyeti belli oldumu?
Seyyancım sen ne zaman test yaptıracaksın?
canım iyi olmana inan çok sevindim.Allah daha iyi etsin.mutlu ettin bizi bu güzel haberinle Rabbim senide tez zamanda sevindirsin inş.merhaba kızlar, arada ses verdim ama tekrar girememiştim. yeniden merhaba.
saol muhatçım, daha iyiyim şimdi. sorunlarda biraz halloldu.
bebeği ertelemedik çok şükür. adet oldum, çözme için ilaca da başaladım. o yüzden duaları da okuyamadım.
cuma günü yeni listeyle başlarım inşallah.
seyyan, transferin olmuş, sonuç bekliyorsun galiba. hadi güzel haberlere çok ihtiyacım var. ver güzell haberleri bi halay çekelim. teavide olan var mı başka?
ohhhhhhhhhh mis gibi anne kahvaltısıda bi başka olur.canım muhat zaten yazmış.hz.Meryemin kabri bilinmiyo ama HZ.AİŞENİN kabrinde bağışlansa çok güzel olur canım.annene çok selamlar ellerinden öperim.Selamm bebiklerim naberr
Annecimdeyim ben,kahvaltıdan önce bi size haber vereyim dedim
Kızlar dün geldim..Pazartesi babamı aramıştım,ben yarın gelcem baba,anneme haber verme süpriz olsun diyeBabamla plan yaptık,o beni aldı;eve geldik zili bastık,oyy canım annem bi şaşırdı Yerim onu ben,çok mutlu oldu beni görünce,bende onu Dedem ağladı,bu yaşlılar ne kadar duygusal oluyo dimi Neyse şimdi annemdeyim fazla vaktim yok
Kızlar aklıma ne geldi,lütfen araştırıp bana özel mesaj atın,Meryem Suresi okuduk ya...Şimdi ben düşündüm ki bu Meryem Sureleri,Hz.Meryem'in kabrinde bağışlansa ne güzel olur dimiHem bize göre daha makbul olur gibi sanki Ama biz sorunumuz var,Hz.Meryem'in kabri nerede,Mekke Medine'de olabilir mi?Benim hiç bilgim yok konuda,size danışayım dedim,bi araştırsanız da bana özel mesaj atsanız canlarım Eğer Mekke yada Medinede değilse,Hz.Aişe'nin kabrinde bağışlansa nasıl olur,Aişe validemizinde bebeği yoktu Öyle düşündüm dün gece,bakalım hayırlısı sizlerin mesajlarını bekliyorum
Bu arada hala adet olmadımBir iki güne korkusuz giriyodum wccye,şimdi korkuyorum ya olduysam diye öyle giriyorum,demekki olcam galiba heralde Oyy annem kahvaltıya çağırıyo,hadi uçtum Öpüldünüz
selam kizlar..doktordan geldim polip icin,kocaman bi polip rahimikapatmis,tup bebekten oncede vardi bisey olmaz diye almadilar,haftaya alacaklar,yani gecenki tup bebeyim bosu bosuna gitti...o koca poliple bana tup bebek yaptilar...Allah onlari bildigi gibi yapsin...sine sinirlerim oynadi...Rabbim hazinesi bol bunlarin eline koymasin insallah,kendiliginden versin insallah...Allah bunlarada hidayet ihsan etsin insallah
bende ilk başta inanmamıştım bizim topiğe gelip biz silkeleterek hamile kaldık dediklerinde ama topicten 5arkadaş denedi dördü hamile şimdi üstelik biri de pkolu denemekten ne zarar gelir ki canım
bende ilk başta inanmamıştım bizim topiğe gelip biz silkeleterek hamile kaldık dediklerinde ama topicten 5arkadaş denedi dördü hamile şimdi üstelik biri de pkolu denemekten ne zarar gelir ki canım
slm kızlar bizde eşime cakşır kökü suyu sonra keçiboynuzu suyu yaptık pek fayda göremedik ama bigun biteyze ılık suya 1tatlı kaşıgı bal 2-3 tane karabiber atıp içsin dedi sonra 2 ayfalan eşim spermler fırlamıştı 118 milyona birinci test 1milyon du balı kullanmadan önce 40 milyondu balı kullandı 118 hatta şimdi 128 milyon ve ben gebe kaldım allahıma binlerce kez şükür olun.bir deneyin belki sizede faydası olur sabah ac karnınabende okudum canım, hatta denedim ama olmdı:)bakalım bu ay eşim kürler uyguluyor:)şırınga yöntemi de aklıma çok yatmıştı:)hemencik yumurtanın önünde buluyo spermler kendini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?