Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

İnşallah canım inşallah Rabbim doğru yolu göstersin ona da inşalalh

slm kizlar nasilsiniz ben galiba benim yumosu ilk defa hissettim soluma yatmistim 3 kere seyirme gibi bisey oldu inanilmaz bir duygu her hissedisimde sizin icinde dua ettim Rabbim sizede yasatsin insallah en yakin zamanda

slm kizlar nasilsiniz ben galiba benim yumosu ilk defa hissettim soluma yatmistim 3 kere seyirme gibi bisey oldu inanilmaz bir duygu her hissedisimde sizin icinde dua ettim Rabbim sizede yasatsin insallah en yakin zamanda

ne güzel bi duygu allah herkese yaşatsın bu duyguyu

canım yanlış bilmiyorsam hz meryemenin kabri Türkiye sınırları içerisinde :)
hatta hacı olmak için geliyo bazı turistler.
ya da israildedir. süleyman mabedinde yetişmiş hz meryem.

Türkiyede mi Sağol canımcım ilgilendiğin için,hmm napsakki şimdi :26:

Kızlarr bu silkeletmeyi bende denedim Ay utandım

Şuan açık açık anlatamıyorum ama deneyin farkı göreceksiniz,o zaman anlarsınız ne demek istediğimi

Hz.Aişe Validemizin kabrinde mi bağışlansın o zaman kızlar...Başka evladı olmayan var mı acaba büyüklerimizden evlatla sınanan,Onlardan biride olabilir,aklıma gelmiyo başka İsim :26:

Hamdolsun güzelim iyiyim bende..Kurban olurum ben ona,nasıl sevindi...Haklısın güzelim,amellerde niyetlere göre...Bu sefer olacak sanki be Süprizim Mevlam gönüllerimize göre versin

bende ilk başta inanmamıştım bizim topiğe gelip biz silkeleterek hamile kaldık dediklerinde ama topicten 5arkadaş denedi dördü hamile şimdi üstelik biri de pkolu denemekten ne zarar gelir ki canım

Kızlar hamile kalınır mı bu yöntemle hemen bilmiyorum ama inanın diğer normaline göre daha etkili,nasıl anlatacağımıda bilmiyorum Ama bişey çıkmıyo kalıyo diyim anlayın siz

Evet özlemişin valla Tamam şimdiki karara göre Hz.Aişe annemizin kabrinde yapılacak duası...Rabbim kabul etsin Seyyan ikizlere iyi bak

Denemekte fayda var

Ve aleykümselam canım hoşgeldin...Bikaç gün önce sizi gördüm rüyamda,hayrolsun inşaallah...Sende seviliyosun görüşmek dileğiyle

eğer Rabbim bana kız evlat nasipederse isim olarak hep ayşe istemişimdir.ama şimdi göbek ismide buldum kzıma, hatice.

Rabbim gönlüne göre versin canım...Bende hep Aişe koymak istemişimdir,ama doğru düzgün söylemezler diye kararsızm

Ben de anladım kiiiiiii

Aminnnnnnnn

aminnn canım ama benim bi sıralamam vardı:)
ilk başta sönmez ema ve seyyan vardı :)
ben onlardan bekliyorum bu ay
rabbim hepimize HAYIRLISIYLA HAYIRLI EVLATLAR nasip etsin :)

Amiiiiiiiinnn

Ve aleykümselam,ne güzel çook sevindim senin adına,inşaallah hayırla sağlıkla doğarda göz kırptığı günleride anlatırsın bize Aminnnn ccanımm ecmainn

kizlar film cekilirken cok canim yandi.agladim,anladimki yeni bir tedaviye hazir deyilim henuz,biraz para biriktirip turkiyede yaptiracagim,buzdolabi gibiler,kendimi nasil diktiysam bacaklarim kollarim agriyor ...doktorun bana cevabi ne oldu biliyormusunuz...tup bebek yapmadan once tam olarak goremedik cunki bu yontem yoktu yeni geldi...avrupa ulkesine bakarmisiniz,avrupanin doktoruna bakarmisiniz,nasil olmaz bu yontem yillardir kullaniliyor...neyse polip buyuk oldugu icin haftaya anestezi altinda alicaklar polipi...morelim bozuk bu aralar,iyiki kedim varmis hergun iyiki varsin diyorum ona..evimin nesesi diye seviyorum

Kızlarr iyi geccelerr,niye kimse yokkk

Ben çok yorgunum Aman Allahım bugün o kadar çok misafir ağırladık ki,birileri geldi birileri gitti Rabbim geleni gideni eksik etmesin

Bugün bi ablanın 4 aylık kızını aldım kucağıma onunla ilgilendim sürekli...Sonra akşam kim geldi bilin bakalım...Hani benim aşık olduğum,koca dudaklı,sarışın,boncuk gözlüm,gamzelim vardıya o geldi,onuda indirmedim kucağımdan sevdim sevdimm....Sonraa bide yıllar sonra tedaviyle bebeğine kavuşmuş bi abla geldi,eşi Allah yolunda şehit oldu O kızlarla vakit geçirdim,annesi dedi ki Eslem ablanıza da dua edin,ikizlerden biri dediki Eslem ablanın bebeği mi var anne Dua ettiler bana Annem dediki,kızıda oğlanıda aldın kucağına dedi,e dedim anne ben boşuna mı diyorum benim ikizim olcak diye

Çok yoğun ama çok güzel bigün geçirdik..Yoruldum ama ben gelmeseydim annecim daha çok yorulacaktı,iyiki gelmişim erkenden Böyle işte kızlar,hala adet olmadım,benden şimdilik bu kadar Başka anlatacağım bişey olursa yazarım daha birazdan

eslem ne geziyon sen burda

ÖZledim sizi anacım

Muhattt benim ikizim olaccak

Rahim filmi mi çekildin canım...Bide Avrupa derler,Türkiye daha iyi sağlık yönünden sanırım...Canım Türkiyeye gelip burda tedavi imkanın varsa,orlarda eziyet çekme bari boşuna...Rabbim tedaviye bile gerek kalmadan nasip etsin inşaallah...Canım arkadaşım,üzme kendini,dua edelim bol bol...Doğru diyon iyiki kedin var,bende papağan alıyım bari diyom

ayyyy canımmm
canım sıkma kendini böyle olacagı varmış önce o poilip mi neyse ondan kurtul sonra burda tüp taktır kendine
hem burda daha ucuz, denk gelir masraflarınızla:)
eslemmmmmmmmmm
canım annenlere çoook çooook selam söyle olur mu ellerinden öperizi ikisinin de :*
yaaaaaa kızım sen hamişsin yaaaaaa
eslem inşaallah bizim hisseettiğimiz gibi çıkar :) çıkmazsa da üzülmiycez çünkü beklenen şey senin regl olmandı bebek olursa sürpriz olacak :)
ema hayaletlerin biri de sen misin ?

Ama sana o kadar söylüyoruz çok yorma kendini diyeeeeeeeeeeeeee

8 ay sonra bebişleri alırsın inşallah kucağına canımmm AMİNNNN

Üzme kendini dualarımız seninle canım tedavisiz gelecek bebişin Allah'ın izniyle

kız dedim ya dubleks olacak diye

insallah olacak cnm benim..adette yok ee hadi bakalim hayirlisi
evet cnm yaa haftayada polipi alicaklar ama anestezili..o anda pat diye uykuya daliyosunya,her seferinde gozumu acik tutmaya calisirim ama yinede uyurum,guzel oluyo yat kalk bittiiiiiiii

tmm canim insallah turkiyeye gelince ilk isim tup taktirmak olucak,hem orda ikitanede transfer ediyolar,galiba benimde ikizim olucak insallah....aaaaeslemin kucugude geliyooor...kizzz eslem sevimli hayalet casper mi geliyor insallah

Hamile olmasam bile vücudum hazırlanıyo diye avutcam kendimi napim

Üzülmek yok

Ve aleykümselam canım,öperim tabisi...Annemde diyo okuduğum Meryem Sureleri bu sefer kabul olacak heralde diyo

Ya bide ben bekarken ananemlere gitmiştim,dedem hastaydı..Birsürü gelen giden oluyodu,yardım için gitmiştim.O zaman onların hayır dualarını almıştım...O yazda eşim çıktı karşıma Şimdi annemlerin yanındayken de o hissi yaşıyorum,bu yazda bebeğim gelse bari Kızlar adet olsam bile,ben gibi karamsar birinin bu denli inanarak ve hissederek bunları yaşaması bile öyle güzel ki,bunun için değer hamile değilsem bile....Ben inanıyorum MEvlam hepimize nasip edecekk

Canım anneme kıyamıyom be Emamm

O ayakta kalsın istemiyorum,o kadar çok insan geliyoki,hangisine yetişsin,ben hepsini yapıyorum Allahımın izniyle,ben ona koşa koşa yardım edeyim ki,benim bebişlerde bana koşa koşa gelsinler,çok oturdular zaten dimi bebişlerrrr

mini casperler:) kız olrsa caspiriye deriz demi:)

utanmasan şimdiden iş yaptırtacan bebelere

kız dedim ya dubleks olacak diye

Evett inşaallah,biri kız biri de erkek olsun hayırlı sağlıklıı Rabbiimmm çok şey istemiyoruzz,Senin hazinenden damla misali bir hediye istiyoruz,hem dünyamızı hem ahiretimizi taçlandıracak,salih saliha evlatlar

Kız bide apartman oluyomuş,dördüzzz aman Allahımmmm

Biz en iyisi bundan sonraki topiği ikizler topiği kuralım

Mevlam o güzel gönlüne göre versin

esleeeem sendemi silkelettin kendini,bizde gecen ay denedik vee nur topu gibi polipiz olduuuu... ama polip alininca deniycem cikmadik candan umut kesilmezmis belki kendi kelir emanin dedigi gibi...ben bide pre-seed almistim onuda kullaniyim insallah bide bakmisiz onumuzdeki ay hamisiiimm insallah

Canım silkelettim evet,sende anlamışsındır zaten aradaki farkı,çok farkediyo

Polip ne canım ya,şmdi kardeşimim aramayı görür diye bakamıyom googleden,o ney :26:

İnşaallah,ard arda vercez bu hayırlı haberler,Seyyan 8 Nisanda bi başlasın Allahın izniyle arkası çorap söküğü gibi gelcek

şimdi dubleks olsun gerekirse sonra üzerine çıkar apartmana çevirirsiniz canım
polipin olduysa bebeğinde olur:)
düz mantıga göre mümkün :)
canım şırıngada deneyin, yolu kısaltıyo,
spermler bi bakmışlar " aaaaaaaaaaaaaaa yumurtanın önündeyiz, hadi dalalım:)"
Gözlerini korkutmıyım duyarlar bide

Ay yok yaptıramam yaa,ahh bi gelseler hayırlısı ile ne de güzel olur,yüreğimde binbir renk çiçek açar

onlar bilmiyolar mı :)
bırak içinde kök salsınlar tam mevsimi:)
9 aya kadar açarlar elbet:) rabbim OL desin olmayacak şey mi var beeeeeeee

miyom mu ki? bende tam bilmiyorum ben bununda turkce oldugunu saniyordum, ,cnm simdi bu sey benim deki endemerium galiba,orda buyumus bi et parcasi galiba.tam aciklayamadim ama..bu tup bebekle ilgili cok seyi burda ogrendim ondan,cahilligime ver cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…