Est canım ne kusuru kk hepimizin :) İnşallah hatasını anlar da vazgeçer
Seyyannnnn benim oğluşumun adı da Muhammed olacak Allah nasip ederse :)
Kısss benim koca yok :) Ama beni de aklından geçirdin ya Allah razı olsun.Rabbim bu ay güzel haberlerinizi almamı nasip etsin inşallah.
Ben daha kahvaltı yapmadım acıktım birazdan ezanda okunur daha sonra gelirim inşallah seviyorum sizi
slm kizlar nasilsiniz ben galiba benim yumosu ilk defa hissettim soluma yatmistim 3 kere seyirme gibi bisey oldu inanilmaz bir duygu her hissedisimde sizin icinde dua ettim Rabbim sizede yasatsin insallah en yakin zamanda
canım yanlış bilmiyorsam hz meryemenin kabri Türkiye sınırları içerisinde :)
hatta hacı olmak için geliyo bazı turistler.
ya da israildedir. süleyman mabedinde yetişmiş hz meryem.
Canımcım inşallah bu polip alındıktan sonra kendiliğinden gelsin bebişler inşallahhhhhh.......
Bu arada silkeletme yöntemini öneriyorum arkadaşlar diğer topicte 4kişi hamiş kaldı bu ay bu yöntemi deneyerek
canım hz Meryenin kabrinin yeri tam olarak bilinmiyormuş,
en son kuduste bulunan lahitlerdeki yazılarda ve kutularda kemikler bulunmuş,
bu da büyük ihtimal kudüste yani israilde oldugunu gösteriyor.
hz.Aişe annmizin mezarında olur aslın da:)
Hz.Meryeme DNA Testi Yaptılar 28 Şubat 2007 23:06
eşlem kız nasılsın...bizler iyi ...sendeki haberlerde güzelmiş bende sürpriz yapardım hepp...diğer konu hakkında fikrim yok...önemli olan..niyetiniz allahım dualarınızıı kabul etsin..inşallahhh güzel haberlerlede dönersin...anneciğin neler neler yapmıştır sana şimdii şifa olsun...kıb..
bende ilk başta inanmamıştım bizim topiğe gelip biz silkeleterek hamile kaldık dediklerinde ama topicten 5arkadaş denedi dördü hamile şimdi üstelik biri de pkolu denemekten ne zarar gelir ki canım
ohhhhhhhhhh mis gibi anne kahvaltısıda bi başka olur.canım muhat zaten yazmış.hz.Meryemin kabri bilinmiyo ama HZ.AİŞENİN kabrinde bağışlansa çok güzel olur canım.annene çok selamlar ellerinden öperim.
slm kızlar bizde eşime cakşır kökü suyu sonra keçiboynuzu suyu yaptık pek fayda göremedik ama bigun biteyze ılık suya 1tatlı kaşıgı bal 2-3 tane karabiber atıp içsin dedi sonra 2 ayfalan eşim spermler fırlamıştı 118 milyona birinci test 1milyon du balı kullanmadan önce 40 milyondu balı kullandı 118 hatta şimdi 128 milyon ve ben gebe kaldım allahıma binlerce kez şükür olun.bir deneyin belki sizede faydası olur sabah ac karnına
Hangi topikte okudum bilmiyorum ama kaydetmişim canım pc ye
sa kızlar ben bi kaç gündür çok yoğunum nete çok giremiyorum bu günde bi yere ideez bkaç gün daha giremeyeblirim eğer akşam gelmezsek.. hepinizi seiyorum... görüşürüz anacıııııımmmmmmmmm:)))))
eğer Rabbim bana kız evlat nasipederse isim olarak hep ayşe istemişimdir.ama şimdi göbek ismide buldum kzıma, hatice.
kimin zaafı ve eksiği yokki sanki..hem sanane ne istersem koyarım Allah Allah ya.erkek olursa eşimin tek isteği var şaşıracaksın ama MUHAMMED.ikinci ismini ne istersen koy diyo ama ilki onun hep hayali olan MUHAMMED.bi kız bi oğlan olursa düşünsene kız ayşe hatice erkek Muhammed....tevafuğa bak.anladın sen onu........
ayy benim bu enter tuşu neye çalışmıyor yaw....hep tıklayacakmıyım neyse...canım canım canım......beklemek çok zor ama...rabbim sana sabırlar versin...müjdeli haber bizi bekliyor...biz senden daha heyecanlıyız..o günler benimde aklıma geldikçe anlamam çokda zor değil...ben açamadım tv herşeyi çekmiyor uydu vs hiçbişey yok taktırmadık geldiğimizden beri ev değiştircez yaa güya....öylece kaldıı...muhatım burdan duyrulur..amin canım bizede sanada rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin...senin iyi haberini alalımda sıra bizede gelir ....allahım herkesin evini neşelendirsin....
aminnn canım ama benim bi sıralamam vardı:)
ilk başta sönmez ema ve seyyan vardı :)
ben onlardan bekliyorum bu ay
rabbim hepimize HAYIRLISIYLA HAYIRLI EVLATLAR nasip etsin :)
slm kizlar nasilsiniz ben galiba benim yumosu ilk defa hissettim soluma yatmistim 3 kere seyirme gibi bisey oldu inanilmaz bir duygu her hissedisimde sizin icinde dua ettim Rabbim sizede yasatsin insallah en yakin zamanda
eslem ne geziyon sen burda
kizlar film cekilirken cok canim yandi.agladim,anladimki yeni bir tedaviye hazir deyilim henuz,biraz para biriktirip turkiyede yaptiracagim,buzdolabi gibiler,kendimi nasil diktiysam bacaklarim kollarim agriyor ...doktorun bana cevabi ne oldu biliyormusunuz...tup bebek yapmadan once tam olarak goremedik cunki bu yontem yoktu yeni geldi...avrupa ulkesine bakarmisiniz,avrupanin doktoruna bakarmisiniz,nasil olmaz bu yontem yillardir kullaniliyor...neyse polip buyuk oldugu icin haftaya anestezi altinda alicaklar polipi...morelim bozuk bu aralar,iyiki kedim varmis hergun iyiki varsin diyorum ona..evimin nesesi diye seviyorum
kizlar film cekilirken cok canim yandi.agladim,anladimki yeni bir tedaviye hazir deyilim henuz,biraz para biriktirip turkiyede yaptiracagim,buzdolabi gibiler,kendimi nasil diktiysam bacaklarim kollarim agriyor ...doktorun bana cevabi ne oldu biliyormusunuz...tup bebek yapmadan once tam olarak goremedik cunki bu yontem yoktu yeni geldi...avrupa ulkesine bakarmisiniz,avrupanin doktoruna bakarmisiniz,nasil olmaz bu yontem yillardir kullaniliyor...neyse polip buyuk oldugu icin haftaya anestezi altinda alicaklar polipi...morelim bozuk bu aralar,iyiki kedim varmis hergun iyiki varsin diyorum ona..evimin nesesi diye seviyorum
Kızlarr iyi geccelerr,niye kimse yokkk
Ben çok yorgunumAman Allahım bugün o kadar çok misafir ağırladık ki,birileri geldi birileri gitti Rabbim geleni gideni eksik etmesin
Bugün bi ablanın 4 aylık kızını aldım kucağıma onunla ilgilendim sürekli...Sonra akşam kim geldi bilin bakalım...Hani benim aşık olduğum,koca dudaklı,sarışın,boncuk gözlüm,gamzelim vardıya o geldi,onuda indirmedim kucağımdan sevdim sevdimm....Sonraa bide yıllar sonra tedaviyle bebeğine kavuşmuş bi abla geldi,eşi Allah yolunda şehit olduO kızlarla vakit geçirdim,annesi dedi ki Eslem ablanıza da dua edin,ikizlerden biri dediki Eslem ablanın bebeği mi var anne Dua ettiler bana Annem dediki,kızıda oğlanıda aldın kucağına dedi,e dedim anne ben boşuna mı diyorum benim ikizim olcak diye
Çok yoğun ama çok güzel bigün geçirdik..Yoruldum ama ben gelmeseydim annecim daha çok yorulacaktı,iyiki gelmişim erkendenBöyle işte kızlar,hala adet olmadım,benden şimdilik bu kadar Başka anlatacağım bişey olursa yazarım daha birazdan
ÖZledim sizi anacım
Muhattt benim ikizim olaccak
Rahim filmi mi çekildin canım...Bide Avrupa derler,Türkiye daha iyi sağlık yönünden sanırım...Canım Türkiyeye gelip burda tedavi imkanın varsa,orlarda eziyet çekme bari boşuna...Rabbim tedaviye bile gerek kalmadan nasip etsin inşaallah...Canım arkadaşım,üzme kendini,dua edelim bol bol...Doğru diyon iyiki kedin var,bende papağan alıyım bari diyom
insallah olacak cnm benim..adette yok ee hadi bakalim hayirlisiKızlarr iyi geccelerr,niye kimse yokkk
Ben çok yorgunumAman Allahım bugün o kadar çok misafir ağırladık ki,birileri geldi birileri gitti Rabbim geleni gideni eksik etmesin
Bugün bi ablanın 4 aylık kızını aldım kucağıma onunla ilgilendim sürekli...Sonra akşam kim geldi bilin bakalım...Hani benim aşık olduğum,koca dudaklı,sarışın,boncuk gözlüm,gamzelim vardıya o geldi,onuda indirmedim kucağımdan sevdim sevdimm....Sonraa bide yıllar sonra tedaviyle bebeğine kavuşmuş bi abla geldi,eşi Allah yolunda şehit olduO kızlarla vakit geçirdim,annesi dedi ki Eslem ablanıza da dua edin,ikizlerden biri dediki Eslem ablanın bebeği mi var anne Dua ettiler bana Annem dediki,kızıda oğlanıda aldın kucağına dedi,e dedim anne ben boşuna mı diyorum benim ikizim olcak diye
Çok yoğun ama çok güzel bigün geçirdik..Yoruldum ama ben gelmeseydim annecim daha çok yorulacaktı,iyiki gelmişim erkendenBöyle işte kızlar,hala adet olmadım,benden şimdilik bu kadar Başka anlatacağım bişey olursa yazarım daha birazdan
evet cnm yaa haftayada polipi alicaklar ama anestezili..o anda pat diye uykuya daliyosunya,her seferinde gozumu acik tutmaya calisirim ama yinede uyurum,guzel oluyo yat kalk bittiiiiiiiiÖZledim sizi anacım
Muhattt benim ikizim olaccak
Rahim filmi mi çekildin canım...Bide Avrupa derler,Türkiye daha iyi sağlık yönünden sanırım...Canım Türkiyeye gelip burda tedavi imkanın varsa,orlarda eziyet çekme bari boşuna...Rabbim tedaviye bile gerek kalmadan nasip etsin inşaallah...Canım arkadaşım,üzme kendini,dua edelim bol bol...Doğru diyon iyiki kedin var,bende papağan alıyım bari diyom
ayyyy canımmm
canım sıkma kendini böyle olacagı varmış önce o poilip mi neyse ondan kurtul sonra burda tüp taktır kendine
hem burda daha ucuz, denk gelir masraflarınızla:)
eslemmmmmmmmmm
canım annenlere çoook çooook selam söyle olur mu ellerinden öperizi ikisinin de :*
yaaaaaa kızım sen hamişsin yaaaaaa
eslem inşaallah bizim hisseettiğimiz gibi çıkar :) çıkmazsa da üzülmiycez çünkü beklenen şey senin regl olmandı bebek olursa sürpriz olacak :)
ema hayaletlerin biri de sen misin ?
ayyyy canımmm
canım sıkma kendini böyle olacagı varmış önce o poilip mi neyse ondan kurtul sonra burda tüp taktır kendine
hem burda daha ucuz, denk gelir masraflarınızla:)
eslemmmmmmmmmm
canım annenlere çoook çooook selam söyle olur mu ellerinden öperizi ikisinin de :*
yaaaaaa kızım sen hamişsin yaaaaaa
eslem inşaallah bizim hisseettiğimiz gibi çıkar :) çıkmazsa da üzülmiycez çünkü beklenen şey senin regl olmandı bebek olursa sürpriz olacak :)
ema hayaletlerin biri de sen misin ?
Ama sana o kadar söylüyoruz çok yorma kendini diyeeeeeeeeeeeeee
8 ay sonra bebişleri alırsın inşallah kucağına canımmm AMİNNNN
Üzme kendini dualarımız seninle canım tedavisiz gelecek bebişin Allah'ın izniyle
mini casperler:) kız olrsa caspiriye deriz demi:)insallah olacak cnm benim..adette yok ee hadi bakalim hayirlisi
evet cnm yaa haftayada polipi alicaklar ama anestezili..o anda pat diye uykuya daliyosunya,her seferinde gozumu acik tutmaya calisirim ama yinede uyurum,guzel oluyo yat kalk bittiiiiiiii
tmm canim insallah turkiyeye gelince ilk isim tup taktirmak olucak,hem orda ikitanede transfer ediyolar,galiba benimde ikizim olucak insallah....aaaaeslemin kucugude geliyooor...kizzz eslem sevimli hayalet casper mi geliyor insallah
Hamile olmasam bile vücudum hazırlanıyo diye avutcam kendimi napim
Üzülmek yok
Ve aleykümselam canım,öperim tabisi...Annemde diyo okuduğum Meryem Sureleri bu sefer kabul olacak heralde diyo
Ya bide ben bekarken ananemlere gitmiştim,dedem hastaydı..Birsürü gelen giden oluyodu,yardım için gitmiştim.O zaman onların hayır dualarını almıştım...O yazda eşim çıktı karşımaŞimdi annemlerin yanındayken de o hissi yaşıyorum,bu yazda bebeğim gelse bari Kızlar adet olsam bile,ben gibi karamsar birinin bu denli inanarak ve hissederek bunları yaşaması bile öyle güzel ki,bunun için değer hamile değilsem bile....Ben inanıyorum MEvlam hepimize nasip edecekk
Canım anneme kıyamıyom be Emamm
O ayakta kalsın istemiyorum,o kadar çok insan geliyoki,hangisine yetişsin,ben hepsini yapıyorum Allahımın izniyle,ben ona koşa koşa yardım edeyim ki,benim bebişlerde bana koşa koşa gelsinler,çok oturdular zaten dimi bebişlerrrr
kız dedim ya dubleks olacak diye
insallah olacak cnm benim..adette yok ee hadi bakalim hayirlisi
evet cnm yaa haftayada polipi alicaklar ama anestezili..o anda pat diye uykuya daliyosunya,her seferinde gozumu acik tutmaya calisirim ama yinede uyurum,guzel oluyo yat kalk bittiiiiiiii
tmm canim insallah turkiyeye gelince ilk isim tup taktirmak olucak,hem orda ikitanede transfer ediyolar,galiba benimde ikizim olucak insallah....aaaaeslemin kucugude geliyooor...kizzz eslem sevimli hayalet casper mi geliyor insallah
mini casperler:) kız olrsa caspiriye deriz demi:)
utanmasan şimdiden iş yaptırtacan bebelere
esleeeem sendemi silkelettin kendini,bizde gecen ay denedik vee nur topu gibi polipiz olduuuu...ama polip alininca deniycem cikmadik candan umut kesilmezmis belki kendi kelir emanin dedigi gibi...ben bide pre-seed almistim onuda kullaniyim insallah bide bakmisiz onumuzdeki ay hamisiiimm insallah
şimdi dubleks olsun gerekirse sonra üzerine çıkar apartmana çevirirsiniz canımEvett inşaallah,biri kız biri de erkek olsun hayırlı sağlıklııRabbiimmm çok şey istemiyoruzz,Senin hazinenden damla misali bir hediye istiyoruz,hem dünyamızı hem ahiretimizi taçlandıracak,salih saliha evlatlar
Kız bide apartman oluyomuş,dördüzzz aman Allahımmmm
Biz en iyisi bundan sonraki topiği ikizler topiği kuralım
Mevlam o güzel gönlüne göre versin
polipin olduysa bebeğinde olur:)esleeeem sendemi silkelettin kendini,bizde gecen ay denedik vee nur topu gibi polipiz olduuuu...ama polip alininca deniycem cikmadik candan umut kesilmezmis belki kendi kelir emanin dedigi gibi...ben bide pre-seed almistim onuda kullaniyim insallah bide bakmisiz onumuzdeki ay hamisiiimm insallah
Gözlerini korkutmıyım duyarlar bide
Ay yok yaptıramam yaa,ahh bi gelseler hayırlısı ile ne de güzel olur,yüreğimde binbir renk çiçek açar
Canım silkelettim evet,sende anlamışsındır zaten aradaki farkı,çok farkediyo
Polip ne canım ya,şmdi kardeşimim aramayı görür diye bakamıyom googleden,o ney :26:
İnşaallah,ard arda vercez bu hayırlı haberler,Seyyan 8 Nisanda bi başlasın Allahın izniyle arkası çorap söküğü gibi gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?